|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
jenže pokud on si přál nějaký pravidla, měly by se dodržovat ne?
kašli na něj a nechávej si svoje finance pro sebe, dej mu jen na hypotéku a jídlo apod., nech si svoje kapesný za který si koupíš co ty uznáš za vhodné. a on at si taky kupuje svoje. já tohle celý hodnotim právě jen na základě těch pravidel, co si pán sám přál.
Není tady
želvičko, tenhle přístup mi připomíná mého otce....máma byla s dvěma děckama na mateřský, a on si zatím hend po revoluci udělal zkoušky na danovýho poradce...začal dost vydělávat. a nechal si udělat nový zuby a mojí mámě řekl, že jestli chce taky, at si na ně teda vydělá!!! takovýhle přístup je hnus. tady je ovšem rozdíl, že chlap má možnost udělat radost na narozeniny.
Není tady
můj nevlastní otec se rád hrabe v autech, rád si koupí nabouraný aut a opraví ho a pak prodá, většinou se ztrátou, ale baví ho to..a moje máma mu kupuje věci, který souvisí s jeho koníčkama, jako on se snaží dát jí věci, který se jí líbí. ačkoli mě jeho koníček přijde ujetej. ale myslim, že tak to má fungovat. nebo se snad má chlapovi říct, že to co dělá je blbost a já na něj i s tim co má rád bodám? myslim, že věci, kterými se člověk zaobírá rád jsou součást jeho a pokud by mi partner řekl, že to co mě baví je blbost a dost, skončila bych s ním.
Není tady
Tajgr: A kdo určuje, co je tzv. rozumný? Mobil je rozumnej, parfém není... to je blbost, ne? Moji poměrně nebohatý příbuzný si třeba koupili motorky. Pro mě kravina největší, ale oni jsou spokojený a děsně happy. Já bych si za ty peníze třeba koupila koně a někdo jinej by si mohl myslet, že jsem zešílela.... Tak co je rozumný?
maricka: Děvče, děvče....
Tak se mi zdá, že on je asi sobec. Že chce, aby věci šly podle něj, nechce dohodu a nepřijme tvůj názor. Pro mě je mobil za 9 tisíc taky zbytečný, a totéž i "tvůj" parfém
Ale já bych si třeba zas koupila toho koně
... Máš pravdu, že to je o tom, co se komu líbí atd. Já si neumím představit, že manžel by mi takhle diktoval, co si můžu a nemůžu dovolit a on sám by si přitom dovoloval... To, že přispíváš míň, to je pochopitelný. Vždyť studuješ. Až budeš pracovat na plný úvazek, bude to lepší. Jenže pak třeba půjdeš na mateřskou a to zas ty příjmy rapidně klesnou. To ti taky bude partner diktovat, co si můžeš a nemůžeš přát? ....
Maričko, já měla podobného bývalého muže. Já na mateřský škudlila každou korunu, abych měla 50 kč na sunar a můj tehdejší muž si jednou přifrčel s vysouvací anténou za 300 ... bylo mi do breku ... a pak mi bylo do breku ještě mockrát dalších 11 let, protože čím víc se moje finanční situace zlepšovala, tím míň můj bývalý dával do společné kasy. Začal podnikat a tvrdil, že peníze nemá...později jsem se dozvěděla, jak si dává dva obědy v restauraci apod. ... a já zatím šetřila dítěti na boty a jiné oblečení kupovala v sekáčích .... Dneska si říkám, jak jsem byla hloupá... Být tebou, tak ty finance rozdělím. Četla jsem, že ti přispívají i rodiče 10-11 tisíc, sama vyděláš 5, to máme kolem 15-16 tisíc měsíčně. Za to by se dalo bydlet i samostatně, než dostuduješ. Nic extra bydlení, spíš asi spolubydlení, ale mohla bys sama rozhodovat o svých přáních.
A vůbec - není tenhle kluk prostě divnej?! I ten sex... to nechápu... přeci to je to nejhezčí, nejintimnější, co dva můžou sdílet...takový souznění, hlazení, dotyky, líbání ... ne jen sprostý šu.kání ... tohle by mi teda velmi chybělo... to bych asi uschla... Vždyť, já ať čtu, co čtu, tak on nechce nějak brát na vědomí, že existuješ a máš svoje potřeby a přání ... Tak tohle by pro mě ideální partner nebyl ... To není o parfému nebo mobilu, to je o respektování druhého, o pochopení, o svobodě, kterou mi partner dá (nebo nedá) a kterou dávám (nebo nedávám) já jemu ... ten váš vztah mi přijde jako fakt otroctví, jak tu někdo už napsal.... 
Není tady
maricka napsal(a):
Tajgr napsal(a):
maricka napsal(a):
Mám takový pidi problém, bydlím s přítelem (splácíme hypotéku, máme společné finance), on pracuje, učí ve škole a po večerech překládá (má toho opravdu hodně, cením si jej za to). Já jsem studentka a teď si hledám brigádu s tím, že chci vydělávat cca 5000,-Kč měsíčně. Předtím jsem vydělávala cca 4000,-Kč, jenže stalo se vyšší mocí to, že ted prostě nic nemám (takže znovu hledám). Mám jeden velký koníček (parfémy a vůně), do kterého jsem schopna docela dost investovat, jak časově, tak peněžně. A tak z mé strany nedávno vzešel nápad, že si na narozeniny v srpnu budu přát parfém za 5800 (již ted mám dva tisíce z prodeje nepoužívaných vůní na poličce a na narozeniny si budu od každého přát tisícikorunu). Přítel je razantně proti... Odůvodňuje to tím, že já si tolik nevydělávám, abych mohla mít takový drahý parfém (jenže já si jej přeci nekoupím jen tak, ale chci jej na narozeniny a teď již mám také ony dva tisíce)... On si cca za měsíc koupí zbrusu nový na trh uvedený mobil za 9000 (také tak drahý nepotřebuje), ale to tvrdí, že on si jej zaslouží, protože tvrdě makal a vydělal si. A teď kámen úrazu - máme společné finance, ale on si něco zaslouží a já ne (protože on vydělává více). Absolutně nechápu jeho myšlení, také mu ten jeho skvělý mobil neberu, tak proč mi on bere něco, na co si šetřím a co chci na narozeniny? Jen proto, že je to drahý luxus a ze zásady jej prostě nemohu mít? Nejraději bych finance rozdělila, jenže to nějak nejde, jen tak tak bych se uživila...
Jednoduchý.Parfém za 6000 a mobil to jsou různé věci.Taky bych byla proti aby si manžel koupil vonavku za skoro 6000,jo kdyby to bylo něco "rozumného" tak jo ale vonavku?
Jojo, to je přesně ten dnešní přístup - mobil a jiné spotřebiče za x tisíc jsou potřeba,ale parfém je zbytečnost... Já třeba nemusím mít mobil za 9000,-Kč, stačí mi za dva tisíce... Myslím, že pokud si našetříme nebo si přejeme něco málo na narozeniny, je naše věc, co si koupíme, někdo má raději exkluizivní vůně (ne proto, že jsou drahé, ale protože lépe voníú, někdo má raději kvalitnější oblečení, někdo motorku apod. A vůním jsem nepropadla, i na tomto pooli si mslím, že se chovám rozumně, utrácím jen tehdy, když na ně mám... V životě by mě, jestli budu mít děti, nenapadlo jim od pusy ubrat a sobě nakoupit spoustu vůní...
Co je to za vůni? Parfum MDCI Promesse de l´Aube :****** A tady něco o značce MDCI: ************** Ty vůně jsem zkoušela, krásné, nenásilné a přitom úžasně padnoucí vůně... Nekřičí, jen tiše působí... Tady v této ceně jsou už parfémy a vůně umění, ne módní doplněk... To je to samé, jkao bych si chtěla koupit obraz z galerie místo od Vietnamců z kýčovitým koníčkem... Ale netvrdím, někomu přijde vyhazování za parfémy zbytečnost...Já zase považuji za zbytečnost mobil za 9000,-Kč, každý podle svého gusta a zájmů...
Ty bláho,dík,mám čm strašit manžela
až budu mít narozky
.Ne,vážně,dík,já jsem si celou dobu myslela že nejdražší jsou parfémy těch známých francouzských značek.

Není tady
maricko, jestli ty se i sama nešidíš o studijní bydlení na kolejích či privátě plným studentů...místo toho se sobcem, který ti bude nakonec dktovat i to, co si koupíš na sebe a co už zbytečné.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
maricka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Já když si představím, že jsem chlap, žiju s přítelkyní, která vyhazuje za voňavky, které nakonec ani nepoužije, tak bych taky nepřispěla...
V tom případě mu také nemusím povolit ten jeho mobil za 9000,-Kč...nepotřeuje jej, klidně si můžekoupit i za tři čtyři tisíce... Za parfémy nevyhazuji, kupuji po dlouhých úvahách. Rozprodala jsem parfémy z minulosti. Ted, co mám parfémy na poličce, používám už všechny, protože se mi za těch x let či měsíců stále líbí...
Ne, já být ten přítel, tak tisícovku nedám, ale řeknu Ti, běž si na ten parfém vydělat...
A Ty nemáš jemu co povolovat nebo nepovolovat, nejsi jeho máma.
A on je její táta, že jí do toho "kecá"?
Není tady

No když to tak čtu, tak bych se na něj asi fakt vyp.rdla, a osamostatnila se. Myslím, že příklad si vem s Evy ta to napsala celkem přesně.
Není tady

sandra napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
maricka napsal(a):
V tom případě mu také nemusím povolit ten jeho mobil za 9000,-Kč...nepotřeuje jej, klidně si můžekoupit i za tři čtyři tisíce... Za parfémy nevyhazuji, kupuji po dlouhých úvahách. Rozprodala jsem parfémy z minulosti. Ted, co mám parfémy na poličce, používám už všechny, protože se mi za těch x let či měsíců stále líbí...
Ne, já být ten přítel, tak tisícovku nedám, ale řeknu Ti, běž si na ten parfém vydělat...
A Ty nemáš jemu co povolovat nebo nepovolovat, nejsi jeho máma.A on je její táta, že jí do toho "kecá"?
No, není její táta, ale ví, že si maricka nevydělává a kupuje fakt ujetě drahou věc. Pokud jí na to přispěje a ona to pak prodá, protože to už nechce, má právo být naštvanej. Ona mu nemá co povolovat, on si na to vydělá, ona, bohužel, ne. Je to blbý, ale je to tak. Pokud si ten parfém koupí i bez přítelova přispění a za okolností, že šetřením si na parfém, nebude viset na krku příteli, tím myslím, že ona si bude spořit na drahou věc a on jí bude živit, pak je v právu přítel.
Ale pokud je přítel všeobecně ten typ, co na maričce šetří a sobě dopřává, je to špatně, pokud je lakomec, tak je to taky na houby. Ovšem není lakomec, pokud jí nechce koupit drahý parfém, v tom jsem při něm. Ale pokud se marička sama uživí a ještě si na parfém našetří, tak ať si ho koupí. Pak je to čistě její věc.
Upravil(a) Modroočka (10. 1. 2009 15:27)
Není tady
Ahojky Maričko, tohle je fakt velkej problém, s přítelem budem zanedlouho stavět, teda spíš rekonstruovat, budem si brát hypotéku, a jak to tak v domácnostech je, tak budem mít peníze společně.. 
Taky si to nedovedu představit, nevím jestli bude chtít mít peníze dohromady, nebo ne! Ale bude muset, chtěla bych po sléze miminko a sama to z mateřské pak neutáhnu. Taky se bojím, že to bude chtít dělat tak, že já budu "žít" z mateřské a když budu potřebovat, tak mu vždy řeknu a on mi peníze dá. Už jednou to tak řekl, že by si to možná tak představoval,ale jsem razantně proti!!! Nechci se ho doprošovat, když bude dohromady domácnost, tak proč ne peníze, vždyť mě to přijde normální!!!!
Není tady
Modroočka napsal(a):
sandra napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A Ty nemáš jemu co povolovat nebo nepovolovat, nejsi jeho máma.A on je její táta, že jí do toho "kecá"?
No, není její táta, ale ví, že si maricka nevydělává a kupuje fakt ujetě drahou věc. Pokud jí na to přispěje a ona to pak prodá, protože to už nechce, má právo být naštvanej. Ona mu nemá co povolovat, on si na to vydělá, ona, bohužel, ne. Je to blbý, ale je to tak. Pokud si ten parfém koupí i bez přítelova přispění a za okolností, že šetřením si na parfém, nebude viset na krku příteli, tím myslím, že ona si bude spořit na drahou věc a on jí bude živit, pak je v právu přítel.
kde se píše o tom, že ho Marička zase prodá? Toto jsou pouze vaše domněnky. Vy jste si nikdy nekoupili něco, co jste posléze nenosili/nepoužívali? Mně se to stalo už párkrát a buď jsem to prodala nějakým kámoškám za sníženou cenu nebo dala i zadarmo. Vy vůbec nejste ochotné připustit, že to co je pro vás "ujetá věc", může být pro někoho věc důležitá a splněný sen. Mně třeba mamka dala k Vánocům peníze na kurz flamenca. To je pro některé z vás jistě také zbytečná věc, alě mě tím udělala obrovskou radost, protože jsem si to doopravdy přála.
Není tady
modroočko, přijde mi, že když někomu budu posílat na společný účet deset litrů, tak by si za ně sám neměl koupit zbytečný mobil a mě říct at držim hubu a krok.
Není tady
taky nechápu, proč by přítel měl řešit, jestli jí přispěje na dražší dárek k narozkám a následně co ona s ním udělá. to už je na hlavu postavený...
Není tady
verunielka napsal(a):
Ahojky Maričko, tohle je fakt velkej problém, s přítelem budem zanedlouho stavět, teda spíš rekonstruovat, budem si brát hypotéku, a jak to tak v domácnostech je, tak budem mít peníze společně..
Taky si to nedovedu představit, nevím jestli bude chtít mít peníze dohromady, nebo ne! Ale bude muset, chtěla bych po sléze miminko a sama to z mateřské pak neutáhnu. Taky se bojím, že to bude chtít dělat tak, že já budu "žít" z mateřské a když budu potřebovat, tak mu vždy řeknu a on mi peníze dá. Už jednou to tak řekl, že by si to možná tak představoval,ale jsem razantně proti!!! Nechci se ho doprošovat, když bude dohromady domácnost, tak proč ne peníze, vždyť mě to přijde normální!!!!
Veru, ale tohle byste si s přítelem měli DOPŘEDU vyjasnit, jak to bude s penězma... nebo se pak budete hádat... a to vztahu nepřidá.
Není tady

a kde bere maricka tech 10-11 tis.kterymi mu prispiva??jak to nekde psala..?? když vydelava 5 a ted ani zadnou brigosu nema?
Není tady
misha88 napsal(a):
a kde bere maricka tech 10-11 tis.kterymi mu prispiva??jak to nekde psala..?? když vydelava 5 a ted ani zadnou brigosu nema?
od rodičů.
Není tady
misha88 napsal(a):
Špatně čteš - psala, že zbytek jí přispívají rodiče.
Maričko, já bych to viděla tak, že na společný peníze zatím nejste připravený. On to chtěl a Ty ne - tak proč jsi na to přistupovala?
Já bych si s přítelem vážně promluvila a řekla bych mu, že mi to takhle nevyhovuje a navrhla nové řešení... Znovu bych se dohodla, kdo kolik bude platit na hypotéku, na služby v bytě, na jídlo. Případně na další věci, které společně utratíte. Pokud spolu už chvíli bydlíte, měli byste mít celkem slušný přehled, za jaké věci kolik utratíte.
No a zbytek si nech sama pro sebe a kupuj si drahý parfém klidně každý druhý měsíc, pokud na něj budeš mít :-)
Není tady
Verunielka: Udělej si to hlavně tak, abys i na mateřské byla nezávislá. Nějaký systém, abys třeba na dobu mateřský zvládla našetřit. Prostě to tak nějak propočítej, kolik bys utratila, kolik vyděláte, o kolik přijdeš na mateřské, jak dlouho zůstaneš doma atd. Já jsem třeba nynějšímu muži řekla rovnou, že bych byla ráda, aby dával větší příspěvek než jen na stravu apod. pro případ, že bych zůstala na mateřské nebo jeden byl nezaměstnaný apod. Neviděl to jako problém, takže dává víc než na jídlo nebo energie, já to šetřím, do obvyklých nákupů do domácnosti mi vlastně nemluví a nákup větších věcí (vestavěné skříně třeba) spolu konzultujeme. Naštěstí se shodneme.
Holky, já taky nechápu, proč myslíte, že to Marička zas prodá. Myslím, že psala jen, že prodala parfémy, které nepoužívala. Nebylo tam nic o tom, že si je přála a pak nepoužívala...třeba to byly nevhodný dárky. A i kdyby ne, tak souhlasím se Sandrou, že někdy se stane, že si něco koupím a pak zjistím, že se mi to nelíbí, nesedí atp. ... Navíc když jednou dám dárek, beru to tak, že není automatické, že druhý to bude používat. Je to můj dárek jemu a je na něm, co s ním udělá, ne? ... A zas když dárek dostanu, taky si s ním chci dělat, co chci já. V opačném případě bych třeba při návštěvách prababičky mohla vyhrabávat ze sklepa sošku zátiší s jelenem, kterýho mi dala ke svatbě a já ho musím mít v obýváku na čestném místě ... Holky, holky, takhle snad neeee 
Není tady
Jo Maričko a ještě něco ohledně "společného" hospodaření.
Moje představa je, že když spolu dva společně hospodaří a jeden má vyšší plat... tak i společné věci platí poměrně víc... vlastně toho méně vydělávajícího dotuje.
Tvůj přítel Tě ale dotovat nechce, co?
Pak nechápu, proč chtěl "společné" peníze... snad abys Ty, nevýdělečná studentka, z příspěvků od rodičů a brigád po škole dotovala jeho, (více) vydělávajícího chlapa???
Asi bych se ptala po motivaci, která ho vedla k tomu, že nutně musel mít společné peníze - tj. pro něj výhodné a pro Tebe nevýhodné... když by to vlastně mělo být obráceně, on jako více vydělávající by měl dotovat Tebe (pokud jste se dohodli na "společných" penězích)...
Není tady

sandra napsal(a):
Modroočka napsal(a):
sandra napsal(a):
A on je její táta, že jí do toho "kecá"?No, není její táta, ale ví, že si maricka nevydělává a kupuje fakt ujetě drahou věc. Pokud jí na to přispěje a ona to pak prodá, protože to už nechce, má právo být naštvanej. Ona mu nemá co povolovat, on si na to vydělá, ona, bohužel, ne. Je to blbý, ale je to tak. Pokud si ten parfém koupí i bez přítelova přispění a za okolností, že šetřením si na parfém, nebude viset na krku příteli, tím myslím, že ona si bude spořit na drahou věc a on jí bude živit, pak je v právu přítel.
kde se píše o tom, že ho Marička zase prodá? Toto jsou pouze vaše domněnky. Vy jste si nikdy nekoupili něco, co jste posléze nenosili/nepoužívali? Mně se to stalo už párkrát a buď jsem to prodala nějakým kámoškám za sníženou cenu nebo dala i zadarmo. Vy vůbec nejste ochotné připustit, že to co je pro vás "ujetá věc", může být pro někoho věc důležitá a splněný sen. Mně třeba mamka dala k Vánocům peníze na kurz flamenca. To je pro některé z vás jistě také zbytečná věc, alě mě tím udělala obrovskou radost, protože jsem si to doopravdy přála.
Sandro, přečti si pořádně, co píšu. Jasně, pokud na ten parfém dostane, ať si ho koupí. Jenže, pokud ji přítel živí, tak chápu, že ho štve, že marička kupuje drahý věci a přitom nemá ani na bydlení. Jinak jo, pokud má peníze na nájem a jídlo, živí se sama, tak jo. Mě by asi taky štvalo, když budu někoho živit a on si přitom budbe kupobvta drahý věci. Můžu si koupit, co chci, ale musím na to mít a pokud na to má, ale nechá se živit od přítele, tak je to trochu divný. Pak jí přítel může říct, že když má drahý parfémy, má mít i na chleba.
Jinak, jestli to prodá nebo neprodá, je celkem jedno. Spíš si myslím, že to, co už prodala, taky chtěla, ale jo, já taky prodám nebo dám, co už nechci. Jenže když mi to někdo daruje, pak to dál nedávám ani neprodávám. I když se mi to nelíbí. To je ale už věci jiná.
Není tady

Ale jinak, pokud spolu ti dva bydlí a on chtěl spoklečné hospodaření, pak nevidím nic divnýho na tom, že on, když vydělává víc, přispívá víc. Ve vztahu dvou lidí, v partnerským vztahu, je to peřce normální. U nás doma to tak bylo, BM vydělával víc, ale rozhodně mi neodděloval, že dástejně jako já a za zbytek si bude užívat pro sebe. To pak není partnerství.
A na druhou stranu, pokud má maričku rád a ví, že po tom parfému tolik touží a je to v jejích silách, ho mít, tak pak by měl mít radost, že ona má to, po čem touží. Pokud ovšem netouží každýho půl roku po tak drahé věci 
ale to už je zase něco jinýho.
Upravil(a) Modroočka (10. 1. 2009 15:56)
Není tady
Kdyby přítel Maričku živil, bylo by to něco jiného.
Ale ona "mu" dává 10 - 11 tisíc!!!
Už jenom pokud on by do spol. kasy dával stejně... tak by měli minimálně 20 tisíc čistého!!!
No promiň, z toho snad 2 lidi i včetně hypotéky na měsíc vyžijou, ne???
Tak jaképak živení.
Dá se říct, že Marička se živí sama, stejně jako její přítel se živí sám (akorát mají ty peníze na společné hromadě).
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Kdyby přítel Maričku živil, bylo by to něco jiného.
Ale ona "mu" dává 10 - 11 tisíc!!!
Už jenom pokud on by do spol. kasy dával stejně... tak by měli minimálně 20 tisíc čistého!!!
No promiň, z toho snad 2 lidi i včetně hypotéky na měsíc vyžijou, ne???
Tak jaképak živení.
Dá se říct, že Marička se živí sama, stejně jako její přítel se živí sám (akorát mají ty peníze na společné hromadě).
No, v případě, že marička dává tolik 10-11 tisíc do společného, tak je to docela dost, pak nvím, proč by si nemohla dopřát, pro mě je to sice úlet, ale já zase toužím po jiných věcech, taky pro někoho ulítlých. V tomhle případě bych se asi na názor přítele nedívala. Tím spíš, že bych to nekupovala ze společného.
Není tady
No, tak zas tak moc ji zas neživí....za 16 tisíc by se uživila sama. Navíc když mají "společné" finance, proč mobil není zbytečný, ale parfém je? ... Můj chlap by mi toho koně koupil (jakože ho ale doopravdy nechci, páč nemám čas a místo
, i když on tomu moc nerozumí, proč zrovna, proboha, koně?
... No a já mu zase koupila tuhle takovou .... hmm... takovej "tenisák" s motorkem uvnitř, pomalovanej jako fretka, s přidělaným chlupatým ocasem a když se to zapnulo, tak ten motorek koulel "tenisákem" a fretka se točila kolem dokola
... děsná kravina ... a jakou von měl radost! A je fuk, kolik to stojí. Spíš jde o to, že maričky přítel sobě dopřeje, ale když chce ona něco, on si osobuje právo posuzovat, jestli to není náhodou nad poměry a jestli to vlastně není hloupost ... brr... CHLAP MÁ ŽENĚ HLAVNĚ PŘÁT
(a to vypadá jinak než maričky přítel)
Omluva - blbě čtu, Marička přispívá celkem 10-11 tisíc. No ale i tak mi to přijde od partnera vyloženě stupid. ... Fakt jak můj bývalý ... já na mateřský, vlastně bez příjmu, a on si koupí anténu za 300 (mateřská byla na měsíc asi 1500, takže z toho 300, to je pálka) .... Jo a dárky mi dával výhradně z druhý ruky. Což o to, byly pěkný, ale stejně je to divný....dá ti dárek z druhý ruky a pak přijdeš na to, že si koupil autorádio za 3000
... jééé....jsem jak já mu mohla tak věřit, že nevydělává .... a to, co jsem se dozvídala postupně po rozvodu ...
... Až když jsem začala žít sama s dcerou a ušetřila jsem měsíčně tak kolem 3000, začalo mi docházet, jak moc jsem byla pitomá... A to vrchol mojí rozmařilosti byl za života s ním dámský kabát ve slevě za 1000 Kč ... jednou za těch celých 11 let .... a ještě mi nadával, že to je zbytečnost a vypadám v něm blbě (mně se líbí dodnes a ostatním taky) ... tyhle typy chlapů stojej´ za velký h...o...
Upravil(a) Eva36 (10. 1. 2009 16:06)
Není tady

Pak teda, ať si stanoví pevnou taxu, kterou budou dávat na společnou hromádku a ostatí ať si vedou podle sýho uvážení. i to je řešení, i když na partneství poněkud divný. Teda, pokud přítel nedává na společnou hromádku třeba 50 tisíc.......................
Není tady