19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj vem, přila jsem se s Vámi o něčem poradit
Je mi 25 a uplynulých 10 let jsem byla neustále v nějakém vztahu ( 6, 3 a 1 rok). Teď jsem ji 5 měsíců sama a celkem mi to vyhovuje. Partnera nijak extrémně nehledám, a ho potkám, tak ho potkám. Jde ale o to, e se vyskytl jistý sympatický kamarád a oba máme jasno v tom, co od sebe navzájem chceme Já bych do toho i la, ale mám z toho i trochu obavy, jeliko:
- sex jsem měla vdycky pouze se svými oficiálními partnery
- nevím, jestli zvládnu večeři, uít si, pak si posbírat svoje svrky a odejít (přijde mi to potupné)
- bojím se, e kdy bude spát i s jinýma, e můu chytnout nějakou nemoc (samozřejmě budeme pouívat kondom,ale mám na mysli i jiné způsoby milování), měla jsem kdysi dost závané gyn. problémy, take můj strach je celkem na místě.
- na druhou stranu si uvědomuji, e po něm nemohu vyadovat "věrnost"
Tak nevím. Zoufalá nijak nejsem, ale taky nechci ít ivot jeptiky. Jsem v tomhle úplný nováček. Nevím, jak to normálně "chodí".
Tak se těím na rady od vás vech, kteří u víte "co a jak"
Děkuji.S.
Není tady
Nevím, jak to "normálně" chodí, :-) ale řeím potřebu sexu tímto způsobem. Na vztah asi jetě nejsem připravená. Dlouho jsem zvaovala. Tělo se oidit nedá, prostě jsem se takhle rozhodla, ílela jsem z nedostatku sexu a to jsem nikdy nebývala nějak zvlá sexuálně zaloená. Moná je to teď tím, e u mám velké děti, nemusím z práce domů a mít doma druhou ichtu kolem rodiny. Kdoví. Beru to tak, jak to je, potřebuju to, tak to řeím, abych se mohla soustředit pak i na jiné věci a neílela touhou po sexu.
Upravil(a) majkafa (10. 1. 2009 0:09)
majkafa napsal(a):
Nevím, jak to "normálně" chodí, :-) ale řeím potřebu sexu tímto způsobem. Na vztah asi jetě nejsem připravená. Dlouho jsem zvaovala. Tělo se oidit nedá, prostě jsem se takhle rozhodla, ílela jsem z nedostatku sexu a to jsem nikdy nebývala nějak zvlá sexuálně zaloená. Moná je to teď tím, e u mám velké děti, nemusím z práce domů a mít doma druhou ichtu kolem rodiny. Kdoví. Beru to tak, jak to je, potřebuju to, tak to řeím, abych se mohla soustředit pak i na jiné věci a neílela touhou po sexu.
no a jak to je tedy u vás? potkáte se, dáte si skleničku / večeři, pak se spolu pomilujete a pak?
já si to vechno dokáu představit a do chvíle "poté"
Není tady
Přijede, vrhneme se na sebe, pomilujeme, někdy si pak jetě dlouho v postýlce povídáme dáme si kafe a jede domů. Nemám s tím problém, nastavila jsem si, e tohle potřebuju a tak to je.
My u sebe i přespáváme.
Není tady
Taky jsem to tak dřív řeila... byl to v podstatě bývalej přítel, nakonec se z nás stali spí kamarádi, spí moná kamarádi na sex... prostě jsme si vypomohli od přebytečnýho přetlaku, pak prostě odjel... Občas večeře, občas sexy smsky nebo telefonáty...
Není tady
Pro mě je to lepí řeení, ne mít problém s nedostatkem sexu a střídat náhodné známosti. Sex v sestavě já a já mě dostatečně neuspokojuje. Přijala jsem to tak, jak to je a vyřeila jsem to tak, e jsem spokojená.
Děkuju vem za příspěvky. Včera a předevčírem jsme si psali a musím říct, e to mezi námi dost jiskří. Zrovna včera jsem měla chu do toho prostě skočit a nic neřeit, ale setkání nám nevylo. Dnes je ráno a u zase nad tím moc přemýlím. Přijde mi, e kdy u to takhle dopředu moc řeím, e na to snad ani nemám povahu
Co se týče bývalých přítelů - ti by chtěli, ale já nechci je.
Není tady
sandro, bacha na city, a se nedostane někam, kam nechce a netrápí se pak
Není tady
Kdy dokáe dělit lásku od sexu pak nebude problém......................já to dřív tak řeila a nebyl problém.A je pravda,e sem měla stálé milence,ádný střídání.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pokud by se tak stalo, tak to je pro mě citová sebevrada, protoe on vztah momentálně nechce a nehledá. Na druhou stranu člověk nikdy neví, koho kdy můe potkat. Znám v mém okolí jeden případ, kdy spolu na začátku taky udrovali pouze sexuální vztah a nakonec spolu začali chodit, bydlet a teď se budou brát. Já ale doufám, e své city ukočíruju. Musím. Pokud k nějaké "akci" tedy vůbec dojde
Není tady
sandra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pokud by se tak stalo, tak to je pro mě citová sebevrada, protoe on vztah momentálně nechce a nehledá. Na druhou stranu člověk nikdy neví, koho kdy můe potkat. Znám v mém okolí jeden případ, kdy spolu na začátku taky udrovali pouze sexuální vztah a nakonec spolu začali chodit, bydlet a teď se budou brát. Já ale doufám, e své city ukočíruju. Musím. Pokud k nějaké "akci" tedy vůbec dojde
jasně, skončit to můe velijak. láskou, vztahem, ale i zlomeným srdíčkem. tak si na něj dávej pozor tak tfuj tfuj, a to pro tebe skončí dobře
Není tady
Myslím, e kdybys cítila, e se v tobě budí nějaký cit, můe vá vztah hned ukončit. Nebo se s ním třeba měsíc nevídat a přejde to... Určitě to nefunguje u vech, ale já takovou zkuenost mám. Po jedné noci jsem se týden na vechny přiblble usmívala a přehrávala si to, co se stalo. Ale pak jsem mu poctivě vyhýbala a pominulo to. Díky tomu jsme si jetě párkrát uili. Teď se normáně vídáme. Bez sexu, bez citů.
Není tady
tohle ale na kadého fungovat nemusí. někdo kdy u do toho vlítne, tak pořádně a se vím vudy a pak je na vechno něják pozdě, nepomůe se ani nějáký čas nevídat, kadej to holt máme něják jinak.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ano Pavla to říká správně, to se můe lehce stát, take se můe klidně zamilovat. Bohuel to platí i muů. Take i kdy teď říká, e vztah momentálně nechce a nehledá, tak i přesto se můe klidně do tebe zamilovat on.
PPavlaa napsal(a):
sandra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jasně, skončit to můe velijak. láskou, vztahem, ale i zlomeným srdíčkem. tak si na něj dávej pozor
tak tfuj tfuj, a to pro tebe skončí dobře
Děkuji, Pavli Já bych si moc přála,aby to tím zlomeným srdcem neskončilo. To by byl masakr. Uvidíme. Chtěl se se mnou vidět dneska, ale jsem nemocná, take bohuel. Aspoň mám čas na to, sbírat odvahu a kurá
Není tady
shinden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ano Pavla to říká správně, to se můe lehce stát, take se můe klidně zamilovat. Bohuel to platí i muů. Take i kdy teď říká, e vztah momentálně nechce a nehledá, tak i přesto se můe klidně do tebe zamilovat on.
jen se mi zdá, e my baby k tomu zamilování se máme větí sklony, chlapi umí tak něják líp oddělit tu lásku a sex
Není tady
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jen se mi zdá, e my baby k tomu zamilování se máme větí sklony, chlapi umí tak něják líp oddělit tu lásku a sex
jj, snaím se, nepsat mu ádné vřelejí sms a iniciativu nechávat spíe na něm...jsem zvědavá, jak tohle dopadne...jestli to tedy vůbec začne
Není tady
sandra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
Ano Pavla to říká správně, to se můe lehce stát, take se můe klidně zamilovat. Bohuel to platí i muů. Take i kdy teď říká, e vztah momentálně nechce a nehledá, tak i přesto se můe klidně do tebe zamilovat on.jen se mi zdá, e my baby k tomu zamilování se máme větí sklony, chlapi umí tak něják líp oddělit tu lásku a sex
jj, snaím se, nepsat mu ádné vřelejí sms a iniciativu nechávat spíe na něm...jsem zvědavá, jak tohle dopadne...jestli to tedy vůbec začne
ty bys ho brala i na vztah, nebo se mi to jen zdá
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sandra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jen se mi zdá, e my baby k tomu zamilování se máme větí sklony, chlapi umí tak něják líp oddělit tu lásku a sexjj, snaím se, nepsat mu ádné vřelejí sms a iniciativu nechávat spíe na něm...jsem zvědavá, jak tohle dopadne...jestli to tedy vůbec začne
ty bys ho brala i na vztah, nebo se mi to jen zdá
no, je fakt, e má dost věcí, který se mi na něm líbí, ale na druhou stranu taky hrozný vlastnosti, za který bych ho určitě
ale jdu do toho s tím, e on chce jen to jedno...já mám nabídek dost, ale on z nich vdycky vyjde nejlíp.a taky ho znám dýl ne ty ostatní...zatím mě ádný jiný "nepřesvědčil"
Není tady
tak uvidí, ono to něják dopadne. drím palečky, aby kdy u láska tak oboustranná
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavli, teď jsi mě tím vím vyděsila já jsem v tomhle fakt nováček, take je jasný, e se bojím, e se u mě něco zvrtne....nene, musím silná, statečná a nebát se vlka nic
Není tady
sandra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavli, teď jsi mě tím vím vyděsila
já jsem v tomhle fakt nováček, take je jasný, e se bojím, e se u mě něco zvrtne....nene, musím silná, statečná a nebát se vlka nic
![]()
jéé, sandři neil, to jsem nechtěla třeba zjistí, e by ti jako partner neseděl, třeba se to zvrtne u vás obou, třeba jen u něj, nebo jen u tebe, třeba vůbec, tohle se přece nedá říct dopředu. zatím bych si z toho nedělala vrásky, uvidí sama co bude
Není tady
sandra napsal(a):
majkafa napsal(a):
no a jak to je tedy u vás?
potkáte se, dáte si skleničku / večeři, pak se spolu pomilujete a pak?
já si to vechno dokáu představit a do chvíle "poté"
Tak si to nepředstavuj a udělej to - uvídí - nějak u to dopadne, neboj. Třeba zjistí, e ti spotřební sex nic neříká
Upravil(a) mashanka (11. 1. 2009 22:38)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sandra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavli, teď jsi mě tím vím vyděsila
já jsem v tomhle fakt nováček, take je jasný, e se bojím, e se u mě něco zvrtne....nene, musím silná, statečná a nebát se vlka nic
![]()
jéé, sandři neil, to jsem nechtěla
třeba zjistí, e by ti jako partner neseděl, třeba se to zvrtne u vás obou, třeba jen u něj, nebo jen u tebe, třeba vůbec, tohle se přece nedá říct dopředu. zatím bych si z toho nedělala vrásky, uvidí sama co bude
jj, to je fakt. variant je mnoho
Není tady