1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Můete poradit? Naemu Jakubovi se straně potí nohy, bačkůrky doma má kupované irafu, je jedno jestli otevřené nebo uzavřené. Ponoky jsem 100% bavlněné jetě nesehnala, ale je jedno jestli jsou od vietnamců za 10kč nebo z obchodu za 40kč. Nohy se potí stejně. I venkovní boty. Na podzim měl Adidas, na zimu koené. A nohy se stále potí. Nyní děda vytáhl nějaký spray od firmy Just na pocení nohou, tak mu sem tam stříknu. Co vae děti? Potí se jim nohy?
Není tady
Mame stejny problem ale neporadim jen na doma mame kozene sandalky a je to lepsi nez ty hadrove ty mela fakt mokre:( ten Just pomaha??
Není tady
Vnučka,tři roky,stejný problém,v kadých botičkách má mokré ponoky,nebo punčoky,ani dětská dr.nic neporadila,doma chodí bez papuček,tak to se jí noka nepotí...u koní s ní dcera jetě nebyla...
Není tady
Naemu Adamovi se taky potí nohy, doma nesnese ani papuče, běhá v punčochách nebo v ponokách. A o 100% bavlněných ponokách pro děti si můeme asi nechat jen zdát, já jsem ráda, kdy seenu punčocháče. Má atop. ekzém, nosí pouze bavlnu...
Ve spel obchodu na ponoky mi doporučovali ponoky tuím z polypropylenu, e dobře saje a odvádí pot, stály asi 70 Kč. Moná se v nich tolik nepoti, ale u ani nevím.
Nepotí se nohy i tatínkovi? Známá řeila, e malému od mimina straně smrdí nohy, stejně jako jeho tátovi
Není tady
Oskar,
my taky máme problém, mysleli jsme si, e jsme koupili patné sněhule, a ono houby, teď v zimě začal doma chodit v bačkůrkách se irafou a doma zpocené z bačkor, z procházky zpocené ze sněhulí..... natěstí nesmrděj
Není tady
Starímu synovi se taky hodně potí nohy a vypadá to e mladí na tom bude stejně
Není tady
Matýsek má taky občas spocené noky,ale ne vdy kadý den. Jinak na doma sandálky od Santé.
Není tady
Ná Mates má taky nohy věčně zpocené,mokré a studené... kolikrát má mokrý ponoky během chviličky... fakt neexistujou bavlněný ponoky??
Není tady
Tak tohle tema je moje oblibene..:-)) Uz na kontrole kycli ve trech mesicich jsem si vsimla,ze mi ditko sice sladce voni jako miminko, ale nozicky mu smrdi jak chlapovi..Bohuzel neporadim nic, co by pomohlo, ikdyz se mi v posledni dobe zda,ze uz to neni tak vyrazne..Mozna je to jen nahoda, ale kdysi se k nam dostaly nextacke ponozky a mam pocit, ze v tech to bylo o fous lepsi..Ale mozna to bylo jen me zbozne prani :-)) Bohuzel presne vim po kom to ma, pac mne se poti a smrdi nohy i v pantoflich :-(
Není tady
mým klukům se nohy taky potí (vem třem ) ale nesmrdí, jen jsou mokrý, take kupujeme co nejkvalitnějí boty i ponoky, ale moc efektu to nemá, kadopádně mám dobrý pocit e pro ně dělám maximum
a dokud nesmrdí, řeit to nebudu.....
Není tady
Já měla úplně malé ponoky čistě bavlněné. Čím větí číslo, tím se hůře shání.
A proberu Lence ponoky, tak vyřadím ty čistě bavlněné(nebo se tak tváří) a jestli by je někdo chtěl, s radostí polu (bohuel teď musím napsat e za potovné, neb fakt teď není , nebo osobní odběr), ale má malou nohu, take budu vyřazovat tak dvacítky ponoky....
Asi bych volila vekeré oblečení čistě bavlněné.
Není tady
Vidím, e problém je skoro u Vás vech. Tak to zatím řeit taky nebudu.
Just spray nepomáhá. Bydlíme v RD a na to aby chodil bosý se mi zdá chladno.
U a je léto a můou děti běhat bosí a v opánkách.
Není tady
Muj BM nosil silonovy fusky do sandalu a taky mu pekne cpely ty nohy
Není tady
Do sandálů se přece fusky nenosí ! Kdy je chladno, je lepí zavřená bota a rozhodně ne silonový ponoky.
To by měl problémy kadý. Nejlépe fusky multifunkční, celobavlněný taky ne. Ty zůstávají mokrý, kdy se člověk spotí.
Není tady
taky jsme měli tento problém, vyřeily to ponoky z balvny a občasná koupel ve lvýluhu z ořechového listí :-)
Není tady