19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Nicolasi
Není tady
Nicolas napsal(a):
Jetě k tomu hejnu.
Sandro, chce být "jediná", kdy jde jen o sex? :-)))))))) To je přeci lhaní si do kapsy.
S největí pravděpodobností to bude tak, e on bude v tvém novém nevázaném bezcitovém sexuálním ivotě něco jako záloka v knize.
Zatímco ty jen poznámka (mezi stovkami jiných).
Ale o tom to přeci není!!! Není to o jeho knize. Ta ti můe být ukradená.
Hleď sama na sebe!!
Koukej na své potřeby!!
Neře jeho a jeho tisíce holek!!!
Neře domněnky ostatních (a svoje domněnky).
..ře jen to, jestli si chce uít nebo ne. To je vechno.
Chovej se jako poivačná lovkyně a čarodějka. Ber, co ti panáček nabízí. Neboj se o to říct.
Kdy nebude mít chut a náladu, kali na to. Kdy ano, neváhej a napi mu klidně ve 2 hod ráno. On přiskotačí. Neboj :-)
PS: uij si to. Kondomy do zásoby nos v kabelce. Pravidla si určuj sama. Jsi velká holka, tak ví, co ti vyhovuje a co ne.
díky, Nicolasi. budu se snait o tom míň přemýlet a víc si to uívat a vychutnávat
Není tady
Nicolasi, dík za sumarizaci.
Přesně takhle jsem to řeila - já se svou puritánskou výchovou a představou, e pouze milování, tudí pouze sex s city.
Ale kdy jsem zůstala sama a city nepřicházely, protoe láska na rozkaz prostě nepřichází, ale tělesná potřeba začala být tak obrovská, e jsem se nemohla u soustředit téměř vůbec na nic a přemýlela jsem a tak íleně, e poprosím opraváře, který nám v práci cosi opravoval, zamknu kancl, vysvětlím mu, e je to téměř otázka ivota a smrti, nezbylo mi nic jiného, ne řeit. Potřebovala jsem fungovat, pracovat, ít a přitom jsem nedokázala myslet téměř na nic ne na to, jak mě tělesná touha ničí. Sex v sestavě já a já mě prostě neuspokojuje - nevyhovující náhradní řeení.
NIKDY bych tomu nevěřila, kdybych to sama nezaila.
Teď jsem spokojená, city třeba jetě někdy přijdou, nebo taky ne, mám za sebou hezké dvacetileté manelství a mám skvělé děti a i kdy u třeba nikoho milovat nebudu, tak jsem i takhle spokojená , tělesné potřeby, dokud budou, uspokojím milencem na sex a je to.
Takhle jsem si to srovnala, odpustila, e to bude bez citů, omluvila se v duchu mamince , e halt to jinak nejde, kdy chci normálně fungovat, přijala jsem své sexuální touhy a je to v pohodě.
Halt nejsem frigidní a jaki si tělo ádá jídlo, pití i spánek, musím mu tak dodat i sex. Moc mě na psychologii překvapilo a i potěilo, e nejsem divná, úchylná, nenormální, kdy nám paní přednáející vysvětlovala, e by se to nezdá, ale sex je taky základní potřebou. Konečně jsem pochopila rozdíl mezi sexem a milováním.
A tak dávám tělu to, co můu, lásku srdci nařídit nedokáu.
A jak to má partner, to je zase jeho záleitost.
Upravil(a) majkafa (12. 1. 2009 16:33)
elvička17 napsal(a):
Mně moc nejde do hlavy, jak si to ena můe bez těch citů pořádně uít?
Vežmi dobre... (teda, u mňa to funguje väčinou len nejaký čas, potom sa bohuiaž zvyknem zaláskova... ale tú chvížu to funguje super
- a city či pocity tam samozrejme nejaké sú, minimálne repekt, chtíč a ohžady...).
Není tady
Nicolas napsal(a):
Jetě k tomu hejnu.
Sandro, chce být "jediná", kdy jde jen o sex? :-)))))))) To je přeci lhaní si do kapsy.
S největí pravděpodobností to bude tak, e on bude v tvém novém nevázaném bezcitovém sexuálním ivotě něco jako záloka v knize.
Zatímco ty jen poznámka (mezi stovkami jiných).
Ale o tom to přeci není!!! Není to o jeho knize. Ta ti můe být ukradená.
Hleď sama na sebe!!
Koukej na své potřeby!!
Neře jeho a jeho tisíce holek!!!
Neře domněnky ostatních (a svoje domněnky).
..ře jen to, jestli si chce uít nebo ne. To je vechno.
Chovej se jako poivačná lovkyně a čarodějka. Ber, co ti panáček nabízí. Neboj se o to říct.
Kdy nebude mít chut a náladu, kali na to. Kdy ano, neváhej a napi mu klidně ve 2 hod ráno. On přiskotačí. Neboj :-)
PS: uij si to. Kondomy do zásoby nos v kabelce. Pravidla si určuj sama. Jsi velká holka, tak ví, co ti vyhovuje a co ne.
Ja som "jediná" či "jedinečná" aj pre moje krátke vzahy, aj pre môj jediný jednorazový sex. Proste SOM.
Není tady
Čtu si Selimu a tak jen ke svému psaní doplním, e mým kamarádem na sex nemůe být kterýkoliv mu, a takhle mi to nefunguje. Musí tam být přitalivost, sympatie, prostě to a tak úplně oprotěno od jakéhokoliv citu není.
Tak jsme se s kamarádem domluvili na schůzce přítí středu... Moná se potkáme u dneska, ale to spí náhodně na jedné oslavě. Budu se snait vzít si z vaich rad co nejvíc a neudělat "chybu"
Není tady
Ahoj ,
ráda bych uzavřela toto vlákno, jeliko k plánované schůzce ji dolo a zvládla jsem to bez ztráty kytičky Take doufám, e to takhle "dobře" bude pokračovat i nadále.
Děkuji Vám za vae příspěvky a rady
Hezký den.
S.
Není tady
sandra napsal(a):
...k plánované schůzce ji dolo a zvládla jsem to bez ztráty kytičky...
Take jsi stále jetě panna?
Není tady
Mike napsal(a):
sandra napsal(a):
...k plánované schůzce ji dolo a zvládla jsem to bez ztráty kytičky...
Take jsi stále jetě panna? :D :D :D :D :D
:supr::lol::lol::lol:
Není tady
sandra napsal(a):
Ahoj
,
ráda bych uzavřela toto vlákno, jeliko k plánované schůzce ji dolo a zvládla jsem to bez ztráty kytičkyTake doufám, e to takhle "dobře" bude pokračovat i nadále.
Hezký den.
S.
No San výsledek ????
Není tady
Santala napsal(a):
sandra napsal(a):
Ahoj
,
ráda bych uzavřela toto vlákno, jeliko k plánované schůzce ji dolo a zvládla jsem to bez ztráty kytičkyTake doufám, e to takhle "dobře" bude pokračovat i nadále.
Hezký den.
S.No San výsledek ????
Má ode mě SZ
Není tady
San,my taky smutně zvědavě koukáme
Není tady
dixina napsal(a):
San,my taky smutně zvědavě koukáme
Výsledek byl více ne pozitivní...řekla bych, e a překvapující
Není tady
Pozitivní... to znamená těhotná, ne?
Není tady
vikyrek napsal(a):
Pozitivní... to znamená těhotná, ne?
Vikyrku, nestra!!!!
Není tady
elvička17 napsal(a):
Úplně normálně Ono to toti s hlavou má pramálo společného
Není tady
elvička17 napsal(a):
proboha ! a na tohle se ptá ty, která jsi jinde řeila, e up do postele s tímhle kamarádem, up s dalím ...
to jsi s nimi spala teda proč ???? nebo jsi ke kadému z nich měla snad nějáké city
asnu, jak se můe někde chlubit, e jsi klíďo spala s kámoi, nic neřeila a pak plácne tohle
Upravil(a) PPavlaa (1. 3. 2009 12:38)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
proboha ! a na tohle se ptá ty, která jsi jinde řeila, e up do postele s tímhle kamarádem, up s dalím ...
to jsi s nimi spala teda proč ???? nebo jsi ke kadému z nich měla snad nějáké city
asnu, jak se můe někde chlubit, e jsi klíďo spala s kámoi, nic neřeila a pak plácne tohle
A Tobě jde zase o co?
Není tady
o to, e by sis měla pohlídat, co kde napíe. dost si protiřečí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
o to, e by sis měla pohlídat, co kde napíe. dost si protiřečí
To zas tak neeru, Ty jo?
Není tady
co neere ? e na kadém vlákně tvrdí něco jiného ? tak to pak jo
Není tady
No,sandra sice uzavřela toto vlákno s tím,e to vylo,ale já bych radi nekřičela hop..jetě nepřeskočila,spí do toho vlítla rovnýma nohama.
Sexovat s kamarádem bez citů jde pouze v tom případě,pokud ho zas tak moc neznám a hlavně se s ním nevídám i mimo sexuální hrátky.Nejlépe,kdy třeba není moc hezký,ale má dobrý tělo a je mistr v posteli a ví,co ena potřebuje.
Měla jsem takového,domluveného přes net.Poprvé mě tak troku donutil,protoe se mi nelíbil,ale ten zbytek byl fantastickej,take přítí návtěvu jsem si domluvila u sama.Bylo to vyloeně jen o sexu.Jakmile mám chu se s někým mazlit a líbat a těím se na NĚJ,nejenom na SEX,je to cesta do pekel,pokud on chce jen sex,protoe zamilování asi tak jako tak přijde a můe si to sandro zakazovat jak chce.
Vloni v březnu jsem si taky na srazu s býv.spoluákem řekla,e se občas takhle sejdem.Já jsem sama a on je doma sexuálně nezaměstnaný,během měsíce jsme se zamilovali a začli podnikat i jiné akce spolu a dneska u spolu měsíc a půl bydlíme a bude se rozvádět.
Není tady
teda Ivi
Není tady
PPavlaa napsal(a):
teda Ivi
No co co co? Tenkrát jsem byla tak nějak natvaná na chlapy,neměla jsem těstí a vdycky jsem dělala navíc jetě vychovatelku,bachařku a ivitelku.Ale po čase ten sex chybí,tak jsem to pototm řeila takhle,ale nebylo to hned,to přilo tak nějak samo,kdy jsem jen seděla na internetu a mejdila vude moně,taky jsem se nejdřív bála.A právě jsem si řekla,e u se nemíním zamilovat
,já,romantička od přírody.No natěstí mi to nevylo a teď mám toho nejlepího chlapa jakýho jsem si vysnila.
Upravil(a) Ivča K. (1. 3. 2009 16:11)
Není tady