|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mashanka napsal(a):
sandra napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nevím, jak to "normálně" chodí, :-) ale řeším potřebu sexu tímto způsobem. Na vztah asi ještě nejsem připravená. Dlouho jsem zvažovala. Tělo se ošidit nedá, prostě jsem se takhle rozhodla, šílela jsem z nedostatku sexu a to jsem nikdy nebývala nějak zvlášť sexuálně založená. Možná je to teď tím, že už mám velké děti, nemusím z práce domů a mít doma druhou šichtu kolem rodiny. Kdoví. Beru to tak, jak to je, potřebuju to, tak to řeším, abych se mohla soustředit pak i na jiné věci a nešílela touhou po sexu.
no a jak to je tedy u vás?
potkáte se, dáte si skleničku / večeři, pak se spolu pomilujete a pak?
já si to všechno dokážu představit až do chvíle "poté"Tak si to nepředstavuj a udělej to - uvídíš - nějak už to dopadne, neboj. Třeba zjistíš, že ti spotřební sex nic neříká
třeba to tak pak bude 
Není tady
sandra napsal(a):
Děkuju všem za příspěvky. Včera a předevčírem jsme si psali a musím říct, že to mezi námi dost jiskří. Zrovna včera jsem měla chuť do toho prostě skočit a nic neřešit, ale setkání nám nevyšlo. Dnes je ráno a už zase nad tím moc přemýšlím. Přijde mi, že když už to takhle dopředu moc řeším, že na to snad ani nemám povahu
![]()
Co se týče bývalých přítelů - ti by chtěli, ale já nechci je.
No, já z tebe mám spíš pocit, že malér bude, až se zamiluješ a "pán" ti řekne - od začátku jsem ti říkal, že jde jen o sex

)Není tady
Santala napsal(a):
sandra napsal(a):
Děkuju všem za příspěvky. Včera a předevčírem jsme si psali a musím říct, že to mezi námi dost jiskří. Zrovna včera jsem měla chuť do toho prostě skočit a nic neřešit, ale setkání nám nevyšlo. Dnes je ráno a už zase nad tím moc přemýšlím. Přijde mi, že když už to takhle dopředu moc řeším, že na to snad ani nemám povahu
![]()
Co se týče bývalých přítelů - ti by chtěli, ale já nechci je.No, já z tebe mám spíš pocit, že malér bude, až se zamiluješ a "pán" ti řekne - od začátku jsem ti říkal, že jde jen o sex
![]()
San, já neplánuju, se do něj zamilovat a mít s ním vztah. Nechci to. On chce sex, to jsme si na začátku ujasnili. Jestli v tom začnu lítat, tak doufám, že budu mít sílu to ukončit a netrápit se. Doufám,opravdu doufám, že se to nestane.
Není tady
sandra napsal(a):
Santala napsal(a):
sandra napsal(a):
![]()
Co se týče bývalých přítelů - ti by chtěli, ale já nechci je.No, já z tebe mám spíš pocit, že malér bude, až se zamiluješ a "pán" ti řekne - od začátku jsem ti říkal, že jde jen o sex
![]()
San, já neplánuju, se do něj zamilovat a mít s ním vztah. Nechci to. On chce sex, to jsme si na začátku ujasnili. Jestli v tom začnu lítat, tak doufám, že budu mít sílu to ukončit a netrápit se. Doufám,opravdu doufám, že se to nestane.
Budu držet palec ! 
)Není tady
Na druhou stranu platí, že "člověk míní, Bůh mění"
Třeba k tomu vůbec nedojde a bude klid 
Není tady
Santala napsal(a):
sandra napsal(a):
Santala napsal(a):
No, já z tebe mám spíš pocit, že malér bude, až se zamiluješ a "pán" ti řekne - od začátku jsem ti říkal, že jde jen o sex![]()
Budu držet palec !
díky San, snad pak nebudu zakládat vlákno s názvem "já ho miluju, on chce jen sex" 
Není tady

Mně moc nejde do hlavy, jak si to žena může bez těch citů pořádně užít? 

Není tady
Sex je POUZE tělesná potřeba, milování je o něčem jiném.
Když člověk dlouhodobě nemá sex, tělo se pak neptá a šílí. Je třeba mu dodat, co potřebuje, jinak je problém, nedá se soustředit na práci, na nic.
Nevěřila bych. Kdybych sama nezažila a pak se o to nezačala zajímat.
Sex patří mezi základní lidské potřeby spolu s jídlem, pitím a spánkem. Je ve spodní části pyramidy přežití.
Samozřejmě je i potřeba sexu individuální, ale běžně je to tak, jak jsem vyčetla, osobně prožila a podávám dál.
ahoj sandřííííí 

třeba ten sex s ním bude příííšernej....:-)) - ehm což bych ti nepřála..páč když do pekla tak na pěkným koni že 
ale jestli bude nežnej, milej, mazlící...a k tomu super milenec...tak víš co tě čeká...??? zamiluješ se na to tata:-))))))

plány neplány ...... 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Musíš víc číst.
Musíš se umět víc vcítit (což prý ženy umějí, ale to asi nebude tvůj případ).
Musíš naslouchat argumentům a nemít před sebou pouze svoji osobní verzi toho, jak by si "žena" měla správně užívat sexu jako takového (tzn. pouze s city).
Musíš se víc uvolnit a nechat působit fyzickou stránku (potřeby - viz. info od Majkafy).
To je vše.
Jednou to snad přijde :-)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
mně zas nejde do hlavy že Ti to nejde moc do hlavy...

Není tady
adra napsal(a):
ahoj sandřííííí
třeba ten sex s ním bude příííšernej....:-)) - ehm což bych ti nepřála..páč když do pekla tak na pěkným koni že
ale jestli bude nežnej, milej, mazlící...a k tomu super milenec...tak víš co tě čeká...??? zamiluješ se na to tata:-))))))![]()
plány neplány ......
díky, adři, teď už se tolik nebojím 

taky se utěšuji tím, že se mi to s ním nebude líbit (nebo jemu se mnou) a bude vyřešeno
Ale podle toho, jak líbá, si myslím, že to bude ta cesta do pekla 

Není tady
tak aspon na pěkným koni...jo jo... 
z líbání se dá hodne "vyčíst"...pokud se ti už jen při něm podlamují kolena... tak....hijó 
nechci být moc rozpustilá..ale bych si to tak tipla.... 
Není tady
adra napsal(a):
tak aspon na pěkným koni...jo jo...
z líbání se dá hodne "vyčíst"...pokud se ti už jen při něm podlamují kolena... tak....hijó
nechci být moc rozpustilá..ale bych si to tak tipla....
no, já už tehdy měla problém to s ním ustát, ale zvládla jsem to...přeci mu hned nekývnu na jeho první nabídku, no néé? 

Není tady
no to ani Boha...
.. jen at se snaží... ikdyž máte stejný cíl...a představy...tak přeci jen je to muž-lovec... 
o co víc se ted bude snažit ...o to víc...se pak TREBA zahačkuje....mno trochu žertuju ale což už že 
Není tady
Sandři já docela chápu, když člověk má někoho jenom na sex. Občas se tak stane, svršky si člověk sebere i s radostí, že nemusí zůstat až do rána. Dá se tak zažít i nejhezčí sex v životě, právě proto, že je třeba jen jeden, ale... Pro mě to byli vždycky nečekané chvíle, správný člověk na stejném místě jako já. Jenže mně spíš přijde, že ty si nejsi tak úplně jistá, zda Ti jde jen o ten sex a bojíš se, že chceš víc už předem. Pak neříkám, že bych do toho nešla, ale s reálnou představou, že se zabouchnu a ty svršky si budu holt sbírat s trochu menší radostí.
Sex se dá takhle provozovat pouze do chvíle než to bolí víc než je nádherný ten sex. Nech tomu volný průběh, ale zkus si ani nenalhávat, že je to jen na sex... 
adra napsal(a):
no to ani Boha...
![]()
.. jen at se snaží... ikdyž máte stejný cíl...a představy...tak přeci jen je to muž-lovec...
o co víc se ted bude snažit ...o to víc...se pak TREBA zahačkuje....mno trochu žertuju ale což už že
právě
navíc on ví, že na něj holky letí, takže nechci zapadat do hejna slečen, kterým se z něj podlamujou kolena,jakmile se on usměje 
my už se na schůzce domlouváme asi 2 týdny, vždycky nám do toho skočí něco jinýho, nebo se nám to nehodí, teď jsem nemocná....o to víc se na sebe alespoň budeme "těšit" 

Není tady
hrosanek napsal(a):
Sandři já docela chápu, když člověk má někoho jenom na sex. Občas se tak stane, svršky si člověk sebere i s radostí, že nemusí zůstat až do rána. Dá se tak zažít i nejhezčí sex v životě, právě proto, že je třeba jen jeden, ale... Pro mě to byli vždycky nečekané chvíle, správný člověk na stejném místě jako já. Jenže mně spíš přijde, že ty si nejsi tak úplně jistá, zda Ti jde jen o ten sex a bojíš se, že chceš víc už předem. Pak neříkám, že bych do toho nešla, ale s reálnou představou, že se zabouchnu a ty svršky si budu holt sbírat s trochu menší radostí.
Sex se dá takhle provozovat pouze do chvíle než to bolí víc než je nádherný ten sex. Nech tomu volný průběh, ale zkus si ani nenalhávat, že je to jen na sex...
Ahoj hrošánku, děkuji za tvůj příspěvek. Jak jsem psala, já měla vždycky jen vážné vztahy a tohle nikdy "nemusela" řešit....zamilovat se do něj nechci. Jestli se bojím? Ano, bojím, protože nemůžu dopředu vědět, co to se mnou udělá....Já vím, že pro někoho může být celé tohle vlákno o ničem a nejraději by řekli "nic neřeš, prostě do toho jdi a pak něco řeš". Asi je chyba ve mně, že potřebuji o všem tolik přemýšlet a mít jistotu.
Většina mých kamarádek tohle vůbec neřeší. Prostě jsou tam vzájemné sympatie, tak do toho jdou...My jsem spolu mohli "být" už tenkrát, kdy to mezi námi poprvé zajiskřilo. Zeptal se mě, jestli nepůjdeme ještě k němu. A já, slečna vychovaná, která nechodí s klukem na první "shůzce" k němu domů už z principu, jsem řekla, že ne..Možná jsem to měla udělat už tehdy a všechno tohle řešení by mě minulo 
Není tady
v návaznosti na to co napsala hrošánek...
nechceš zapadat do hejna... ale...brala bys ho?
ale jen protož že má kolem sebe to hejno tak ty chceš vyčnívat a nechceš být jako ostatní ??? (proč taky)
Sandři tohle jsou všechno jen moje domněky....pokud máš jakkékoliv obavy...nezbývá než to vyzkoušet a bude se Ti to třeba zamlouat....a nebo pak budeš vedet že tohle a TAKTO teda už "nikdy" více.... 
Upravil(a) adra (12. 1. 2009 14:45)
Není tady
a jistotu...tu nemá šlověk nikdy...téměř nikdy... 

Není tady
adra napsal(a):
v návaznosti na to co napsala hrošánek...
nechceš zapadat do hejna... ale...brala bys ho?ale jen protož že má kolem sebe to hejno tak ty chceš vyčnívat a nechceš být jako ostatní ??? (proč taky)
Sandři tohle jsou všechno jen moje domněky....pokud máš jakkékoliv obavy...nezbývá než to vyzkoušet a bude se Ti to třeba zamlouat....a nebo pak budeš vedet že tohle a TAKTO teda už "nikdy" více....
adři, máš pravdu. brala bych ho, ale nechci zapadat do hejna. Což jsem ostatně nechtěla nikdy u nikoho. ok,přestanu dumat na tím, co by bylo, kdyby a nebylo, kdyby.....
prostě to nechám plout a ono už to nějak dopadne 
Není tady
adra napsal(a):
a jistotu...tu nemá šlověk nikdy...téměř nikdy...
jj, jistotu má člověk jen sám v sobě 
Není tady
Taky jsem měla vždycky jen vztahy. Teda skoro vždycky. Z jedné nocovky byl vztah na půl roku a krásně vyšuměl do ztracena. Naučil mě se nebát a nekrást. Nekrást city tam, kde nejsou a odejít v čas aby to člověka nesežralo. Myslím, že je to super nezfamfrnět se z podlamujících kolen hned napoprvé a dívat se na pána z jiné polohové perspektivy. Pán si o Tobě sice nebude možná myslet, že jsi jiná než ty holky, co to nevydrží hned napoprvé, ale Ty si o sobě necháš mínění, které je super na rozdýchání, až to bude i tak bolet.
A třeba nebude, třeba se jen bojíš vlastního strachu. 
Ještě k tomu hejnu.
Sandro, chceš být "jediná", když jde jen o sex? :-)))))))) To je přeci lhaní si do kapsy.
S největší pravděpodobností to bude tak, že on bude v tvém novém nevázaném bezcitovém sexuálním životě něco jako záložka v knize.
Zatímco ty jen poznámka (mezi stovkami jiných).
Ale o tom to přeci není!!! Není to o jeho knize. Ta ti může být ukradená.
Hleď sama na sebe!!
Koukej na své potřeby!!
Neřeš jeho a jeho tisíce holek!!!
Neřeš domněnky ostatních (a svoje domněnky).
..řeš jen to, jestli si chceš užít nebo ne. To je všechno.
Chovej se jako poživačná lovkyně a čarodějka. Ber, co ti panáček nabízí. Neboj se o to říct.
Když nebudeš mít chut a náladu, kašli na to. Když ano, neváhej a napiš mu klidně ve 2 hod ráno. On přiskotačí. Neboj :-)
PS: užij si to. Kondomy do zásoby nos v kabelce. Pravidla si určuj sama. Jsi velká holka, tak víš, co ti vyhovuje a co ne.
Není tady
PS: tohle téma si asi hodím na svoji školičku šovinistickou v přírodě! Konečně.
Není tady