6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leri napsal(a):
A co říkáte na chlapa, který svý manželce nedá nikdy dárek - na vánoce, narozeniny, svátek - prostě nic, ani kytku. Je to normální????
pro něho ano a nejspíš neví, že pro tu ženu to normální není... ale to záleží na ni, jestli mu posune hranice nebo ne ?
Není tady
Tajgr napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Tajgr napsal(a):
já jsem se musela tak smát!!!!já jsem v období 32 a ještě bych potřebovala požadavek chlapské práce doma .když se ptál co chci k vánocům tak jsem odpověděla že aku vrtačku .
a neříká ti poklade?
ne ,řekne No vidíš jak jsi šikovná !!!Naposled to bylo pověšení lustru a zapojení drátku do elektriky aby svítil !Jediný co se mu nelíbilo když jsem šroubovákem rozmontovala počítač abych vmáčkla čudlík kterej se při zapínání zarazil a zůstal vevnitř .
Tajgr = kutil domácí v ženské podobě
Není tady
Ten chlap, co nedává dárek manželce ani na vánoce, je manžel mojí kolegyně. Je z toho vždycky špatná, když má mít narozeniny, že od něj nic nedostane, ona mu dárky samozřejmě dává. No je to podivín. Ona se doma o všechno stará, všechno zařizuje, dokonce i kolem auta, když náhodou potřebuje pomoct třeba s dítětem nebo s nákupy, tak ji odmítne kvůli svému pohodlí. No co s takovým chlapem, že?
Není tady
moje ségra si k vánocům přála a dostala od táty příklepovou vrtačku se spoustou nástavců v kufříku...prý si bude svou místnost na privátu upravovat, byla z toho nadšená. asi to bude ona, kdo bude jednou v domácnosti dávat poličky na zeď:-)
Není tady
Leri napsal(a):
Ten chlap, co nedává dárek manželce ani na vánoce, je manžel mojí kolegyně. Je z toho vždycky špatná, když má mít narozeniny, že od něj nic nedostane, ona mu dárky samozřejmě dává. No je to podivín. Ona se doma o všechno stará, všechno zařizuje, dokonce i kolem auta, když náhodou potřebuje pomoct třeba s dítětem nebo s nákupy, tak ji odmítne kvůli svému pohodlí. No co s takovým chlapem, že?
Vykopnúť, ale on asi vie, čo si môže k nej dovoliť... Bývlaý si itež veľmi nepamätal dátumy a termíny(ani vlastné deti veľmi, a rodičov či brata už vôbec), tak osm pre istotu preventívne pripomínala... Ale malo ma varovať, že na svoje narodky ani meniny nikdy nezabudol.
Není tady
Požadavky žen kladené na muže (22 let).
1. Hezký
2. Šarmantní
3. Finančně zabezpečený u mě nerozhoduje
4. Umí naslouchat
5. Duchaplný
6. Dobře stavěný
7. Dobře se obléká když se mi bude líbit může nosit třeba pytel
8. Dokáže ocenit jemné věci jemné věci tak to nevím...
9. Plný zajímavých překvapení nemusí
10. Vynalézavý, romantický milenec romantický by byl super
32-72 nevim
Není tady
HB napsal(a):
Leri napsal(a):
A co říkáte na chlapa, který svý manželce nedá nikdy dárek - na vánoce, narozeniny, svátek - prostě nic, ani kytku. Je to normální????
rekla bych, ze ji nemiluje, nezalezi mu na ni, nemysli na ni...nejde o financni hodnotu darku, ale o snahu udelat druhemu radost, ukazat mu/ji, ze na nej mysli...(i kdyby s kytkou dorazil o tyden pozdeji s uprimnou omluvou...)
je to jen muj nazor, treba jim to tak vyhovuje a pan dava city najevo jinak...
Já jen tak pro zajímavost Můj dědeček, co si tak pamatuju, babičce nikdy dárky nedával (a kytky rostly v zahradě), babička jemu asi taky nijak zvlášť. Přesto to bylo z pohledu nás - rodiny krásné manželství plné úcty, jaké by mohl leckdo závidět. Myslím si že to bylo dáno tím, že dědeček jako malé dítě osiřel a jeho s dalšími sourozenci vychovali velmi chudí pěstouni. Babička byla z šesti dětí, tatínek zemřel ve válce a maminka je vychovala sama. Neviděli zkrátka ve svých rodinách, že by si dospělí mezi sebou něco kupovali, naproti tomu dávali všechno co mohli svým dětem.
Ač to zní někomu nenormálně, nikdy bych si netroufla říci, že se nemilovali, nebo jim na sobě nezáleželo, jen to měli nastaveno jinak...
Jinak já požaduji hlavně respekt, úctu, přirozenou inteligenci a to, aby nám navzájem bylo ve společnosti toho druhého dobře a těšili jsme se z ní. (věk 24)
...
No dobře, tak teda nesnesu dlouhé vlasy, vousy, nehty (natož špinavé!!! ) a jiné kožní deriváty.
Považuju za samozřejmé že můj vyvolený je čistotný, jak ve vztahu k sobě tak ke svému prostředí (ať už jde o auto nebo o byt). A že je gentleman, že chválí když mi to sluší nebo se mi něco povede, či se stále zajímá co pro mě může udělat... to je třešnička na dortu, která z něj dělá právě toho vyvoleného
Není tady
Oxi napsal(a):
Asha napsal(a):
...
9. Pamatuje si narozeniny a výročí ................................ TAKOVÉHO CHLAPA ASI ANI NEZNÁM
...poznas
prave som bol usvedceny z toho, ze kecam ...
No nevím já kámošce před 10 lety přikyvovala to je blbé že ti nedal kytku k výročí a ona že to neslaví, já na to my jsme spolu 12 let a nikdy nezapoměl.Pak jsem se nadechla a říkám tý brďo dnes je 28.dubna já zapoměla my měli 24.dubna 13 výročí a komu to pak vyčítat jemu nebo sobě
Není tady
Leri napsal(a):
Proč si ho brala to předtím než si ji vzal byl pozorný??To bude chyba v jeho původní rodině asi ho neučili že nejhezčí radost je radost toho kdo dává,že udělal radost tomu druhému je to největší potěšení.
Upravil(a) nmery (14. 1. 2009 18:31)
Není tady
Nmery, myslím, že ze začátku jí dárky dával, ale po několika letech manželství už ne.
Není tady