29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já ti říkala, že mám pandírko, ale až v tomhle těhu, v prvních dvou na mě nebylo těhu poznat, každý se divil, když jsem měsíc před porodem kupovala autosedačku, že mám času dost a mě chyběl necelý měsíc , tak teď si to vynahrazuju
, právě pořád skučím na záda a na kyčlíky, protože to je fakt síla.
Taky doufám, že z toho vyroste, páč zodpovědnosti má, že by se za nehet vešlo, a to ho k tomu doma vedu. Už jsem to volala i manžovi do práce, ať mu udělá aspoň kázání po telefonu, když je věčně v práci No dnes mám nějakou náladu pod psa z toho a to je příští týden rodičák
Je fakt, že ti kluci jsou prostě na tohle hrozní, klasika chlapi, ale už jsem mu stačila dát zaracha a bez kamarádů, tak tu chodí kvičet, jestli mi nepřekecá
Není tady
Silvi to je jasné,že při 3.těhu je ten pupík jiný než při 1.
Na tu špatnou náladu máš právo!2 raubíři na starosti.3.na cestě a taky už musíš být unavená!
Mně stačilo včera doktro a návštěva porodnice a dnes jsem celé dopoledne pomaličku gruntovala celý byt.A jsem utahaná jako kotě!Ani nejdu ven!A zítra ráno budu muset jet do těch Luhačovic pro ten papír!A pak k nám má přijít jedna paní z realitky,aby se koukla na ten náš byteček.Kdyby jsme ho chtěli eventuelně prodávat,tak aby nám poradila,kolik bychom za něj mohla přijít!Pořád nějaké starosti!
Není tady
Chjo zase už tu ječí, no už aby dneska spali. Pátín sedí na nočníku a Míšovi to zase kecá
Rendí, ty máš povolený vycházky z postele?
Tak já jsem dala večeři do trouby, aby to na tu šestou bylo, ještě se musím vrhnout na to prádlo a dneska bych nejradši všechno vyhodila z okna
Zuzi, tak zítra si zase zacestuješ, aby ses holt náhodou doma nenudila a nedejbože odpočívala
Není tady
Reny,budem se těšit!
Silvi copak vaříš dobrého?Já přemýšlím ,co zítra budu vařit!Asi něco bezmasého,protože už mi maso leze krkem.Měla jsem maso 3 dny za sebou na oběd.To mi stačí!Asi zavolám manžovi,ať si něco poručí.
Není tady
Zuzi-mě už taky leze maso krkem.Tak dnes k obědu jsme měli zapečené těstoviny s tvarohem a ovocem.Bylo to mňam.Budu mít ještě na zítra,ale manžovi udělám prejt s brambory a zelí.Ten chce pro změnu zase maso.
Není tady
Tak jsem zkoukla vaše pupíky děvčátka! Moooc pěkný bříška! Zuzi nevím jestli to může být tím, že čekáme obě holčičku ale tvarem mi ten tvůj pupík připomíná ten můj
Jinak to vaření to je fakticky kapitola pro sebe! Já jsem dnes měla čočkovou polívku a snědla jsem jí kastrol. Co bude k večeři netuším. Nejsou nápady.
Není tady
Yvetko!Asi ano!To může být tím!Hodně lidí nezávazně na sobě mi teď v poslední době řeklo,že to bude holčička.Podle bříška!
Teda Silvi,ty děláš takovou dobrou véču!
Na oběd jsem měla kuřecí prsa v těstíčku a na véču si dám asi jen nějaký jogurt nebo něco takového!
Není tady
Jé mňam Zuzi, nezbyl vám oběd? Vyměním za večeři .
Tak u nás bych se jogurtu najedla tak já, ty žrouti co mám doma ani náhoodou, ledaže by každý z nich měl tak pět šest, to možná potom a to už by pak nechtěli
Není tady
Sylvi taky tě obdivuju za takovou mňamku k večeři! Zuzi tys mě s těma palačinkama inspirovala! Jogurt si teda nedám, to nerisknu, teď zrovna baštím koláčky, furt něco jím, já se nechci za chvíli vidět jak já budu vypadat.
Není tady
Taky to budu muset koupit. Renčí to budeš vědět ty, je fialka jenom na předpis nebo i volně?
Zuzi, tak to je škoda, aspoň jsi mě inspirovala, co vařit, už mi za ty léta dochází nápady, navíc jsou pěkně rozmlsaní, mňam už tu začíná vonět česnek, budu na to muset jít juknout a pak taky udělám sepis co koupit, abych na něco nezapoměla. No stejně jak se znám tak tam půjdu natřikrát, jsem hrozná na tohle, vždycky přitáhnu i to, co jsem nechtěla.
Není tady
Já myslela, že je jenom na předpis, tak to koupím normál, vidíš, já už seznam ani nepotřebuju
Jste mě tím jídlem inspirovaly, šla jsem si udělat svačinku, chlebík se šunkou, tak se kluci rovnou přidali. Koukají na pohádky a za chvíli bude řev na novo, protože tam udělali takový bordel, že se mi tam nechce ani dívat na to.
Není tady