27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý večer! Asi měsíc pozoruji nad patou pravé nohy, kde končí bota - achilovka, bulku. Je to něco jako ostruha. Máte to taky někdo, u jakého lékaře jste byli? Jak se to léčí? Díky.
Není tady
Dola bych na chirurgii..a myslím,e ostruhy odstraňují chirurgicky..
Není tady
Zdravím vechny! Tak u jsem s tou bulkou byla u lékaře, řekl, e je to zánět achilovky. Chtěl mi dát nohu do zinkoklihu na 6(!) týdnů, to by mne vyhodili z práce! Nakonec mi napsal léky Ketonal a mast Niflugel. Po 3týdnech mám jít na kontrolu. Problém je, e se mi po těch lécích dělá patně, u jsem je vysadila. Aplikuji jen mast. Měli jste někdy tento zánět, jak jste ho léčili? Co by jste mi radili? Děkuji moc.
Není tady
Tak já měla nataenou achilovku se zánětem a měla jsem to v sádře,.. asi bych dola k dr,a ti teda změní ty práky,kdy ti nedělají dobře..Moná sis to do toho zinkáče měla nechat dát,
Není tady