29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
konečně jsem vybojovala místo u PC. Nejprve hodně zdaru v novém domečku a ať nám všechno vyjde tak, jak chceme.
Jo a hlásím se k TRAPINÁM. Mám nahoře 4 kg , ale mám to taky všechno v břiše, takže je to dobrý. Holky zítra má být největší mráz, tak asi cestou do práce umrznu. Jo a nejezdí mi auto, takže fakt paráda. Dneska jsem si udělala rozcvičku s nákupem, aby mi nebyla zima. Do tý Tety se zítra mrknu na ty dětský krémíčky a tak.
Jinak pupína jsou bezvadný. Mějte se a fakt dočítat, je děs běs, už se těším až budu doma, pak vůbec nic nevím co se děje a jsem úplně mimo. Pá
Není tady
Ahoj holky, nešel nám měsíc PC, tak zdravím až teď.
Plodovna naštěstí v pořádku a čekáme holčičku.
Všem přeju do novýho roku jen to nej, hlavně krásná zdravá miminka. A že už se vám to některým opravdu blíží!
Není tady
tak já budu asi druhá
včera jste to teda ještě rozjely! my byli u našich, takže jsem nemohla...
Terezko - blahopřeju k suprovým zprávám!!! a také Tobě všechno NEJ! a jupí - další holčička - i když naše klučíky už asi nedohoníte
jéé, jak ráda bych se v tomto případě zařadila k trapinám! no, bohužel...
hezké mrazivé ráno - u nás - 17,5!!! děs!!
Není tady
jinak - Fí - suprová hláška "vdechla dva talíře těstovin...""" jsem se tu chlámala!!!
a krupičku já měla včera k obědu - je to moje nej těhu jídlo!!!!
Mňááám!!!
Luci - snad to bude dobrý - i cukr, i ledviny - zkus se prolívat vodou.... já se o to taky snažím, abych odplavila ten tuk aspoň
Není tady
Dobré ránko!Tak my s manželem vyrážíme s manželem k dr.do Luhaačovic pro ten nový lístek na peníze pro tu milou:skurt: paní na sociálce!To se mi opravdu chce v tom mrazu!
Tery super,že jste ok!Gratuluji k holčičce!Už ty chlapi nedoženeme!Ale alespoň další posila!A jaké bude jméno?:gloria:Smím li být tak zvědavá!?
Není tady
Dobré ránko,
tak ještě jednou gratulace Terce ke Kátě a výsledkům
Zuzko, to je fakt radost s těma úřednicema.... to oni si to jako nemůžou vyžádat od lékařky? Zvednout telefon a nechat si to poslat??? Aby to tam druhý den krasava měla?
Není tady
Holky, to není možný, jak vy kecáte :-). Čtu a čtu a pořád to nemám dočtený...
Hlásím, že mám nějakou nemoc, potím se jako čuně a v krku mě bolí a to teď musím lítat, jelikož pronajímáme byt a našli se noví nájemníci a tak je toho dost, elektrárny, plynárny a tak, s břichem je to vyloženě parádička.
Taky chci už konečně nakoupit nějakou výbavku - myslím v lékárně a tak, dám si dokupy, co nemám a nemůžu se k tomu dostat, protože jsem se ještě včera rozhodla změnit adresu trvalého bydliště - kvůli dr a malému a tak mi připadá, že to všechno ani nestihnu :_).
mějte fajn den, večer nakouknu
Není tady
Ahoj jarňátka. U nás bylo do rána - 12, ale teď tady krásně svítí sluníčko . Tery gratuluju k bezva výsledkům a k holčičce
. Už jsem dnes konečně v práci vyběhala ty papíry ohledně mateřský a hurá v pondělí nani nastupuju toto uteklo
!!!! Jen se děsím toho dr ve čtvrtek aby mě neposlal do nemocnice snažím se sice hodně ležet no uvidíme, ale ta představa, že bych do porodu měla být v nemocnici mě děsí
. Snad s eten čípek nějak výrazně nezkrátil necháme se překvapit asi se nechám zašpuntit
. Hlavně opatrně na tom sněhu ať sebou někde neseknete!!!!
Není tady
Ahoj holky, asi zrovna všechny obědváte co? Tak Terce gratuluju k dobrým výsledkům a k holčičce! Zuzi ty úřednice jsou fakt praštěný, v takové zimě tě furt někde honit! Jako kdyby to nešlo vyřešit jinak! Sussanko ty sis toho taky nabrala hodně, to než všechno vyřídíš! Jani tak užívej mateřskou a šetři se, hlavně ať dopadne dobře kontrola!
Jinak už nevím kdo jste co psali, mám v tom guláš!
Tady u nás je dneska zase hezky, úplně to sluníčko láká ven. Přemýšlím co si udělám k obědu, asi ani nemám hlad, ale hlavně jsme zase úplně vyžraní, na zítra plánuju velkej nákup, tak snad bude ještě hezky a nebude moc kluzko! Zrovna mě tady sestřenka láme aby jsme s nima šli zítra na ples, tak nevím jestli jít nebo ne. Ještě se nějak musíme domluvit s manželem. Tak se mějte hezky pa pa
Není tady
Luciana81 napsal(a):
ahoj kecalenky
takže na dnešní kontrole jsem se toho moc nedozvěděla....mimčo se k nám otočilo zády, takže vše co bylo vidět byla hlavička, páteř a ledviny...hodnoty cukrovky mám hraniční, takže omezit sladké....potom písek v moči, takže hodně pít
...kontrola za 14 dní, zkusíme znovu utz a odběry krve
jo a hlásím se k trapinám...mám celkem 5 kg navrch...3 nad původní váhu
jinak přeji mooooc štěstí do nového domečku
Luci: k té cukrovce ... jsem Ti moc držela pěsti!, protože u mně přišly výsledky a sestra hned chytře prohlásila, že hodnoty jsou vyšší a že uvidím, co bude říkat pan doktor ... no pan doktor neřekl samozřejmě ani "popel", ale sestra mě na tu chvíli čekání v kabince vyjančila poměrně kvalitně
, jinak jsem koukala na přehled a zjistila jsem, že jsme pro holčičku vybrali stejné jméno jako vy
no a k té váze: se nijak konkrétně raději vyjadřovat nehodlám, konstatuji pouze, že trapka nejsem
zdravím všechny a přeji krásný mrazivý slunečný den
Není tady
Dobré popoledne!
Sussi,taky sis toho nahrnula nějak hodně najednou!TAk jen v klidu!
Jani,ty na sebe dávej pozor!Ať to ještě chvíli vydržíte doma!
Jinak fi,s těma úřednicema...nemám už slov!Je tam asi někdo noví,jinak mi to nejde do hlavy.
Včera jak ve 22 hodin přišel manžel z práce a donesl mi od účetní nějaké vysvělivky,tak jsem se normálně rozbulela jak tele!
Je toho na mě taky nějak moc!Těšení na mimi,do toho starosti s bytem a nakonec ještě ty blbé úřednice!Tak jsem si pobulela a trochu se mi ulevilo!
Cassi-vítej mezi netrapky!
Na ten oběd jsem nakonec dělala pizzu z listového těsta,protože manžel měl sladké jídlo včera v práci a musím říct,že jsem si pošmákla!
Holky papkejte vitamíny,ať se nám ta chřipková epidemie vyhne!
Není tady
Cassi...no ta cukrovka je věc...já ji tedy přímo nemám ale prostě se asi ty hodnoty blíží k hranici, tak mám to sladké omezit...ale zas co jsem se dočetla na netu, tak ty hodnoty mám v normě....no pak si vyber, ale zas omezení sladkého určitě nebude na škodu
Zuzi ty úřednice jsou fakt někdy na odstřel
sussanko, tak doufám, že se nemoc nerozjede a vyřizování budeš mít brzo za sebou
Jani....doufám, že se čípek umoudřil a do nemocnice nebudeš muset...držím palce
Yvett my jdeme na ples příští týden, tak doufám, že to bude v poho a neodpadnu únavou moc brzo
Není tady
Teda holky,vy jste plesařky!
Nás se taky už ta naše banda ptala,jestli půjdu!Tak jsem jim řekla,že by mi museli sešít tak dvoje šaty dohromady!A prý není problém,2 staré prostěradla se prý někde najdou!Blbci:supr:
Není tady
Ahoooj, Renčí máš průser, dneska jsi mě předehnala, ale to dneska není problém co? Máme do večera taťuldu doma, tak ještě než odejde do práce, tak prohlásil že vykoupe kluky, ať nemusím Patrika tahat do vany , tak jsem ráda.
No jasán, že jsme se včera snažili kecat Co zuba potvora?
V pondělí musíme na velký nákup, tak se těším na ty davy , už to nějak nemusím.
Terez, gratulace k holčičce, vidíš tak jsme se potkali, tenkrát jsi mi psala, když jsem čekala Páťu , neboj to už je faááákt poslední.
Zuzi, neboj, se mnou teďka taky cvičí hormony až to není hezký, včera jsem nejstaršího juniora seřvala tak, že jsem ochraptěla. Ztratil klíč od skříňky, bačkory a druhý den po sobě přinesl poznámku, tak jsem viděla rudě, a do toho představa, že bude pololetí a ve středu je rodičák. A víš co mi řekl, když jsem se ho ptala, proč ty ztracené věci nehledá? Že se mu nechce, no fakt rudě bylo na oči a myslela jsem že porodím, takže klííííd, nejsi v tom sama.
Beru, to dočítání máš za to, že ses tu neukázala
Tak a na poslední měsíc si nějak nastavím kalhoty, došla šířka a to mám nahoře s bídou 4 kila, přeci nepoletím kupovat gatě na 5 týdnů
Zuzi, dvě starší prostěradla by se tu taky našly
Není tady
Silvi děkuji za nabídku!:DKdyž tak se o ně přihlásím!
Pak že se člověk nemá rozčilovat!Je fakt,že jsem teď v těhu mnohem klidnější a hned tak něco mě nerozhází!Ale některé věci mě fakt zvedají ze židle!
Nejlepší je si za..rvovat a vztek ze sebe dostat alespoň tak!Ale zase nechci,aby se to ode mě malá učila už v bříšku!
Není tady
ahoj Sylvi...to s těma ratolestma mi něco připomíná ....Filip strašně nerad jezdí do obchodu a tak nechce lyžovat, aby náhodou nemusel jet kupovat lyže...dneska se rozbily boby, tak už nechce ani bobovat, protože by je musel jet s náma koupit....a od pondělí mají plavání a v létě mu odešly plavky....a když jsem řekla že musíme jet koupit nové, tak mi řekl, že bude plavat v trenkách
...na zabití
Není tady
Zuzi, jestli do tý doby nebudu potřebovat něco spíchnout sama , tak Pátín už je vzhůru, spal hodinku,
, jsem si myslela, jak si dáchnu taky, tak nic ....
Mě poslední dobrou nadzvedává šíleně náš Míša, ale on má fakt talent, on něco ztratí a nehledá to, protože se mu prostě nechce, no to by ho člověk klepnul
Luci, koukám ty kluci to fakt mají na háku a co tepřive až přijdou do puberty
Není tady