29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky z toho mám radost, moc bych jí přála aby to klaplo bez problémů
Rendi říkáš, že je to batole teda dobrý jo?
Není tady
Ahojky, Beru já furt na tebe načuhuju, ty třísla bolejí, to je normální, chodila jsem jak kačena, v práci se mi v jednom kuse řehtali, bylo to děsný, prostě se jen připravují porodní cesty a mimi se tlačí dolů. A že chodíš 1x na záchod v noci, to jsi dobrá, já lítala co hodinu ke konci
Není tady
Ivi - jen nakukuj, to jsi moc hodná!! já občas taky chodím k vám, ale bohužel zatím to jsou pro mě úplné neznámé... tak vám aspoň šmíruju ve fotkách!!!
se chodím kochat mimískama!
tak to jsem ráda, si připadám fakt jak hypochondr!! a to lenoším jen doma - na rozdíl od Tebe - kdys chodila do práce do porodu!!!
Není tady
hmm, a to častější wc, někdy jdu dvakrát ... sem tam třikrát, ale to už je skoro ráno... takže to se asi ještě zhorší, jak říkáš mně by to nevadilo, jen pak sebou mlátím a nemůžu usnout a furt čumím na hodiny...
Já ten Avirilík používám i teď na bříško a jsem s ním spokojená - jestli budu na mimčo, nevím. Ale kolikrát jsou lepší ty obyčejný věci, než třeba ty drahý Johnsony..
Není tady
jo - to o Verrannce je super zpráva - taky už to vím nějakou chvíli, ale nechci to zakřiknout - tak hlavně, aby to klaplo na stopro a začne Podzimňátka!!!! držím pěsi, Verry - a mooooc Ti to tady všechny přejeme!!!!!!!
Není tady
Díky, Ivi... skoro tomu zatím pořád ještě nemůžu uvěřit...
no, jo vidíš! tak moooc velká gratulace ke krásnému výročí!!!
no, nic - jdu vyžehlit první pidivěcičky
Není tady
Ahojík, jen Ivi načuhuj , tak gratuluju k pidivýročí
, Anička je krásná
, už abych to taky měla za sebou. To přirovnání sedí, taky chodím jak kačena
, o běhu za klukama už nemůže být ani řeč, to až kdybych přenášela, tak za nima popoběhnu
Dopírá se mi další pračka, musím to pověsit a mám tu věci na složení, žehlení brrr, mě čeká tepřive to pravní, mám to ještě všechno ve vakách, jsem hrozná
Na Tetu kouknu taky, chodíme tam hodně často a musím i koupit pleny a vložky do podprdy, ještě že jsi mi to Reni připoměla, no když si tam dám vložky, abych vůbec měla ještě podprdu
Polívku mám hotovou, brambory se mi vaří, tak ještě orestovat masíčko a je oběd, Míša akorát teďka končí ve škole, tak je za chvilku doma, dneska mají pět hodin o angličtinu víc.
Super, že je Veranna těhulka, snad to tentokrát dopadne , všichni jí to určo přejeme.
Joo a Beru olejíček jsem myslím používala, nevím jestli zrovna už aviril, ale stopro nějaký obyč, pak jsem mazala dětskou niveou, tu používám občas doteď a na prdku mě vyhovovat krém od hippu na opruzeninu, někde radí modrou indulonu, ale chudinka po ní byl tak flekatej , každý má přeci jen jiný typ kůže.
A s tím chozením na záchod jsem na tom teda hrozně, klidně lítám třikrát za noc, vracím se do dětských let , prcek už zase v břiše asi pořádá závody, tak to docela bolí
, aspoň kdyby už se ráčil přetočit do normální polohy.
Není tady
Berka napsal(a):
hmm, a to častější wc, někdy jdu dvakrát ... sem tam třikrát, ale to už je skoro ráno... takže to se asi ještě zhorší, jak říkáš
mně by to nevadilo, jen pak sebou mlátím a nemůžu usnout a furt čumím na hodiny...
Já ten Avirilík používám i teď na bříško a jsem s ním spokojená - jestli budu na mimčo, nevím. Ale kolikrát jsou lepší ty obyčejný věci, než třeba ty drahý Johnsony..
Beru-přesně tak.Jo a docela hodně maminek si stěžovalo na ten Johnson,že děti po tom měli vysušenou kůži nebo dokonce vyrážku,takže ten jsem vůbec nepoužívala.Já z kosmetiky používala většinou nivea(krémík na tělíčko) a pak ten Aviril.
Není tady
Tak jsem si holky dlouho chrupla.Míša přilítla ze školky a hned mi skočila do postele a už ječela,že jí bolí nožička.
Sylvi-koukni na leták.Teď jsou tam i plenky pampers v akci.
Upravil(a) Rendas (8. 1. 2009 13:41)
Není tady
Holky mě už z těch zas...ných úředníků asi trefí!Tak mi volal manža,že účetní z práce volala na tu sociálku,aby mi konečně poslali tu marodku!A prý,že mám něco špatně napsané od doktora,takže zítra musím jet opět k doktorovi do Luhačovic a znovu to poslat na soci´álku!Mě už z toho snad trefí!ti úředníci už nejsou normální!
Není tady
Zuzi, to jsou úředníci , asi mají pocit, že se doma nudíš ne?
Rení, už jsem koukala, asi je taky koupím a je fakt, že já tu kosmetiku používám taky vcelku obyč, jen na tu prdku ten hipp, to je ta tubička asi 70 Kč, a jinak taky niveu a dětský ubrousky taky obyč.
Beru, ono kolikrát opravdu nejdražší neznamená nejlepší vidíš a ten olejíček jsme opravdu měli aviril, podle tý lahvičky, co je na letáčku a nebyl špatný, aspoň u nás se malej nikdy neosypal
Musím si pomalu sepsat, co budu potřebovat dokoupit v drogerce, koukám už balíte tašky a já nemám ani připraveno pro prcka - oblečky, pleny nic , nějak nestíhám i když jsem doma a tak rychle to utíká, že budu muset pomalu spíš rychle začít co?
Není tady
Silvi-pak že se těhulky nemají rozčilovat!
Na ten Johnson jsem slyšela jen samý negativa!Takže do toho nejdu!Taky to musím sepsat a vydat se někdy na nákupy!Už to mám v hlavě vše pomíchané!
Není tady
Jé Zuzi, ty máš malinkatej pupíček
, tak to já mám proti tobě nechci říct co, no pandírko.
Je fakt, že ten johnson nic moc, kosmetiku jsem taky nepoužívala a ubrousky taky stojí za prdlačku.
No o tom rozčilování, mě zase hejbnul žlučí nejstarší junior - zase poznámka typu ve škole opět něco chybí, včera měl poznámku typu písmenka v nepořádku. Takže už jsem tu ječela jak totální hysterka, no asi mi fakt brzy šlehne
Není tady
Juuuuuuuuuuuuu!To je pupajs!
Silvi,on z toho ještě vyroste!To víš,že je to na ně hodně zodpovědnosti najednou!A pak kluci...co si budem povídat!No ale přísná na něj být musíš!Právě proto,aby se jen lepšil!
Není tady