Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 1. 2009 17:41

REŇAS
Host

Re: Jaké máte požadavky na své protějšky?

Pro Želvičku: Želvi,ale jo,uspěla bys..(s těmi,už ne - vlasy),kdybys to svedla na nepřekonatelný odpor.. skurt big_smile big_smile wink

#52 9. 1. 2009 17:46

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

REŇAS napsal(a):

Pro Želvičku: Želvi,ale jo,uspěla bys..(s těmi,už ne - vlasy),kdybys to svedla na nepřekonatelný odpor.. skurt big_smile big_smile wink

to nejni argument, když jsou děti smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#53 9. 1. 2009 17:56

REŇAS
Host

smile No,jasně to také bylo myšleno,jako for.. wink,beru,žes to i tak pochopila. Ale,vážněji, bohužel,věř tomu,že i lidé s dětma se rozvádí i s dětma kvůli větším "malichernostem.." v některých případech. A pak,když min. jeden dotyčný natom trvá a neustoupí,nedojde k dohodě a může jít,právě o nepřekonatelný odpor mimo jiné,tak stím nikdo nic (ani soud) neudělají,ani,když jsou,už ty děti.. roll

#54 9. 1. 2009 18:45

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tajgr napsal(a):

já jsem se musela tak smát!!!!já jsem v období 32  a ještě bych potřebovala požadavek chlapské práce doma lol .když se ptál co chci k vánocům tak jsem odpověděla že aku vrtačku lol .

a neříká ti poklade? lol

Upravil(a) PetrHl (9. 1. 2009 18:45)

Není tady

#55 10. 1. 2009 13:35

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

PetrHl napsal(a):

Tajgr napsal(a):

já jsem se musela tak smát!!!!já jsem v období 32  a ještě bych potřebovala požadavek chlapské práce doma lol .když se ptál co chci k vánocům tak jsem odpověděla že aku vrtačku lol .

a neříká ti poklade? lol

ne lol ,řekne No vidíš jak jsi šikovná  lol !!!Naposled to bylo pověšení lustru a zapojení drátku do elektriky aby svítil lol !Jediný co se mu nelíbilo když jsem šroubovákem rozmontovala počítač abych vmáčkla čudlík kterej se při zapínání zarazil a zůstal vevnitř lol .

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#56 10. 1. 2009 13:44

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Já nesnáším, když muž smrdí potem...usch
(nemám na mysli fyzickou práci, po které jde rovnou do sprchy)

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#57 11. 1. 2009 13:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pozadavky?Myslim si,ze by mezi nami mela byt hlavne duvera,spolehlivost.Musi byt ciste sportovne oblecenej a byt tak nejak na stejne financni urovni jako ja.Netouzim po zadnem frajirkovi,ktery se jenom vytahuje kde vsude byl a co si koupil nebo koupi.Radci chudala nez tohle.Libi se  se mi hodne hubeny muzi sama ruka sama noha.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#58 11. 1. 2009 18:01

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

můj poslední požadavek byl, aby neměl v počítači fotky intimní partie svých kamarádek, označil takový požadavek za absurdní a nenormální. Po hodinové hádce a ultimátech z obou stran (jak mojí, tak jeho) se rozhodl to teda nakonec smazat. Teď už mám jenom požadavek, aby mu to tak vydrželo, a jinak je okonalý tak, jak je wink důležité je pro mě jeho charisma a inteligence, zbytek (který by se v z těch místních požadavků dal vyčíst) beru jako bonus. Obešla bych se bez večeře v restauraci radši než mít doma totálního necitu.

Jooo teda kromě schopnosti sledování myšlenkové linie vtipu, a to přitom spadá mezi první a druhou kategorii, ale často se mu stane, že načne tři myšlenky a nedokončí ani jednu tongue

Upravil(a) XYZ (11. 1. 2009 18:04)

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#59 11. 1. 2009 19:22

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

PetrHl napsal(a):

Tajgr napsal(a):

a neříká ti poklade? lol

Já jsem vrtačku od ježíška dostala .) hjarta

Mája

Není tady

#60 11. 1. 2009 20:37

HB
♥♥♥♥♥--

Májajája napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Tajgr napsal(a):

a neříká ti poklade? lol

Já jsem vrtačku od ježíška dostala .) hjarta

tak tos asi byla opravdu hodna...lol

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#61 11. 1. 2009 21:00

shinden
Host

Mě nic moc nenapadá, snad jen se s ní musí dát o něčem bavit + něco společného občas podniknout, musí mě dopřát občas volného času, nesmí mluvit sprostě a být nějak extra atraktivní (to ne kvůli jiným zájemcům z řad mužů - nejsem teritoriální, ale protože s atraktivními ženami se necítím dobře a všiml jsem si, že méně araktivní ženy jsou dost často vzdělanější a více se s nimi člověk pobaví....tím nechci říci, že neexistují vyjímky).

#62 11. 1. 2009 21:31

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Když jsem začala chodit se svým nynějším manželem, tak jsem o něm hned začala říkat, že je spolehlivý, rozumný a zodpovědný. Bylo to  pro mě hodně důležitý. Samozřejmě že jsem byla hrozně zamilovaná a miluju ho.
Jinak si myslím, že by se chlapi měli snažit nás chápat a být tolerantní - my ostatně taky.
Každý má svoje chyby, ale s nezodpovědným chlapem, co mu nezáleží na rodině, vidí jen sebe a žije si jako za svobodna, bych žít nechtěla.

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#63 11. 1. 2009 21:33

Leri
♥♥♥♥♥♥-

Shidden, to je snad zevšeobecňování ohledně těch atraktivních žen, ne? Přijde mi to takový povrchní názor.
Každý je nějaký, každý člověk je osobnost.

Není tady

#64 11. 1. 2009 21:55

shinden
Host

Leri napsal(a):

Shidden, to je snad zevšeobecňování ohledně těch atraktivních žen, ne? Přijde mi to takový povrchní názor.

Určité zevšeobecnění s tím vzděláním to je, to nepopírám. Ale jde spíš o to, že mě takové příliš hezké a atraktivní ženy nejsou ani nějak sympatické ... zkrátka jsem je ani nikdy neoslovoval a ani to nechci dělat.

#65 11. 1. 2009 21:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

shinden napsal(a):

Leri napsal(a):

Určité zevšeobecnění s tím vzděláním to je, to nepopírám. Ale jde spíš o to, že mě takové příliš hezké a atraktivní ženy nejsou ani nějak sympatické ... zkrátka jsem je ani nikdy neoslovoval a ani to nechci dělat.

shidenku klídek, důležitý je, že se ta baba líbí tobě, že tobě sedne. nemusí být krásná pro ty ostatní, ale pro tebe wink
a každej tu krásu vnímáme jinak stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#66 11. 1. 2009 22:35

Leri
♥♥♥♥♥♥-

Jo, tak to jo, shidden, že je neoslovuješ, to chápu. Já bych taky nezačala balit nějakýho hezounka, to v žáááádném případě...wink

Není tady

#67 11. 1. 2009 22:38

Leri
♥♥♥♥♥♥-

Ale na druhé straně, kdyby přeskočila jiskra, tak bysme asi neřešili, jak je kdo atraktivní, že?hjarta

Není tady

#68 11. 1. 2009 22:43

Asha
♥♥♥♥---

Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let).
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou) ............................ PĚKNEJ MŮŽE BÝT I BEZ VLASŮ tongue
2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle......................... SAMOZŘEJMOST smile
3. Má dost peněz na pěknou večeři............................... I NA DEZERT big_smile
4. Víc poslouchá než mluví ........................................... KDYŽ VYUŽIJE MÉHO NÁDECHU MEZI SLOVY - AŤ KLIDNĚ POVÍDÁ.
5. Směje se mým vtipům............................................. JAK JINAK - KDYŽ JSEM TOLIK VTIPNÁ gloria lol
6. Nosí nákupní tašku bez výmluv ................................ CO JSOU TO VÝMLUVY ? va TO NEZNÁM.....
7. Má nejméně jednu kravatu ...................................... A NEJLÉPE V BARVĚ MOJICH PLESOVÝCH ŠATŮ reta
8. Ocení dobré domácí jídlo ..........................................MYŠLENO - DOMÁCÍ SVÍČKOVÁ V RESTAURACI ? storstark
9. Pamatuje si narozeniny a výročí ................................dumbom TAKOVÉHO CHLAPA ASI ANI NEZNÁM dumbom
10. Je romantický aspoň jednou týdně ........................... TO JAKO SEX ? big_smile ..... Jo, středa je ho tam středa tongue

.
.
.
a to je všechno ? Mám tedy daleko víc nároků .... kapitulation

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#69 11. 1. 2009 22:51

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Asha napsal(a):

...
9. Pamatuje si narozeniny a výročí ................................dumbom TAKOVÉHO CHLAPA ASI ANI NEZNÁM dumbom
...

poznas wink
prave som bol usvedceny z toho, ze kecam ... smile

Upravil(a) Oxi (11. 1. 2009 23:06)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#70 11. 1. 2009 23:30

Leri
♥♥♥♥♥♥-

A co říkáte na chlapa, který svý manželce nedá nikdy dárek - na vánoce, narozeniny, svátek - prostě nic, ani kytku. Je to normální????   usch

Není tady

#71 11. 1. 2009 23:43

mashanka
Zablokovaný

Já jsem vždycky toužila po nedokonalém partnerovi a můj sen se mi splnil, protože dokonalý není nikdo.
Když si člověk zvolí dosažitelný cíl, je větší pravděpodobnost, že ho dosáhne a bude tudíž uspokojen wink smile

Upravil(a) mashanka (11. 1. 2009 23:43)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#72 11. 1. 2009 23:49

mashanka
Zablokovaný

Nepamatuje si výročí ? Ten můj tedy jo - ať se ho zeptám na jakoukoli olympiádu, vždycky ví kde a v jakém roce byla. A taky si pamatuje, kdy je výroční schůze rybářského svazu...................... jóóó, a taky kdy začíná v TV Agent 007 a kolikátá je to verze, abych nezapomněla !!! lol lol lol

Upravil(a) mashanka (11. 1. 2009 23:51)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#73 12. 1. 2009 8:51

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ten můj si taky naštěstí pamatuji výročí. lol

Leri - a chlap, který nedá ženě dárek mi přijde, že to normální není.

Není tady

#74 12. 1. 2009 10:02

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda

Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let).
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou)             Krása je sice pomíjivá,(ježíš,je to ve vyjmenovaných slovech nebo ne? big_smile )ale bez fyzična to nejde. Bohužel.

2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle         Chlap,který je gentleman,nemusí být až tak krásný.

3. Má dost peněz na pěknou večeři               Peníze jsou důležité,bohužel si za ně zlepšíme i zdraví. Večeře je druhotná.

4. Víc poslouchá než mluví                           Naslouchací typ je fajn. Nemám ráda sobce.                       

5. Směje se mým vtipům                             To není podstatné. Může i říci, že jsem trapná,ale milým úsměvem.smile

6. Nosí nákupní tašku bez výmluv                 To zajisté.Nechat tahat ženu obecně cokoliv těžkého je otřesné.

7. Má nejméně jednu kravatu                       Blbost.

8. Ocení dobré domácí jídlo                          To je sice fajn,ale občas stačí poděkovat a nebrat to jako samozřejmost. Myslím tím to, že žena vaří.

9. Pamatuje si narozeniny a výročí                Když zapomene,docela to bolí,takže je to docela podstatné.Ale dá se to omluvit. smile

10. Je romantický aspoň jednou týdně           Jsem romantik,takže vrozenou romantičnost bych uvítala. smile

Dodala bych toto a jsou to daleko podstatnější věci: Musím cítit jistotu, musím mít pocit, že se o muže mohu opřít, spolehnout se na něj.Musí mít kladný vztah k dětem. Nesmí si umíněně něco vynucovat. Nesmí být vulgární a hlavně v klidu musí umět řešit různé věci. Obecně miluji vyrovnané typy, ze kterých na pohled číší autorita. A to není o kráse ani o penězích. Jinak může mít i pár chyb. big_smile

Upravil(a) Krevetka (12. 1. 2009 10:03)

"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

#75 12. 1. 2009 12:35

HB
♥♥♥♥♥--

Leri napsal(a):

A co říkáte na chlapa, který svý manželce nedá nikdy dárek - na vánoce, narozeniny, svátek - prostě nic, ani kytku. Je to normální????   usch

rekla bych, ze ji nemiluje, nezalezi mu na ni, nemysli na ni...nejde o financni hodnotu darku, ale o snahu udelat druhemu radost, ukazat mu/ji, ze na nej mysli...(i kdyby s kytkou dorazil o tyden pozdeji s uprimnou omluvou...)

je to jen muj nazor, treba jim to tak vyhovuje a pan dava city najevo jinak...

Upravil(a) HB (12. 1. 2009 12:36)

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí