29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Budu za suchara, ale co se dá dělat: toto je SERIOZNÍ DRAŽBA, nikoliv CHAT.
Prosím resepektujte to všichni.
Není tady
Ale no tááák ...
Už vládcové starého Říma poskytovali svým plebejcům "chléb a hry"!
Pandorraa napsal(a):
Budu za suchara, ale co se dá dělat: toto je SERIOZNÍ DRAŽBA, nikoliv CHAT.
Prosím resepektujte to všichni.
Máš pravdu, na dražbě má být klid, dílko má být licitátorem předváděno, zhodnocováno, vychvalováno a příhozy potzvrzovány.
No doporučuji této společnosti, aby byl založen chat či vlákno "Úsměvy z dražby" aneb jak neposloucáme licitátora
Není tady
Přidám se tentokrát k napomenutím. Dlouho jsem hledala poslední sumu, takže pro všechny opakuju zatím poslední přihození:
17.000 Maxík
Není tady
petra72 napsal(a):
Maxíčku, my se sice ještě neznáme, ale taky posílám za svůj měsíc
![]()
Píšu si - květen ... A nic neposílej, já si to vyberu "in natura"!
Pisatel napsal(a):
No doporučuji této společnosti, aby byl založen chat či vlákno "Úsměvy z dražby" aneb jak neposloucháme licitátora
Toto považuji za velmi dobrý nápad a opět připomínám: toto není chat ani cirk.
Prosím vás o respektování skutečnosti, že se ne každý bude mít chuť a hlavně čas prohrabávat srandičkami a výrazy obdivu, jen aby zjistil poslední částku. Dražbu totiž nesledují jen stálí "obyvatelé" Babinetu.
Pro dobro věci vás žádám, abyste to brali vážně.
Všem, kdo doposud "přihazovali", děkuji.
Není tady
18.000,-Kc
Není tady
Grrrrr ...!
19.000,-
20000
Není tady
21.000.-
22.ooo...
Není tady
22.500,-
25.000,-
Není tady
No to je dost! Už jsem myslel, že budu muset přihazovat sám proti sobě ... a to je nesmysl, že!?!
26.000,-
Není tady
A je vymalováno!
Gratulace:godlike: Maxíku
Jste úžasní
všichni co jste přihazovali
Není tady
Maxíku, klobouk dolů a gratuluju
Není tady
Maxíku,
přidávám se taky ke gratulantům a ikdyž nejsem v kalendáři máš u mě taky jednu veelkou pusu a
Není tady
Uffff... zíram ako Vizír a gratulujem a... nemám slov.
Není tady
Není tady
Přidávám se : MAXÍKU .... JSI JEDNIČKA.