|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ty jo jak se mění heslo at pořád nemusím lozit do mailu. Prosim. Vím že tohle sem nepatří ale jaksi mi to nejde.
Není tady
Tak ho neměň, někam si ho napiš, nebo pamatuj. To je divný....fakt.
Vanda napsal(a):
Tak ho neměň, někam si ho napiš, nebo pamatuj. To je divný....fakt.
To by mělo byt někde v nastavení ale nemožu to najít.
Už sem to našle jsem slepý
Upravil(a) Coudy (12. 1. 2009 10:21)
Není tady
Coudy,nejsi ty ten manžel? Je náhoda, že chceš přispívat zrovna do tématu Kirany a pak ještě ten dotaz ohledně velikosti penisu..... 
Není tady
...a Coudy, jaké chceš změnit heslo? Jestli sobě, je to fakt jednoduché i pro mě, počítačového analfabeta.
Upravil(a) Vanda (12. 1. 2009 10:23)
sandra napsal(a):
Coudy,nejsi ty ten manžel? Je náhoda, že chceš přispívat zrovna do tématu Kirany a pak ještě ten dotaz ohledně velikosti penisu.....
Hm vy jste ale podezřívavé
Není tady
Coudy napsal(a):
sandra napsal(a):
Hm vy jste ale podezřívavé
A jsi, nebo nejsi?
Není tady
Píšu zde proto že před 5 lety jsem byl ve stejné situaci jako Kirana a tehdy jsem byl manželce nevěrný jen jednou ja jednu noc. Po nějakém čase to vše vyplynulo na povrch a manželka tohle nedokázala překousnout a rozvedli jsme se, bohužel, ale stalo se a věci nejdou vráti zpět.
Možná si její manžel uvědomuje co má doma a váži si toho jenom na to jde nějak špatně. Tyhle věci o kterých psala Kirana myslím tím ty intimní měly zůstat utajeny a on by si nad tím nelámal hlavu. K těm dalším věcem co zde jsou napsány k mobilu a emailu. Sami navrhněte jak znovu vybudovat ztracenou důvěru. Nechci obhajovat ani jednoho z nich co ke všem těm věcem je vedlo, tohle by si měli uvedomit sami a je jen na nich jak se rozhodnou jestli spolu zůstanou nebo se rozejdou. Každopádně mě osobně bude zajímat jak to dopadne. Osobně držím palce jím oběma ať se jím to povede.
Ne nejsem stačí.
Upravil(a) Coudy (12. 1. 2009 10:57)
Není tady

Jája napsal(a):
stejně si myslim, že to manžel čte... nevěřim, že tě sem poslal a nečte... když ti čte mejly proč by nečetl diskusi...
Mne tohle napadlo taky, hned, když napsala, že ji poslal vypovídat se na server. Vzhledem k jeho zřejmé manipulativní povaze má nejspíš potřebu vytáhnout ze své ženy ještě nějaké další info, aby mohl ještě lépe manipulovat a měl na ní další argumenty, kterými by ji pak zkoušel "zlomit" a zkoušel tak její lásku. Možná taky doufal, že ji zozcupujem. 
Je hodně těžké vůbec pochopit, že máte vedle sebe manipulátora a je těžké se pak jeho snahám o manipulaci bránit. Chce tě mít slabou, aby se cítil silný a měl pocit, že je všechno v jeho režii.
Mám s tímto bohaté osobní zkušennosti. Tu knihu jsem nedávno četla a je výborná. Doporučuji.
To bude teda manžel čučet, že si nasr.l do vlastních bot. 

Není tady
Jedna věc je nevěra a druhá věc je manipulace, nebo týrání (psychické, sociální, finanční sexuální atd.)
tady šlo v první řadě o nevěru - nic naplat, co si pisatelka nadrobila, musí si teď vyžrat. Je zajímavé, že ty, co zde píší a byly na straně podvedené, taky mnohdy neuměly naráz udělat tlustou čáru a už o tom ani neceknout, pokud by s tím nevěrným partnerem chtěly zůstat. V mnoha případech to stejně skončilo rozchodem, proto se podivuju nad tím, že odsuzujete podvedeného manžela za jeho chování....byly jste snad jiné? Sáhněte si do svědomí.
V druhé řadě tu už ale jde o tu manipulaci a týrání - je mi jasné, že to ten manžel ještě nemá v sobě srovnané a je dokonce možné, že to nebude mít nikdy. Ženská tu nevěru přeci jen zvládne v některých případech přežvejkat líp - chlap je ješita a tohle ho dokáže rozhodit snad ze všeho nejvíc (přirovnala bych to k posměchu a výsměchu na jeho mužství) - a bude hodně teda záležet na kiraně, zda v tomto "područí" zůstane už po zbytek života - a pozor"!! já vím, že to nemáte rádi - ale klidně bych dala nůž na krk - stalo se, nejde to odestát - ber mě takovou, co zhřešila, nebo se raději rozejdem, nemám chuť a ani sílu čelit neusálým nátlakům. Buď uděláme tlustou čáru za tím, co se stalo a budeme se nažit žit znova a jinak - snad lépe, nebo to prostě nepůjde a Kirana si snad časem uvědomí, že pod touhle tíhou se nadá žít a vyklidí pole - dřívm, než do toho vlítnou s dětmi a bude potom těžší něco měnit.
No a aby tu nebylo jen poplácávání po zádech
- ti, co mě znají - Kirano, na nevěru ať z jedné, či druhé strany mám vyhraněný názor - problémy se řeší s partnerem a ne s milencem - nezbývá ti nic jiného, než se s tím poprat a vypít ten kalich hořkého až do dna. Buď na to budeš mít, nebo nebudeš. Jedním si mě však potěšila - mohla si říct milencovi NE - přesto si zvolila ANO - (nemysli si, že je to pochvala - ale je vidět, že jsi u toho PŘEMÝŠLELA
)
Není tady
Fanny5 napsal(a):
No nevím nevím, zda si zrovna ON nasr*al do vlastních bot, vidím to spíš tak, že si Kirana nasr*ala do vlastního hnízda a má teď z toho problém, co svým činem spustila - protože jestliže čtu dobře, před nevěrou jim to fungovalo - to, že spolu neuměli komunikovat, je druhá věc - ale spouštěčem toho všeho, nad čím ona právě te´d hořkuje - byla ona sama. Jak sama napsala - mohla říct NE - jednoduché, výstižné krátné NE. Pozdě bycha honit, že jo? 
Není tady
Ach jo zklamčo, dokážeš napsat svůj názor jeden jedinej bez mravokárnýho kázání ? to by mě zajímalo, jestli se někdy dočkám ... 
Upravil(a) Amriana (12. 1. 2009 12:17)
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
No nevím nevím, zda si zrovna ON nasr*al do vlastních bot, vidím to spíš tak, že si Kirana nasr*ala do vlastního hnízda a má teď z toho problém, co svým činem spustila - protože jestliže čtu dobře, před nevěrou jim to fungovalo - to, že spolu neuměli komunikovat, je druhá věc - ale spouštěčem toho všeho, nad čím ona právě te´d hořkuje - byla ona sama. Jak sama napsala - mohla říct NE - jednoduché, výstižné krátné NE. Pozdě bycha honit, že jo?
Však ty moc dobře víš, jak jsem to myslela. Tak nech zas toho blbnutí.
Není tady
takže nedostatek komunikace je menší zlo než nevěra
- teda já to vidim přesně opačně
nemluvě o tom, že nevěra může být důsledkem špatné komunikace...
Není tady
Jája napsal(a):
Jáji ..akorát se zase zaplevelí vlákno poučkama o rozhoďnožkách a o morálce ...
to nemá cenu se ptát ...
Není tady
Coudy napsal(a):
...K těm dalším věcem co zde jsou napsány k mobilu a emailu. Sami navrhněte jak znovu vybudovat ztracenou důvěru...
Věřit sám sobě. Pak nemám potřebu kontrolovat druhé.

Ahoj,nechápu,co chceš slyšet.Vždyť vy jste ukázka nevěry s dobrým koncem.
Nevím,proč,ale z toho,co píšeš,mi připadá,že váš vztah není moc dobrý a tebe mrzí,že jsi se poslušně vrátila k manželovi.Věřím,že tě nevěra trápí,ale v koutku duše se ti líbilo.
Není tady
Amriana napsal(a):
Jája napsal(a):
nemluvě o tom, že nevěra může být důsledkem špatné komunikace...Jáji ..akorát se zase zaplevelí vlákno poučkama o rozhoďnožkách a o morálce ...
to nemá cenu se ptát ...
jj, nechci o tom dál diskutovat - jen jsem musela na tohle zareagovat 
Není tady
Jája napsal(a):
Nepíšu, že komunikace je PODŘADNÁ, ale že jim to před tím fungovalo ale že komunikace chyběla (to je druhá věc) - to znamená, že tam problém v komunikaci byl a možná dost dobře, že ještě stále je - ani jeden neumí vytyčit hranice. Nepíšu, že by jedno, nebo druhé bylo závažnější, nebo prkotina. Ani špatná komunikace není omluvenkou pro nevěru. V tomhle popisovaném vztahu není ani jeden vyzrálý jedinec.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
...V mnoha případech to stejně skončilo rozchodem, proto se podivuju nad tím, že odsuzujete podvedeného manžela za jeho chování....byly jste snad jiné? Sáhněte si do svědomí...
Byla jsem jiná, Zklamčo, byla...
Předtím i potom. Můj BM taky. Do soukromí jsme si nelezli - nebo pokud chceš chytat za slovíčka - vzájemně jsme to nikdy neřešili. Běžně jsme si navzájem brali zvonící telefon, četli SMS, pokud to bylo naléhavé a ten druhý svolil. SMS od jeho milenky jsem si přečetla jen jednou, a neudělala bych to, kdybych nevěděla, že to zvládnu. Atd...
Pravda, nedávno si tady na babi početl, co se mu nelíbilo - ale zvládl to, a pochopil.
A ano, nevěra je menší zlo, než nedostatek komunikace. Pro mě a pro mého BM určitě. A jsou i horší problémy, které občas partneři řeší. Co je nevěra proti zdraví, dětem, vzájemné úctě, ztrátě práce, nedostatku peněz, zoufalému bydlení... a podobně.
Amriana napsal(a):
Ach jo zklamčo, dokážeš napsat svůj názor jeden jedinej bez mravokárnýho kázání ? to by mě zajímalo, jestli se někdy dočkám ...
Máš pravdu Amriano - nedočkáš 
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Však ty moc dobře víš, jak jsem to myslela. Tak nech zas toho blbnutí.
Opravdu nevím, jak si to myslela.... tak mi to vysvětli prosím 
Není tady

Alosek napsal(a):
Coudy napsal(a):
...K těm dalším věcem co zde jsou napsány k mobilu a emailu. Sami navrhněte jak znovu vybudovat ztracenou důvěru...
Věřit sám sobě. Pak nemám potřebu kontrolovat druhé.

Kirana udělala chybu, ale pokud se její manžel rozhodl s ní zůstat, vzal to za špatný konec. Kontrolami a snahou zkoušet její láskou tím, že se ji snaží zlomit, nejspíš dokoná to, co ona začala, rozpad vztahu.
Pokud oba chtějí spolu zůstat, neměli by se již o nevěře bavit, snažit se důvěřovat a ne kontrolovat.
My jsme si s mužem byli nevěrní vzájemně, ale opravdu nemám potřebu mu lézt do mobilu nebo mailu. Nedělala jsem to před tím a nevím, proč bych to měla dělat teď.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
...Ani špatná komunikace není omluvenkou pro nevěru...
Ahááá... Ale já jsem tu nikde od nikoho nikdy nečetla, že by omlouval nevěru. Maximálně se o ní hovořilo jako o skutečnosti, ze které není třeba dělat tragédii (ačkoli v první chvíli může být tragédií pro všechny zúčastněné). A ty, které ji zvládly, si z ní dokázaly vzít hodně velký kus dobrého.
Mně osobně velmi pomohla dospět, dozrát, zklidnit se, ujasnit si názory a postoje, zvedla mi sebevědomí, zbavila jsem se závislosti... - to vše jsou důsledky nevěry mého BM, za které jsem vděčná. A to i milence, na jejím příkladu mi taky spousta věcí došla - co jsem dělala blbě a co na sobě nezměním ani pro krásné hluboké oči mého BM.
Ani špatná komunikace není omluvenkou pro nevěru.
Ani nevěra není omluvenkou pro tohle: "prostě když vidí, že to jeho pruzení zvládám, tak ví, že ho opravdu miluju a že o něho stojím". Jestliže "to ten manžel ještě nemá v sobě srovnané a je dokonce možné, že to nebude mít nikdy", znamená to, že dokud si to nepřežvejká, bude vyžadovat TAKOVÉHLE "důkazy lásky"?
Není tady