29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holčičku čeká: Imzadi, Luciana81, Zuzanecka, Yvetta
chlapečka čeká: Rendas, Berka, Kotrmelína, Sylviik, Fidorka, Sillwan, Sussannka,
Martina33, Eweli, Pavka, Sussanka
NÁŠ VOZOVÝ PARK
Kotrmelína: Implast Bolder, barva 222
Berka: Quinny Speedi
Sylviik: I'COO Pocco Country
Fidorka: Teutonia Mistral P
Yvetka: Cam Cortina
Zuzanecka: X-Lander XA limit
JanaT: Dorjan Cross Country, barva cc 116
Rendas: Deltim
Imzadi: dvojčátkový Baby Welt OHIO TWIN
Cassiopeia: Implast Bolder
Martina33: Quinny Freestyle 3XL, barva Navy
JanaT
26 let, snažení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF potvrzeno 13.6.08 těhotenství z krve
termín porodu: 15.2.2009
vybraná jména: Eliška/Jáchym
srdíčko: za 14 dní od potvrzení z krve
první pohyby: 21+3 (7.10.)
můj web:
sylviik
30 let, snažení o 3. dítě celý jeden měsíc , doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
termín porodu: 26.2.2009
vybraná jména: Ondra
srdíčko: 4.7.2008
první pohyby:
můj web:
Berka
29 let, snažení od 9/2004, 2 zamlklá těhotenství, 1 samovolný potrat, 2/2008 mimoděložní těhotenství v rohu děložním, 4.7.08 - dvě čárky!!
termín porodu: 5.3.2009
vybrané jméno: Tomášek
srdíčko : 6+0 tt
první pohyby: 16+5 (23.9.08)
můj web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Rendas
29 let, snažení o 2.dítě od 12/2007, doma už je 3,5letá Michalka
termín porodu: 5.3.2009
vybraná jména: Tomášek
srdíčko : 14.7.2008
první pohyby: 16+6 (24.9.)
můj web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Imzadi
24 let, snažení o první dítě od března 2006, po 2. IVF objeveny 27.6. //
a 4.7 potvrzeno, že to budou dvojčátka a už víme, že to budou 2 holčičky
termín porodu: 8.3.2009 (podle poslední ms)
vybraná jména:
srdíčko : 17.7.2008
první pohyby:
můj web:
Kotrmelína
31 let, snažení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
termín porodu: 10.3.2009
vybraná jména: Alex/Erik
srdíčko: 28.7.2008
první pohyby: 18+2
můj web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Luciana81
27 let, snažení o 3. dítě jeden rok, doma dva kluci 3 a 7 let
termín porodu: 13.3.2009
vybraná jména: Veronika
srdíčko : 10+0 tt
první pohyby:
můj web:
Martina33
33 let, podařilo se ihned po vysazení HA, doma 15tiletá dcera
termín porodu: 15.3.2009
vybraná jména: Vojta
srdíčko:
první pohyby:
můj web:
Zaječice
27 let, snažení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
termín porodu: 25.3.2009
vybraná jména:
srdíčko: 28.7.2008
první pohyby:
můj web:
Fidorka
32 let, snažení o první dítě od června 2007, po 1. IVF (a 1.ET) objeveny 18.7.08 //
termín porodu: 27.3.2009 (podle utz ve 20+5)
vybraná jména: Nathaniel
srdíčko: 31.7.2008
první pohyby:
můj web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Eweli
xx let, doma už holčička nar. 05/2007
termín porodu: 27.3.2009
vybraná jména: Honzík
srdíčko: 28.8.2008
první pohyby:
můj web:
sillwan
32 let, doma malý Tomášek, druhé těhotenství klaplo napoprvé
termín porodu: 29.3.2009
vybraná jména:
srdíčko: 25.8.2008
první pohyby: 15+6
můj web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Zuzanečka
23 let, snažení o první dítě od listopadu 2007
termín porodu: 1.4.2009 (podle utz)
vybraná jména: Nela
srdíčko: 12.8.2008
první pohyby:
můj web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snažení o první dítě od 01/2008
termín porodu: 8.4.2009
vybraná jména: Veronika/Jan
srdíčko:
první pohyby:
můj web:
Pavka
30 let, snažení o první dítě od 03/2006
termín porodu: 17.4.2009
vybraná jména: Jindřich
srdíčko: 28.8.2008
první pohyby:
můj web:
Sussannka
27 let, snažení o první dítě 10 měsíců
termín porodu: 27.4.2009
vybraná jména:
srdíčko: 5.9.2008
první pohyby: 16tt
můj web:
Tereza82
26 let, doma už 19měsíční Vojtíšek
termín porodu: 4.5.2009
vybraná jména: Káťa
srdíčko: 30.9.2008
první pohyby: od 20tt
můj web:
Yvetta
21 let, zadařilo se napoprvé po vysazení HA
termín porodu: 5.5.2009
vybraná jména: Adélka nebo Terezka
srdíčko: 30.9.2008
první pohyby: 18 tt
můj web:
Lúthien
22 let, zadařilo se napoprvé
termín porodu: 8.5.2009
vybraná jména:
srdíčko:
první pohyby:
můj web:
ROK 2009
Začíná nejen křesťanský kalendářní rok, ale i čínský.
Končí rok ve znamení Krysy a brzy začne rok Buvola, v němž se právě po celý rok 2009 budou rodit děti, tedy i naše jarňátka.
Vlastnosti buvola jsou velice zajímavé a záviděníhodné. Buvol je hora svalů a síly, které zrozence v jeho znamení předurčují ke spoustě tělesné i vnitřní síly, vytrvalosti a systematičnosti. Na hlavě má rohy jako důkaz, že se dovede bránit. Buvol je pomalý, klidný tvor, lidé zrozeni v něm tudíž nečiní žádná unáhlená rozhodnutí a nenechávají se ovlivnit řečmi, které kolem nich rozšiřují druzí. Buvol stále kráčí vpřed, a to s rozmyslem a připraveně. Dokáže čelit i nepřízni osudu.
Jaký je člověk, který se narodil do znamení Buvola?
Pro takového člověka je práce jeho koníčkem. Práce ho totiž uklidňuje. Je pilný a systematický a je na něj spolehnutí. Buvol je originální ve všech směrech. Oplývá i inteligencí a osobním půvabem. Takový člověk je vždy sám sebou a má své zásady. Buvol je v přátelství věrný a důsledný. Ač působí navenek uzavřeně, miluje večírky a zábavu, zná však míru. Buvolu můžete důvěřovat, jako žádnému jinému tvoru z čínského horoskopu.
Jaké jsou buvolí děti?
Buvolí děti rády něco tvoří a dokazují, že jejich práce je užitečná. Buvol může mít nadání na matematiku i gramatiku. Celkově se dobře učí a nemívají problémy s diciplínou, ačkoli je to hlavně svérázné dítě, má vlastní hlavu a chce si jít svou cestou.
Jaké povolání se hodí pro Buvola?
Lidé ve znamení buvola jsou inteligentní, trpěliví a pečliví a vynikají téměř v každém povolání, které si vyberou. Jsou vynikající sportovci, hudebníci, umělci, vědci, architekti a lékaři.
Co Buvola čeká a nemine?
Celý život Buvola je klidnější než životy lidí narozených v jiných znameních. Je to dáno jeho pracovitostí. V dětství se mládě o vše zajímá, a protože je toho tolik, co chce vědět, tak na hlouposti nemá moc času.
Osobnosti narozené ve znamení buvola:
Princess Diana, Gerard Ford, Walt Disney, Waren Beatty, Bill Cosby, Madeleine Albright, Margaret Thatcher, Bruce Springsteen, Vincent Van Gogh, Jon Bon Jovi, Charlie Chaplin, Aristoteles, Robert Kennedy, Dustin Hoffman, Richard Burton, Kate Moss, Meg Ryan, George Clooney, Sammy Davis Jr., Anthony Hopkins, Heather Locklear, Eddie Murphy, Meryl Streep, Sigorney Weaver, Jim Carrey, Paul Newman, Napoleon, Jack Nicholson
Upravil(a) Fidorka (20. 1. 2009 20:00)
Není tady
Ahojky, zdravím do novýho domečku! A přeju nám všem jen samé dobré zprávy!
Tady u nás je dneska tak krásně, úplně to sluníčko láká ven! Ale myslím, že tam bude pěkná kosa! Už se moc těším na jaro a na teplo.
Zuzanko to je mi líto, že ti nesedl čajík, třeba princezně nechutná medík. Té naší berunce zas nejedou jogurty a bez milosti mi je posílá zpět
Holky jinak já začínám mít problém usnout, vždycky jsem byla jak méďa - lehla jsem a skoro na povel usnula ale poslední týden ležím, koukám do stropu a nic. No a pak nakonec ráno vychrapuju do 10h.
Není tady
Zuzi - no tak to mě naštěstí (nebo bohužel ) nevadí nic a nikdo mi nic nevrací!!
A čaj s medíkem piju denně! a jogurty Yvi taky
takže holky, proto asi tak nepřibíráte Našemu Tomáškovi jede všechno - no jo, po mamince
Rendí - super, gratuluju k úspěšné kontrole - tak to už i náš prcek má dvě kila, jupí!!!!! (no, jo, ale maminka + 13 - by mohl mít tak sedm aspoň)
Není tady
Yvetko,s tím spánkem se to ještě třeba zlepší!Já mám taky takové přechodné fáze!Týden v poho a pak zase třeba týden spím jen tak v polospánku!
Beru já že nepřibírám?Hlásím +10 Kg:dumbom:
Není tady
Zuzi - tak to je fajn, že netloustnu sama
Yvi - jak píše Zuzka - občas se mi spí v pohodě a občas jsem 3 - 4 hoďky přes noc vhůru a to nemluvím o minimálně jedné návštěvě wc za noc.... a někdy prostě i otočení bolí, tak se vzbudím..
a začínají mě bolet jako když třísla - horní část stehen - u té kosti až - asi se to tam nějak roztahuje, či co..
Fí - já taky většinou mám zábrany v lékárně jak píše Rendí - jsem taky prdlá... ale nicméně musím se pochválit, už mi víc chlapů řeklo (a nejen manžel), že naopak těhu je mooc sexy...a že mi to sluší - takže třeba ji zrovna on pozorně okukoval!!!
Není tady
Beru,ono to prý bolívá ve 3.trimestru tam jak popisuješ!Prostě se dělo připravuje na porod!
Jestli můžu poradit,tak je velmi pohodlné na spaní si dát pod nohy nějaký hodně vysoký polštář!Je to dobré pro toho koho bolí nebo natékají nohy,nebo koho trápí křeče,.
Není tady
Ahojík, super, nový chlíveček
Zuzi, s tím polštářem je to pravda, částečně pod nohy a bříško, taky už jinak neusnu a na zádech, to se už hoodně dlouho nedá
Beru, mě bolí až pomalu nahoře kyčle, kolikrát mám co dělat abych to rozchodila, no holt tělo už není nejmladší a mám operovaný kolenní kloub, tak přeci jen ta vyšší námaha na klouby, no ještě pár dní vydržet a bude to
Teda ale dopoledne jsem se úplně vyděsila, začlo mi bolet břicho a malinko píchání z boku, tak jsem se v klidu uklidňovala, že ještě neee.
Já jdu zase 19. do poradny, kolik už nám "drobek" přibral, když měl v 32. týdnu 2250 g.
Není tady
holky díky, ten polštář zkusím!
Sylvi - jo jo, bolí to, že taky když rychleji vstanu, tak to cítím pořádně a trochu i kulhám - no děsný!
a taky mě občas zabolí bříško a třeba na něj chytnu a tvrdý, tak trochu plaším... ale ještě pár týdnů musíme vydržet!!!
já jdu taky na ko 19.1. a pak už i na mateřskou
Není tady
Beru-zrovna jsem někde četla že ve 33tt by mamina měla mít nahoře tak 10-13kg-takže jsme v limitu :lol:teda když do příštího týdne nic nepřiberem.Já mám 13,5kg
Jo a jsem ráda,že nejsem prdlouš jenom já .
Zuzi-pusinka už je o trošku lepší,ale včera děs,odvezla jsem Míšu do školky a šla to zaspat a večer jsem ulehla před osmou hodinou a spala až do 4hodin do rána.
Upravil(a) Rendas (8. 1. 2009 11:26)
Není tady
Rendí, jj ještě pár týdnů, ono mi tam začalo jakoby vystřelovat píchání z boku, to ještě neznám, vždycky mě porod vyvolávali , tak je to pro mě novinka.
Ten zub, teda už nee, snad brzy přestane, manžovi trhali asi v říjnu a bral pak nějaký totální oblbováky po kterých byl jak ..., no víte co. Ale to teď bohužel neklapne viď?
Tak přírůstek má být 10-13 kg v 33. týdnu? Tak doufám, že to už nestihnu, i když dopoledne jsem se vrhla na salonky, co tu mám do vánoc, mám tu hafo sladkýho
Není tady
Reny,tak to ti věřím,že jsi to radši zaspala!Tak teď už by to mělo být jen lepší!Zrovinka došel leták z drogerie Teta,tak obkukávám ceny.
Silvi máš zkušenosti s tím úplně obyčejným dětským olejíčkem Aviril?To se používalo jestě když mi jsme byli malí!
Není tady
Zuzi-snad už to bude lepší,musí.
já teda olejíček aviril nepoužívala,ale aviril na prdku jsme používali a byla jsem s ním spokojená,u nás lepší než ten bepanten.Jinak ho ještě teď občas používám na Míšku,když se ve školce špatně utírá a má to trochu červený.Myslím si,že aviril je dobrý.Já musím kouknout teda na net,co mají v akci-nám letáky domů nechodí.Jinak v hypernově jsem si včera koupila vložky od helenharper vložky do podprdy-měli je za 60kč.
Není tady
Zuzi taky jsem na ten leták z Tety koukala dneska ráno, a ještě na ten prášek na praní Batole! Aviril si pamatuju, to snad ani nic jinýho nebylo, že?
Rendi dobře žes ten zub zaspala, zuby jsou hrozný svi.nstvo!
Není tady
Holky teď jsem mrkla na snažilky a koukám že naše Verranka má od 31. 12 // ! Nechci tady teda být za klepnu, ale myslím že je to pěkná pozitivní zprávička.
Je taky možný že už to víte a já jsem jenom opožděná
Není tady