|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zuzi, vidíš, už ti to jde, taky bych to samý řekla 
Holký to jsem tu nepsala, jak mi Míša včera dostal s nákupem,
byl až do večera v práci a já jsem potřebovala chlebík, tak jsem poslala Míšu, on už chodí, když potřebuju třeba jenom jednu věc, říkám kup chleba a kup si lepidlo do školy, takovou tu vysouvací tyčinku, co ti kupuju vždycky, on přinesl čtvrtku chleba a vteřinový lepidlo, no fakt mi odvařil
, nebyla jsem schopná ani slova. Načem mi sdělil, že na jiný chleba nedosáhl a nikomu říkat nechtěl a jiný lepidlo než vteřináč neměli.
Tak abyste byly v obraze, co vás s klukama čeká 
Není tady
Holky nepřipomínejte mi to, na mě taky nejspíš bliká pračka
, tak Míša obědval před hodinou měli jsme těstovinky s omáčkou z rajčátek a s nivou a už zase šmejdí že má hlad. Ty až budou v pubertě, tak nás sežerou 
Není tady
Ahoj děvčátka, tak je to tady a už jsem doma na MD
hurááá. No musím říct, že jsem odcházela z práce trošku nostalgicky - přece jen 8 let je 8 let, ale konečně si aspoň trochu odpočinu.
V úterý jsem byla na to m předporodním kurzu a jsem fakt ráda, že tam chodím, vede ho moc milá PA a dozvěděla jsem se plno užitečných věcí, jako např. že těhu poprsenku je lepší kupovat až po 36. týdnů, že pak už se prsa moc nezvětší, jaké jednorázové kalhotky a co ještě se hodí do porodnice kromě věcí, které jsou napsané v těhu průkazce apod. Ukázala nám i všechny formuláře, které se musí hned po porodu podat - žádost o porodné apod. No jsem fakt spokojená, navíc když jsem zjistila, že mi moje zdravotní pojišťovna proplatí 1.000,- který jsem za ten kurz zaplatila.
Dneska jsem roztřídila všechny věcičky - nové i zděděné po ségřiných dětech a příští týden až koupím Lovelu začnu prát (samozřejmě jsem jí doteď nekoupila, protože jsem na ní zapomněla) 
Zaregistrovala jsem, že nám přibyla další holčička - takže Terce moc gartuluju 
Není tady
Ahoj Kotr-včera jsem si na tebe vzpoměla,že dnes nastupuješ na mateřskou.Konečně si taky odpočineš a hlavně,budeš drbat s náma častěji
.
jinak já už mám všechny věcičky na mimčo vyprané.Zítra mám v plánu se vrhnout na žehlení.
Není tady
Ahoj Rendí, to se máš, že už máš vypráno, ale tak příští týden taky začnu a už budu i klidnější. Doteď to fakt nešlo.
Je to hrozně zvláštní být najednou doma 
Není tady
ahoj tak koukám, že Kotr už nastoupila na mateřskou ta to vzala nějak hopem a to má termín až 10.3. jak jsme tak koukala a já z vás budu asi rodit jako první a nastupuju až v pondělí to je zvláštní jak to ti dr počítají.
A jinak ahoj Rendi jak je?? U nás celý den svítilo sluníčko takže nádhera. Pokoušela jsem se ležet, ale bolí mě vždy po delším válení břicho jako když tam mám šutr 
Co se týče mimíse tak já hlásím, že už mám vzorně vše nachystané 
Není tady
Jé Kotr je tady taky to je rychlost
já jsem dne szrovna na zimňatech vyzvídala co budu muset zařídit po porodu, protože do předporodního kurzu nechodím tak to jsme mohla počkat na tebe a bylo by to za čerstva 
Není tady
Ahoj Jani, no já mám sice na nástěnce 10.3., ale podle poslední MS je to 6.3. a to i podle posledních UTZ a chtěla jsem jít už 8 týdnů před porodem (taková možnost je) - ty jdeš standardně těch 6 týdnů před porodem a proto jhdeš paradoxně později než já. 
Není tady
Ahoj Jani a Kotr!
Jani-já taky nebudu chodit do předporodního kurzu,nestíhala bych to.Takže kotr nám vždy bude dávat informace,co Kotr?
Kotr-To se ti nedivim,že ti připadá být zvláštní doma.Jsem zvědavá,co budeš povídat za měsíc
.
Není tady
Kotrmelíno tak vítej na mateřské
já jsem sice doma (a za mrzký peníz na neschopence) ale furt sedím u kompu a dělám něco do práce 
JanoT, a proč jsi nešla dříve? Ona se tě MUDr. asi ani neptala, co? To bych se jí teda poděkovala... opravdu děláš do dost dlouho, koukám že skončíš 5 týdnů před TP. 
Není tady
Tak to já jsem si Kotr nemohla vybírat, protože mě dr dřív ty papíry nedal
.
No nějaké ty informace už by nám mohla předat teď ať víme naco se připravit
.
Teda nemáte některá radu co si mám dnes dát k večeři mě už nic nenapadá 
Není tady
Ahoj Fi mě to asi nenabídl, protože já jsem od začátku na neschopence, protože jsme po IVF a ještě ke všemu jsem dělala ve fabrice na směny tak asi proto 
Není tady
Jani-tak bohužel to teda nevím,co si dát k večeři.Taky s tím mám problém.No,my dnes přišli pozdě z venku,tak jsme svačili okolo 4hodiny.Tak u mě bude večeře až v osm-snad do té doby něco vymyslím.
Není tady
Ahoj Fidor, vy jste se tu krásně vyrojily holky, jasně že vám předám všechny informace, jen jestli si na všechno vzpomenu, spíš se ptejte co by vás zajímalo..
Není tady
janaT napsal(a):
Ahoj Fi mě to asi nenabídl, protože já jsem od začátku na neschopence, protože jsme po IVF a ještě ke všemu jsem dělala ve fabrice na směny tak asi proto
ahá, já myslela že chodíš do háku
tak to jo, to je potom jedno.
Není tady