29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Jééžiš....něco, u čeho bych mohla přebíhat mezi telefonem a počítačem a vyřizovala bych a propojovala...tak něco. Ale tím teda nemyslím ty blbý callcentra - spíš aby z toho něco vzniklo, něco se vyřešilo - tak nějak
já jsem vedoucí takového něčeho jako call centrum.
Nejraději bych dělala cokoliv, alespon vzdáleně se týkající psů nebo alespon zvířat
Není tady
Já bych chtěla prodávat nebo půjčovat knížky. Nebo dělat něco v archivu s historickými dokumenty. Nebo dělat archeoložku.
Není tady
já bych chtěla hlavně nějakou kreativní činnost, aby za mnou bylo něco vidět. teď mám už přes rok brigádu v jedný realitce, není to nejhorší, ale už mě to přestává bavit. jako zkušenost a příspěvek k životopisu dobrý, ale mít to jako trvalý zaměstnání, tak se zcvoknu!
jsem spíš na takový trochu umělečno, tzn. dělat různý návrhy, bytovej design, jednu dobu sem taky koketovala s navrhováním zahrad, ráda maluju, ale zas takovej talent, abych se tím mohla živit nejsem
Není tady
Já bych chtěla být veterinářkou
Není tady
Já bych nechtěl dělat nic, protože každá práce se mi zdá jako zabíjení času Takže dělám všechno pro to, abych nejdéle tak do pěti let nemusel pracovat a jen řešil investice, které mi vydělají dostatek peněz na život.
Ale kdybych přesto pracovat musel, tak bych asi dělal to, co dělám teď, jen bych (asi stejně jako Oxi) uvítal, aby ta práce byla smysluplnější a přinášela reálný užitek co nejvíc lidem.
Není tady
Učiteľku orientálnehio tanca... cestovateľku, ktorá píše sprievodcov o exotických krajinách... spisovateľku, chovateľku psov. Neviem, či sa ale niečím z toho dá uživiť...
Není tady
Chtěla jsem mít butik s oblečením - prostě něco jako Sandra
pak rockový klub pro lidi tak od 25 výš a malý rodinný pension někde na horách:)
Není tady
Já bych chtěla mít rodinnou ZOO s prolézačkami, opékáním buřtů, hlazením zvířátek, péčí o ně. K tomu penzionek nejlépe s koňmi a vyjížďkami.
A nebo dětskou restauraci .
A za týden vám sem určitě napíšu další tipy .
Není tady
dělat koktejly na plážovým baru
Není tady
anaj napsal(a):
dělat koktejly na plážovým baru
Anaj, to by nemusel být takový problém,ne?
Není tady
Libilo by se mi delat v knihovne,v knihkupectvi,nebo byt spisovatelkou.Taky bych rada pracovala s detmi s problemovych rodin,takze,detska psycholozka.Dalsi sen je,nekomu pomahat a jeste jeden,pracovat v cestovni kancelari.
Není tady
mým snem je být psycholožkou, bohužel jsem na to přišla, až když už jsem měla vystudovanou ekonomii
Není tady
Já chtěla ilustrovat dětské knížky a že mám talent, řekl jeden akademický malíř až v době, když už jsem byla v třetím ročníku dálkového studia VŠE. Takže jsem si dodělala VŠE.
Není tady
PetrV napsal(a):
Já bych nechtěl dělat nic, protože každá práce se mi zdá jako zabíjení času
Takže dělám všechno pro to, abych nejdéle tak do pěti let nemusel pracovat a jen řešil investice, které mi vydělají dostatek peněz na život.
.
Moje slova.
Jinak mi tohle vlákno připadá a nedivila bych se,kdyby tohle téma řešili v MŠ či na 1.stupni ZŠ všichni za princezny,kosmonauty a popeláře.A asi takhle dalece smysluplný prání se tu většinou objevují
Upravil(a) Kuty (23. 1. 2009 14:46)
Není tady
sugar napsal(a):
mým snem je být psycholožkou, bohužel jsem na to přišla, až když už jsem měla vystudovanou ekonomii
Spolužačka z ekonomky studuje psychologii... takže není nic ztraceno! :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
sugar napsal(a):
Spolužačka z ekonomky studuje psychologii... takže není nic ztraceno! :-)
Ve 37 už na to nějak nemám sílu a protože jsem už dlouho bez práce, ani sebevědomí ne.
Není tady
Mám práci, kerá mě baví a nadevše uspokojuje, jen bych chtěla víc peněz na různé akce, aby to bylo ještě zajímavější.
Pracuju v dětské knihovně, knihy a práce s dětmi, to jsou moje životní lásky.
Není tady
Chtěla bych mít malou horskou chatu,s domácí kuchyní,útulným domáckým prostředím,všechno si dělat sama s rodinou,prostě něco malinkýho svýho....
Není tady
tak já bych chtěla dělat průvodkyni v CK, kosmetičku, nebo mít svoji cukrárnu
Není tady
To co dělám, mě baví a naplňuje a dosud celkem slušně živí. Takže tím si sny průběžně plním.
A kdybych si mohla vybrat cokoli, bez ohledu na schopnosti a možnosti? Pak bych chtěla nějaký čas živit se muzikou, mít třeba kapelu, skládat písničky, vydávat desky, jezdit po koncertech...
mně by bavilo kreslení, nebo ve školce s malejma dětma
a syn už řešil, jestli je lepší být policajt, nebo p.o.r.n.o.h.e.r.e.c
Upravil(a) PPavlaa (14. 3. 2009 21:03)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mně by bavilo kreslení, nebo ve školce s malejma dětma
a syn už řešil, jestli je lepší být policajt, nebo p.o.r.n.o.h.e.r.e.c
A co jsi mu, Pavli, poradila?
Není tady
kdybych si mohla vybrat, tak bych byla krizový pracovník pro některou ze zahraničních misí
Není tady
Mně všechny zmíněné profese připadají dost reálné - asi je někdy problém dostat se k nim z bodu, ve kterém se člověk právě nachází, ale není tady nic, u čeho bych si řekla probůh, tímhle se přece nikdo nemůže živit.
Momentálně práci hledám a narážím na dost bizarní profese, například cvičitel dravých ptáků, které se nabízí zcela seriózně. Nebo člověk se znalostí maďarského účetnictví, to by člověk fakt nevymyslel
Já chci dělat nějakou práci, ve které můžu lidem pomáhat najít, co v nich všechno vězí - taková osobnostní porodní bába
Upravil(a) Judita (23. 5. 2009 22:38)
Judit, já se ti hlásím do týmu budu hledat jejich příběhy a synchronizovat, jo?
Ještě nevím, co přesně, ale myslím, že by mi to šlo...to synchronizování
Není tady