Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 1. 2009 19:05

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

máte práci která Vás baví,uspokojuje?

Někde sem četla anketu,že 70% lidí je spokojeno s jeho prací a ,že je to baví.
Já okolo sebe takový lidi neznám.Plno jich je nespokojených a měnili by.
Vy jste spokojení se svou prací?Naplnuje Vás a baví Vás?
Mě tedy ne,ale nevím pořádně kde hledat...........

Není tady

#2 9. 1. 2009 19:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: máte práci která Vás baví,uspokojuje?

já musím přiznat ,že mě moje práce fakt baví tummenupp..je jasný ,že jsou někdy dny ,kdybych do toho kopla,,ale dělat práci ,která by mě nebavila ,tak bych jí přeci dělat nemohla..Jenže v dnešní době si asi člověk moc vybírat nemůže .Je rád ,že vůbec dělá..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#3 9. 1. 2009 19:56

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Bublina napsal(a):

Vy jste spokojení se svou prací?Naplnuje Vás a baví Vás?

Ano, jsem. Ano, baví.

Není tady

#4 9. 1. 2009 19:58

Olympia
Host

mne moje prace bavi  a jsem moc spokojena.

#5 9. 1. 2009 21:24

REŇAS
Host

roll No,já mám teď brigádu a ta mě "částečně baví..",(o financích nemůže být řeč),dokázala bych si představit něco lepšího.. Možná by mě to i víc bavilo být to mé..nato zas nemám finance. Já si,bohužel ze zdrav.důvodů,moc vybírat nemůžu..a natom to vše vázne. A v době počítačů,kdy má veškerá "vysněná "práce se dělá i u PC..tak to já právě s PC..nesmím.. Rozhodně né 6 či více hodin..do toho čučet..i 4 hodiny(což bývám jen minimálně,já poznám..) cool Takže fakt je fajn,když někdo dělá práci,kterou může dělat (nemá žádné omezení) a navíc ho baví a uspokojuje. wink

#6 21. 7. 2009 14:30

Lilith380
♥♥-----

Já už jsem si ve 14 letech (ještě za totáče, kdy každý, kdo nedřepěl na jednom fleku 30 let - byl považován za fluktuanta) - zasněně představovala, jako by to bylo zajímavé práci a pracoviště střídat wink. Mám kvalifikaci na údajně jedno z nejméně stresových povolání, které mě bavilo, v podstatě dělám tuto práci svůj dosavadní  život (i když na 3 místech) a musím říct, že mi z té neakčnosti a nestresovosti a stereotypu už dost hrabe. Někteří to vůbec nechápou: převážně ti, kteří byli nuceni nedobrovolně vystřídat vícero zaměstnání a tvrdí, že se rouhám a že co by jiní za tuto práci dali. Což samozřejmě chápu, ale nevysvětlím těm jedincům, že stresující může být i pocit nedostatečné využitosti či prostě zlouhavého poklidu, a tak.

Není tady

#7 21. 7. 2009 14:56

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Já tě Lili chápu-já patřila k těm fluktuantům už za totáče,i když jsem za totáče stihla pracovat jen několik málo let.Nenáviděla jsem povinné sezení vkanclu jen proto,že se musí dodržovat pracovní doba,produktivita nezajímala nikoho ale mě to strašně ubíjelo.
Dnes dělám na vl.noze,práce není nehorší,ale je to práce za účelem výdělku,nedělám ji proto,že by mi v životě chyběla.Já si naopak dovedu život představit bez nutnosti muset něco dělat,protože vždy si najdu nějakou činnost (i v postýlce to rychle utíká když se člověk jen tak převaluje a nic nemusí)a moc by se mi líbilo,kdybych jednou od manžela slyšela větu,že nemusím vydělávat,že by ho to třeba nějak ponižovalo,že není schopen zabezpečit rodinu sám.Bohužel mu to vyhovuje když taky vydělávám a nejenže vyhovuje,je to nutnost,když není zrovna "europosranec".

Není tady

#8 21. 7. 2009 16:31

Blossom
Host

Ano, má práce mě baví. a to i přesto, že jsem si ji nevybrala, prostě v danou chvíli nebyla jiná možnost - a ejhle - našla jsem si v tom to pěkné, zajímavé, a baví mě to a naplňuje. stolt

#9 21. 7. 2009 16:46

Soleil
♥♥♥♥♥--

Mě moje práce taky moc baví - dlouho to byl můj koníček při zaměstnání, vystudovala jsem kvůli tomu abych mohla dělat to co teď dělám i druhou vysokou školu. Před několika lety se mi to povedlo, změnila jsem zaměstnání a nejen že mě to baví, ale jsem na tom i finančně mnohem líp. Tak jsem moc ráda tummenupp

Není tady

#10 22. 7. 2009 15:01

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) sillwan (22. 7. 2009 15:02)

Není tady

#11 27. 7. 2009 21:15

kikiris
♥------

Říkáte si některá, že ekonomická krize je vlastně šance? Třeba šance začít dělat něco jiného, něco, co nás bude skutečně bavit? Nebo že krize (a třeba výpověď) může být impulzem třeba k tomu odjet někam do zahraničí?
Dost nad tím teď přemýšlím...

Není tady

#12 27. 7. 2009 22:35

Olympia
Host

Tak ja jsem toho zivym prikladem.
Ne, ze bych puvodne o takovou zmenu stala, bylo mi ouzko. Moje pracovni misto jeste spolu s mnoha dalsimi se rusilo. Hledali jsme jak ja, tak i vedeni, jak ze situace vybrusllit, abych tady mohla zustat, protoze mne se tady libi a oni jsou se mnou taky spokojeni. Reseni se naslo, mam jeste zajimavejsi pracovni napln nez doposud. Nebyt krize, nebyla by zadna zmena a ja bych o tento druh prace nezadala z obav, ze se nekvalifikuji.

Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 18:19)

#13 28. 7. 2009 10:17

Blossom
Host

Olympia napsal(a):

Tak ja jsem toho zivym prikladem.
Ne, ze bych puvodne o takovou zmenu stala, bylo mi ouzko. Moje pracovni misto jeste spolu s mnoha dalsimi se v nasi instituci rusilo ke konci kvetna. Hledali jsme jak ja, tak i vedeni, jak ze situace vybrusllit, abych tady mohla zustat, protoze mne se tady libi a oni jsou se mnou taky spokojeni. Reseni se naslo, mam jeste zajimavejsi pracovni napln nez doposud. Nebyt krize, nebyla by zadna zmena a ja bych o tento druh prace nezadala z obav, ze se nekvalifikuji.

Když se to takto povede zařídit, je to super. tummenupp

Bohužel, častější podle mě je to, že krize lidem ty šance spíš bere, tedy aspoň v našem kraji, kde práce fakt není a nezaměstnanost dávno přelezla 10 % a leze dál... sad

Já mám to štěstí, že můj problém to není, ale vidím to na řadě mých kamarádů a známých, a nejsou to žádní nemakačenkové. A jsou z toho fakt dost špatní... sad

#14 28. 7. 2009 13:29

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

no to je fakt...já jsem ráda za to, že se mám po mateřské kam vrátit, za měsíc nastupuju a měla jsem strach, že budu nadbytečná, v dnešní době bych se nedivila, naštěstí to tak není, hrozně jsem si oddychla..ona práce se těžko hledá člověku i tak, ale po mateřské..
Jinak mě moje práce taky baví.

Není tady

#15 29. 7. 2009 21:07

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ano.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#16 29. 7. 2009 22:05

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

moc moc moc

42!

Není tady

#17 29. 7. 2009 22:09

morpheus
Babinet Klub
Web

baba.jaga napsal(a):

moc moc moc

A nastvala bys me, kdybys to tu nevlepila big_smile tummenupptummenupptummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#18 29. 7. 2009 23:11

jitřenka
♥♥-----

Práce, kterou jsem našla až po 50 mě fakt baví, ani jsem netušila, že se toho dočkám,. Dělám mezi mladými někdy je to fakt záhul a domu jedu vyšťavená, ale jinak mě to strašně nabíjí. Taky jsem po celou dobu mé pracovní činnosti dělala vše možně,a to hlavně kvůli dětem. Taky jsem měla pocit, že to co dělám mě nenaplňuje. Tak jen tiše našlapuji, aby mě to vydrželo co nejdéle.

Není tady

#19 4. 8. 2009 21:15

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Lilith380 napsal(a):

Já už jsem si ve 14 letech (ještě za totáče, kdy každý, kdo nedřepěl na jednom fleku 30 let - byl považován za fluktuanta) - zasněně představovala, jako by to bylo zajímavé práci a pracoviště střídat wink. Mám kvalifikaci na údajně jedno z nejméně stresových povolání, které mě bavilo, v podstatě dělám tuto práci svůj dosavadní  život (i když na 3 místech) a musím říct, že mi z té neakčnosti a nestresovosti a stereotypu už dost hrabe. Někteří to vůbec nechápou: převážně ti, kteří byli nuceni nedobrovolně vystřídat vícero zaměstnání a tvrdí, že se rouhám a že co by jiní za tuto práci dali. Což samozřejmě chápu, ale nevysvětlím těm jedincům, že stresující může být i pocit nedostatečné využitosti či prostě zlouhavého poklidu, a tak.

Já dřepěla v kanclu poslední rok - a přestože za třiadvacet čistýho, dala jsem výpověď, protože mi z toho hrabalo. Nic moc kolektiv, práce mě fakt těžce prudila, prostě to nebylo nic pro mě. A teď jsem spokojená - samostatná, vytížená, a přestože zetím ty penízky nejdou co bývaly (budou, věřím tomu), neměnila bych a na předchozí místo se ani náhodou nevracela...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#20 4. 8. 2009 21:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Absolutně. Jsem vděčná osudu, že mi takovou práci dopřál. A ještě bonus k tomu - vynikající kolegy.

Není tady

#21 4. 8. 2009 22:09

morpheus
Babinet Klub
Web

Ano, na dobrem tymu hodne zalezi. Mezi blbci bych nepracoval, radeji bych si otevrel zivnost a mel bych klid.

Není tady

#22 4. 8. 2009 22:15

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem psala ,že mě práce baví .ovšem nastává otázka..Zdali člověk v té práci vydrží.Představa,že mám dalších skoro 22let do důchodu mě opravdu ničí!!!! .usch

Upravil(a) sisi21 (4. 8. 2009 22:15)

Není tady

#23 5. 8. 2009 21:21

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

sisi21 napsal(a):

já jsem psala ,že mě práce baví .ovšem nastává otázka..Zdali člověk v té práci vydrží.Představa,že mám dalších skoro 22let do důchodu mě opravdu ničí!!!! .usch

Tak ja jsem asi blazen, ale me spis nici predstava, ze treba nebudu moci v duchodu uz pracovat, prace mi bude chybet. Mam trochu obavy i z materske, kterou planuji pristi rok (i kdyz, znate to, clovek mini a nakonec vse muze dopadnout jinak, zvlast v mem pokrocilem veku 34 nelze tyto veci moc planovat ...). Nedovedu si predstavit, ze bych se jako nektere cerstve maminky hrnula na nemocenskou sotva pocuram papirek (nemyslim samozrejme ty, ktere k tomu maji vazne zdravotni duvody, prodelane potraty atd.) a predstava ctyr (nebo, o hruzo, vice) let doma s detmi na klasicke materske me uprimne desi ...

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#24 5. 8. 2009 21:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ja jsem asi blazen, ale me spis nici predstava, ze treba nebudu moci v duchodu uz pracovat, prace mi bude chybet..
jéé to já kdyby mohla jdu do důchodu hned ..a užívala bych si ho!!! až do něj půjdu jestli se ho vůbec dožiji,tak se obávám ,že na to užívání nebude..jinak k důchodu si přivydělat naprosto chápu.Jenže to už je něco jinýho..

Není tady

#25 5. 8. 2009 21:37

Olympia
Host

tak me znervoznuje, ze duchod je pomalu za dverma a ja mam jeste tolik toho udelat.... a jak ja to vsechno stihnu ? smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí