29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi to mě mrzí s tím strejdou! Dneska to fakt stojí za houby, asi je nějakej špatnej den! Jo a držím co můžu ať to s tím bytem dopadne dobře. Moc vám to přeju
Kotr to je super že už máte pokojíček skoro komplet! Těším se na fotečky!
A teď už huráááá do novýho domku!!!!!
Není tady
Ahoj holčiny, to jsem ráda, že jsem někoho chytla. No pokojíček jsme uspořádali, ale zkrátka to neladí oku tak jak jsem si to představovala a hlavně zítra musím do komody narovnat všechny vypraný věcičky a další věci které se zatím válí všude okolo a ono to zas prokoukne...
Není tady
ZUZANECKA napsal(a):
No ale taky mě doma zastihla dobrá jobovka.Manželovi zemřel dnes strýc 55 let!Strašně fajn chlap!Ta hnusná rakovina..............!
Takže před Vánocema mně a teď manželovi.Nějak se to na nás kupí!Tchýně je totálně z toho špatná!
Zuzko, to je moc smutné 55 není žádný věk, je to strašné
upřímnou soustrast manželově rodině..
Není tady