Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 24. 1. 2009 0:13

lala09
♥♥-----

Re: laska uz neexistuje!!!

Selima napsal(a):

Skúsiť to neprenášať do vzťahu, ale riešiť... prísť na to, čo ti vadí, z čoho si nešťastná a hádavá... nájsť si známych, prácu... robiť si radosti...

neprenaset do vztahu, ani nevim jak to udelat jsme spolu 24h denne, nemam vubec zadne soukromi, jasne chapu, ze momentalne prochazime tezkym obdobim,ale uz nezvladam sama sebe, vybuchy vzteku jen tak z niceho nic kvuli pitomym prkotinam...ale co, asi jsem uz k nevydrzeni sama se sebou...Strasne spatne prijmam zmeny, kterych za poslednich par mesicu byla az az...
Uz me nepritahuje, nechci aby se me dotykal, aby me libal, aby se na me vubec dival....ja nevim jak tohle vsechno prejdu...a to jsme spolu neco pres rok roll

Není tady

#52 24. 1. 2009 7:31

kristian
Host

Pokud můžeš a je to v Tvých možnostech - udělej si třeba jen víkend pro sebe,lázně nabízejí víkendové pobyty,nebo na hotel,hory.Asi potřebuješ být sama a vše si promyslet.Pomohlo by Ti to.smile

#53 24. 1. 2009 11:48

lala09
♥♥-----

kristian napsal(a):

Pokud můžeš a je to v Tvých možnostech - udělej si třeba jen víkend pro sebe,lázně nabízejí víkendové pobyty,nebo na hotel,hory.Asi potřebuješ být sama a vše si promyslet.Pomohlo by Ti to.smile

Vikend sama pro sebe to ani nejde, jeste by si myslel ze tam za nekym jedu, je hrozne zarlivy to se mu musi nechat....a navic momentalne mi to finance nedovoluji abych nekam jela...
Rikala jsem si ze se treba zajdu projit, ale dneska je tu takova bourka, ze by nevyhnal ani psa.
Jsem na neho umyslne skareda, jen aby pochopil ze my dva uz na to nemame byt spolu, aby ho to tak nebolelo az odejdu, coz se mi poslednich par tydnu honi hlavou...sice momentalne nemam kam...ani finance abych si pronajala byt....ale neustale mi tahle myslenka premyta mozek.
Ja cely zivot od neceho utikam, asi nemam rada kdyz me nekdo fakt moc miluje..nevim, jsem ze vseho zmatena a pripadam si osamela...sjuk

Upravil(a) lala09 (24. 1. 2009 11:50)

Není tady

#54 24. 1. 2009 12:07

hrosanek
Host

Možná to bude tím Lálo, že ten pán Tě zase tak moc nemiluje. Ten pán Tě chce vlastnit, žárlí na Tebe, nechce Tě nikam pouštět. Jsi jeho majetkem a miluje Tě jen, když budeš hodná. To, co prožíváš je psychická sebetyranie. Vždycky je nějaká možnost, jen jí zkus najít. V kleci, i kdyby byla sebevíc zlatá průchod ven nenajdeš.

#55 24. 1. 2009 12:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Lálo já si taky nemyslím, že tě zase tak moc miluje, souhlasím s tím, co napsala hrošánek.

jo a ještě jsem se chtěla zeptat - to jak jsi psala, že jsi na něj hnusná aby ho tak nebolelo až odejdeš nemyslíš vážně, že jo va takhle hloupý výmluvy a řeči jsem slyšela naposled v 15 big_smile jo a nebo jsme si taky říkali - ty si zasloužíš někoho lepšího tonguebig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 24. 1. 2009 13:24

lala09
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Lálo já si taky nemyslím, že tě zase tak moc miluje, souhlasím s tím, co napsala hrošánek.

jo a ještě jsem se chtěla zeptat - to jak jsi psala, že jsi na něj hnusná aby ho tak nebolelo až odejdeš nemyslíš vážně, že jo va takhle hloupý výmluvy a řeči jsem slyšela naposled v 15 big_smile jo a nebo jsme si taky říkali - ty si zasloužíš někoho lepšího tonguebig_smile

Mno jo, si mas pravdu...s tim ze jsem trochu detinka v tomto smeru...asi jsem predevsim nastvana sama na sebe...ted jsem par mesicu doma, prestehovali jsme se do noveho lepsiho vetsiho mesta...ted jsem bez prace a predtim jsem mela nabidek habadej....co jsme se prestehovali...snazim se najit si praci...ale vsechno jde nejak pomalu, jsem vztekl ze jsem nezustala, kde jsem byla...ale ono neeeee, prestehujeme se , najdem si lepsi praci, bude lepsi vice kulturnejsi a na lepsi urovni ten nas zivot....ted si pripadam jako troska, nic se mi momentalne nevede....to cekani na praci me drti, on praci nasel pred par dny...je ve vyberovem rizeni na manazera...a ja premyslim o tom jestli mu bez te hromadky nestesti a utrapeneho obliceje(jako me) nebude prece jen lepe. Nemam naladu s nim komunikovat, jsem smutna a neradsi bych v tom mem vnitrnim trapeni byla sama... usch

Není tady

#57 24. 1. 2009 15:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lálo já věřím, že je to jen přechodné období a zasejc bude dobře smile wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 24. 1. 2009 16:02

Tari
♥♥-----
Místo: Praha

lala09 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Mno jo, si mas pravdu...s tim ze jsem trochu detinka v tomto smeru...asi jsem predevsim nastvana sama na sebe...ted jsem par mesicu doma, prestehovali jsme se do noveho lepsiho vetsiho mesta...ted jsem bez prace a predtim jsem mela nabidek habadej....co jsme se prestehovali...snazim se najit si praci...ale vsechno jde nejak pomalu, jsem vztekl ze jsem nezustala, kde jsem byla...ale ono neeeee, prestehujeme se , najdem si lepsi praci, bude lepsi vice kulturnejsi a na lepsi urovni ten nas zivot....ted si pripadam jako troska, nic se mi momentalne nevede....to cekani na praci me drti, on praci nasel pred par dny...je ve vyberovem rizeni na manazera...a ja premyslim o tom jestli mu bez te hromadky nestesti a utrapeneho obliceje(jako me) nebude prece jen lepe. Nemam naladu s nim komunikovat, jsem smutna a neradsi bych v tom mem vnitrnim trapeni byla sama... usch

myslím, že hlavní je NEBEJT ve vnitřním trápení sama! ono se říká že sdělená starost je poloviční a asi na tom vážně bude kus pravdy. zakuklit se do sebe když něco trápí je to nejhorší, věř mi, všechno se zdá stokrát horší a beznadějnější

Není tady

#59 24. 1. 2009 16:30

lucrezia
♥♥-----
Místo: Kanada

Lala, clovek sa uci svojimi chybami. Nic takeho hrozneho si neurobila, nikomu si neublizila, tak preco mas vycitky svedomia pre svoju minulost. Minulost bola, teraz je pritomnost. Tvoj priatel je priserne ziarlivy a jednoducho nestravil tvoju minulost. A ked ma myslienky, ze ako sekretarka budes sexovat zo sefom, myslim, ze to teda nie je clovek, s ktorym by si mala planovat buducnost. Iba ak chces cely zbytok zivota prezit vo vecnom vycitani a trapeni sa. Daj mu kosom, najdi si niekoho ineho. O svojej minulosti mozes hovorit, ale ak by si si nasla niekoho ineho, mozno by bolo lepsie hovorit o minulosti iba trochu. Minulost nie je az taka podstatna. Milujuci partner nie je zatazeny na minulosti. Vyrovnany clovek nema problemy prijat minulost druheho cloveka.

Není tady

#60 26. 1. 2009 17:04

lala09
♥♥-----

uz spolu nemluvime zase 5 dni, ticha domacnost....spime kazdy na sve strane postele....no joooo at tak porad dokola sjuk Je to jak na horske draze...

Upravil(a) lala09 (26. 1. 2009 17:49)

Není tady

#61 27. 1. 2009 15:02

lala09
♥♥-----

dalsi den spolu nemluvime, vcera jsme sli spolecne akorat nakoupit...suse jsme prohodili nekolik slov....dnes ani slovo uz vazne premyslim, ze sama sebe tim dohanim k odchodu, asi to bude nejlepsi reseni pro nas oba, ani nevim kam pujdu....

Není tady

#62 27. 1. 2009 17:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Začni sa na to postupne pripravovať, asi.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí