6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mě už to nebaví
Není tady
Kukačka napsal(a):
Ando - víš, tohle spousta lidí nepochopí. Ani se nenamáhej...řekla bych, že je to otázka nějakého cítění - morálního, lidskýho...já nevím.
Nikdy jsem po příteli nechtěla příspěvek na domácnost a to je u mě 5 dní v týdnu. Občas zaplatí nákup, když jdeme spolu, platí v restauracích a na sportovištích.
Jeho spolubydlící z ubytovny byl svou slečnou požádán po pár dnech, aby platil za teplou vodu, když se 2x v týdnu osprchuje u ní v bytě.
S tím nic neuděláš.
Kuki a nestěžovala sis zrovna ty někde tady na právě to, že občas "jen" zaplatí nákup ????
nechci ti křivdit, třeba si tě s někým pletu, ale tohle se tu už řešilo ...
Není tady
Asha napsal(a):
mě už to nebaví
Přesto se tu biješ jako lev
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Ando - víš, tohle spousta lidí nepochopí. Ani se nenamáhej...řekla bych, že je to otázka nějakého cítění - morálního, lidskýho...já nevím.
Nikdy jsem po příteli nechtěla příspěvek na domácnost a to je u mě 5 dní v týdnu. Občas zaplatí nákup, když jdeme spolu, platí v restauracích a na sportovištích.
Jeho spolubydlící z ubytovny byl svou slečnou požádán po pár dnech, aby platil za teplou vodu, když se 2x v týdnu osprchuje u ní v bytě.
S tím nic neuděláš.Kuki a nestěžovala sis zrovna ty někde tady na právě to, že občas "jen" zaplatí nákup ????
nechci ti křivdit, třeba si tě s někým pletu, ale tohle se tu už řešilo ...
já ne
Není tady
tak to sorry
Není tady
KALIK napsal(a):
Asha napsal(a):
mě už to nebaví
Přesto se tu biješ jako lev
Než jsem napsala, že mě to nebaví - mě to ještě bavilo Kaliku ... a kde se biju ? jen píšu, co si myslím.
Ale teď už mi to je fuk. Zítra odjíždím vyvětrat hlavičku od maričky do Alpíček na hořičky páááá
Není tady
Tak si tech hor krasne uzij a at Ti a nebo vam, vyjde pocasi.
Tohle je asi trochu mimo moje chapani, protoze by mi bylo lito penez, i kdyz vydelavam vice, vzdyt je to Tvuj vic nez mesicni prijem - tolik das za parfem... No zkusim si to prevest na neco jineho, za co ja jsem ochotna utracet... Tak kdyz uz neco chci, tak si to koupim sama a sama si na to vydelam. Darky by se meli davat dobrovolne, tak nejak to citim. Nechapu ani ten mobil...
Není tady
maricka napsal(a):
Ne, ten byt je psaný na něj... On jakoby splácí... Doufám, že až budeme svoji, tak ten byt bude ve společném vlastnictví... Jinak je to asi těžké no...finance nikdy nebyly jednoduchá záležitost a dost párů na nich zkrachovalo...
teda nic proti, ale krapet mi vyrážíš dech.. docela by mi zajímalo, jaké klady převyšují jeho zápory.
V čem vám to vůbec klape ? Proč řešíš parfém půl roku dopředu ? Proč si takového člověka chceš vzít ?
asi jsem stará blbá, ale z toho co jsem četla.. lituju vás oba..
Není tady
Toho s tim bytem jsem si vsimla az ted. No tak to je dost riziko.
Není tady