27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Luminko, má čas, obejdi secondhandy a jistě najde něco hezkého za pár korun.
Napsala bych to podobně jako anais.de.
Kdy jsem neměla peníze, koupila jsem si jedny jeansy za 20 Kč a jsou to moje nejoblíbenějí, od té doby jsem rozdrbala dvoje (nově koupené v Tako), ale ty za 20 Kč jsou nějaké kvalitní a drí pořád.
Ty má problém se sebevědomím, ne s oblečením, nějaké oblečení na návtěvu k vagrové má jistě.
Není tady
luminka napsal(a):
Pořád si myslím, e na mě bude ta nouze hrozně vidět.
ale to nebude tou nouzí Luminko, na tobě to bylo vidět a byla jsi terčem kritiky pro svůj zanedbaný vzhled i kdy jsi práci měla, take nechápu proč omílá x let pořád to samé dokola. e ti to u není blbé. Navíc z naich rad sis nevzala vůbec nic. Chce jen fňukat a dělat ublíenou, abys vzbudila o sebe zájem a aby ti vichni psali, e to zvládne. Pwd a vořech s odputěním...
Není tady
Já osobně mám ze sekáče pár fakt dobrých kousků, které mi lidi pořád chválí Jak u se psalo,má čas, tak jich zkus pár obejít.
Jinak s tou prací, nevím, ve kterém kraji ije, ale co třeba doučování cizích jazyků, hlídání dětí nebo práce na doma, přepisování textů, atd?
Není tady
luminko, já byla skoro rok bez práce, ne jsem si nala novou a vekeré peníze, které jsem měla jsem musela pouít na placení nákladů spojených s bydlením. Můu tě ubezpečit, e jsem skutečně neměla na rozhazování a řeila jsem to tak, e nezbytně nutné oblečení jsem si pořizovala v obchodech se sezónními slevami a kdy jsem si koupila v zimě troje teplé ponoky u asiatských prodejců, povaovala jsem to za vrchol luxusu. Vlasy nosím polodlouhé, sepnuté do culíku nebo do spony, barvím si je doma, kosmetiku pouívám střídmě, nehty nosím zastřiené a zapilované nakrátko a oblečení neřeím, stačí kdy je vyprané, vyehlené a čisté a taky iju.
Ty nepřemejlej nad oblečením jako takovým, protoe dneska se lze dobře a kvalitně obléct prostřednictvím sekáčů a sezónních slev ve velkých obchodních centrech, upraveně můe enská vypadat taky, kdy umí vzít hřeben do ruky, gelové nehty nejsou nezbytností, stačí pravidelná manikůra, pilník a nůtičky a boty nemusí mít od Manolo Blahnika, abys na někoho udělala dojem, stačí je mít umyté nebo vyčitěné a podle materiálu i přeletěné.
luminko, jak ses tady popsala, tobě by nebyly nic platné ani značkové hadry, protoe základem veho je pravidelná osobní hygiena a jak jsi tady psala, e kolikrát padne neumytá a nesvlečená do postele, luxusní oblečení by tvoji image opravdu nezachránilo
Začni třeba tím, e si zvykne před spaním navtívit koupelnu, vyčistí si zuby, vykoupe se a převleče se do noční koile, ráno vstane, osprchuje se, vyčistí si zuby a vezme si čisté oblečení. Neukodilo by koupit si kuličkový roll-on za pár kaček a naučit se ho kadé ráno pouívat - vichni se potíme a nečistota, která není vidět, je samozřejmě i cítit. Dále musí věnovat pozornost rukám - chápu, e kadý nemá na to nechat si udělat gelové nehty, ale stačí se naučit pouívat nůtičky a pilník na nehty, potamo pokud člověk dělá rukama na zahrádce, tak i kartáček a mýdlo na dlaně a nehty. Samozřejmostí je depilace v podpaí a depilace nohou, nač stačí obyčejné vlastní dámské holítko a mýdlová pěna. Vlasy si můe barvit doma, hlavně je důleité pravidelně si je mýt nejméně 2x týdně (pamatuje si, jak si tady stěovala, e se ti kolegyně smějí, e má mastné vlasy, ze kterých je cítit kuchyňský pach ?)
Shrnuto a podtreno - nemusí vypadat luxusně, stačí, kdy bude působit čistě a upraveně a to vidím jako tvůj zásadní problém. Ty má toti - jak tady vyplynulo ze tvých příspěvků - dost velké potíe s dodrováním té nejzákladnějí osobní hygieny, co je u eny velmi trapné a pokud se TOHLE nenaučí, nepomůou ti ani hadry od Dolce a Gabanny, pořád bude za mudlu
Není tady
Kiaro
Není tady
Kiara napsal(a):
luminko, já byla skoro rok bez práce, ne jsem si nala novou a vekeré peníze, které jsem měla jsem musela pouít na placení nákladů spojených s bydlením. Můu tě ubezpečit, e jsem skutečně neměla na rozhazování a řeila jsem to tak, e nezbytně nutné oblečení jsem si pořizovala v obchodech se sezónními slevami a kdy jsem si koupila v zimě troje teplé ponoky u asiatských prodejců, povaovala jsem to za vrchol luxusu. Vlasy nosím polodlouhé, sepnuté do culíku nebo do spony, barvím si je doma, kosmetiku pouívám střídmě, nehty nosím zastřiené a zapilované nakrátko a oblečení neřeím, stačí kdy je vyprané, vyehlené a čisté
a taky iju.
Ty nepřemejlej nad oblečením jako takovým, protoe dneska se lze dobře a kvalitně obléct prostřednictvím sekáčů a sezónních slev ve velkých obchodních centrech, upraveně můe enská vypadat taky, kdy umí vzít hřeben do ruky, gelové nehty nejsou nezbytností, stačí pravidelná manikůra, pilník a nůtičky a boty nemusí mít od Manolo Blahnika, abys na někoho udělala dojem, stačí je mít umyté nebo vyčitěné a podle materiálu i přeletěné.
luminko, jak ses tady popsala, tobě by nebyly nic platné ani značkové hadry, protoe základem veho je pravidelná osobní hygiena a jak jsi tady psala, e kolikrát padne neumytá a nesvlečená do postele, luxusní oblečení by tvoji image opravdu nezachránilo
Začni třeba tím, e si zvykne před spaním navtívit koupelnu, vyčistí si zuby, vykoupe se a převleče se do noční koile, ráno vstane, osprchuje se, vyčistí si zuby a vezme si čisté oblečení. Neukodilo by koupit si kuličkový roll-on za pár kaček a naučit se ho kadé ráno pouívat - vichni se potíme a nečistota, která není vidět, je samozřejmě i cítit. Dále musí věnovat pozornost rukám - chápu, e kadý nemá na to nechat si udělat gelové nehty, ale stačí se naučit pouívat nůtičky a pilník na nehty, potamo pokud člověk dělá rukama na zahrádce, tak i kartáček a mýdlo na dlaně a nehty. Samozřejmostí je depilace v podpaí a depilace nohou, nač stačí obyčejné vlastní dámské holítko a mýdlová pěna. Vlasy si můe barvit doma, hlavně je důleité pravidelně si je mýt nejméně 2x týdně (pamatuje si, jak si tady stěovala, e se ti kolegyně smějí, e má mastné vlasy, ze kterých je cítit kuchyňský pach?)
Shrnuto a podtreno - nemusí vypadat luxusně, stačí, kdy bude působit čistě a upraveně a to vidím jako tvůj zásadní problém. Ty má toti - jak tady vyplynulo ze tvých příspěvků - dost velké potíe s dodrováním té nejzákladnějí osobní hygieny, co je u eny velmi trapné a pokud se TOHLE nenaučí, nepomůou ti ani hadry od Dolce a Gabanny, pořád bude za mudlu
Tak v této oblasti jsem se zlepila, asi za to můe buď dostatek času v nezaměstnanosti, nebo to, e u mám tak obrovskou depku, e v péči o sebe hledám únik. Akorát nemám obarvenou hlavu, probleskují mi ediny, ani barvu jsem si nekoupila, te´d mi bude končit podpora a peníze asi opravdu dojdou. Ale pořád doufám, e se dostanu do bývalé práce. Zase se to tam rozjelo a poprvé mi to nevylo, co velmi bolestně nesu. Ale vypadám teď líp, u mi to i někdo řekl, ne u tak ztrápeně, jako v končícím podniku. Lepí je být nezaměstnaná a doufat v obrat situace, ne být zaměstnaná a očekávat konec.
A te´d jsem si náhodou přečetla článek, kde Ti dávají zapravdu. Tam psali něco v tom smyslu, jako e ne budete shánět luxusní kousky do atníku, tak si umyjte hlavu a dojděte k zubaři, protoe nejhezčí je čistota a zdraví. To mně, méně majetné, zvedlo trochu sebevědomí, protoe na ampon jetě mám. S těmi zubařskými zákroky je to horí, natěstí právě teď ádný nepotřebuju.
Upravil(a) luminka (18. 5. 2010 7:20)
Není tady
luminko, ediny by ti v ádném případě neměly být vidět!!! Stačí barevný přeliv (krabička za 80-90,- Kč) dvě hodiny času a má to vychytaný! Na rozdíl ode mě - a je nás tady víc - má manela, take si nemusí tak jó kór moc utrhovat od pusy, kdy si chce dát cenově přijatelnou barvu na vlasy.Já vím, e chlapi občas frflají nad manelčinými náklady na kosmetiku ovem tohleto není nadstandard, ale nezbytně nutná péče o zevnějek. Protoe kdy se někam půjde ucházet o sluné místo a v pěince ti budou prosvítat 5ti centimetrové odrosty edivých vlasů, jakpak to asi vypadá?!? Vude si řeknou, e kdy je ti zatěko pečovat o vlastní osobu, jakou jim tam asi odvede práci ...
Není tady