Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 1. 2009 15:54

solkla
♥♥♥----

Re: Opačná situace ...

Víš čemu se musím smát Kirano? Kdyby manžel věděl, co si o tom bude většina z nás myslet, asi by Tě neměl k tomu, aby ses s tím "co jsi provedla" svěřila na foru...
Přemýšlela jsi o tom, že by jsi to vzala, jak se tak říká, do ruky Ty? Prostě zachovala se jako nezávislá ŽENA, která sice chybovala, ale zná svou cenu? Některé věci, které dělá nebo vypustí z pusy Tvůj muž jsou prostě ve zdravém vztahu nepřípustné /ještě neodpustil, kontrola mejlu, mobilu, nechce nikam pouštět, už ten způsob jakým píšeš mi ukazuje, že jsi pěkně v područí a dost od manžela "zmáknutá"/.
A to jak odpovídáš Somaie, že si odpověděl na přihlaš. otázku a dostal nové heslo - to není náhoda, to je slídění.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#52 11. 1. 2009 15:57

Kirana
♥♥-----

Asi ano, jestli náhodou našel to přihlašovací jméno, a každý ví, že při tvz. našeptávání při zadání prvního písmene vyjedou všechna jména na to dané písmeno, tak místo aby se snažil do něho dostat, tak se mě na to mohl nejdříve zeptat, to je pravda, nikdy předtím to ale neudělal, protože k tomu nikdy nebyl důvod, nechci to ale nijak ospravedlňovat.

Není tady

#53 11. 1. 2009 16:01

Kirana
♥♥-----

solkla napsal(a):

Víš čemu se musím smát Kirano? Kdyby manžel věděl, co si o tom bude většina z nás myslet, asi by Tě neměl k tomu, aby ses s tím "co jsi provedla" svěřila na foru...
Přemýšlela jsi o tom, že by jsi to vzala, jak se tak říká, do ruky Ty? Prostě zachovala se jako nezávislá ŽENA, která sice chybovala, ale zná svou cenu? Některé věci, které dělá nebo vypustí z pusy Tvůj muž jsou prostě ve zdravém vztahu nepřípustné /ještě neodpustil, kontrola mejlu, mobilu, nechce nikam pouštět, už ten způsob jakým píšeš mi ukazuje, že jsi pěkně v područí a dost od manžela "zmáknutá"/.
A to jak odpovídáš Somaie, že si odpověděl na přihlaš. otázku a dostal nové heslo - to není náhoda, to je slídění.

Asi máš pravdu, jsem jak se říká "pod palcem". BLáhově jsem si myslela, že za to, co jsem udělala musím pykat a ve všem svému muži vyhovět. Ale to by mělo mít asi nějaké hranice. Uvidíme, co se s tím dá udělat.

Není tady

#54 11. 1. 2009 16:06

solkla
♥♥♥----

Kirana napsal(a):

solkla napsal(a):

Asi máš pravdu, jsem jak se říká "pod palcem". BLáhově jsem si myslela, že za to, co jsem udělala musím pykat a ve všem svému muži vyhovět. Ale to by mělo mít asi nějaké hranice. Uvidíme, co se s tím dá udělat.

Vidíš, z Tebe ještě bude žena s velkým Ž! Sama si v sobě srovnej co ještě jo a co už ne a pykat a vyhovět ve všem je fakt nebetyčná ptákovina. A hele netrestej se tak děsně, protože ruku na srdce, zas tak strašně jsi u tý nevěry netrpěla /já teda netrpěla/.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#55 11. 1. 2009 16:08

Somaia
Host

Kirana napsal(a):

solkla napsal(a):

Tak na to hned ,proboha, zapomneň...
Já tedy nejsem muž, ale pokud se do celé situace vcítím, tak takové manželky bych si přestala vážit jako osobnosti  a velmi brzy by  mi došlo, že s hadrem na podlahu si mužu jen jen otřít boty nebo tu podlahu... a nemá jiný účel.

#56 11. 1. 2009 18:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kirana napsal(a):

Ještě něco mám na srdci.

Manžel mi říkal, že teď pro něho bude těžší odolávat pokušením. Chápu to, může si klidně říct, ona mi to udělala, tak proč ne já. I když osobně mi to nechce oplatit, jenže člověk nikdy neví, co se může stát. A dokonce už to i přišlo a to zrovna na silvestra. Když měl před koncem práce a chystal se domů za mnou na oslavy, jedna žena mu nabídla, jestli by nechtěl jít k ní domů. Samozřejmě byla sama doma. On ji naštěstí v tu chvíli podal ruku, popřál ji do nového roku a řekl jí, že pospíchá domu. Říkal mi, že měl z toho nijaké pocity, možná toho i trochu litoval (to nevím), ale když mě pak uviděl, byl hrozně rád, že to neudělal a Silvestr dopadl na jedničku. Vím, že takových situací určitě bude ještě hodně, ale pokud to půjde tak jako poprvé, budu šťastná.

Musím říct, že ho za tohle opravdu obdivuju.

No, ja ti prezradím za seba, že takáto "pomsta" nechutila vôbec sladko, ale skôr horko. Okrem mierneho poškrabania egouška to neprináša asi nič pozitívne. Aspoň mne teda neprinieslo, ale zrejme som to musela okúsiť na vlastnej koži. Naozajstné pokušenia nemávjaú s "pomstou" nič spoločné.

Upravil(a) Selima (11. 1. 2009 18:23)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#57 11. 1. 2009 18:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 11. 1. 2009 19:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kirana, aj mňa bývalý pôodviedol(vlastne niekoľkokrát, v podstate zakaždým, keď som "opustila spoločné lôžko" - t.j. šla na služobku alebo na dovolenku bez neho) a nebolo vždy jednoduché vyrovnať sa s jeho neverami, takže tvojho muža aj chápem, ale ruku na srdce: sliedením, dusením a hlavne neustálymi výčitkami a "řádením" ten vzťah akurát otrávi. Myslím si, že normálny a súdny človek pocíti po prevalenej nevere buď závan viny alebo aspoň isté rozpaky. Ak si nepripustí ani len ľútosť nad tým, čo sa stalo a čo cíti partner, treba ho bez smútku prepustiť a poslať niekam. Ak ale sám vnútri cíti rozpaky či niečo viac, nemá zmysel ďalej sa v tom rýpať a kŕmiť nezdravú nerovnováhu vo vzťahu... Bert Hellinger tvrdí, že po akomkoľvek chybnom kroku jedného(a hovorí tuším konkrétne o nevere) by mal nasledovať podobný, ale menší "trest" zo strany druhého. Pre rovnováhu vo vzťahu je to lepšie ako neustále dusenie a zdôrazňovanie "zločinu" na jednej strane a "nevinnej obete" na strane druhej.
Mmch, nevery môljho bývalého sa prevalili tak, že si vodil slečny do našej spoločnej postele a netajil to ani pred svojím synom. Sama som nesliedila a bola by som na ne radšej neprišla - ale nedostala som na výber. Tvoj muž snoril, až vysnoril to, čo ho nepotešilo. reta

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 11. 1. 2009 20:14

Alosek
Host

Pandorraa napsal(a):

...Podívej holka, je přirozené, že za provinění následuje trest.
Jenže aby byl účinný, musí být bezprostřední a jen JEDEN!...

tummenupp
Nikoho (dobře, většinu lidí) nenapadne trestat dítě či zvíře za chybu, provinění víckrát a ještě třeba týden, měsíc, rok zpětně...
V případě nevěry či jiného partnerského problému je to ovšem běžné roll .

#60 11. 1. 2009 21:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Kirana, aj mňa bývalý pôodviedol(vlastne niekoľkokrát, v podstate zakaždým, keď som "opustila spoločné lôžko" - t.j. šla na služobku alebo na dovolenku bez neho) a nebolo vždy jednoduché vyrovnať sa s jeho neverami, takže tvojho muža aj chápem, ale ruku na srdce: sliedením, dusením a hlavne neustálymi výčitkami a "řádením" ten vzťah akurát otrávi. Myslím si, že normálny a súdny človek pocíti po prevalenej nevere buď závan viny alebo aspoň isté rozpaky. Ak si nepripustí ani len ľútosť nad tým, čo sa stalo a čo cíti partner, treba ho bez smútku prepustiť a poslať niekam. Ak ale sám vnútri cíti rozpaky či niečo viac, nemá zmysel ďalej sa v tom rýpať a kŕmiť nezdravú nerovnováhu vo vzťahu... Bert Hellinger tvrdí, že po akomkoľvek chybnom kroku jedného(a hovorí tuším konkrétne o nevere) by mal nasledovať podobný, ale menší "trest" zo strany druhého. Pre rovnováhu vo vzťahu je to lepšie ako neustále dusenie a zdôrazňovanie "zločinu" na jednej strane a "nevinnej obete" na strane druhej.
Mmch, nevery môljho bývalého sa prevalili tak, že si vodil slečny do našej spoločnej postele a netajil to ani pred svojím synom. Sama som nesliedila a bola by som na ne radšej neprišla - ale nedostala som na výber. Tvoj muž snoril, až vysnoril to, čo ho nepotešilo. reta

vava do VAŠÍ postele ???? teda to je síla, ten měl ale žaludek roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#61 11. 1. 2009 21:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

tummenupp
Nikoho (dobře, většinu lidí) nenapadne trestat dítě či zvíře za chybu, provinění víckrát a ještě třeba týden, měsíc, rok zpětně...

jenže tohle všichni asi teoreticky mají zmáknutý, ale v praxi to prostě občas pokulhává roll já měla po té naší nevěře chuť na něj řvát nejdřív 10x za den, postupně tak 5X, pak třeba jednou za týden, nešlo mi hned to prostě odsunout a zavřít někam do šuplíku, dál ho neotvírat a jen vědět, že to tam někde je, ale už to nevytahovat. Jasně, je fakt, že se do toho pořád tentovala ještě i ona, která se mi pořád cpala do života, aby mi osvětlila co a jak bylo.
Ale asi všechno chce svůj čas, nebo nevím. Pro mě osobně byl problém to hned smést ze stolu z minuty na minutu a víc se k tomu nevracet ..

Není tady

#62 11. 1. 2009 21:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

vava do VAŠÍ postele ???? teda to je síla, ten měl ale žaludek roll

Hej, a ešte tak, že o tom vedel jeho syn... dumbom Pekný príklad... plus istota, že sa TO dozviem. hmm

Brita

Není tady

#63 11. 1. 2009 21:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda tohle mi už připadá nějákým způsobem snad i úchylný a zvrácený, nezlob se. když už bych teda - tak tak, ať se to ten druhý nedozví ..

Není tady

#64 11. 1. 2009 22:18

Alosek
Host

PPavlaa napsal(a):

...Ale asi všechno chce svůj čas, nebo nevím. Pro mě osobně byl problém to hned smést ze stolu z minuty na minutu a víc se k tomu nevracet ..

Pavli, já taky netvrdím, že jsem to smetla z minuty na minutu, co se mého trápení týká.
Tenhle prostý fakt o trestech mě na jednu stranu udivuje, na druhou vím, že funguje.
Pod tím "trestat" si představuju, že nebudu připomínat, vyčítat, nebudu najednou klást podmínky, kontrolovat poštu, mail, mobil, jinak manipulovat... atd. Tohle můj BM zvládl dokonale (v případě mých úletů na začátku našeho chození kdysi v pravěku) a myslím, že by zvládl i nadále - má za to velké plus.
Já jsem se taky snažila, ale párkrát to nevyšlo tongue . Zejména, když se mi začal svěřovat s detaily svého vztahu s milenkou.

#65 11. 1. 2009 23:32

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Psycholožka Isabelle Nazare-Aga uvádí ve stati Jak poznat manipulátora třicet znaků, podle nichž identifikuje osobnost s manipulativními rysy. Za manipulátora považuje takovou osobnost, která vyhovuje aspoň deseti znakům.

1. Je egocentrický.
   2. Přenáší zodpovědnost ze sebe na druhé.
   3. Navozuje u oběti pocit viny.
   4. Nesděluje jasně své požadavky, potřeby.
   5. Odpovídá většinou neurčitě.
   6. Mění své postoje podle situace a podle osoby, s níž právě komunikuje.
   7. Své potřeby zakrývá logickými důvody.
   8. Požaduje od druhých dokonalost, neměnnost názorů apod.
   9. Zpochybňuje kvality druhých, nenápadně druhé kritizuje a soudí, hovoří o nich s despektem.
  10. Rád komunikuje nepřímo. Přes třetí osobu, telefonicky, písemně apod.
  11. Zasívá nesvár, podněcuje podezíravost. Rozděluje, aby mohl lépe panovat.
  12. Často ze sebe dělá oběť, aby ho ostatní litovali.
  13. Nedbá na žádosti druhých, přičemž tvrdí pravý opak.
  14. Využívá morálních zásad druhých k naplnění vlastních potřeb.
  15. Citově či jinak vydírá nebo vyhrožuje. Skrytě nebo otevřeně.
  16. Často mění téma uprostřed hovoru.
  17. Vyhýbá se pracovním schůzkám a poradám.
  18. Zaměřuje se na neznalosti druhých a snaží se tak vyvolat dojem, že „má navrch“.
  19. Lže.
  20. Hlásá lež, aby se dozvěděl pravdu. Překrucuje a interpretuje výroky druhých.
  21. Závidí třeba i osobám velmi blízkým.
  22. Nesnáší kritiku. Dokáže popírat zcela zřejmá fakta.
  23. Nedbá na práva, potřeby a přání druhých.
  24. Často vydává pokyny a nutí druhé jednat na poslední chvíli.
  25. Jeho slovní projev zní logicky, avšak jeho postoje, činy nebo způsob života svědčí o pravém opaku.
  26. Dává dary, snaží se zalíbit, lichotí a nečekaně projevuje drobné úsluhy.
  27. V jeho přítomnosti se ostatní cítí nepříjemně a nesvobodně.
  28. Jde naprosto důsledně za svým cílem, ovšem na úkor druhých.
  29. Přiměje oběť k jednání, které by o vlastní vůli nejspíš nedopustila.
  30. Lidé, kteří ho znají, o něm stále hovoří, i když není přítomen.

Tak si to zkus projít.

A dále:
http://sex-vztahy.doktorka.cz/jak-poznat-manipulatora/
http://mamina.bloguje.cz/572348-psychic … bazaru.php
http://www.mladazena.cz/scripts/detail.php?id=305193

Upravil(a) Míša Kulička (12. 1. 2009 0:08)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#66 12. 1. 2009 0:52

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Alosek napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

tummenupp

jenže tohle všichni asi teoreticky mají zmáknutý, ale v praxi to prostě občas pokulhává roll já měla po té naší nevěře chuť na něj řvát nejdřív 10x za den, postupně tak 5X, pak třeba jednou za týden, nešlo mi hned to prostě odsunout a zavřít někam do šuplíku, dál ho neotvírat a jen vědět, že to tam někde je, ale už to nevytahovat. Jasně, je fakt, že se do toho pořád tentovala ještě i ona, která se mi pořád cpala do života, aby mi osvětlila co a jak bylo.
Ale asi všechno chce svůj čas, nebo nevím. Pro mě osobně byl problém to hned smést ze stolu z minuty na minutu a víc se k tomu nevracet ..

Pavlo, ale to co popisuješ mi přijde taková přirozená reakce .. víš, úplně normální - chtít vřískat a kopnout do stolu  ..poraněný zvíře taky řve, kope kolem sebe, brání se ... A asi to určo nejde vše vyvztekat, pochopit a zpracovat za dva dny ...to jasně.
Ale tady ten pán hlásá, jak odpustil , jak prominul on dokonce údajně uznal svůj podíl na dané situaci ..ale přesto - manipuluje, žárlí, kontroluje, a svým způsobem vydírá. Je tu rozpor v tom, jak se chová a v tom , co říká ... tohle je ten problém ..ne to, že ho ta situace zranila, naštvala ...nebo co já vím ještě dalšího ...

Upravil(a) Amriana (12. 1. 2009 0:58)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#67 12. 1. 2009 7:55

Coudy
♥♥-----

Nebude vadit když se připojí mužský názor na celou situaci

Není tady

#68 12. 1. 2009 8:14

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Přečti si knihu: Nenechte sebou manipulovat (Isabelle Nazare-Aga)

TŘICET CHARAKTERISTICKÝCH ZNAKŮ
V jednání jedince, jehož označujeme jako
manipulátora, poznáme přinejmenším deset charakteristických
znaků z tohoto seznamu:
1. Navozuje u ostatních pocit viny a dovolává se přitom rodinných
vztahů, přátelství, lásky, profesionální zodpovědnosti atd.
2. Přenáší zodpovědnost na druhé nebo se ze své zodpovědnosti
snaží vykroutit.
3. Nesděluje své žádosti, potřeby, city a názory.
4. Obvykle odpovídá neurčitě.
5. Mění své názory, chování a city podle situace nebo osoby, s níž
je ve styku.
6. Své žádosti zakrývá logickými důvody.
7. Dává druhým najevo, že nesmějí nikdy měnit názor, musí být
dokonalí, všechno vědět a reagovat okamžitě na žádosti i otázky.
8. Zpochybňuje kvality, schopnosti a osobnost druhých, nenápadně
druhé kritizuje a soudí, hovoří o nich s despektem.
9. Nechává své vzkazy vyřizovat jinými lidmi nebo se uchyluje
k nepřímému sdělení (místo osobního rozhovoru telefonuje,
nechává vzkazy písemně).
10. Zašívá nešvár, podněcuje podezíravost, rozděluje, aby mohl
lépe panovat, a je schopen rozvrátit manželství.
11. Dokáže ze sebe dělat oběť, aby ho ostatní litovali (přehání závažnost
nemoci, stěžuje si na nesnesitelné lidi ve svém okolí,
na pracovní přetížení apod.).
12. Nedbá na žádosti druhých (i když tvrdí pravý opak).
13. Využívá morálních zásad druhých k naplnění vlastních potřeb
(k jeho oblíbeným pojmům patří lidskost, milosrdenství, rasismus,
hodnocení „dobrá" nebo „špatná" matka apod.).
14. Skrytě vyhrožuje nebo zcela otevřeně vydírá.
15. Neomaleně mění téma uprostřed hovoru.
16. Vyhýbá se pracovním schůzkám a poradám, utíká z nich.
17. Zaměřuje se na neznalosti druhých a snaží se vyvolat dojem,
že „má navrch".
18. Lže.
19. Hlásá lež, aby se dověděl pravdu, překrucuje a interpretuje výroky
druhých.
20. Je egocentrický.
21. Závidí třeba i partnerovi nebo vlastním dětem.
22. Nesnáší kritiku a dokáže popírat zcela zřejmá fakta.
23. Nedbá na práva, potřeby a přání druhých.
24. Velmi často žádá, vydává pokyny a nutí druhé jednat na poslední
chvíli.
25. Jeho slovní projev zní logicky a koherentně, avšak jeho postoje,
činy nebo způsob života svědčí o pravém opaku.
26. Užívá lichotek, aby se zalíbil, dává dárečky nebo nečekaně
prokazuje drobné úsluhy.
27. V jeho přítomnosti se lidé cítí nepříjemně a nesvobodně.
28. Jde za svými cíli velmi důsledně, ale na úkor druhých.
29. Přiměje nás dělat věci, které bychom pravděpodobně o vlastní
vůli nedělali.
30. Lidé, kteří ho znají, o něm stále hovoří, i když není přítomen.

tak koukám, že jsem nedočetla do konce a Míša sem už jednou podobný seznam dala... Nebudu to mazat, jen dodám - opravdu si to projdi a nejlépe i přečti knihu, protože to co dělá tvůj manžel je manipulace...

Upravil(a) Jája (12. 1. 2009 8:16)

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#69 12. 1. 2009 8:54

Somaia
Host

Coudy napsal(a):

Jejda...Coudy... nejsi náhodou pan manžel?? wink
A názor je tu vítán vždycky. I  tady na "ženském" serveru se vyskytuje několik suprových!! mužů jejichž názor a úhel pohledu je vždycky vítaný.
Takže vítej... rock

#70 12. 1. 2009 8:58

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

stejně si myslim, že to manžel čte...  nevěřim, že tě sem poslal a nečte... když ti čte mejly proč by nečetl diskusi...hmm

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#71 12. 1. 2009 8:58

Coudy
♥♥-----

Somaia napsal(a):

Coudy napsal(a):

A názor je tu vítán vždycky. I  tady na "ženském" serveru se vyskytuje několik suprových!! mužů jejichž názor a úhel pohledu je vždycky vítaný.
Takže vítej... rock

Jak manžel se tu nějak placam klikam na všechno možné a asi s tim netem moc neumim. Tak se nezlobte že tu budu dělat nějaké ty chyby, překlapy a přehmaty. Jinak po přečtní tohohle tematu je mi uzko. Nevím proč ale mam takové smíšení pocity. Ani tak ne o Kirane ale o vás kteří jí zde píšete.

Není tady

#72 12. 1. 2009 9:04

Alosek
Host

Coudy napsal(a):

Jak manžel se tu nějak placam klikam na všechno možné a asi s tim netem moc neumim. Tak se nezlobte že tu budu dělat nějaké ty chyby, překlapy a přehmaty. Jinak po přečtní tohohle tematu je mi uzko. Nevím proč ale mam takové smíšení pocity. Ani tak ne o Kirane ale o vás kteří jí zde píšete.

Tak šup se smíšenými pocity ven wink , máš-li chuť.

#73 12. 1. 2009 9:20

Vanda
Host

Coudy, tak napiš, co si myslíš ty, a proč ty smíšené pocity.

#74 12. 1. 2009 9:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Coudy napsal(a):

Jinak po přečtní tohohle tematu je mi uzko. Nevím proč ale mam takové smíšení pocity. Ani tak ne o Kirane ale o vás kteří jí zde píšete.

Ani se ti nedivím, že máš smíšené pocity.
Ono naservírované takhle na syrovo, to skousne málokterý mužský.
Zvlášť ten, který má v halvě maglajz.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#75 12. 1. 2009 9:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Taky mě to okamžitě napadlo... tummenupp godlike

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí