Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 1. 2009 0:09

lala09
♥♥-----

laska uz neexistuje!!!

No tak uz jsem tu zase, ....neni to ani tyden co jsem nekomu odepisovala...mam fajn chlapa.....Tak stacil tyden a uz se to obratilo presne tam kam to vzdycky smeruje....do tech mist kde slunce nesviti....
Takze kde zacit...je toho hodne a hodne se toho nahromadilo....
Asi bych zacala tim, ze jsem uz od 14 brala drogy...pak se to se mnou vezlo ne zrovna valne ale nakonec jsem dostudovala a pak jsem ojela tancovat jako stripterka do zahranici...byla jsem mlada, lakali me lehce vydelane penize a nezavislost a chtic cestovat...tohle se semnou tahlo asi rok, opet se pripojily drogy a lifestyle stripterky, ponocovani do rannich hodin, vecirky...etc. ale nikdy jsem nezsla dal jako jine holky...nikdy jsem s nikym nespala za prachy...v tomhle jsem mela jasno...pak jsem potkala chlapa, ktery me z toho vseho vytahl...a dodnes jsem mu vdecna....zacala jsem na sobe makat a prosla detoxem...bydlela jsem s timto muzem par let doslova na samote u lesa....v anglii....po nejake dobe to mezi namo prestalo klapat on byl o 20 let starsi nez ja....takze byl cas postavit se na vlastni nohy....a znova zacit zit jako normalni clovek....odjela jsem do spanelska a zacala od nuly, naucila se spanelsky od nuly, nasla si praci v hotelu a tak jsem zila nekolik let v poklidu....a zarekla jsem se ze na chlapy kaslu...jen jsem si uzivala....az do doby kdy jem potkla muze o kterem jsem si myslela ze to je ON ten na ktereho cekam...., verila jsem mu natolik ze jsem mu rekla o vsech slastech a strastech meho zivota....
No ach jo a ted to prijde....pokazde kdyz si nekde vyjdeme a dame si par sklenicek....vsechno se to obrati proti me....staci malo a pohadame se do krve...uz jsme se hodnekarat rozchaeli a zase zchazeli, po kazde prohadane noci, vzdy mi nezamomina pripomenou jaky loooooooser jsem byla a ze jsem chodila s chlapem co by mi mohl delat tatu....a dalsi po*n veci....druhy den me to vsechno boli a porad se vracim v case....jako bych to vsechno chtela zmenit...ale uz svoji minulost nikdy zmenit nemuzu...bohuzel pokazde co se pohadame, rozchazime a ja si celou noc rikam, ze za to jak se ke me chova odejdu, uz to mam urovnane naplanovane....ale rano je vsechno jinak....nejak si o tom pres den promluvime, on se omluvi a ze je mu to lito...vsak to asi znate....a pokazde co si rikam ze odchazim opet od neceho utikam....a pokazde ho mam rada min a min...takze minuly tyden presne na novy rok jsme se opet pohadali kvuli blbosti, opet to vyvrcholilo k vycitkum me minulosti a ja uz jsem si rekla ze ted je to fakt zlom:vissla: ..........takze uz mi s nim neni dobre, uz ho miluji min nez min... a ted jsme dospeli k tomu ze jsme se rozhadali kvuli te kadce, prototze ja to nemuzu prekousnou, ze me porad obvinuje z moji minulosti.....tak jsem mu rekla ze uz ho nechci a ze je konec.....neni to tak jednoduche jak se zda...hlava rika ne a srdce mi to drasa hrat zeleznou damu...ze je konec a on spi v obyvaku ja v lozninici....je fakt konec, ale ja nechci....ani uz asi nevim jestli chci....
prosimmmmm pokod jste docetli az sem poradte ....muzu ho jeste milovat_da se to jeste vzit zpet?jak dal....

Není tady

#2 8. 1. 2009 0:16

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: laska uz neexistuje!!!

a proč se nutíš k tomu, milovat zrovna jeho ? Copak je jediný na světě ?
V první řadě bys měla mít ráda sebe. Zasloužíš si to, za to všechno, co jsi zvládla - vyhrabat se z toho srabu. Až odpustíš svoji minulost sama sobě, potom se tě nedotkne, i kdyby ti ji někdo vyčetl. Prostě, čo bolo, to bolo, terazky som super holka - a jestli to někdo nevidí, jeho smůla

Dokud ti ty jeho kecy budou vadit, má tě v hrsti

Upravil(a) mashanka (8. 1. 2009 0:17)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 8. 1. 2009 0:22

lala09
♥♥-----

mashanka napsal(a):

V první řadě bys měla mít ráda sebe. Zasloužíš si to, za to všechno, co jsi zvládla - vyhrabat se z toho srabu. Až odpustíš svoji minulost sama sobě, potom se tě nedotkne, i kdyby ti ji někdo vyčetl. Prostě, čo bolo, to bolo, terazky som super holka - a jestli to někdo nevidí, jeho smůla

mas pravdu, asi me to vsechno mrzi tolik, protoze jsem jeste sobe asi za to vsechno svinstvo neodpustila sobe a ani to neumim uz je vsechno davno....ale tim ze mi to porad pripomina je to jako by to bylo vcera a ja se porad nemuzu hnout z mista....dny jsem smutna a ani se mi nechce z postele...musim se nutit....
Neni jediny ale asi ho porad i po tom vsem miluji alespon trochu...ale uz jsem mu milionkrat vysvetlovala, ze moje minulost je jen moje a na ni nic nezmenim, bud to vsechno prekousne a nebo at me necha byt.....uz hodnekrat
ani nevim, ted to doslo do faze kdy jsem se fakt hodne nakabronila a uz to nemumim zmenit zpet, jsem k nemu lhostejna....uz jsme si rekli ze se nenavime....coz od lasky je jen krucek k nenavisti....nevimmmmmm

Není tady

#4 8. 1. 2009 0:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nemá to cenu; nie s chlapom, ktorý ti zakaždým vyčíta niečo, čo nemôžeš zmeniť... Použije proti tebe vec, ktorú si mu zverila... buď nepite - ani jeden, alebo sa asi radšej rozíďte.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 8. 1. 2009 0:28

mashanka
Zablokovaný

lala09 napsal(a):

mashanka napsal(a):

mas pravdu, asi me to vsechno mrzi tolik, protoze jsem jeste sobe asi za to vsechno svinstvo neodpustila sobe a ani to neumim uz je vsechno davno....ale tim ze mi to porad pripomina je to jako by to bylo vcera a ja se porad nemuzu hnout z mista....dny jsem smutna a ani se mi nechce z postele...musim se nutit....
Neni jediny ale asi ho porad i po tom vsem miluji alespon trochu...ale uz jsem mu milionkrat vysvetlovala, ze moje minulost je jen moje a na ni nic nezmenim, bud to vsechno prekousne a nebo at me necha byt.....uz hodnekrat
ani nevim, ted to doslo do faze kdy jsem se fakt hodne nakabronila a uz to nemumim zmenit zpet, jsem k nemu lhostejna....uz jsme si rekli ze se nenavime....coz od lasky je jen krucek k nenavisti....nevimmmmmm

Milující partner by ti měl být spíš oporou, ne ? On by měl přesvědčovat tebe, že jsi úžasná, že už je to všechno pryč, pomáhat ti objevovat v tobě nové a nové klady. Pokud dělá opak, je to zbabělec, který své komplexy zakkrývá chybami druhých - takového bych kopla do řiti - vztah s ním ti nic nepřináší

Není tady

#6 8. 1. 2009 0:36

lala09
♥♥-----

on docela oporou je kdyz mi po par sklenickach nic nevycita, vetsinu casu si hooooodne rozumime ale kazdych par tydnu ta hadna, zase to same vycitani....asi na tom neco bude ze si svoje komplexy leci na tech mych....
treba jsem mu pred par tydny rekla, ze bych chtela zacit s jinou praci...delat asistentku_sekretarku, sli jsme spat byl nejaky smutny tak jsem si rikala, ze jsem asi neco rekla a porad jsem nemohla prijit na to co....po par dnech mi to doslo, hned z nej vypadlo ze hned bud soulozit se svym sefem, me spadla celist....jak si to o me muze myslet!? ja ho prece miluji a nikdy bych mu touto cestou neublizila....takze jsem mu hned vysvetlila ze moje kariera pujde tou cestou kterou si zvolim jaaaa
Je to s zarlivyma chlapama fakt tezky...porad od nej slysim ze koukam po chlapech i kdyz to tak neni,,,,,uz se posledni dobou divam jen do zeme, protoze vim ze me pozoruje a hledaaaa co by na me jeste nasel.....
Kdyz jsem ho poznala takovy nebyl to tak je vzdycky...to uz vim z vlastni zkusenosti....posledni dobou uz mam nemam chut na sex a  vim ze jsem takova nejsem....o//////////////////////kapitulation

Není tady

#7 8. 1. 2009 0:47

mashanka
Zablokovaný

Tak si řekni : "Mám já tohle zapotřebí, lízat se ze svých sra*ek a ještě se zlobit s chlapem, který mě potřebuje jen jako zrcadlo svých komplexů ? NEMÁM !
Odpověz si na otázku, proč chceš být zrovna s ním, když ti ubližuje - cítíš to snad jako trest, který si zasloužíš za své někdejší "hříchy" ? Mně to tak připadá, že se chceš trestat

Upravil(a) mashanka (8. 1. 2009 0:48)

Není tady

#8 8. 1. 2009 0:54

lala09
♥♥-----

trestam se uz nekolik let to je pravda....i kdyz jsem se ze vsech tech sr***k vysekala jak to slo a tenkrat s pomoci nekoho kdo me opravdu miloval....
Ja nevim jak si mam sama odpustit....

Není tady

#9 8. 1. 2009 0:58

mashanka
Zablokovaný

Normálně - prostě si odpusť - nic na tom není.
Tím, že se budeš pořád trestat, nic nevrátíš zpátky - každý udělal v mládí pitomosti - NO A CO ? Zabila jsi někoho ?
Dělala jsi blbosti, několik let ses trestala, ale teď už to prostě skončí - AMNESTIE !

Není tady

#10 8. 1. 2009 1:01

mashanka
Zablokovaný

Zkus si třeba napsat na papír věci, které ti ubližují a ty si nenech od nikoho dělat - ani od sebe samé

Není tady

#11 8. 1. 2009 1:12

lala09
♥♥-----

mashanka napsal(a):

Zkus si třeba napsat na papír věci, které ti ubližují a ty si nenech od nikoho dělat - ani od sebe samé

mas pravdu, nemela bych nikomu dovolit ublizovat mi....zkusim to KONECNE SI ODPUSTIT, jsem fajn holka a zivot jde dal, vzdycky jsem to vsechno nejak prezila a  docela do fajn casu, i kdyz ted si prochazim peklem opet a zase znovu s chlapem.....no nic ani nevim jestli mam jeste navazovat s nim na nejakou konverzaci....fakt me to drasaaaaaa a dost je tu ted tak dusno, ze se ani dychat s otevrenou pusou neda....yikes{ ja ho fakt mam asi jeste rada, jsem si hodnekrat predstavovala, ze on bude fajn tata mych deti.....no nevim, ted uz se s tim da delat jen hodne malo....mozna ho necham jeste par dni mozna tydnu vydusit, aby si to na hodne dlouho pamatoval....i kdyz jsme si oba rekli ze je konec....a nakonec budu nestastna,,,,,,ze ho dozenu k tomu ze odejde.....

Není tady

#12 8. 1. 2009 9:09

mashanka
Zablokovaný

neprocházíš peklem kvůli tomu chlapovi, ale kvůli sobě - dovolila jsi, mít partnera, který tě trápí ! To ty ses rozhodla, jaký život chceš žít.
Pokud tě něco drásá, prostě to nedělej. Kdybys přišla o nohu, nic na tom nezměníš, ale tohle změnit můžeš.
Jo, a nemyslí si, že tím, když budeš někoho dusit, aby si něco pamatoval, dosáhneš toho, že ti bude líp - nebude - msty k ničemu nevedou, nehledě na to, že on nemůže za to, že jsi přístupná jeho kritikám, jen toho využívá, aby vypadal vedle tebe lepší - je to větší chudák, než ty.
Jediné, co ti může pomoci k lepšímu pocitu, je nadhled. Prostě ho pošli do kelu, ale nemsti se - tím se obíráš o energii a o důstojnost moudrého člověka - klesneš tím na jeho úroveň

Není tady

#13 8. 1. 2009 11:30

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Lala, myslim, že pokud se chceš posunout zase o kus dál, tak zřejmě jen bez tohohle chlapa. Na to, kolik si toho prožila a nakonec ses z toho všeho dostala, tohle nemáš zapotřebí. Když proti tobě obrací tvou minulost a dokonce si myslí, že budeš spát se svym šéfem, když chceš změnit zaměstnání, to mluví samo za sebe. Nějak mi přijde, že tě pomaličku, polehoučku pěkně sráží...Připadá mi, že si na tobě léčí svoje ego. Já radim, rychle od něj pryč, tohle neni pro život, přinese ti to akorát trápení.

Není tady

#14 8. 1. 2009 11:50

Pag
♥♥♥♥---

Holky mají pravdu, první krok bude přijetí tvé minulosti a další odpuštění. Každý má svou minulost, důležitý je se z ní poučit a jít dál. A nic není černobílé, jen špatné nebo dobré, tvoje minulost tě někam zavedla, dala ti spoustu zkušeností. Ale je čas jít dál.
Kdykoliv si vzpomeneš na minulost, tak si řekni, ano, takováto byla, dobrá i špatná, veselá i smutná. Je to má minulost, ale teď už budu žít přítomností a budoucností. Jakmile to v sobě uzavřeš (neznamená popřeš, ani zavrhneš, ale přijmeš ji tokavou jaká byla), tvůj přítel se o ní přestane zmiňovat. Jednak sám bude vidět, že je to minulost a tou cestou už nepůjdeš a jednak proto, že v hádce to na tebe vykřičí jen proto, že ví, že to v sobě máš stále živé, že tě tím zraní. Když se s ní vyrovnáš, hádky přestanou, jistě vás to oba posune dál. Možná chodíš právě s tímto přítelem, aby sis uvědomila, že se s minulostí musíš vyrovnat. Jednou si třeba řekneš, děkuji mu za to, že jsem konečně díky tomu, že mi minulost stále připomínal, svou minulost uzavřela a poučila se z ní, abych mohla jít dál.

Není tady

#15 8. 1. 2009 12:24

hrosanek
Host

Každá kapitola života nás někam posune. Někdy dolů, někdy nahoru.
V situaci, kdy jsi byla na dně a řekněme za hranicí své představy bytí, tak jsi potkala chlapa, který tě provázel tak dlouho dokud jsi ho nepředběhla.
Postavila ses na své vlastní nohy, naučila se být sama se sebou. Vyrovnala ses se životem a kam chceš jít. Potkala jsi dalšího chlapa, který byl opět průvodcem na nové etapě života.
Teď už zase běžíš napřed a on nestíhá. Oprávněně žárlí, protože není schopen dostihnout to kam jsi dospěla.
Co dál?
Podle mě to nemá nic společného s tím, že neexistuje láska. Lásky je tolik kolik jí nosíme v sobě. Kolik jí cítíme sami k sobě.
Jen jsi zase na křižovatce a můžeš si vybrat. Chci jít dál. Profesně se dostat výš, splnit si další svojí vnitřní metu. Nenech se brzdit partnerem. Buď udrží krok nebo nech jít jeho tempem a třeba bez tebe.

#16 8. 1. 2009 13:35

lala09
♥♥-----

kapitulation
tak jsem to zkusila, vzala jsem si papir a tuzku, pred spanim jsem si to vsechno napsala...a celou noc jsem probrecela....
je to docela tezke, zrovna jsme se prestehovali do noveho mesta nikoho tu nezname a momentalne skudlime kazde euro ....takze to bude asi nadale pokracovat jako ja spim v loznici on v obyvaku, nepromluvime na sebe ani slovo....Trapit nikoho nechci, to jsem takhle nemyslela, jen bych chtela aby si konecne uvedomil, ze me tim urazi a ublizuje me. Normalne mi porad neco vycital fakt jen kdyz jsme vyrazili na vecirek, ale ted jsme si vysli par krat po sobe....nic divokeho, a pokazde je to stejne....
Vim ze hodne z vas mi doporucuje opustit ho, komnout ho do zadku, a asi mate pravdu, uz to asi nikdy nebude jako pred touto dlouhou a smutnou hadkou..., nebo mohlo by se neco zmenit:? sjuk

Dekuji Vsem za prispevky, alespon v necem jsem si udelala trosku jasno, zacnu na tom vice pracovat.....roll

Není tady

#17 8. 1. 2009 13:39

mashanka
Zablokovaný

Ale to on přece ví, že ti tím ubližuje, to si nemusí uvědomovat - proto to dělá - kdyby věděl, že se tě to nedotkne, našel by jiný způsob, jak tě deptat.

Řekla jsi mu někdy, ať si najde někoho jiného, když mu připadáš tak strašná ?

Ano, mohlo by se něco změnit - TY - musíš si odpustit a nenechat se trápit - od toho se všechno odvíjí

Upravil(a) mashanka (8. 1. 2009 13:44)

Není tady

#18 8. 1. 2009 13:59

lala09
♥♥-----

mashanka napsal(a):

Ale to on přece ví, že ti tím ubližuje, to si nemusí uvědomovat - proto to dělá - kdyby věděl, že se tě to nedotkne, našel by jiný způsob, jak tě deptat.

Řekla jsi mu někdy, ať si najde někoho jiného, když mu připadáš tak strašná ?

Ano, mohlo by se něco změnit - TY - musíš si odpustit a nenechat se trápit - od toho se všechno odvíjí

Jasne ze jsem mu to rekla, proc semnou je kdyz jsem tak strasna, proc semnou je kdyz nemuze prekousnou moji minulost, ja ji taky za tak strasnou nepovazuji....kdyz si nekdy ctu prispevky od holek z babinetu, muzu byt rada, ze ziju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A to je prave to nikdy jsem si z toho nedelala velkou hlavu, rodice vi co jsem delala, nevi o tech drogach ale tusi, ale nikdy jsem s nima nemela takovy vztah ze by domlouvali....ale vim ze me maji radi....to byla takova mala odbocka  gloria

On v jadru neni spatny chlap, je to tentokrat fakt prehnal....a ted je tezke to vsechno vratit zpet.....mozna casem se to vsechno urovna samo, nechci to ukoncit takhle na to to bylo moc krasne....ach ty vzpominky  hmm

Není tady

#19 8. 1. 2009 14:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Pro některé chlapy je lákavé "zachraňovat" "padlé" krásné ženy smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#20 8. 1. 2009 14:04

lala09
♥♥-----

KALIK napsal(a):

joo to je pravda, jeden me zachranil a druhy me zacina dusit.....tillfreds

Není tady

#21 8. 1. 2009 14:07

lala09
♥♥-----

muzou vlaste spolu dva berani zit?

Není tady

#22 8. 1. 2009 14:29

mashanka
Zablokovaný

lala09 napsal(a):

KALIK napsal(a):

Zachránila ses sama - on ti jen pomohl vidět, že nejsi tak špatná a nenapravitelná troska,  jak sis myslela.
A tenhle by možná zachraňoval rád, ale už nemá co, tak se z tebe zase toho vyvrhele snaží dělat

Není tady

#23 8. 1. 2009 14:31

mashanka
Zablokovaný

lala09 napsal(a):

Můžou spolu žít dva lidé. Dva zralí lidé, kteří spolu chtějí věci sdílet, ne soupeřit a soutěžit.

Není tady

#24 8. 1. 2009 14:31

lala09
♥♥-----

mashanka napsal(a):

lala09 napsal(a):

KALIK napsal(a):

Zachránila ses sama - on ti jen pomohl vidět, že nejsi tak špatná a nenapravitelná troska,  jak sis myslela.
A tenhle by možná zachraňoval rád, ale už nemá co, tak se z tebe zase toho vyvrhele snaží dělat

No na tom budu muset zapracovat, nevim jestli mam jeste udelat krok vpred, a jeste jednou to probrat_?Nebo uz to mam nechat byt?skurt

Není tady

#25 8. 1. 2009 14:33

lala09
♥♥-----

mashanka napsal(a):

lala09 napsal(a):

Můžou spolu žít dva lidé. Dva zralí lidé, kteří spolu chtějí věci sdílet, ne soupeřit a soutěžit.

To s tebou Mashanko souhlasim....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí