|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jak již někdo napsal: odpustím sama sobě až odpustí on mě. A zdá se, že se to pomalu začíná dařit, ale nechci předbíhat, všechno ukáže čas.
Není tady
Já si myslím, že v partnerství by si člověk měl uchovat svůj "soukromý sektor", svůj intimní prostor. Nemá to co dělat s důvěrou, ta buď je, nebo není. A teda že nemusím hned hlásit, že je to jen kamarád, aby si partner "náhodou nemyslel"....Co si partner bude myslet, je jeho věc, a buď mi věří a neřeší to, nebo nevěří a "hlášením" ho stejně nepřesvědčím. To je teda můj pohled.
Kirana napsal(a):
Jak již někdo napsal: odpustím sama sobě až odpustí on mě. A zdá se, že se to pomalu začíná dařit, ale nechci předbíhat, všechno ukáže čas.
To máš pravdu, to ukáže.
A budeš se divit - ne tomu, co ukáže o tvém muži, o něm to není, ale co ukáže ještě tobě o tobě samotné.
Tak se drž, ať to ustojíš.
Není tady
Kirana napsal(a):
Z vlastní zkušenosti... stavět svoje štěstí na štěstí druhého je blbost
.
Být v čemkoli závislá na druhém je blbost.
Jakože až bude se mnou spokojený on, budu i já? Hm... taky jsem si to myslela, taky jsem podle toho žila. A jeho úcta a respekt ke mně jako k partnece šly do kytek.
Ale snad jste na dobré cestě a zvládnete to. Moc vám to přeju.

PetrHl napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja neodsudzjem NIKOHO. Ja by som ho v podstate aj pochopila, aj keby ju naozaj časom niekam poslal. A ak nepošle - tým lepšie, samozrejme. (Teda, dúfajme.) Len mi pripadlao, že okrem totálnej kontroly neprišiel so žiadnym konštruktívnym návrhom, len s urážkami a skuhraním a to "dokážeš mi svoju lásku tým, že vydržíš moje keci" ma dostalo. Ale zrejme im to tak vyhovuje, situácia sa stále zlepšuje - už aj chcú spolu komunikovať
- tak čo dodať? Veľa šťastia.
ano ta hláška o "zlomení" je psycho, ale kdo nedělá chyby? Kdyby nebyly chyby nebylo by se z čeho poučit
Snad to už pán pochopil že tudy cesta nevede.
Ahá, čiže páníšek môže robiť chyby "Kdyby nebyly chyby nebylo by se z čeho poučit
", ale jej chyba bude nadosmrti(alebo do rozvodu) vďačnou témou pri každej hádke?
To by sa mne osobne nepáčilo... Keď brať chyby ako možnosť poučiť sa, tak CHYBY OBOCH, nie?
Upravil(a) Selima (13. 1. 2009 20:28)
Není tady
Kirana napsal(a):
J Jinak všem těm, kteří si pořád myslí, že se mnou manipuluje, tak s těmi se dále nehodlám bavit. Prostě vím ,že to manipulace není a tečka. Dále se k tomu nehodlám vracet..
Hmmmm. A ne a ne a není a dupy dupy dup.
P.S. Coudy už zase spí?
Ano Selimo, oba dva jsme si své chyby uvědomili a myslím, že jsme se z nich hodně poučili, alespoň teď se to začíná hodně projevovat
Není tady
majkafa napsal(a):
Kirana napsal(a):
J Jinak všem těm, kteří si pořád myslí, že se mnou manipuluje, tak s těmi se dále nehodlám bavit. Prostě vím ,že to manipulace není a tečka. Dále se k tomu nehodlám vracet..
P.S. Coudy už zase spí?
Prosím, jestli chceš zase pošťuchovat, tak raději odejdi.
Není tady

Tak super, ak sa z nich poučíte... a to o tej manipulácii ale fakt znelo dosť ultimatívne, tak sa ľuďom nediv - a neposielaj ich niekam; každý má právo napísať svoj názor - a ty máš právo nezalamovať sa kvôli tomu, nie?
Není tady
Ano, Kirano, jdu. Protože po tvém mnou kopírovaném výroku o tom, že se nehodláš bavit s těmi, kteří si myslí ... cítím, že nemá cenu házet perly sviním.
Hodně štěstí.
Upravil(a) majkafa (13. 1. 2009 20:38)
Selima napsal(a):
Tak super, ak sa z nich poučíte... a to o tej manipulácii ale fakt znelo dosť ultimatívne, tak sa ľuďom nediv - a neposielaj ich niekam; každý má právo napísať svoj názor - a ty máš právo nezalamovať sa kvôli tomu, nie?
mě to prostě připadne jako hloupost bavit se o manipulaci, když vím, že to tak není, a o tom, že nějaký nový člověk, který se zrovna ve stejnou dobu objevil na tomhle fóru, je můj manžel. Nevím, zdá se mi to prostě ujeté. To je zase můj názor.
Není tady

Oki, máš naň sväté právo. Tak ako tí druhí na ten svoj.
Keď si si istá sama sebou, nevytočia ťa ani opačné názory.
Není tady

Kirano, chováš se jako malé dítě. Měla bys číst i to co se ti nelíbí a zamyslet se nad tím, protože v mnohém je napsané spousta pravdy. Ale ty tady mezitím posíláš lidi pryč.
Ještě si asi hodně nabiješ pusinku (i když ti to nepřeju).... 
Není tady
No Kirano taky jdu, protože zatím jsi nenapsala nic, abys mě přesvědčila o tom, že můj názor - že JE to manipulace je chybný ...čili ti nemám dál co nabídnout ... To že to ty VÍŠ - TVRDÍŠ je podle mě pouhý zavírání očí ..čili ... zatím hoj ..a at se ti daří.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Kirano, chováš se jako malé dítě. Měla bys číst i to co se ti nelíbí a zamyslet se nad tím, protože v mnohém je napsané spousta pravdy. Ale ty tady mezitím posíláš lidi pryč.
Ještě si asi hodně nabiješ pusinku (i když ti to nepřeju)....
Ale já beru to, že jsou i negativní názory, s tím jsem tady taky šla, abych slyšela všechno.
Není tady
Amriana napsal(a):
No Kirano taky jdu, protože zatím jsi nenapsala nic, abys mě přesvědčila o tom, že můj názor - že JE to manipulace je chybný ...čili ti nemám dál co nabídnout ... To že to ty VÍŠ - TVRDÍŠ je podle mě pouhý zavírání očí ..čili ... zatím hoj ..a at se ti daří.
Myslíš si, že je manipulace to, že mi řekl, jak moc mě miluje, že se bál že mě ztratí, že to nevzal za dobrý konec, ale teď za tím chceme udělat tloustou čáru a začít znova?
No já si to teda nemyslím
Není tady

Kirana napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Ještě si asi hodně nabiješ pusinku (i když ti to nepřeju)....Ale já beru to, že jsou i negativní názory, s tím jsem tady taky šla, abych slyšela všechno.
Ale prd negativní. Jsou to názory viděny jen z jiného úhlu pohledu než máš ty. A ty ten svůj úhel máš o dost zkreslený.
Není tady
Kirana napsal(a):
Amriana napsal(a):
Myslíš si, že je manipulace to, že mi řekl, jak moc mě miluje, že se bál že mě ztratí, že to nevzal za dobrý konec, ale teď za tím chceme udělat tloustou čáru a začít znova?
Ne to ne ..to je konečně normální reakce ..manipulace je ... už jsem ti to i psala a spousta holek ... ale znovu př ... kdo ho má většího ? potkal jsem holku a mohl jsem ti byýt taky nevěrnej, ale nebyl - já dobrý - ty zlá , do kurzu mě pouští ( partner mě nemá co kam pouštět není to můj rodič) když jdu někam s holkama tak smím, poslal mě na forum at se vypovídám ...atd atd atd atd ...Kirano přečti si začátek vlákna ..holky ti to tam popsaly líp než já ...a tu tlustou čáru vám oběma bez ironie doopravdy přeju ... protože vztahy se mají zkusit zachránit když stojí za to
... jenže ... to musíš chtít i Ty ... musíš si to odpustit ... ale bez ohledu na to až ti to promine on ... no to jsou podle mě dvě různý věci který by sis měla oddělit ... uvidíš jak to bude dál
Není tady
Kirana napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ne tohle není manipulace. Jsou to zatím slova, která musí najít naplnění. Každopádně už to tu bylo psáno a já z osobního života vím, že náprava sebe pro někoho je skoro poslední hloupost, na které lpíš.
Kuřátko napsal(a):
Kirana napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Ještě si asi hodně nabiješ pusinku (i když ti to nepřeju)....Ale já beru to, že jsou i negativní názory, s tím jsem tady taky šla, abych slyšela všechno.
Ale prd negativní. Jsou to názory viděny jen z jiného úhlu pohledu než máš ty. A ty ten svůj úhel máš o dost zkreslený.
asi jsem se špatně vyjádřila, moje chyba, vím že to jsou názory druhých, z jiného úhlu jak ty říkáš a beru to
Není tady

Kirana napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kirana napsal(a):
P.S. Coudy už zase spí?Prosím, jestli chceš zase pošťuchovat, tak raději odejdi.

Hele Kirano, když budeš každého, kdo s tebou nesouhlasí vyhazovat, nakonec ti tu nikdo nezbyde.
A k čemu ti bude diskuse, kde ti budou všichni přikuřovat? Spíš bys se měla nad tím zamyslet, když tolik lidí má na věc podobný názor. Aspoň zamyslet, jestli by na tom třeba něco nemohlo být.
Není tady
Amriana:
dobře, vyjádřím se správně:
1. o té možnosti nevěry mi řekl proto, abych mu věřila a neměl přede mnou tajemství a nelhal mi (původně mi to nechtěl říct)
2. né že mě tam pouští, ale nevadí mu, že tam chodím
3. neposlal mě na fórum, jen mi navrhnul jestli bych to nechtěla zkusit
4. nečekám až mi odpustí, to chce ještě nějaký čas, ale já sama vím, že chci být s ním a snažit se vše napravit jak jen se dá
Není tady

Selima napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja neodsudzjem NIKOHO. Ja by som ho v podstate aj pochopila, aj keby ju naozaj časom niekam poslal. A ak nepošle - tým lepšie, samozrejme. (Teda, dúfajme.) Len mi pripadlao, že okrem totálnej kontroly neprišiel so žiadnym konštruktívnym návrhom, len s urážkami a skuhraním a to "dokážeš mi svoju lásku tým, že vydržíš moje keci" ma dostalo. Ale zrejme im to tak vyhovuje, situácia sa stále zlepšuje - už aj chcú spolu komunikovať
- tak čo dodať? Veľa šťastia.
ano ta hláška o "zlomení" je psycho, ale kdo nedělá chyby? Kdyby nebyly chyby nebylo by se z čeho poučit
Snad to už pán pochopil že tudy cesta nevede.Ahá, čiže páníšek môže robiť chyby "Kdyby nebyly chyby nebylo by se z čeho poučit
", ale jej chyba bude nadosmrti(alebo do rozvodu) vďačnou témou pri každej hádke?
To by sa mne osobne nepáčilo... Keď brať chyby ako možnosť poučiť sa, tak CHYBY OBOCH, nie?
Selimo promin, ale co tím chtěl básník říci?
Nikde ve svém příspěvku nevidím, že on dělat chyby může a ona nesmí. Nechtěla jsi doufám naznačit, že za nevěru a krizi může on, one je v tom uplně nevině? 
Není tady
Dobrou všem (i těm co jsem jakože
vyhodila)
Není tady

Kirana napsal(a):
dobře, vyjádřím se správně:
1. o té možnosti nevěry mi řekl proto, abych mu věřila a neměl přede mnou tajemství a nelhal mi (původně mi to nechtěl říct)
Ačkoli tady hrozně nerad píšu něco "za chlapy obecně", tak tohle je podle mě blbost...
Podle mě Ti chtěl ukázat, že "na to taky má, Ti zahnout", a věř mi, že si tím i trochu zvýšil sebevědomí...
...a zase jsme u toho: Tys mi zahla, tož já Ti zahnu taky... 
Upravil(a) Mikeš (13. 1. 2009 22:49)
Není tady