Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 1. 2009 21:17

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Co by Vás bavilo dělat jako zaměstnání?

lupina montana napsal(a):

Jééžiš....něco, u čeho bych mohla přebíhat mezi telefonem a počítačem a vyřizovala bych a propojovala...tak něco. Ale tím teda nemyslím ty blbý callcentra - spíš aby z toho něco vzniklo, něco se vyřešilo - tak nějak gloria

já jsem vedoucí takového něčeho jako call centrum. smile

Nejraději bych dělala cokoliv, alespon vzdáleně se týkající psů nebo alespon zvířat sad

Není tady

#27 20. 1. 2009 11:15

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já bych chtěla prodávat nebo půjčovat knížky. Nebo dělat něco v archivu s historickými dokumenty. Nebo dělat archeoložku.

Není tady

#28 20. 1. 2009 15:48

Spring
♥------

já bych chtěla hlavně nějakou kreativní činnost, aby za mnou bylo něco vidět. teď mám už přes rok brigádu v jedný realitce, není to nejhorší, ale už mě to přestává bavit. jako zkušenost a příspěvek k životopisu dobrý, ale mít to jako trvalý zaměstnání, tak se zcvoknu! smile
jsem spíš na takový trochu umělečno, tzn. dělat různý návrhy, bytovej design, jednu dobu sem taky koketovala s navrhováním zahrad, ráda maluju, ale zas takovej talent, abych se tím mohla živit nejsem smile

Kdos hvězdu ve světě svou ztratil, sám druhým hvězdou buď

Není tady

#29 20. 1. 2009 15:57

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Já bych chtěla být veterinářkou smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#30 21. 1. 2009 17:25

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

Já bych nechtěl dělat nic, protože každá práce se mi zdá jako zabíjení času smile Takže dělám všechno pro to, abych nejdéle tak do pěti let nemusel pracovat a jen řešil investice, které mi vydělají dostatek peněz na život.

Ale kdybych přesto pracovat musel, tak bych asi dělal to, co dělám teď, jen bych (asi stejně jako Oxi) uvítal, aby ta práce byla smysluplnější a přinášela reálný užitek co nejvíc lidem.

Není tady

#31 21. 1. 2009 17:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Učiteľku orientálnehio tanca... cestovateľku, ktorá píše sprievodcov o exotických krajinách... spisovateľku, chovateľku psov. Neviem, či sa ale niečím z toho dá uživiť... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 22. 1. 2009 11:10

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Chtěla jsem mít butik s oblečením - prostě něco jako Sandra
pak rockový klub pro lidi tak od 25 výš a malý rodinný pension někde na horách:)

Není tady

#33 22. 1. 2009 12:55

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Já bych chtěla mít rodinnou ZOO s prolézačkami, opékáním buřtů, hlazením zvířátek, péčí o ně. K tomu penzionek nejlépe s koňmi a vyjížďkami.
A nebo dětskou restauraci smile .
A za týden vám sem určitě napíšu další tipy big_smile .

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#34 22. 1. 2009 12:57

anaj
♥♥-----

dělat koktejly  na plážovým baru

Není tady

#35 22. 1. 2009 16:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

anaj napsal(a):

dělat koktejly  na plážovým baru

Anaj, to by nemusel být takový problém,ne? wink

Není tady

#36 23. 1. 2009 0:22

leontyna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Severni morava

Libilo by se mi delat v knihovne,v knihkupectvi,nebo byt spisovatelkou.Taky bych rada pracovala s detmi s problemovych rodin,takze,detska psycholozka.Dalsi sen je,nekomu pomahat a jeste jeden,pracovat v cestovni kancelari. smile

http://lb4f.lilypie.com/CNhEp2.png

http://lb3f.lilypie.com/88Yhp1.png

Není tady

#37 23. 1. 2009 9:34

sugar
♥♥♥♥---

mým snem je být psycholožkou, bohužel jsem na to přišla, až když už jsem měla vystudovanou ekonomii sad

Není tady

#38 23. 1. 2009 12:19

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Já chtěla ilustrovat dětské knížky a že mám talent, řekl jeden akademický malíř až v době, když už jsem byla v třetím ročníku dálkového studia VŠE. Takže jsem si dodělala VŠE.

Není tady

#39 23. 1. 2009 14:42

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

PetrV napsal(a):

Já bych nechtěl dělat nic, protože každá práce se mi zdá jako zabíjení času smile Takže dělám všechno pro to, abych nejdéle tak do pěti let nemusel pracovat a jen řešil investice, které mi vydělají dostatek peněz na život.

.

tummenupp Moje slova.
Jinak mi tohle vlákno připadá dumbom a nedivila bych se,kdyby tohle téma řešili v MŠ či na 1.stupni ZŠ všichni za princezny,kosmonauty a popeláře.A asi takhle dalece smysluplný prání se tu většinou objevují

Upravil(a) Kuty (23. 1. 2009 14:46)

Není tady

#40 23. 1. 2009 14:48

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sugar napsal(a):

mým snem je být psycholožkou, bohužel jsem na to přišla, až když už jsem měla vystudovanou ekonomii sad

Spolužačka z ekonomky studuje psychologii... takže není nic ztraceno! :-)

Není tady

#41 23. 1. 2009 18:58

sugar
♥♥♥♥---

Martinka1 napsal(a):

sugar napsal(a):

Spolužačka z ekonomky studuje psychologii... takže není nic ztraceno! :-)

Ve 37 už na to nějak nemám sílu a protože jsem už dlouho bez práce, ani sebevědomí ne.

Není tady

#42 26. 1. 2009 10:11

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mám práci, kerá mě baví  a nadevše uspokojuje, jen bych chtěla víc peněz na různé akce, aby to bylo ještě zajímavější.
Pracuju v dětské knihovně, knihy a práce s dětmi, to jsou moje životní lásky.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#43 15. 2. 2009 21:21

Liška
♥♥-----
Místo: Brno

Chtěla bych mít malou horskou chatu,s domácí kuchyní,útulným domáckým prostředím,všechno si dělat sama s rodinou,prostě něco malinkýho svýho....

Jede autobus z kostela a vybourá se.Nevím co si o tom myslet.Řekla bych že autobus jedoucí z kostela má tu nejdokonalejší ochranu.Není to tak.Tak koukám kolem sebe a říkám si:Ty vole,Bůh bude asi pěknej drsňák....

Není tady

#44 13. 3. 2009 18:56

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

tak já bych chtěla dělat průvodkyni v CK, kosmetičku, nebo mít svoji cukrárnu

Není tady

#45 13. 3. 2009 22:09

Blossom
Host

To co dělám, mě baví a naplňuje a dosud celkem slušně živí. Takže tím si sny průběžně plním.
A kdybych si mohla vybrat cokoli, bez ohledu na schopnosti a možnosti? Pak bych chtěla nějaký čas živit se muzikou, mít třeba kapelu, skládat písničky, vydávat desky, jezdit po koncertech...

#46 14. 3. 2009 21:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mně by bavilo kreslení, nebo ve školce s malejma dětma smile
a syn už řešil, jestli je lepší být policajt, nebo p.o.r.n.o.h.e.r.e.c big_smile

Upravil(a) PPavlaa (14. 3. 2009 21:03)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#47 16. 3. 2009 8:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

mně by bavilo kreslení, nebo ve školce s malejma dětma smile
a syn už řešil, jestli je lepší být policajt, nebo p.o.r.n.o.h.e.r.e.c big_smile

A co jsi mu, Pavli, poradila? winkbig_smile

Není tady

#48 23. 3. 2009 20:44

Kokino
♥♥♥----

kdybych si mohla vybrat, tak bych byla krizový pracovník pro některou ze zahraničních misí

100 krát upadneš, 100 krát vstaň.

Není tady

#49 23. 5. 2009 21:18

x256987
Host

Mně všechny zmíněné profese připadají dost reálné - asi je někdy problém dostat se k nim z bodu, ve kterém se člověk právě nachází, ale není tady nic, u čeho bych si řekla probůh, tímhle se přece nikdo nemůže živit.

Momentálně práci hledám a narážím na dost bizarní profese, například cvičitel dravých ptáků, které se nabízí zcela seriózně. Nebo člověk se znalostí maďarského účetnictví, to by člověk fakt nevymyslel big_smile

Já chci dělat nějakou práci, ve které můžu lidem pomáhat najít, co v nich všechno vězí - taková osobnostní porodní bába big_smile

Upravil(a) Judita (23. 5. 2009 22:38)

#50 23. 5. 2009 22:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Judit, já se ti hlásím do týmu lol budu hledat jejich příběhy a synchronizovat, jo? rock Ještě nevím, co přesně, ale myslím, že by mi to šlo...to synchronizování

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí