|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

antaliss napsal(a):
Ahoj babinetky,
moc se omlouvám, že zase otevítám "svoje"téma, ale už nemůžu..a tak..snad..Kdo jste četl vlákno, tak mám problémy s mamkou..Včera to totálně vygradovalo.Úplně, něco se ve mě zlomilo a já se rozhodla, že NE!!Že už ne!!
Kde bych začla..za poslední dva měsíce se toho zas tolik nezměnilo, máma nasadila výraz že je vše ok a jelo se dál.Měla sice neustálé pichlavé poznámky na mě a hlavně na mého manžela, ale vždy jsem si pomyslela něco o prd..li a hodila to za hlavu.Jenže ty poznámky začli neustále nabýrat na obrátkách, až jsem se s ní hodně pohádala, protože jsem si (opět) naivně myslela, že jí dojde, že takto to dál nejde, ale ona mě úplně zl,ikvidovala..totálně mě dostala na kolena a já jen doma brečela a brečela..do toho ty poznámky na mého muže..poslala mi dopis..no hrůza..fakt hrůza..Ale jelo se dál..jenže se dojelo..Včera hrozně moc ponížila mého muže, chovala se k němu i jeho rodině jako k odpadku.Chovala se tak, jak kdyby byla nadčlověk, chovala se hrozně.Měla takovej opovrhlivej pohled, když vyhazovala mého muže z práce kam za mnou přišel.A jeho to tak ponížilo, že o sobě začal pochybovat, že on je opravdu špatnej...Ona ničí můj vztah, systematicky a snad i promyšleně.Stejně jako ničila od mala moje vztahy s kamarádkami..když se jí nějaká nelíbila - pryč s ní..Nechci se s ní bavit, mám v sobě tolik nenávisti, že bych jí mohla dát do igelitek a prodávat jí..tolik jí je. Tátovi doma neřekla, jak se zachovala k mému muži a i ke mě...vím, že je to zmatené, ale já nevím co dál..je to moje máma, ale já se s ní nechci bavit.Zní to jako z úst malé holky, ale já jsem psychicky úplně na dně, dle mě je to už teror..nevím co mám dělat..strašně moc to BOLÍ..bolí.. :-(
Ahoj, mám to samé v zeleném včetně toho dopisu, včetně označení mého muže za póvl atd atd...
Už to nebudu rozmatlávat, nicméně, pro svůj vlastní duševní klid - vykašli se na ní.
Žij si svůj život a ji ze svého života vymaž, dokud se nezačne chovat slušně. Jinak doporučuji vřele - nekomunikovat.

Není tady
Lidé si k nám dovolí jen to, co jim dovolíme my samy.
Tak jí to nedovoluj.
A už vůbec jí nedovol, aby ti ničila manželství.
Není tady
antaliss napsal(a):
Vlasně kolem ní chodíme tak pošpičkách, něco ve smyslu : je nastvaná?Raději neodporovat a tupě podlízat..Ona sama se kdysi odstěhovala na druhý konec republiky, protože měla problémy se svou rodinou..Na jednu stranu mě nenechá si volně dýchat na druhou mi pomáhá, když je potřeba a toho si cením.Ale pak mám pocit, že to mám naoplátku :-(
ANO to je přesné, dokud budeš brát, bude se montovat. Taky jsem to tak dělala, dcera potřebovala tu novou pračku, tu něco jiného, neřekla kup mi to, ale bylo vidět, že by brala, kdyby... a já blbá koupila - brala je na dovolené. Když jsem začala radit a montovat se, tak jsem dostala přes rypák až to jednou bylo dost hustý a tři roky jsme spolu nekomunikovaly. Teď se pomalu vetíme, ale už je to jiný. A od té doby, co jsem vyčetla tohle a řídíc se podle toho, je mnohé lepší.
DESET RAD PRO SENIORY
1) Nedělat nikomu mladšímu tchyni nebo obětavou maminku resp. nedělat nikomu levného
opraváře chaty, auta nebo pokažených věcí. Měj svůj majetek, byt a své peníze. Jestli po vás
něco zbude - ať se o to pak poperou - až vám to už bude jedno. Ale do té doby - každý za
svý a nekecat si do toho.
2) Vnuci a vnučky jsou jen vaše možné potěšení a ne vaše další povinnosti
- mají své matky a otce - a to vy jistě nejste.
3) Uvědomte si, že sex funguje jako nikdy předtím a to bez kondomů, závazků a strachu z toho, co si o vás
partner/ka pomyslí - když se to nepovede, skončí to smíchem!
4) Pěstovat jakýkoliv sport a pohyb je nutnost. Pro pohyb je ideální kolo - vidíte vše zblízka, máte dostatečný
dosah a nebolí tak strašně nohy. Ale kupte si zcela jistě přílbu - zvlášť ženám sluší! Intimní dodatek: Autosex
berte také jako sport - je to přirozená údržba těla, zachování funkce organizmu a tím i záruka dlouhého zdraví.
5) Pokud jste po rozvodu a žijete sám/a - žijte proboha a zakažte si kádrování ze strany svých dětí. Vám je (má
být!) prd do jejich partnerů a poměrů, tak ať si laskavě nechají své názory pro svá příští léta - budou je jistě
potřebovat.
6) Pokud nejste po rozvodu, nedělejte si z života domov důchodců s komplexní péčí - pracovat na něčem, co
přijde samo je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí
7) Pokud máte nového partnera/partnerku, nesnažte se dělat falešný dojem, že se s partnerem
chystáte založit další rodinu a mít další děti. Tahle hloupá snaha je jen nedostatek sebevidění
a sebepoznání. Život po přechodu je krásný svou svobodou. Buď druhému pomůžete a
prospějete - nebo jděte dál. Nelepte se na nikoho.
8) Nežerte, nepijte a nekuřte jak fabrika. Buďte hygieničtí a voňaví.
9) Nic co jste dosud v sexu nepoznal/a není neslušné - umřít neinformovaný je zbytečný luxus
hlupáků. Snažte se o tři „K“: Komunikaci, kooperaci a koordinaci. Vychovávat jste mohl/a
jen manžela/ku jako vzor svým dětem. Výchova seniorů je hovadina první třídy. Nejste-li
navzájem kompatibilní - nic se neděje - najde se jiný/á.
10) Oblékejte se mladě a účelně. Nic není horšího, než šedobílý pomalu kráčející kmet nebo
šedesátiletý hiphopák s kšiltovkou. Nic není zábavnějšího, než šedesátiletá patnácka –
zepředu museum a zezadu lyceum. Půvab vám není zakázaný - naopak a jde to. Nebuďte
vážný převážný „pan rada - paní radová" co jim dělá potíž se sehnout - a nedělá potíž sbírat
drby.
Jedenáctý názor na závěr:
Internet je pro vás ideální možnost dynamické komunikace, zábavy, legrace i poučení. Najdete zde i sobě podobné a važte si toho, že se snažíme všichni žít na sto procent. "Ahoj - jak se máš?" a povídání má cenu zlata a není to jen důchodcovské zabíjení času. Neposílejte své mejly s přílohami mladým produktivním pracovníkům a už vůbec ne svým dětem. Vše vidí po svém - jinak než vy - a mají pro vás jen "chápavý soucit" To není nic, co by se vám líbilo - tak to předpokládejte.
Vaše názory jsou cenné pro vaše vrstevníky a seznámíte se se spoustou lidí. Ti, co jsou sami, to oceňují. Povídejte si bez podezřelé seznamky a trapné snahy si pak v kavárně platit jen své kafe. Na rande je času dost - a nic nemusíte. Když se vám něco nelíbí - vypněte chat nebo icq - a je to! Shoda názorů je to, co se v životě cení a internet to umožňuje najít, i když vás bolí všechny klouby a máte právě den, kdy byste kohokoliv nejradši zabil/a.
Pro partnery a partnerky:
Internet je lepší než chodit do hospody nebo na drby. Žárlit na někoho, kdo se baví doma u PC je trošku trapné a dost zbytečné. Můžete vášnivě nesouhlasit - to ale je jediné, co můžete.
Není tady