Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 1. 2009 23:22

Karolka.555
♥------

Zamilovaná do fetáka

Ahojky mám veliký problém. sad Pozanla sem kluka do kterého sem se bezhlavě zamilovala jenže to byl feták. Ted už v ničem nejede aspon mi to teda tvrdí. Jenže všichni ho furt jako fetáka vidí. Mam strach s ním začít chodit, aby si o mě ostatní nemysleli že sem taky fetačka sad Pak je další problém ve věku mě je 15 a jemu 22 sad prosím poradte chci vědět váš názor. Newím jestli do toho mám jít sad

Není tady

#2 9. 1. 2009 13:37

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zamilovaná do fetáka

Karolko, mně osobně ten věkový rozdíl mezi vámi přijde dost velký. Něco jiného by bylo, kdyby tobě už bylo třeba 18 a jemu 25. Ty informace, že fetoval, máš nějak potvrzené? Nebo se to o něm jenom říká? Pro někoho je feťák i ten, kdo kouří marihuanu. Každopádně bych byla dost opatrná, než bych si s ním něco začala. Zamyslela bych se nad tím, jakou má rodinu, jaké má kamarády, co dělá za práci a tak. Trošku bych ho nejdříve "pozorovala", než bych šla do vztahu s ním. Bohužel znám jeden podobný případ z mého okolí, který pro dotyčnou neskončil vůbec dobře :-(

Není tady

#3 9. 1. 2009 15:03

Karolka.555
♥------

jj byl na perníku. A schází se samýma fetákama sad když já ho asi miluju :'(

Není tady

#4 9. 1. 2009 15:22

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Karolka.555 napsal(a):

jj byl na perníku. A schází se samýma fetákama sad když já ho asi miluju :'(

No, Karolko, tak do tohohle bych nešla ani za nic yikes když se pořád schází s feťákama, tak sám úplně čistý asi taky nebude. Navíc, nevím, jestli tě bude bavit trávit veškerý volný čas s ním + jeho kamarády, kteří "berou". Co je na něm tak skvělého?? Měla jsem v dětství kamarádku, která si taky začala s feťákem. Po nějaké době začala fetovat s ním. Její mamka z toho byla fakt na prášky. Pak s ním otěhotněla a fetovala /pila / kouřila dál. Po celou dobu těhotenství byla věčně zfetovaná nebo opilá. Když se jí narodilo miminko, tak ho dali okamžitě k adopci. Celé město vědělo, že je to ta a ta, která čekala dítě s profláklým feťákem. Pak jí poslali na detox (nebylo jí ještě ani 18) a co bylo dál, nevím, odstěhovala jsem se....takže i takhle může dopadnou vztah s feťákem. Nerozumím, co je tak úžasného na feťákovi, opravdu ne... va roll

Není tady

#5 9. 1. 2009 16:10

Karolka.555
♥------

já to taky nechápu čím mě tak zaujal že sem se zamilovala sad

Není tady

#6 9. 1. 2009 16:16

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Karolka.555 napsal(a):

já to taky nechápu čím mě tak zaujal že sem se zamilovala sad

Tak něčím ti imponovat musí, ne?

Není tady

#7 9. 1. 2009 16:20

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Není tady

#8 9. 1. 2009 16:59

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Karolko a nechceš ty ho tak trochu zachranovat, když se na něj všichni dívají tak blbě?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#9 9. 1. 2009 22:28

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já být na tvém místě, tak bych od něj dala ruce pryč.

Není tady

#10 11. 1. 2009 9:21

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Karolko,

Tak jsem se dostala ke Tvému příspěvku. Nikdo Ti nemůže poradit, co máš dělat, rozmyslet se musíš jen sama.

Taky jsem se před 11-ti lety zamilovala do feťáka. Taky jsem si myslela, že se s feťákama jen stýká a vůbec, měla ho celého takového skresleného.
Milovala jsem ho. Bylo to poprvé, co jsem něco takového zažila. Bylo to krásné, fascinující a něčím tak příjemně tajemné. Taky byl starší. Připadali mi směšní ti namachrovaní borečci v mém věku.
Život s ním byl úplně jiný, zažívala jsem s ním úplně jiné věci než většina mých vrstevnic. Všichni mne varovali. Já neslyšela...
Po velmi krátké době mi v nemocnici řekli, že mne nakazil HIV...

Ano, milovala jsem ho, ale můžu Ti říct, že za těch skoro 11 let, kdy to vím, nebylo dne, kdy bych toho nelitovala. Ano, bylo to krásné, chvíli, ale ta daň za to... Nepředstavitelná.

Netvrdím, že ten Tvůj vysněný je zrovna HIV+ nebo tak, ale uvědom si, bere perník, stýká se s pikařema, holka, z toho štastný vztah nebude. Vždy se mi ježí chlupy, když tohle vidím nebo čtu... Vím, že teď zrovna na budoucnost nemyslíš, ale zkus si sednout, zamyslet se nad vším, co máš ráda, co Tě baví a uvědom si, že jedním takovým vztahem bys mohla všechno ztratit. Všechno. a pak jen hořce litovat těch pár pěkných dní, které byly.

držím Ti palce, ať se dobře rozhodneš, je ti 15, užívej si to. I když to nejsou lehká léta.
Já, kdybych mohla, hned bych se vrátila a nafackovala si, abych jednu věc udělala jinak. Doufám, že se dobře rozhodneš a jednou, za pár let nebudeš litovat a nadávat si, že sis zkazila život...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí