1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
eremuruss napsal(a):
luminka napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nechapu jste oba zamestnany a chodis jako hadrnice?A co sekace prosla si si?Tam nakoupis levne u nas treba tricko za 39 kc.Ja moc penez taky nemam,ale jako vandrak nechodim.Ted jsem si tam koupila krasne pantoflicky za 70 kc.Nakupuju v sekaci a oblecena jsem jako kazdy jiny.I vlasy si muzes upravit levne.Ja k holici nechodim vubec.Mam koupenou barvu na vlasy za 80 kc kterou mam na 2x,kdy me dobarvuje dcera.Sampon,balzam na vlasy a lak na vlasy mam ten nejlevnejsi z obchodu vse za 39.Vlasy si denne myju a natacim na varne natacky takze vlasy mam pokazde upravene i,kdyz nikam nejdu.Takze je to mozna o tve pohodlnosti se nekam podivat po obchodech.já si kupuju přeliv na vlasy za 67,90 a u kadeřnice jsem od podzima nebyla. Jsem na tom podobně jako Ty.
Jenomze ja bych ke kadernici nesla ani kdybych na to mela,protoze se me jeste nikdy nestalo,aby se me od ni nejaky uces libil.
erem a co změnit kadeřnici nevyhovuje mi jedna, jdu k jiný, no ni ?
Není tady
luminka : "Dneska .... viděla jsem paní, tíhlou, v černých obtaených atech, dlouhé lesklé vlasy, botky zajímavého tvaru, krásné nohy, povídám si, boe, proč takhle nemůu vypadat, to by ten ivot byl lehčí."
Nebyla jsem to já??
Lumi, Ty opravdu věří, e kdy mám dlouhé vlasy, tíhlou figuru a dokáu zkombinovat solidní oblečení, e se mám líp? e tomu sama nevěří?
Jo, mimochodem, to jsem dosud nevěděla, e dlouhé vlasy jsou "účesem chudých" Jsem u kadeřnice docela často... Střih, barva, pramínky.... je to přece jen lepí od odborníka, tvrdím já.
Lumi, jak Tě tak občas čtu (zdaleka ne vecko), myslím, e má dobrý postřeh. A kdy u má dobrý postřeh, proč ho nevyuuje? (myslím k nápravě věcí, které Tě tvou).
Eremuruss, ale po přečtení tohoto Tvého souvětí musím přiznat, e mnou na chvíli zalomcovala zvědavost jak asi vypadá Tvůj účes, fakt
:
Erem: "Jenomze ja bych ke kadernici nesla ani kdybych na to mela,protoze se me jeste nikdy nestalo,aby se me od ni nejaky uces libil."
Není tady
REŇAS napsal(a):
Bety napsal(a):
Luminko, k té lonici a obýváku má jistě i kuchyň, záchod a koupelnu, tak si říkej, pořád jsem na tom lépe, ne byla Bety. Bydlí v rodinném domě, neplatí tudí nájem, jen inkaso. Proč nemá na nic peníze? Nějakou příčinu to musí mít, kdy pracujete... sluný oděv se dá opravdu koupit za pár korun, taky občas koupím u wietnamců a jsou to normálně nositelné kousky.
Proč spíte s dospělými dětmi v lonici? Předěl jim tu lonici aspoň skříněmi na dva samostatné kouty a spěte s manelem v obýváku, taky spíme v obýváku, máme jen 2 místnosti + kuchyni a přísluenství! Ty pořád jen hledá důvody, jak to nejde, ne abys hledala cestu, jak situaci zlepit.Nebo si Luminka můe říkat mám práci,jsem zdravá,dobře vidím,tak jsem natom líp ne Reňas..
Normálně mi to nedalo se nezapojit,Bety,jak jsi psala o tom oblečení za pár korun,tak mě zarazilo,e Lumča napsala,e si něco chtěla dopřát,nevím co je osmáčky-degu a manel ji zakázal??A e ho musí respektovat.. tak jestli její problém nebude i v tomhle..
Lumin, no a jestli Tvůj postoj je takový i v práci,co se těch kolegyň týče,tak se nediv,e si dovolí jen to co ty jim sama dovolí.. Co takhle jim říct,vám se moná mé vlasy nelíbí,ale jsou to mé vlasy a budu je nosit takové,jaké uznám za vhodné a líbí se mně. A mimochodem vá názor mě vůbec nezajímá,tak se přítě vyjadřujte k těm svým pačesům...nebo tak nějak..![]()
Lumin,kadý můe být jednou dole a jednou nahoře,ale utápět se v sebelítostí tě fakt nikam neposune..ledae by tě bavilo se v tomhle postoji utápět..,ale ivot a je,u jakýkoliv ti proklouzne mezi prsty,ty ho neije,ty jej přeívá. Nezlob se.
No Reni, ví, já ti do toho nechci kecat, ale něják předpokládám, e pokud s někým sdílím jednu domácnost, tak ne si splní svůj sen a domů si dotáhne psa, kočku, hada, pavouka, papouka, osmáčka či cokoliv jiného, něják beru jako samozřejmost, e to neudělá bez mého vědomí a bude brát ohledy i na ostatní v rodině. Zvlá, pokud by jsme na tom nebyli jak píe lumča finančně nejlíp, nebo měli malý byt atd ...
Není tady
Pavli , ona velikost bytu a moná ani ty prachy by nebyly tak diskutabilní, jako (např. v mém případě) třeba to, e si partner či dítě bez mého svolení dotáhne domů hada nebo pavouka.
Bych normálně zeedivěla
Prostě chce to "soudruský" pokec u kafe (teda pokud to jde), říkám to furt .
Není tady
Tercila napsal(a):
luminka : "Dneska .... viděla jsem paní, tíhlou, v černých obtaených atech, dlouhé lesklé vlasy, botky zajímavého tvaru, krásné nohy, povídám si, boe, proč takhle nemůu vypadat, to by ten ivot byl lehčí."
Nebyla jsem to já??![]()
![]()
![]()
Lumi, Ty opravdu věří, e kdy mám dlouhé vlasy, tíhlou figuru a dokáu zkombinovat solidní oblečení, e se mám líp?e tomu sama nevěří?
Jo, mimochodem, to jsem dosud nevěděla, e dlouhé vlasy jsou "účesem chudých"Jsem u kadeřnice docela často... Střih, barva, pramínky.... je to přece jen lepí od odborníka, tvrdím já.
Lumi, jak Tě tak občas čtu (zdaleka ne vecko), myslím, e má dobrý postřeh. A kdy u má dobrý postřeh, proč ho nevyuuje? (myslím k nápravě věcí, které Tě tvou).
Eremuruss, ale po přečtení tohoto Tvého souvětí musím přiznat, e mnou na chvíli zalomcovala zvědavostjak asi vypadá Tvůj účes, fakt
:
Erem: "Jenomze ja bych ke kadernici nesla ani kdybych na to mela,protoze se me jeste nikdy nestalo,aby se me od ni nejaky uces libil."
Tercio mam blond vlasy polodlouhe,lehce zvlnene,ktere obcas nosim do culiku.Proste zlehce zvlnene mikado.Vlasy me moc nerosou,protoze je mam jemne a obcas se lamou.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Bety napsal(a):
Luminko, k té lonici a obýváku má jistě i kuchyň, záchod a koupelnu, tak si říkej, pořád jsem na tom lépe, ne byla Bety. Bydlí v rodinném domě, neplatí tudí nájem, jen inkaso. Proč nemá na nic peníze? Nějakou příčinu to musí mít, kdy pracujete... sluný oděv se dá opravdu koupit za pár korun, taky občas koupím u wietnamců a jsou to normálně nositelné kousky.
Proč spíte s dospělými dětmi v lonici? Předěl jim tu lonici aspoň skříněmi na dva samostatné kouty a spěte s manelem v obýváku, taky spíme v obýváku, máme jen 2 místnosti + kuchyni a přísluenství! Ty pořád jen hledá důvody, jak to nejde, ne abys hledala cestu, jak situaci zlepit.Nebo si Luminka můe říkat mám práci,jsem zdravá,dobře vidím,tak jsem natom líp ne Reňas..
Normálně mi to nedalo se nezapojit,Bety,jak jsi psala o tom oblečení za pár korun,tak mě zarazilo,e Lumča napsala,e si něco chtěla dopřát,nevím co je osmáčky-degu a manel ji zakázal??A e ho musí respektovat.. tak jestli její problém nebude i v tomhle..
Lumin, no a jestli Tvůj postoj je takový i v práci,co se těch kolegyň týče,tak se nediv,e si dovolí jen to co ty jim sama dovolí.. Co takhle jim říct,vám se moná mé vlasy nelíbí,ale jsou to mé vlasy a budu je nosit takové,jaké uznám za vhodné a líbí se mně. A mimochodem vá názor mě vůbec nezajímá,tak se přítě vyjadřujte k těm svým pačesům...nebo tak nějak..![]()
Lumin,kadý můe být jednou dole a jednou nahoře,ale utápět se v sebelítostí tě fakt nikam neposune..ledae by tě bavilo se v tomhle postoji utápět..,ale ivot a je,u jakýkoliv ti proklouzne mezi prsty,ty ho neije,ty jej
přeívá. Nezlob se.No Reni, ví, já ti do toho nechci kecat, ale něják předpokládám, e pokud s někým sdílím jednu domácnost, tak ne si splní svůj sen a domů si dotáhne psa, kočku, hada, pavouka, papouka, osmáčka či cokoliv jiného, něják beru jako samozřejmost, e to neudělá bez mého vědomí a bude brát ohledy i na ostatní v rodině. Zvlá, pokud
by jsme na tom nebyli jak píe lumča finančně nejlíp, nebo měli malý byt atd ...
Ppavli,v tomhle případě má pravdu. Játoti prvně nevěděla o co se jedná,a myslím,e Bety mi vysvětlila,e se jedná o zvíře...
Taky bych umřela,kdyby mi manel dotáhl domů hady nebo pavouky a nekonzultoval to semnou a to nejen z finančního důvodů,asi bych se pak musela odstěhovat...
Tercila napsal(a):
Pavli
, ona velikost bytu a moná ani ty prachy by nebyly tak diskutabilní, jako (např. v mém případě) třeba to, e si partner či dítě bez mého svolení dotáhne domů hada nebo pavouka.
Bych normálně zeedivěla
![]()
Prostě chce to "soudruský" pokec u kafe (teda pokud to jde), říkám to furt.
Není tady
REŇAS napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Nebo si Luminka můe říkat mám práci,jsem zdravá,dobře vidím,tak jsem natom líp ne Reňas..
Lumin,kadý můe být jednou dole a jednou nahoře,ale utápět se v sebelítostí tě fakt nikam neposune..ledae by tě bavilo se v tomhle postoji utápět..,ale ivot a je,u jakýkoliv ti proklouzne mezi prsty,ty ho neije,ty jej
přeívá. Nezlob se.No Reni, ví, já ti do toho nechci kecat, ale něják předpokládám, e pokud s někým sdílím jednu domácnost, tak ne si splní svůj sen a domů si dotáhne psa, kočku, hada, pavouka, papouka, osmáčka či cokoliv jiného, něják beru jako samozřejmost, e to neudělá bez mého vědomí a bude brát ohledy i na ostatní v rodině. Zvlá, pokud
by jsme na tom nebyli jak píe lumča finančně nejlíp, nebo měli malý byt atd ...Ppavli,v tomhle případě má pravdu. Játoti prvně nevěděla o co se jedná,a myslím,e Bety mi vysvětlila,e se jedná o zvíře...
![]()
Taky bych umřela,kdyby mi manel dotáhl domů hady nebo pavouky a nekonzultoval to semnou a to nejen z finančního důvodů,asi bych se pak musela odstěhovat...
![]()
a to já bych se nestěhovala, vystěhovala bych manu i s tou havětí
Není tady
Tuím, e Luminka psala, e bydlí v RD, mohla by mít ta "zvířátka" někde jinde ne v obytné místnosti. Osmáci jsou takové malé veverky (zvlátní přirovnání), ijou v kleci a jsou to noční zvířata, take se s nima nemá spát v jedné místnosti. Mě smrdí, take bych je taky nechtěla a manelovi se nedivím.
Stejně si myslím, e i kdyby Luminka měla těch zvířat třeba sto, stejně by skuhrala dál .
Není tady
bohuel ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
REŇAS napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No Reni, ví, já ti do toho nechci kecat, ale něják předpokládám, e pokud s někým sdílím jednu domácnost, tak ne si splní svůj sen a domů si dotáhne psa, kočku, hada, pavouka, papouka, osmáčka či cokoliv jiného, něják beru jako samozřejmost, e to neudělá bez mého vědomí a bude brát ohledy i na ostatní v rodině. Zvlá, pokud
by jsme na tom nebyli jak píe lumča finančně nejlíp, nebo měli malý byt atd ...Ppavli,v tomhle případě má pravdu. Játoti prvně nevěděla o co se jedná,a myslím,e Bety mi vysvětlila,e se jedná o zvíře...
![]()
![]()
a to já bych se nestěhovala, vystěhovala bych manu i s tou havětí
No to jo,ale já bych to pojala tak,e bych se někam uklidila,relaxovala a uívala si "svobody" a a by tu havě někam uklidil,vrátila bych se. Kam by se s tou havětí stěhoval on kromě zoo nevím,nemá kam jít...
tak záleí, co by přitáhl, e jo ... ono by z toho la případně udělat i večeře
Není tady
ale tak je jasne ze lumincin problem nejsou osmaci, financni krize, dlouhe vlasy ani spatne kolegyne. Jen jsem fakt zvedava, za jak dlouho to dojde lumince a jestli s tim neco udela. To by me potesilo.
Není tady
Ronjo, já myslím, e luminka to ví .... někdy mám pocit, e sem píe někdo pod jejím nickem a dělá si ze vech jen bundu ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ronjo, já myslím, e luminka to ví .... někdy mám pocit, e sem píe někdo pod jejím nickem a dělá si ze vech jen bundu ...
Myslím, e nedělá , máme v práci taky jednu takovou . Není radno se s ní poutět do řeči. Na otázky odpovídám pouze ano/ne. Nedej boe kdy přijde k nám do kanclu řeit s metodikem nějaký problém. Odcházím a vracím a kdy je pryč.
Není tady
teda ty se ale chápavá kolegyně, tebe bych chtěla mít u sebe
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak záleí, co by přitáhl, e jo ... ono by z toho la případně udělat i večeře
No to by bylo super,takové pavoučí stehýnka nebo hadí polívčička...
to jo
já tady jen tak blbě machruju, pozvracela bych se
Není tady
PPavlaa: "]tak záleí, co by přitáhl, e jo ... ono by z toho la případně udělat i večeře "
To mi připomnělo Válku Roseových....
Není tady
REŇAS: "No to by bylo super,takové pavoučí stehýnka ..."
Tak a to u by byla teda super dieta
Není tady
aprill napsal(a):
Tuím, e Luminka psala, e bydlí v RD, mohla by mít ta "zvířátka" někde jinde ne v obytné místnosti. Osmáci jsou takové malé veverky (zvlátní přirovnání), ijou v kleci a jsou to noční zvířata, take se s nima nemá spát v jedné místnosti. Mě smrdí, take bych je taky nechtěla a manelovi se nedivím.
Stejně si myslím, e i kdyby Luminka měla těch zvířat třeba sto, stejně by skuhrala dál.
Osmáci jsou prý jediná zvířata, která nesmrdí. Ale mně se líbí pro tu roztomilost.
Není tady
Luminka: "Osmáci jsou prý jediná zvířata, která nesmrdí. Ale mně se líbí pro tu roztomilost."
Luminko, s osmáky osobní zkuenost nemám, ale tipla bych si, e tuhle informaci o nesmrdění zvířete Ti řekl někdo, kdo je buď chce prodat nebo se jich potřebuje nějak zbavit.
Připomnělo mi to výrok eny, která nám kdysi prodávala psa: "Toto plemeno vůůůůůůbec nelíná" . A já pak následujících 10 let v duchu děkovala nebesům za určitou značku vysavačů, která vydrela téměř kadodenní luxování
.
Není tady
Tercila napsal(a):
PPavlaa: "]tak záleí, co by přitáhl, e jo ... ono by z toho la případně udělat i večeře
"
To mi připomnělo Válku Roseových....
mně taky - ten film miluju
Není tady
Tak jak vichni víte, jsem nezaměstnaná ji delí dobu, podnik se znovu rozjel, ale nedělám v něm já, měla jsem obrovskou smůlu. Toto téma jsem psala v době, kdy jetě zdaleka nebylo nejhůř. Přítí měsíc končí podpora a pokud mě nezaměstnají, tak se budu bát mezi lidi. Sice na rodičáky nemusím, na podzim jsem absolvovala poslední v ivotě, ale já u se bojím jen jít na návtěvu ke vagrové, která je na tom dobře. Teď nebudu peníze vůbec na nic, doteď jsme to nějak plácali z podpory a brigády, ale s tím u bude konec. Pořád si myslím, e na mě bude ta nouze hrozně vidět. To mi řekněte, jak tohle dělají lidi, co jsou dokonce v mínusu, jak se oblékají, co nosí na hlavě?
Upravil(a) luminka (15. 5. 2010 7:41)
Není tady
Luminko, souhlasim s tim, co pisou holky vyse. Neni vubec treba vydat majlant na to, aby clovek vypadal dobre. Ja mam treba tedka velmi slusny plat, ale jeste pred par lety, kdyz jsem studovala a pritom pracovala na pul uvazku a platila trzni najem v Praze, jsem byla na tom s penezi podobne jako Ty. Naucila jsem se nakupovat v sekaci, nektere klasicke a kvalitni kousky z te doby dodnes nosim a lide mi je chvali. Kdyz si das trochu praci, v sekaci se daji objevit prave poklady - ja tam nakupuji dodnes. Co se tyce kosmetiky - kdyz jsem zacala vydelavat, par mesicu jsem si ulitavala na drahe znackove kosmetice, nez jsem zjistila, ze (snad krome dekorativky) jsou to zbytecne vyhozene penize. Vlastne se da rict, ze moje vydaje na vzhled se s vyssim prijmem az tak moc nezmenily, a to si troufam rict, ze mam jakesi povedomi o mode a nedam na sebe cokoliv. Snazim se vypadat nejen ciste a upravene, ale i stylove a myslim, ze se mi to celkem dari (i dle mineni jinych) a muzu potvrdit, ze zas tolik me to nestoji ...
Není tady