29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
A na koho?
Hlavně na šéfa, bo je protivnej jak osina v p..... a nedostatečně si mě váží!
Možno si mu nedal poznať svoje silné stránky....
ako nám tuná. Alebo je to fakt
...
Není tady
On je zná, jenže toho čím dál víc zneužívá!
Maxík napsal(a):
Hmmm.
Maxi, ty fakt potřebuješ babu. Pořádnou. Ten tvůj šéf má prostě jen anténky na to, že jsi nevytížený a nevyužitý, tak to na tebe valí.
Není tady
Jenže mě žádná nechce (až teda na jednu výjimku, ale tu vylučuji)! Výběrové řízení jsem vypsal, jediná potenciální zájemkyně mi hned na začátku stanovila ultimátum, na pozvání na lyže do Alp jsem taky nikoho "neulovil" ... A přitom bych měl být "lukrativní partie". Kdo jiný třeba bude mít doma na zdi 2 kalendáře, z toho jeden exkluzivní - barevnej?!
Ani ne!
Maxík napsal(a):
Ani ne!
![]()
Ale jo. Dávej do toho míň urputnosti lví a dej do toho víc lenivého "očumování" lvího
Ono to příjde, neboj
Není tady
Náhodóóóu, lenivě očumuju, jak divej!
A nebojím se, třeba v domově důchodců ...
Maxík napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nemáš hýřit v bárech a jiných pochybných podnicích chodit spinkat se slípkama a ráno vstávat s kohoutem. Se nedivím, že ten papír bude tak za 3 roky na 3 krále
![]()
Se slépkama nespím! Ale třeba s holubem ...
Papír bude, hledám doklady, vydrž Prťka, vydrž!
Co já vydržím, ale jiní třeba ne
Není tady
Maxík napsal(a):
Selima napsal(a):
A na koho?
Hlavně na šéfa, bo je protivnej jak osina v p..... a nedostatečně si mě váží!
A může si tě vážit, když mu strhneš všechny váhy?
Není tady
Maxík napsal(a):
Ty to zavání šikanou. co takhle namydlit schody sobě
Není tady