Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 12. 1. 2009 20:14

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: Zoloft

Napadlo mě, že když se tak dlouho musí čekat, než AD zaberou, tak jak je to s vysazováním. Dá se to vysadit najednou?

Já jsem AD brala půl roku, ale celkem nic jsem nepozorovala jak při začátku braní, tak při vysazení.

Není tady

 

#27 12. 1. 2009 20:32

Musim
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 1. 2007
Příspěvky: 1406

Re: Zoloft

Já měla brát Zoloft, ale po prvním kuse mne bylo tak špatně,že jsem řekla, tohle tedy ani náhodou brát nebudu, už stačilo jak mne bylo zle bez toho.
Zkusila jsem tedy citalec a jsem spokojená. Dokonce si říkám, proč jsem to nezačala brát a proč jsem se jim bránila. Mohla jsem si ušetřit pár let trápení, resp.nervů a problémů.
Lexaurin jsem taky zkusila jednou, namísto toho, aby mne uklidnil a nahodil u mne vyvoval zhoršení zlého psych.stavu a jen jsem chtěla brečet a brečet, což od rána v práci jaksi nešlo. Vše, co způsobuje závislost, nechci. Ani to, co má šílené vedlejší účinky. Brala jsem léky dlouhodobě, tak vím, co to je být od nich špatně. I motání hlavy a nyní už letité noční i denní pocení a stav, kdy jsem nemohla vyjít na ulici jen z hrůzy, že jdu mezi lidi. A vůbec mhd a metro, hrůza. Po citalecu..zklidnění, jen v metru se ještě potím. Ale vždy jen, když jedu ten den poprvé tak 3o-4o min, pak už ne. Ještě nějak vymazat?noční pocení a šílené sny, resp. usínání. Už víc než rok spím pouze s práškama.
Tož tak. Já myslela, že tyto stavy mají ženy po 4o, dejme tomu...ne mladé a ani ne čerstvé maminky.
Tak, držme se, taky  se ptám, kdy asi přestanu ty léky brát a zda se mne vrátí ty stavy z "před" braní. To radši asi je budu brát dál. Žije se mne když ne dobře, alespon ZASE normálně.

Není tady

 

#28 13. 1. 2009 6:57

rainbow
♥♥♥----
Místo: Praha
Registrovaný: 22. 12. 2008
Příspěvky: 128

Re: Zoloft

Dnes beru Zoloft 7. den a už je mi docela fajn, až na to, že mi občas trochu duní v hlavě a chce se mi spát. Jinak úzkosti zmizely. A taky jsem se přestala neustále cpát nějakým jídlem.... to je takoé to nutkavé pojídání pořád něčeho, asi aby se člověk uklidnil.

U mě je to tak....Jednou za čas mě prostě úplně přestane zajímat, co se děje kolem mě.... je to najednou všechno okolo jen nudný šedý film - a moje stavy úzkosti jsou tak silné, že nejsem schopná vnímat nic jinýho. I když o tom s někým mluvím, tak mi to úlevu nepřináší. Jen ze setrvačnosti chodím do práce, starám se o děti, ale jsem mimo sebe - a je mi víceméně jedno, co dělám, nebo co se stane. A připadám i úplně k ničemu....


Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

 

#29 13. 1. 2009 8:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Zoloft

rainbow napsal(a):

Dnes beru Zoloft 7. den a už je mi docela fajn, až na to, že mi občas trochu duní v hlavě a chce se mi spát. Jinak úzkosti zmizely.

Tak to este nebude Zoloftom, nejaky ten tyzden si este pockas, kym sa jeho ucinky skutocne prejavia.


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#30 13. 1. 2009 9:34

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Mám těď náročné období, kdy se mi deprese dost zhoršily. Byla jsem i před vánoci hospitalizovaná na psychiatrii. Brala jsem už malé dávky Argofanu 10 let. Na udržení. Teď průlom a paní doktorka mi nasadila Mirzaten. Ale právě se bála mě nechat bez dozoru. Třetí den po něm jsem myslela, že skočím z okna. Opravdu, bylo mi strašně. Šla jsem tam na záchod, otevřela okno, chytla se těch mříží a dostala hysterický záchvat. Kdyby tam nebyly, tak snad skočím. Lékařka mi musela píchnout něco na uklidnění. Ten pocit úzkosti byl strašný.
Teď už jsem v práci a snažím se makat. Ale minulý týden se mi udělalo skutečně zle v obchodě. Musela jsme si rychle rozvázat šálu, sundat bundu a sednout na bobek, a dýchat do pytlíku. Měla jsem pocit, že se musím udusit a složit. Hrozný.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#31 13. 1. 2009 10:39

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 31. 10. 2007
Příspěvky: 568
Web

Re: Zoloft

Nenávidím ty hnusné deprese,léčím se střídavě šest let,předtím jsem byla ,,normální,,a o depresích jsem neměla tucha,nastartovala to až m. nevěra.Byla mi také tak zle,že jsem venku skoro omdlévala,bála jsem se přiblížit k oknu, abych nedostala ten blbý nápad.Chodila jsem nadopovaná práškama a bylo to k ničemu.Pak jsem se dostala do ambulance krizového centra v Bohnicích ,byl tam úžasný psychiatr Mudr Hollý.Chodila jsem k němu rok a hodně mi ulevil,no a pak mi odešel do soukromého sektoru,nevím kam.Od té doby střídám psychiatry a ad a nemohu najít toho pravého.Dřív jsem nevěděla,co je to za šílenou nemoc,nechápala jsem lidi,kteří měli odvahu skočit z Nuseláku,ale neměli odvahu žít,dnes už jim rozumím.Nevíte o někom dobrém v Praze,radši bych muže,protože mi může pomoci nahlídnout do problému i ze stran věcí,co jsem dělala špatně a jak se cítí manžel,takhle to se mnou rozebíral Mudr HollýĄ.Žádné,dobrý den ,jak se vám daří,tady máte prášky a nashledanou,vždy jsem u něj měla na řešení celou hodinu.Teď začínám s Wellbutrine.Jinak mě konkrétně Zoloft nepomohl.Prosím,nemáte někdo v Praze dobrého psychiatra?Moje nynější doktorka,,rychlovka,, mi řekla,že pokuď ze života nevyřadím stresor ,který deprese způsobuje,budu je mít stále.Stresor znamená rozvést se,zatím nemůžu.

Není tady

 

#32 13. 1. 2009 10:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 12. 9. 2007
Příspěvky: 8543

Re: Zoloft

Pajaja, poslala jsem Ti do SZ kontakt ne na psychiatra - ale na psychologa, třeba by taky pomohl.

Není tady

 

#33 13. 1. 2009 11:12

Ivana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 1. 2006
Příspěvky: 3806

Re: Zoloft

Já jsem patrně měla mírné deprese celý život. Pamatuju si ty nepříjemné stavy už jako malé dítě předškolního věku. Zhoršilo se to paradoxně v době, kdy jsem měla být nejšastnější v životě - měla jsem děti už trošku odrostlejší (10-12 let), dobré zaměstnání, kdy jsem seděla v kanceláři se svou kamarádkou, manžel začal dost vydělávat, koupili jsme si nový byt, auto, najednou jsme měli peníze i na dovolené u moře, manžel mě miloval a já jeho - PRÁSK - deprese jako hrom! Pět let jsem se v tom plácala, zkoušela různé prášky, psychoterapii, byla jsem i v lázních a pomohl mi až serlift (zoloft). Ani jsem si to hned neuvědomila, ale pak jsem zjistila, že už skoro rok jsem neměla žádný záchvat deprese. Jenže to bylo v době, kdy mi manžel oznámil, že mě opouští a rozvádí se. Myslela jsem, že to nepřežiju, že se zabiju, furt jsem brečela atd., ale depresi jsem neměla. Byl to takový ten "zdravý" smutek - smutek z něčeho. Zatímco depresi jsem měla tzv. "kvůli ničemu" a byl to hrozný pocit, jakoby na svět kolem mě padla šedivá neprůhledná mlha. Doktorka mi řekla, že AD budu muset jíst až do smrti, jinak se deprese znovu objeví. A já je radši jíst budu a jen budu doufat, že se neobjeví i přes AD. Teď před Vánoci jsem k tomu měla mírný náběh, naštěstí se to zas utřepalo. Snad už to nikdy nezažiju!

Není tady

 

#34 13. 1. 2009 14:23

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))
Registrovaný: 13. 4. 2006
Příspěvky: 7401

Re: Zoloft

holky já nevím co napsat....neumím to tak říct a napsta jako vy tak otevřene...a vubec mám pocit že by to nikoho nezajímalo nebo že je to o ničem když to napíšu....a nebo jsem taky líná něco psát a doufám-čekám až to přejde...myslím si (báhově) že to zvládnu sama....ono se v podstatě nic nedeje...jen to že prsotě když mi něco fakt je...tak by mě ani ve snu nenapadlo někomu se s tím svěrovat...já blbka.
¨

račice ten laxauirn beru - se budeš asi smát...ale jen když mi je mizerně - klepou se mi ruce, mám je ledove a chodidla taky a nedokážu nic delat a bolí mě srdce...tluče mi jak o závod....tak si ho vezmu a to je tak ...já se i stydím to napsat...když tu čtvu ostatní....no tak 0,5tbl za týden....asi jde o me spíš o efekt placebo...ale prostě srdce se zklidní a moje mysl taky....nejsem po tom unavená ona ta půlka tabelty je jako nic...dokotrka mi řekla at to beru když vím že me čeká stres....jenže mě žádný stres nečeká...prostě to najednou přijde a nedokážu se zabavit vubec ničím :-(((

jinak tohle vlákno je pro mě teda docela šokující....sad když vidím CO může kdo proživat...taky jsem to neměla vzdy jednoduché...ale když si čtu tohle .... tak mi je všelujak


Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

 

#35 13. 1. 2009 14:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Adro, nestyď se. Mᚠnormální úzkosti. Taky jsem o tom nemluvila, ale pak jsem zjistila, že mi to pomůže. Já jsem teď v tomto období v pr..., že jsem si už o pomoc musela říci. Zrovna dneska je to zase blbý. Cítím to.
Já mám zase Neurol,ale vyhýbám se mu jako čert kříže. Vím, že je to návykové. I když ty úzkosti jsou děsný, tak se to snažím zvládnout. Emoce ven. Rychle v práci běžím na WC, tam dýchám nebo bulím. Zrovna teď mi je zle... Těším se na večer, protože mám straz se známými, tak vím, že mě to trochu zaměstná...
Vždy trápíš jen sama sebe...
Já přesně vím, o čem mluvíš. Hrozný stav, hnus...


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#36 13. 1. 2009 14:47

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 31. 10. 2007
Příspěvky: 568
Web

Re: Zoloft

Martinko dík,psycholožku mám,když budu chtít.Jmenuje se Douchová ,má  také poradnu v Mladé frontě.Je také dobrá,začínala jsem u ní a ona mě pak poslala k psychiatrovi,že na to psycholog nestačí a potřebuji léky.Nejlepší je asi kombinace obou,ale já se strašně těžko dokopu třeba jen na nákup.

Není tady

 

#37 13. 1. 2009 15:52

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 8. 2007
Příspěvky: 3800

Re: Zoloft

Adro, proč bych se měla smát....taky si myslím, že mᚠúzkosti, možná ne tak silné, ale máš....tohleto, co píšeš, byly aspoň u mě počáteční příznaky, které se občas objevovaly asi tak rok, pak to na mě dolehlo, přišly první panické ataky a já s tím ještě 2 roky chodila a nevěděla co mi je. Kdybych vyhledala odbornou pomoc dříve, ušetřila bych si pár let na AD.....


Klubko, přeji, a je líp pussa  je fakt, že nikdy mé stavy nedosáhly toho, že bych byla hospitalizována, nebo bych měla chu si sáhnout na život....takže si neumím představit až takové stavy, ale znám to od mamky... takže mi je líto co prožíváš, ale ty víš, že bude líp, vždycky to tak je... pussa držím palec, a už jsi z toho zase venku....


18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

 

#38 13. 1. 2009 16:08

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Rači díky. Snažím se dívat dopředu a žít přítomností. Zkouším se radovat z maličkostí. Jde to blbě. Bohužel stále toho horšího ze dne si pamatuji více.  Vím, že to je o čase. Jen někdy příjde takový vlna, že bych nejradši vše ukončila.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#39 13. 1. 2009 16:29

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 8. 2007
Příspěvky: 3800

Re: Zoloft

Já nevím Klubí, ale mě, jak tě znám tady na Babi, přijde, že jsi na sebe hodně náročná a to, je to, co podle mého způsobuje tvé propady.
Já, když jsem tě tu začala číst, tak jsem si říkala, ta holka je fakt dobrá, má můj obdiv a velkou poklonu....zvládla tolik, co jiní nezvládnou za celý život. Snaží se svůj život naplňovat,ale až bohužel přeplňovat....
A vždy, jak jsem tě četla, tak jsem si říkala, brzdi, proč tak chvátáš....
Nevím, proč ti to teď píšu, ale měla jsem potřebu ti to napsat.....  Mě přijde, že z těch všech tvých aktivit musíš být hrozně vyčerpaná, takže se ani nedivím, že jsi měla propad....
Já nechci,aby to vypadalo, že ti nějak radím, to si netroufám, .....jestli ti to vadí, nebo je můj příspěvek mimo, tak to bylo jen v dobrém.... jen, že tvá psychika stávkuje, se ani nedivím, přit takové zátěži, kterou na sebe nakládáš, že tě sama o sobě brzdí....


18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

 

#40 13. 1. 2009 16:40

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 31. 10. 2007
Příspěvky: 568
Web

Re: Zoloft

To je pravda,když jsem si loni četla tvé příspěvky,říkala jsem,ta se má,to musí být silná ženská a představa jak žiješ se mi líbila a záviděla jsem, a pak koukám jako puk.Jo,je to těžký,někdy k neunešení.Hlavně ráno,kdyby se mi někdo vloupal do bytu a klepnul mě,tak mu ještě poděkuju.No musíme se držet dál,s tím nám nikdo nepomůže.Ach jo.Měj se ,co nekrásněji.

Není tady

 

#41 13. 1. 2009 17:02

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Račice,nepsala jsi to přesně!!!
A já se vůbec nezlobím. Já to vím, že jsem si to posrala sama svou náročností na sebe. A přitom mě občas příjde, že toho dělám ještě málo...
To jsem celá já. Hlavně být ve všem dobrá,ale vůbec se za to nepochválit.
Ostatní mají přeci větší cenu,ne?
Ano jsou situace, kdy jsem pevná v kramflecích. Totálně ustojím věci, kde ostatní padají na hubu. Ale pak pohár přeteče a já teču taky.
Asi to tak mělo být. Bude to hodně práce na sobě. A bolí. Kurev.sky.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#42 13. 1. 2009 19:23

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda
Registrovaný: 6. 12. 2008
Příspěvky: 165

Re: Zoloft

Holky, napadlo mne, že bych se vás mohla optat na názor. Šly byste do miminka ve vaší situaci? Myslím tím, když nejste psych.vpohodě a berete AD? Já mám panickou poruchu, beru AD asi 2 měsíce,ale chtěla bych miminko. Ne hned,ale vůbec obecně se už do budoucna hrozně bojím, že ta hormonální změna, při těhotenství, porodu, kojení mi hodně přitíží  a já pak budu mít sice dvě krásné děti,ale matka bude na nic. sad Co vy na to?


"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

 

#43 14. 1. 2009 7:49

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Šla,ale ne teď. S paní doktorkou jsem o tom mluvila. Bohužel, či bohudík v mé situaci si nemohu dovolit dítě nenaplánovat.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#44 14. 1. 2009 8:46

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda
Registrovaný: 6. 12. 2008
Příspěvky: 165

Re: Zoloft

Klubko a když jsi o tom mluvila s lékařkou, co ti řekla? Neřekla ti např.že to může tvůj stav zhoršit? A je vůbec možné brát AD v těhotenství ?
Mě je 31let, mám jednoho chlapečka, s otcem nežijeme spolu a o dítě se taháme. On ho chce do své péče, takže není divu, že jsem skončila mimo jiné kvůli tomu na AD. Mít další dítě se šíleně bojím, že dopadnu opět takto. Sama se 2 dětma. sad Ten strach je obrovský, na druhou stranu děti miluji a když vidím miminko, "sežrala" bych ho. smile Ale moc se bojím i těch stavů. Mám panickou poruchu, prý je to díky mé situaci a je dost pravděpodobné, že až pomine soud a já vyřeším pár dalších věcí, že se to srovná, ale kdo ví. Např.dneska a včera mi bylo hrozně zle i přesto, že si nejsem vědoma, že by mne něco hodně rozrušilo. A je mi zle přesto, že beru AD. sad Přichází si to jak chce a já to nedokážu ovlivnit a to mě nesmírně štve.


"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

 

#45 14. 1. 2009 8:56

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Panická porucha a deprese jsou asi rozdíl. Nejsme lékař.
Jinak mě paní doktorka říkala, že v těhotenství pokud to jen trochu jde, tak nebrat žádná AD. Pokud to nejde, tak je snížit na minimum a převést na preparát, který má ona odzkoušený.
Má zkušenost, že těhulky jsou na tom dobře. Hormony začnou pracovat a docela v těhotenství se drží. Horší je laktace. Tam doporučuje u těžkých případů ji totálně zastavit. Jinak ona doporučuje psychoterapii, psychoterapii a zase psychotarpii. AD drží člověka nad vodou,ale nejsou spásná. Proto se této psychiatričky držím jako čert kříže, protože není jen práškař.
Já jsem podstoupila dvě neurologická specializovaná vyšetření a bohužel jsem ten případ,kterému se serotonin a noradrenalin tvoří v tom nejmenším možném množství, a tito lidé mají bohužel velký sklon k depresi. Takže mi je léky uměle dodávají. Měla jsem radost, že jsem byla na podzim na té nejmenší možné dávce a ještě jsem měla přejít na jiný šetrnější preparát. No a pak nějaká pecka a jsem zase v pr...i. Vše od začátku..
Takže teď je to o práci na mě samé.
U tebe to jsou spíše existenční problémy, než deprese ne? Takže u tebe bych to taky viděla na různé sedánky, psychoterapii, pomoc mluvením atd.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#46 14. 1. 2009 9:08

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda
Registrovaný: 6. 12. 2008
Příspěvky: 165

Re: Zoloft

Klubko díky za psaníčko. Vím, že nejsi lékař,ale co si budem povídat, někdy vlastní zkušenosti je nade vše. Lékař to má vyčtené z knížek (hodně laicky řečeno),kdežto ti, co se s tím setkávají, to mají vyzkoušené na vlastní kůži. Proto se tu ptám. Svoji lékařku mám a myslím, že je dobrá. Zatím jsem u ní byla jednou. Uvidíme.

Ano, mᚠpravdu, že panická porucha a deprese jsou rozdíl,ale někdy mám pocit, že z jednoho může nastat další a další. Nevím. Panická porucha mne postihla před 2 měsíci, nejsem v tom zatím zběhlá. (zapla pánbůh). big_smile

A Klubí, můžu se zeptat ještě ? Ono se dá poznat na nějaké vyšetření, zda se ti tvoří správné množství serotoninu? Můžu vědět na jakém? Já jsem také v péči neurologa, protože trpím závratěmi,ale na magnetické rezonanci se nic nezjistilo. Takže to neurolog připisuje psychice. A je fakt, že když mám ataku, tak se motám tak, že se někdy nemohu postavit.


"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

 

#47 14. 1. 2009 9:31

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Já na tom byla v 17ti ,kdy jsem ležele půl roku na dětské psychiatrii v Motole. Je to o odběrech krve a EEG. Chodila jsem každý týden na krev a pak mi dělali EEG a ještě nějaký drátky na hlavu jiné. To je vše co vím.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#48 14. 1. 2009 9:38

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda
Registrovaný: 6. 12. 2008
Příspěvky: 165

Re: Zoloft

Tak nevím, zda je vhodné ptát se kolik je ti teď?
Já byla na vyšetření ENG(VNG) a to je takové to křeslo. Dají ti také drátky kolem očí,ale tam se sleduje pohyb očí a pak mi nalili vodu do uší a tím mne roztočili a čekali, jak dlouho se motám na levé ucho a jak dlouho na pravé. To asi nebude ono, že? Já se poradím s lékařem.

To je mi líto, že už od tak útlého věku mᚠtyhle problémy. Ale podle článků jsi velmi silná žena. tak držím palce. I u nohouch. tummenupp


"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

 

#49 14. 1. 2009 9:40

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Zoloft

Ale podle článků jsi velmi silná žena. tak držím palce. I u nohouch

OmyL!

Jo to mi taky dělali. Vím, že to bude asi nejvíce z krev. Tam se dnes pozná téměř všesmile


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#50 14. 1. 2009 9:46

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda
Registrovaný: 6. 12. 2008
Příspěvky: 165

Re: Zoloft

No tak tak aspon působíš. Já tak prý taky na lidi kolem působím a nikdo by neřekl, že mám psych.problémy. big_smile Jsme dobré héérečky.

A na tom křesle ti něco zjistili? Mě to dělají každý půl rok. Pořád se řeší, z čeho mám ty závratě. Já jak vás tu všechny čtu, tak jsem ještě u nikoho nečetla, že by měl také závratě a přitom mi každý říká, jak je to hlavní příznak psych.problémů. sad tak nevím.


"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů