6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvi,třeba co se týká mně,přece svého "vlasáče",který pomalu pelichá,nevyměním..,když,už jsem si tak zvykla..nebo,co radíš transplantaci??
jo a ještě panděro vlastně
Není tady
Já na partnera žádné POŽADAVKY nemám. Vždycky to bylo tak, že buď mě něčím zaujal nebo ne.
Požadavky mohu mít na své podřízené a za jejich splnění jim platit. Partner mi buď vyhovuje jaký je nebo ne - nemám potřebu někoho měnit k obrazu svému
Není tady
můj tchán je vlasatec i v sedmdesáti
Není tady
Želvi,každému není přáno,genetika je sviňa.. Tchán to má asi dané.. Pajajo,fuj háček nebo fuj panděro..
já nesnáším držgrešle
a omezovače osobní svobody
Není tady
Želvi můj manža nemá ni chlupa na hlavě, ale je to bezva chlap, souhlasím s mashou. Jinak lakomce bych taky nechtěla, ani nikoho kdo mě omezuje.
Není tady
no... já bych asi taky u případného rozvodu s argumentem vypadávajících vlasů neuspěla...
Není tady
No ale má to svoje výhody, nebere ti šampon, ni hřebínek, je hned hotový když se někam jde. Teda je to dost soukromé, ale manža nemá ochlupení ani tam, mě to vyhovuje, já se holím a nikde nemáme žádné po*né chloupky, ni při sexu, ni ve vaně, brrr
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Já bych do plešouna nešla
Never s ay never... toto som už odbúrala.keď má chrizmu, môže mať pleš, brucho... chlpy na chrbte mi trochu vadia, ale nie neprekonateľne. Naozaj mi vadia iné veci... slintanie(doslova), pupočná šnúra k mamke, a pod.
Není tady
Selima napsal(a):
Požiadavky mužov na ženu(bez ohľadu na vek):
Má pikaču a dýcha. (Rozoznateľné prsia vpredu na hrudníku sú bonusom...)
tak tohle jsem tvrdil když mi bylo 13 let - na pionýrským táboře jsme se bavili o holkách a hráli si na tvrďáky
Není tady
I když se věkem kvapem blížím do kategorie 52 let, s požadavky jsem se zarazila ve vývoji na něco mezi 22 - 32 lety. Ach jo - měla bych se nad sebou vážně zamyslet!
Není tady
Tolerance, tolerance a tolerance. Pak alespon trochu vztah ke sportu. Aby neměl 1000 řečí,když ho o něco požádám a nemusela jsem to dlouho vysvětlovat. A aby se moc nehádal a nebyl vzteklý.
Není tady
asi nepatřím asi do žádné kategorie ... můj požadavek jsem nenašla a ty ostatní nejsou podstatné...tedy musí být ZAJÍMAVÝ ( tzn musí v něčem vynikat, třeba v hodu oštěpem )
Není tady
Heřmanka napsal(a):
asi nepatřím asi do žádné kategorie ... můj požadavek jsem nenašla a ty ostatní nejsou podstatné...tedy musí být ZAJÍMAVÝ ( tzn musí v něčem vynikat, třeba v hodu oštěpem )
Nestačil by hod šavlí?
Není tady
a nebo katanou?
Není tady
Ota napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Nestačil by hod šavlí?
ale jo...a pak si to uklidíš pokud myslíš tu samou šavli co já
ale jestli ovládáš šavli nebo meč ( myslím z ocele )...tak se mi podlamují kolena ted hned
Upravil(a) Heřmanka (9. 1. 2009 8:54)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
já nesnáším držgrešle
a omezovače osobní svobody
to byl můj bývalý, manžel je naštěstí moc hodnej a zlatý člověk prostě můj poklad
Není tady
Heřmanka napsal(a):
nooo Cíňák respektive vlastním jménem Jeník Železný se mnou chodil do školy,zde: http://www.spoluzaci.cz/schoolScreen?schoolId=195 , ale ten je zadaný , neumím pomoct... ... další osobně neznám...
Upravil(a) Somaia (9. 1. 2009 9:19)
Želvička17 napsal(a):
jo a ještě panděro vlastně
Panděro taky fuj.
Není tady
já jsem se musela tak smát!!!!já jsem v období 32 a ještě bych potřebovala požadavek chlapské práce doma .když se ptál co chci k vánocům tak jsem odpověděla že aku vrtačku .
Upravil(a) Tajgr (9. 1. 2009 10:14)
Není tady
Chce to, aby to ohodnotily zpětně ty 70nice a ne dvacítky, mně osobně to přijde docela trefné a vtipné..........a bohužel dost pravdivé....
Není tady
A próč?
Není tady