6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pro Želvičku: Želvi,ale jo,uspěla bys..(s těmi,už ne - vlasy),kdybys to svedla na nepřekonatelný odpor..
REŇAS napsal(a):
Pro Želvičku: Želvi,ale jo,uspěla bys..(s těmi,už ne - vlasy),kdybys to svedla na nepřekonatelný odpor..
to nejni argument, když jsou děti
Není tady
No,jasně to také bylo myšleno,jako for.. ,beru,žes to i tak pochopila. Ale,vážněji, bohužel,věř tomu,že i lidé s dětma se rozvádí i s dětma kvůli větším "malichernostem.." v některých případech. A pak,když min. jeden dotyčný natom trvá a neustoupí,nedojde k dohodě a může jít,právě o nepřekonatelný odpor mimo jiné,tak stím nikdo nic (ani soud) neudělají,ani,když jsou,už ty děti..
Tajgr napsal(a):
já jsem se musela tak smát!!!!já jsem v období 32 a ještě bych potřebovala požadavek chlapské práce doma .když se ptál co chci k vánocům tak jsem odpověděla že aku vrtačku .
a neříká ti poklade?
Upravil(a) PetrHl (9. 1. 2009 18:45)
Není tady
PetrHl napsal(a):
Tajgr napsal(a):
já jsem se musela tak smát!!!!já jsem v období 32 a ještě bych potřebovala požadavek chlapské práce doma .když se ptál co chci k vánocům tak jsem odpověděla že aku vrtačku .
a neříká ti poklade?
ne ,řekne No vidíš jak jsi šikovná !!!Naposled to bylo pověšení lustru a zapojení drátku do elektriky aby svítil !Jediný co se mu nelíbilo když jsem šroubovákem rozmontovala počítač abych vmáčkla čudlík kterej se při zapínání zarazil a zůstal vevnitř .
Není tady
Já nesnáším, když muž smrdí potem...
(nemám na mysli fyzickou práci, po které jde rovnou do sprchy)
Není tady
Pozadavky?Myslim si,ze by mezi nami mela byt hlavne duvera,spolehlivost.Musi byt ciste sportovne oblecenej a byt tak nejak na stejne financni urovni jako ja.Netouzim po zadnem frajirkovi,ktery se jenom vytahuje kde vsude byl a co si koupil nebo koupi.Radci chudala nez tohle.Libi se se mi hodne hubeny muzi sama ruka sama noha.
Není tady
můj poslední požadavek byl, aby neměl v počítači fotky intimní partie svých kamarádek, označil takový požadavek za absurdní a nenormální. Po hodinové hádce a ultimátech z obou stran (jak mojí, tak jeho) se rozhodl to teda nakonec smazat. Teď už mám jenom požadavek, aby mu to tak vydrželo, a jinak je okonalý tak, jak je důležité je pro mě jeho charisma a inteligence, zbytek (který by se v z těch místních požadavků dal vyčíst) beru jako bonus. Obešla bych se bez večeře v restauraci radši než mít doma totálního necitu.
Jooo teda kromě schopnosti sledování myšlenkové linie vtipu, a to přitom spadá mezi první a druhou kategorii, ale často se mu stane, že načne tři myšlenky a nedokončí ani jednu
Upravil(a) XYZ (11. 1. 2009 18:04)
Není tady
PetrHl napsal(a):
Tajgr napsal(a):
a neříká ti poklade?
Já jsem vrtačku od ježíška dostala .)
Není tady
Májajája napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Tajgr napsal(a):
a neříká ti poklade?
Já jsem vrtačku od ježíška dostala .)
tak tos asi byla opravdu hodna...
Není tady
Mě nic moc nenapadá, snad jen se s ní musí dát o něčem bavit + něco společného občas podniknout, musí mě dopřát občas volného času, nesmí mluvit sprostě a být nějak extra atraktivní (to ne kvůli jiným zájemcům z řad mužů - nejsem teritoriální, ale protože s atraktivními ženami se necítím dobře a všiml jsem si, že méně araktivní ženy jsou dost často vzdělanější a více se s nimi člověk pobaví....tím nechci říci, že neexistují vyjímky).
Když jsem začala chodit se svým nynějším manželem, tak jsem o něm hned začala říkat, že je spolehlivý, rozumný a zodpovědný. Bylo to pro mě hodně důležitý. Samozřejmě že jsem byla hrozně zamilovaná a miluju ho.
Jinak si myslím, že by se chlapi měli snažit nás chápat a být tolerantní - my ostatně taky.
Každý má svoje chyby, ale s nezodpovědným chlapem, co mu nezáleží na rodině, vidí jen sebe a žije si jako za svobodna, bych žít nechtěla.
Není tady
Shidden, to je snad zevšeobecňování ohledně těch atraktivních žen, ne? Přijde mi to takový povrchní názor.
Každý je nějaký, každý člověk je osobnost.
Není tady
Leri napsal(a):
Shidden, to je snad zevšeobecňování ohledně těch atraktivních žen, ne? Přijde mi to takový povrchní názor.
Každý je nějaký, každý člověk je osobnost.
Určité zevšeobecnění s tím vzděláním to je, to nepopírám. Ale jde spíš o to, že mě takové příliš hezké a atraktivní ženy nejsou ani nějak sympatické ... zkrátka jsem je ani nikdy neoslovoval a ani to nechci dělat.
shinden napsal(a):
Leri napsal(a):
Každý je nějaký, každý člověk je osobnost.Určité zevšeobecnění s tím vzděláním to je, to nepopírám. Ale jde spíš o to, že mě takové příliš hezké a atraktivní ženy nejsou ani nějak sympatické ... zkrátka jsem je ani nikdy neoslovoval a ani to nechci dělat.
shidenku klídek, důležitý je, že se ta baba líbí tobě, že tobě sedne. nemusí být krásná pro ty ostatní, ale pro tebe
a každej tu krásu vnímáme jinak
Není tady
Jo, tak to jo, shidden, že je neoslovuješ, to chápu. Já bych taky nezačala balit nějakýho hezounka, to v žáááádném případě...
Není tady
Ale na druhé straně, kdyby přeskočila jiskra, tak bysme asi neřešili, jak je kdo atraktivní, že?
Není tady
Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let).
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou) ............................ PĚKNEJ MŮŽE BÝT I BEZ VLASŮ
2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle......................... SAMOZŘEJMOST
3. Má dost peněz na pěknou večeři............................... I NA DEZERT
4. Víc poslouchá než mluví ........................................... KDYŽ VYUŽIJE MÉHO NÁDECHU MEZI SLOVY - AŤ KLIDNĚ POVÍDÁ.
5. Směje se mým vtipům............................................. JAK JINAK - KDYŽ JSEM TOLIK VTIPNÁ
6. Nosí nákupní tašku bez výmluv ................................ CO JSOU TO VÝMLUVY ? TO NEZNÁM.....
7. Má nejméně jednu kravatu ...................................... A NEJLÉPE V BARVĚ MOJICH PLESOVÝCH ŠATŮ
8. Ocení dobré domácí jídlo ..........................................MYŠLENO - DOMÁCÍ SVÍČKOVÁ V RESTAURACI ?
9. Pamatuje si narozeniny a výročí ................................ TAKOVÉHO CHLAPA ASI ANI NEZNÁM
10. Je romantický aspoň jednou týdně ........................... TO JAKO SEX ? ..... Jo, středa je ho tam středa
.
.
.
a to je všechno ? Mám tedy daleko víc nároků ....
Není tady
Asha napsal(a):
...
9. Pamatuje si narozeniny a výročí ................................ TAKOVÉHO CHLAPA ASI ANI NEZNÁM
...
poznas
prave som bol usvedceny z toho, ze kecam ...
Upravil(a) Oxi (11. 1. 2009 23:06)
Není tady
A co říkáte na chlapa, který svý manželce nedá nikdy dárek - na vánoce, narozeniny, svátek - prostě nic, ani kytku. Je to normální????
Není tady
Já jsem vždycky toužila po nedokonalém partnerovi a můj sen se mi splnil, protože dokonalý není nikdo.
Když si člověk zvolí dosažitelný cíl, je větší pravděpodobnost, že ho dosáhne a bude tudíž uspokojen
Upravil(a) mashanka (11. 1. 2009 23:43)
Není tady
Nepamatuje si výročí ? Ten můj tedy jo - ať se ho zeptám na jakoukoli olympiádu, vždycky ví kde a v jakém roce byla. A taky si pamatuje, kdy je výroční schůze rybářského svazu...................... jóóó, a taky kdy začíná v TV Agent 007 a kolikátá je to verze, abych nezapomněla !!!
Upravil(a) mashanka (11. 1. 2009 23:51)
Není tady
Ten můj si taky naštěstí pamatuji výročí.
Leri - a chlap, který nedá ženě dárek mi přijde, že to normální není.
Není tady
Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let).
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou) Krása je sice pomíjivá,(ježíš,je to ve vyjmenovaných slovech nebo ne? )ale bez fyzična to nejde. Bohužel.
2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle Chlap,který je gentleman,nemusí být až tak krásný.
3. Má dost peněz na pěknou večeři Peníze jsou důležité,bohužel si za ně zlepšíme i zdraví. Večeře je druhotná.
4. Víc poslouchá než mluví Naslouchací typ je fajn. Nemám ráda sobce.
5. Směje se mým vtipům To není podstatné. Může i říci, že jsem trapná,ale milým úsměvem.
6. Nosí nákupní tašku bez výmluv To zajisté.Nechat tahat ženu obecně cokoliv těžkého je otřesné.
7. Má nejméně jednu kravatu Blbost.
8. Ocení dobré domácí jídlo To je sice fajn,ale občas stačí poděkovat a nebrat to jako samozřejmost. Myslím tím to, že žena vaří.
9. Pamatuje si narozeniny a výročí Když zapomene,docela to bolí,takže je to docela podstatné.Ale dá se to omluvit.
10. Je romantický aspoň jednou týdně Jsem romantik,takže vrozenou romantičnost bych uvítala.
Dodala bych toto a jsou to daleko podstatnější věci: Musím cítit jistotu, musím mít pocit, že se o muže mohu opřít, spolehnout se na něj.Musí mít kladný vztah k dětem. Nesmí si umíněně něco vynucovat. Nesmí být vulgární a hlavně v klidu musí umět řešit různé věci. Obecně miluji vyrovnané typy, ze kterých na pohled číší autorita. A to není o kráse ani o penězích. Jinak může mít i pár chyb.
Upravil(a) Krevetka (12. 1. 2009 10:03)
Není tady
Leri napsal(a):
A co říkáte na chlapa, který svý manželce nedá nikdy dárek - na vánoce, narozeniny, svátek - prostě nic, ani kytku. Je to normální????
rekla bych, ze ji nemiluje, nezalezi mu na ni, nemysli na ni...nejde o financni hodnotu darku, ale o snahu udelat druhemu radost, ukazat mu/ji, ze na nej mysli...(i kdyby s kytkou dorazil o tyden pozdeji s uprimnou omluvou...)
je to jen muj nazor, treba jim to tak vyhovuje a pan dava city najevo jinak...
Upravil(a) HB (12. 1. 2009 12:36)
Není tady