|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

lala09 napsal(a):
mashanka napsal(a):
lala09 napsal(a):
joo to je pravda, jeden me zachranil a druhy me zacina dusit.....Zachránila ses sama - on ti jen pomohl vidět, že nejsi tak špatná a nenapravitelná troska, jak sis myslela.
A tenhle by možná zachraňoval rád, ale už nemá co, tak se z tebe zase toho vyvrhele snaží dělatNo na tom budu muset zapracovat, nevim jestli mam jeste udelat krok vpred, a jeste jednou to probrat_?Nebo uz to mam nechat byt?
Rozhodnou se musíš sama. Pokud Ty máš chuť udělat krok, klidně ho udělej. Ale nedělej ho kvůli druhému, aby si nemyslel, aby se necítil.......... někdy musí být člověk sobecky, není to nic špatného - hájíš si tím svoje štěstí.
Není tady
Po tom co jsme si rekli... a ja mu rekla at se brzy zbali a pada.....a cim driv to bude tim lepe....ach jo kdybych taky vsechno neresili s horkou berani hlavou...hlavou zed neprorazis a u nas dvou to plati dvojnasob....
Není tady

Proč taky prorážet hlavou zeď, když existují dveře, že ?
Buď v klidu, jsou na světě horší věci, které by člověka mohly potkat
Jsem taky Beran, csce trošku jiný, ............... ty potřebuješ mít pocit, že jsi dobrá - a ty jsi dobrá, když uvážíme, jaké procento lidí se dokáže vyhrabat bez následků z toho, v čem jsi kdysi byla - můžeš být se sebou spokojená 
Upravil(a) mashanka (8. 1. 2009 14:50)
Není tady
lala09 napsal(a):
Po tom co jsme si rekli... a ja mu rekla at se brzy zbali a pada.....a cim driv to bude tim lepe....ach jo kdybych taky vsechno neresili s horkou berani hlavou...hlavou zed neprorazis a u nas dvou to plati dvojnasob....
Vcera uz si presouval obleceni z loznice....tak jsem mu razantne rekla ze mu pomuzu...at ma vic mista....ta ticha domacnost me zabijiiiiii:dumbom:
Není tady
mashanka napsal(a):
![]()
![]()
To jo a jsem rada, ze me teda jeste nepotkali, je mi 25 a nekdy si pripadam na dvakrat tolik....
Není tady

lala09 napsal(a):
lala09 napsal(a):
Vcera uz si presouval obleceni z loznice....tak jsem mu razantne rekla ze mu pomuzu...at ma vic mista....ta ticha domacnost me zabijiiiiii:dumbom:
To vydržíš - až se odstěhuje, bude ti líp
Není tady

lala09 napsal(a):
mashanka napsal(a):
![]()
![]()
Buď v klidu, jsou na světě horší věci, které by člověka mohly potkatTo jo a jsem rada, ze me teda jeste nepotkali, je mi 25 a nekdy si pripadam na dvakrat tolik....
Neboj, taky tě potkají, tomu neujde nikdo. Ale prostě je zvládneš, protože ti nic jiného nezbývá - jsme na tom všichni stejně 
No vidíš - a mně je skoro 2x tolik a připadám si na 25 - až se odnaučíš nechat si ubližovat a užívat si života, zlepší se to
Upravil(a) mashanka (8. 1. 2009 14:58)
Není tady

Už musím jít, tak se měj pěkně
Není tady
mashanka napsal(a):
![]()
![]()
Jsem taky Beran, csce trošku jiný, ............... ty potřebuješ mít pocit, že jsi dobrá - a ty jsi dobrá, když uvážíme, jaké procento lidí se dokáže vyhrabat bez následků z toho, v čem jsi kdysi byla - můžeš být se sebou spokojená
Moc ti dekuji za prispevky, jsem rada ze to mam skym probrat...posledni dobou uz jsem to vsechno dusila v sobe a moooooc dobre mi to nedela....Jsem hrozne vdecna ze jsem jaka jsem a ze jsem se z toho dokazala vykopat....bez nasledku.....
, porad me neco zene kupredu....at uz je to cokoliv.....snazim se na stare casy nemyslet....udelala jsem si pomyslnou bilou tlustou caru ve svem podvedomi....a pokazde kdyz se vloudi nejaka vzpominka z minulosti hned si vzpomenu na to caru...jeste jsem si tam domyslela START ....snad to pomuze...
Není tady

Tak super. Možná že ani není nutné ty vzpomínky vytěsňovat - k životu patří, je to prostě období, které už skončilo. Až ti bude blbě, můžeš si alespoň vzpomenout na to, že ti kdysi bylo ještě hůř a taky jsi to zvládla - tak čau
Není tady
mashanka napsal(a):
Tak super. Možná že ani není nutné ty vzpomínky vytěsňovat - k životu patří, je to prostě období, které už skončilo. Až ti bude blbě, můžeš si alespoň vzpomenout na to, že ti kdysi bylo ještě hůř a taky jsi to zvládla - tak čau
diky moc!!!Mej se krasne a hezky mej supr cupr den!!!!
Není tady
tak jsem se odhodlala a rekla jsem mu ze si klidne muze vzit auto pokud bude potrebovat.....tak mi podekoval, rekl ze ho bude potrebovat zitra....pak chodil po byte sem a tam jako by neco hledal....hmmmm spis cekal ze budume pokracovat v konverzaci....ja ve sprse, pak jsem se chystala ven....asi to vzdal, vypada utrapene....tak nevim.....uvidime jak to bude vypadat dneska vecer.....
Není tady

No bude to pohnuté, ale: Vydržať! Ak to teda myslíš vážne.
Není tady

lala09 napsal(a):
tak jsem se odhodlala a rekla jsem mu ze si klidne muze vzit auto pokud bude potrebovat.....tak mi podekoval, rekl ze ho bude potrebovat zitra....pak chodil po byte sem a tam jako by neco hledal....hmmmm spis cekal ze budume pokracovat v konverzaci....ja ve sprse, pak jsem se chystala ven....asi to vzdal, vypada utrapene....tak nevim.....uvidime jak to bude vypadat dneska vecer.....
Jo, bude utrápený přesně do té doby, dokud tě zase nedostane tam, kam potřebuje.
Není tady
Lalo: To neustane, věř mi je to z vlastní zkušenosti a uteč dokaď je čas s dětma je to horší, teď jsi bez závazků
Není tady
Ahoj,vcera prisel pozde vecer,......rekli jsme si ahoj....a pak zase ticho.....nejak mi to nedalo a rekla jsem zda si nahodou nechce o necem promluvit a zdali mu nevadi mit tichoudomacnast.....hmmmmm tak jsme si sedli a popovidali si o tom.....vysvetlila jsem mu ze takhle to dal nejde....atd. vsak si to asi umite predstavit....veci se pomalicku vraci k normalu.....tak uvidime jestli se polepsi....hmmmm rekla jsem mu ze priste neco takoveho zase po par sklenickach udela, rano pote uz tu nebudu...takze rekl ze by mi to nezazlival....tak uvidime....
Dekuji vsem za nazory a rady, holky jste fakt oporou!!!!!
Není tady

A kdyby řekl, že by ti to zazlíval, tak co ? Tak bys zůstala ?
Není tady
No jo po hadce...usmirovani...ale nemam vubec chut na sex..je to normalni?
Není tady

je 
Není tady

lala09 napsal(a):
No jo po hadce...usmirovani...ale nemam vubec chut na sex..je to normalni?
já myslím, že tyhle dohady musí být hodně vyčerpávající, takže to je úplně normální, že nechceme sex s někým, kdo nám ubližuje 

Není tady
Je třeba mluvit mluvit a zase mluvit se svým protějškem
Není tady
Uz se to mezi nama trosku lepsi, dneska jsme se byli projit po meste, docela se to uklidnilo....Ale porad nemam sebemensi chut na sex!!!!!!!Ono mluvit mluvit mluiv...treba pred par dny jsme sli nakupovat do supermarketu a pohadali jsme se u toho kdo bude platit....jaaaaa jsem nejaka cela rozhozena, ...asi je to normalni:skurt:
Není tady

lala09 napsal(a):
Uz se to mezi nama trosku lepsi, dneska jsme se byli projit po meste, docela se to uklidnilo....Ale porad nemam sebemensi chut na sex!!!!!!!Ono mluvit mluvit mluiv...treba pred par dny jsme sli nakupovat do supermarketu a pohadali jsme se u toho kdo bude platit....jaaaaa jsem nejaka cela rozhozena, ...asi je to normalni:skurt:
Tak o placení bych se rozhodně nehádala. Kdyby chtěl platit, byla bych velkorysá a ustoupila 
Není tady
Takze se to po 14 dnech hrouti znovu....jsem podrazdena, nechci s nim vubec nic mit, nechci aby na me mluvil....proste nic...tentokrat mi nic neudelal...mam depku, prestehovali jsme se, momentalne jsem doma uz par mesicu...asi mi to leze na mozek, vecne mam spatnou naladu,jsem zamracena....uz nevim co dal 
Není tady

Skúsiť to neprenášať do vzťahu, ale riešiť... prísť na to, čo ti vadí, z čoho si nešťastná a hádavá... nájsť si známych, prácu... robiť si radosti...
Není tady