29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
petra72 napsal(a):
Přidávám se : MAXÍKU .... JSI JEDNIČKA.
![]()
![]()
![]()
Hele je jednička, ale po kolotoči líbání a toho co jste mu naslibovali aby nebyl jak poslední covboj či aby ještě byl. Zachovejte mi ho holky pro dny příští
Mám s ním velké plány
Není tady
Maxíku, taky gratulace a smekám
Není tady
Pisatel napsal(a):
petra72 napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Hele je jednička, ale po kolotoči líbání a toho co jste mu naslibovali aby nebyl jak poslední covboj či aby ještě byl. Zachovejte mi ho holky pro dny příští
![]()
Mám s ním velké plány
![]()
Ty už jsi zase jak žárlivej mlsnej kocour. Doprčič, himllaudon - nech mu tu slávu a
a neshazuj to
petra72 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
petra72 napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám s ním velké plány
![]()
Ty už jsi zase jak žárlivej mlsnej kocour. Doprčič, himllaudon - nech mu tu slávu a
![]()
a neshazuj to
![]()
![]()
Ale holka já mu stavím slavobránu a ty hned do mě šutrem
Já jen aby mi zůlstla přítel nejvěrnější má ještě povinnosti
Není tady
Pisatel napsal(a):
Já jen aby mi zůlstla přítel nejvěrnější má ještě povinnosti
I ty brepto. Až já budu házet šutrem, tak to se bude chvět celá zeměgula.
petra72 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Já jen aby mi zůlstla přítel nejvěrnější má ještě povinnostiI ty brepto.
Až já budu házet šutrem, tak to se bude chvět celá zeměgula.
![]()
Není tady
Děkuji za gratulace, ale už dóóóst! Bo:
1) To není zásluha; Oxi mi to dobrovolně přenechal!
2) Už se z té chvály červenám! Mezi tom spoustou mých veskrze pozitivních vlastností je totiž na čelním místě skromnost!
3) Už mi přichází i negativní SZ! Tímto žádám nejmenovanou pisatelku, aby mě přestala obtěžovat - v opačném případě jejich obsah začnu zveřejňovat, aby si každý mohl sám udělat obrázek ...
PavloH - dík za "oslavnou esej", ale poněkud jsi to přehnala ... to má být fakt o mně?
Maxiku, jseš fakt Muž s velkým... M
Není tady
Co je to "M"? Kdysi mi někdo vysvětlil, že v eroticky laděných inzerátech se M = mužství ... a to by v mém případě nebyla pravda!
no je zkrátka rozdíl mezi mužem a Mužem.
Když vstoupí do místnosti muž, tak si ho všimne málokterá přítomná žena (nebo Žena). Když vstoupí do místnosti Muž, tak ho zaregistruje každá.
Není tady
Máš pravdu, že nejsu žádnej Drobeček ...
Hm, já vždycky myslela, že S je "sado" a M "maso"...
Každopádně, Maxíku, jsi borec a úžasný muž .
velká maxi gratulace!
musím oceniti i Oxiho, který tu statečně držel vlajku taky dost dlouho...
nu, ale nakonec stejně platí vítěz
krásný počin
Není tady
Pol, teď jsi nám dala lekci
, Oxino,
!!!!!
Za sebe slibuju, že Estelčinu knihu koupíme k nám do práce a já ji budu mít taky v knihovně.
Upravil(a) Regina (16. 2. 2009 20:38)
Není tady
Přidávám se ke gratulacím Maxíku
Není tady
Alosek napsal(a):
Hm, já vždycky myslela, že S je "sado" a M "maso"...
Každopádně, Maxíku, jsi borec a úžasný muž.
Já si myslím, že to bude sadomaso, když se na něj vrhne 12 polooděných žen (jak na foto v kalendáři ) a začně Maxíka pusinkovat. Po vopusinkování mu i ta mašle zplihne a už to nebude M ale spíš T jako troska
Není tady
Za sebe slibuju, že Estelčinu knihu koupíme k nám do práce a já ji budu mít taky v knihovně.
Už na ní taky mám vybrané místo v poličce. Tam ,kde jsou V.I.P. knihy
Není tady
Pisateli, jakobys neznal Maxíka, ten toho stihne a ještě uvaří guláš!
Není tady
Ale kuš, holube! Nestíhám vůbec nic , zavíraj´ se mi oči (spát jsem šel ve 3, vstával v 5,30) a vařit umím jen kafe (pokud ho nepřipálím)!
Maxík napsal(a):
Ale kuš, holube! Nestíhám vůbec nic
, zavíraj´ se mi oči (spát jsem šel ve 3, vstával v 5,30) a vařit umím jen kafe (pokud ho nepřipálím)!
Nemáš hýřit v bárech a jiných pochybných podnicích chodit spinkat se slípkama a ráno vstávat s kohoutem. Se nedivím, že ten papír bude tak za 3 roky na 3 krále
Není tady
Hele, že by Maxíkovi docházela energie? Že by ji už vyplejtval někde jinde? Onehdá měl ještě na rozdávání
Upravil(a) Regina (17. 2. 2009 15:05)
Není tady
Regina napsal(a):
Hele, že by Maxíkovi docházela energie? Že by ji už vyplejtval někde jinde?
Onehdá měl ještě na rozdávání
![]()
No vede nějakej nezřízenej život. Já nevím co se sním stalo po Černošicích. Do té doby to byl Lev teď takové nedochůdče
Není tady
Kdepak, energie nedochází, pořád je jí na rozdávání, jadernej reaktor funguje! Akorát su nasr*nej!
A na koho?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Nemáš hýřit v bárech a jiných pochybných podnicích chodit spinkat se slípkama a ráno vstávat s kohoutem. Se nedivím, že ten papír bude tak za 3 roky na 3 krále
![]()
Se slépkama nespím! Ale třeba s holubem ...
Papír bude, hledám doklady, vydrž Prťka, vydrž!