|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Omlouvám se, asi tento dotaz nepatří sem, ale nevím kam bych ho měla zařadit. Čekáme miminko a chtěli by jsme si koupit autosedačku. Můžete nám poradit na co máme dávat pozor a podle čeho vybírat?? Jak se pozná, že je kvalitní a miminko je v ní bezpečné?? Moc Vám děkuji za odpovědi a všem přeji moc šťastné a zdravé miminka
))
Není tady
My jsme koupili na miminko vajicko od Chicca. Byla dobra, nemeli jsme s ni zadne problemy. Pak jsme koupili asi v roce veku dalsi od 9 az 36 kg Storchenmuhle a je taky fajn, ma tam vlozku pro mensi od 9 do 18 ti kg, a kdyz se potom vynda, je pro vetsi. Tak dobre vyberte
Je toho spousta.
Není tady
Mišineček napsal(a):
Omlouvám se, asi tento dotaz nepatří sem, ale nevím kam bych ho měla zařadit. Čekáme miminko a chtěli by jsme si koupit autosedačku. Můžete nám poradit na co máme dávat pozor a podle čeho vybírat?? Jak se pozná, že je kvalitní a miminko je v ní bezpečné?? Moc Vám děkuji za odpovědi a všem přeji moc šťastné a zdravé miminka
))
Já myslím, že tento dotaz sem patří jako každý jiný 
My budeme mít autosedačku taky od Chicca a to hlavně proto, že budeme mít Chicco kočárek a budeme jí nasazovat na podvozek při nákupech (tedy alespoň takhle to máme naplánované)
Jinak u většiny autosedaček jsem viděla napsáno, že odpovídají určitým bezpečnostním předpisům, tak to je asi to nejdůležitější!!!
Není tady
my měli kiddy, vydržela nám tak do 9 měsíců... pohoda - ani na ní nebylo poznat, že už má jedno dítě za sebou, potah mikroplyš, zmenšovací vložka pro mimča, která ještě nedrží hlavičku - a koupíš ji cca za 1500
Není tady
my si taky určitě koupíme vajíčko od Chicca, moc se nám líbí a hlavně budeme mít taky Chicco kočárek, tak aby na něj šla nasazovat..Myslim že je to dobrá značka, podle mě jsou tyhle sedačky fakt bezpečný
Hodně štěstí při koupi!
Není tady
my mame inglessinu, taky to jde pripevnit na podvozek, a zatim jsme spokojeni, ale je fakt, ze moc jsme ji jeste nepouzili, po case budem mit vic zkusenosti, tak se klidne podelim:-)
Není tady

Holky díky. O Chiccu jsme také uvažovali. Asi to tak dopadne. Jen jsem dnes viděla reklamy na autosedačky v Intersparu a tu značku neznám. Tak nevím, zda by bylo dobré ji koupit. Píšou tam zlevnění z 2490,- na 1490,- a je to značka Nania. Bojím se to jen tak koupit, když nevím, zda to bude pro mimčo bezpečné. Díky za odpovědi. Ještě se mě sem nepodařil dostat metřík, tak snad jednou 
Není tady
ahoj,pridam se k ostatnim 
Meli jsem na prvni mimco Chicco a ted mame zase..Koukala jsem na autosedacky i mimo a zrovna i v tom Intersparu a musim rici ze nektere vypadali docela dobre a jednou tam meli i Chicco v akci.Je hlavni dbat nato aby to odpovidalo predpisum,jak se zde uvedlo a mi jsme brali i tu co mela moznost na 3 posunuti pasu,nektere ty vajicka to maji jen na dva..Z prvni zkusenosti kdy nas malej byl obrik se nam to vyplatilo a vydrzelo nam vajicko dele....

Není tady