18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdyby jste si měly vybrat práci co by jste chtěly dělat co by Vás bavilo a usppokojovalo?
Mě by asi bavila recepční v nákým centru hlavně,aby se moc nenudila,aby dělala více věcí.
NO,ale hlavně u ne OBCHOD!
Není tady
Tak já bych chtěla být lékařka, notář nebo advokát (soudce). To jsem ale skromná.
Není tady
No,mně by bavilo..knihovnictví. Také urnalistika by nebyla patná. Nebo něco v nějaké umělecké oblasti.. A také docela i v cestovním ruchu.
Jééi....něco, u čeho bych mohla přebíhat mezi telefonem a počítačem a vyřizovala bych a propojovala...tak něco. Ale tím teda nemyslím ty blbý callcentra - spí aby z toho něco vzniklo, něco se vyřeilo - tak nějak
Není tady
Knihovna, knihkupectví.
kdyby to byly schopný pojiovny normálně zafinancovat, tak bych nejraděj dělala canisterapii
Není tady
Mě moje práce baví (účetní), teda jen některé věci z toho vyloeně nemám ráda, ale to nic neznamená. Jo, jsem docela pečlivá a takový analytický typ. Baví mě být zahrabaná v papírech...
Není tady
po mateřský bych se hrozně chtěla dostat do kriminálu -myslím před katr...,ale kdy jsem se tuhle informovala,tak bohuel ted ádný místo nemají..
jinak můu odpověd co bych dělat nechtěla-být někde zavřená a stát na jednom místě a koukal znuděně na hodinky kdy u bude padla..
ted chodím občas na brigádu do takového etno krámku a to mě teda baví
Není tady
V květinářství - vázat krásný kytice a starat se o ty pokojovky ...
Není tady
já bych chtěla být veterinářkou a mít svojí ordinaci
Není tady
Já bych chtěla mít svůj krámek s oblečením,doplňky, obuví.... Hrozně mě baví vybírat lidem oblečení, různě to kombinovat a tak
Taky mám jeden nesplněný sen - být tanečnicí, na to u ale dost pozdě, tak si to vynahrazuju jinak
Není tady
Vyrábět keramiku, aranovat kytičky.
Není tady
práce s lidmi,s dětmi(třeba v M )...
nebo vizáistka
sandro,i já u jsem v "tanečním důchodu" .
Není tady
Amriana napsal(a):
není problém,je plno rekvalifikačních kurzů k tomuhle oboru
Není tady
Vlastne mam dve prace, ktore by som chcel robit ...
Urcite by som robil takmer to iste, co robim teraz. Akurat ze by som zmenil urcenie vyslednych produktov.
Takze by som programoval veci, ktore ludia potrebuju ...
A druha praca ... chcel by som robit v kojenaku ...
Upravil(a) Oxi (12. 1. 2009 12:09)
Není tady
penizek napsal(a):
práce s lidmi,s dětmi(třeba v M )...
nebo vizáistka
sandro,i já u jsem v "tanečním důchodu" .
já byla jednou u kártářky a ta mi řekla, e jestli chci být tou tanečnicí, tak na to mám rok, abych pro to něco udělala, e pak u to jen tak nepůjde
vizáistka - to by mě bavilo taky
Není tady
Mě hodně baví co dělám, ale drobně bych to upravila - chtěla bych překládat knihy a filmy, které mám ráda - ovem za peníze, které dostávám za ty dokumenty a blbiny, které někdy překládám teď
A chtěla bych, aby mi to nezabíralo tolik času a mohla dělat některé dalí věci (práce v domově důchodců nebo ústavu pro mentálně postiené) jako hobby, protoe mám pocit, e bych to nikdy nechtěla brát jako práci, ale jako koníčka...jene to by mi na to vedle práce musel zbývat čas...take Ronjin ideální svět je práce 4-5 hod denně na zajímavém překladu a pak 2-3 hodiny anganovanosti navenek, s lidmi, v ústavu apod...
Není tady
penizek napsal(a):
Amriana napsal(a):
není problém,je plno rekvalifikačních kurzů k tomuhle oboru
nééé já mám ráda svou práci - kantořinu ..tohle si schovávám, a mi z toho co dělám hrábne takovej únik e třeba jednou
Není tady
Chtěla bych mít restauraci se stylovou kavárnou nebo jetě lépe nějaký rodinný hotýlek
kdybych musela být zaměstnancem a ne ivnostníkem, tak asi v cestovní kanceláři Hlavně kontakt s lidmi
Není tady
No já jsem si vdycky hrozně přála být zdravotní sestřička, úplně jsem se viděla, jak chodím na sluby do nemocnice, nemocnice mi voněla a sestře jsem skoro záviděla, e se dostala na zdrávku a já ne. Dokonce jsem si od ní půjčila sesterský stejnokroj a producírovala jsem se v něm po městě a e u jsem tehdy nebyla ádná abka. Zpětně se vidím jako Trojan v Samotářích v instalatérských montérkách.... No a to přání se mě drí doteď, třeba se mi nakonec splní....
Není tady
můj sen je kavárnička stylu Central Perk, jako mají v přátelích - útulňoučko. Jinak v oblasti navrhování interiérů a stylizace oblečení.. Bohuel ani na jedno nemám kolu a na kavárničku ani peníze
Není tady
Dey napsal(a):
můj sen je kavárnička stylu Central Perk, jako mají v přátelích - útulňoučko.
Jinak v oblasti navrhování interiérů a stylizace oblečení.. Bohuel ani na jedno nemám kolu a na kavárničku ani peníze
Taky pěkná kavárnička, mě by se zas líbila ve stylu Řeckých kaváren, nebo domácí atmosféra, ratanová křesílka, vude teple útulno
Není tady
Chtěla bych být architektka, nebo aspoň navrhovat interiéry, případně v nějaké developerské společnosti rozhodovat o výběru zařízení jako jsou kuchyně, podlahy, koupelny,...
Není tady
mě by moc bavilo dělat průvodkyni,třeba někde na nějakém krásném zámku a nebo na hradě,a líbilo by se mi tam i bydlet a tak nějak se o to vechno starat.Jo romantika.......
Není tady
Po MD bych chtěla pracovat někde v kanceláři, nebo galerii, tam jsem pracovala a pracovala jsem tam s pc a dělala jsem fotky na pc a fotila. Pracovala jsem v galerii i s webovou stránkou co mě moc bavilo, protoe jsem ji mohla upravovat podle sebe . Dělala jsem profily malířů.
Upravil(a) topazio (4. 3. 2009 21:47)
Není tady