|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím, tento server jsem objevila teprve nedávno. Již několik let mám problémy s vaginitidami. nejprve jsem měla vaginální mykozy, teď mám ve výtěru z pochvy vždy něco jiného, enterokoky, streptokoky, klebsielu. Nemáte někdo zkušenosti s těmito problémy? Prosím o radu. Děkuji
Není tady

jukni sem .http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=25836,tady už to děvčata taky probírala..
a jinak co dlabat nějaké lactobacily...ty jsou na upravení střevní a vaginální mikroflóry..
Není tady
Neležela jsi v nemocnici? Klebsiela je vyloženě nemocniční infekce. Enterokok z análního sexu, špatné hygieny, tanga, streptokoky bývají v krku, tam je to jasně, jak se ti dostaly dolů...no určitě by se to mělo léčit !
Není tady
slecny, pridavam se k vam s mnoha otazkami. ja mam problemy uz asi 4 roky. Zacalo to kvasinkou, ted uz mi ve vyteru nachazeji i klebsielu, nebo escherichii coli, streptokoka, enterokoka, proste cokoliv. Analni sex jsem nikdy neprovozovala. Kazdopadne vytoku se nemohu zbavit, na gynde jsme ted uz 2x za mesic. Mam jeste k tomu caste anginy, takze ted mi budeou brat mandle, protoze neustaly brani ATB tomu vsemu jeste jen ublizilo. Neim si uz rady, nechavala jsem si delat testy na pohlavni nemoci, chlamidie si nechavam delat znovu. Partnera mam za tu dobu druheho. A ted pouzivam pri pohlavnim styku jedine kondom, abych ho nenakazila, popripade on me. Myslite, ze moje problemy uz mohou byt chronicke? Na imunologii chodim a problem s imunitou udajne nemam. Treba mi pomuze odebrani tech mandli. Jinak, nemate zkusenosti treba s tim, ze kdybych vynechala sex treba na 3 mesice, ze by to pomohlo? uz jsem vyzkousela vsechno mozne, pravda je, ze jsem ve stresu,ale tyka se to hlavne stresu kolem meho zdravotniho stavu. Uz si pripadam jako spindira, jak jsem furt na gynekologii. A jak je to s neplodnosti zpusobenou vytoky?Dekuji mnohokrat.
Není tady
v nemocnici jsem docela casto, ale ne, ze bych tam lezela, ale na zachode jsem tam jiste byla, jak jsem vecne nemocna, tak jsem v nemocnici docela casto:(
Není tady
Ale co se tyce toho analniho sexu, tak jsem to nikdy nedelala.myji se pred sexeem i po sexu, po zachode. myslim si, ze tim to byt nemuze, nevim,ale proc se to stale vraci. gynekologa sjem vymenila uz 3x, ted jsem slysela o gyncentru v praze, pry je tam dobra pece, nevite o tom neco? jinak moje gynekolozka mi dela peclive vzdy ster, ale na kontrolu si me nezve.ale kdyz prijdu, vzdy mi udela ster z pochvy, proste normalne dela kultivaci.
Není tady
Sar, ty se motáš v kruhu infekcí, virů, bacilů a nevíš kudy kam, ale to by ti měli pomoci lékaři. Když už ti udělá stěr, tak by tě měl lékař i léčit, třeba postupně, ale léčit . Na tom bys měla trvat, aby jsi odbourávala postupně to, co se ti objeví na stěru. A pokud máš ty takové problémy, měli by jste se s partnetrm léčit oba ! Mě se neptej, kde jsi k čemu přišla, není to vidět a ani přílišná hygiena nezachrání už, co je.......po tom nepátrej, hled se léčit !
Já jsem také velmi čistotná, i syn a máme každý půl Zoo doma. Vím, že lékaři nechtějí léčit, neumí a neví.....těžké !
Není tady
Aneri, mas pravdu, snazim se se vylecit, lecit se, ted jsme presla na prirodni lecbu www.nadeje-byliny.eu , tak uvidime, jak to bude vypadat. Pritel je zdravy, veskere problemy mam ze sveho minuleho vztahu, partner me asi podvadel a ja byla blba a mlada a ted jsem nemocna. Kazdopadne ja vim, ze se mam lecit, jen jsem se ptala, jestli nekdo nema podobne problemy, ze by mi treba pomohli jeho, respektive jeji zkusenosti.Ale dekuji moc.
Není tady

..Ty mandle .může tam být ložisko,proto ty časté angíny..a antibiotika ty pak ty výtoky mohou způsobovat. Jenže to ty víš..... jak píše Aneri pokud na to neustále trpíš ,tak se dívím ,že nedostal léky i tvůj přítel nebo manžel..Stresem taky bývají výtoky,,a někdy zas obzvlᡚt velká hyg,taky není dobrý Ničíš i to co tam zas má být.....nepoužíváš třeba obyč. mýdlo???.Je dobrý intimní gel.nebo ubrousky..
Omez třeba i sladké .i to to může vyvolat..
Není tady
partner se leci vzdy se mnou, pokud je to nutne, ale v teto dobe a uz je tomu tak dele, tak je uplne zdravy, to mne se vse vraci. Co se tyce intimni hygieny, pouzivam lactacid penu uz tak dva roky, ubrousky znam, po sexu pouzivam femigel, uz jsem zkousela i candivac, nebo taky jiny preparaty na urovnani pH v pochve, zatim bez vysledku. Nemate zkusenosti s vynechanim sexu na nejakou dobu?bojim se ale, ze se to partnerovi nebude zrovna zamlouvat, kazdopande jde o moje zdravi a o moji plodnost, ze...
Není tady
jo a ty mandle, myslite, ze by to mohlo pak treba i pomoci?nekde jsem se docetla, ze zena nemohla otehotnet a kdyz ji vyndali mandle, kde prave mela to lozisko zanetu, tak pak otehotnela.
Není tady

Sarit mělabys zjistit proč to tak je..hledat příčinu ..používat kondom.. a znovu si nechat udělat veškeré testy,včetně imunologie..Já jí mám třeba hodně sníženou..
Jestli mandle vyřeší problém to nevím,,i když je fakt ,že pokud se neléčí mohou způsobovat velké problémy.....Když už je tam velké ložisko je lepší je odstranit ..jenže ,ale...Jejich odstranění zeslabuje imunitu.. Bacil pak má otevřenou cestu do těla.lepší..inak pokud nemůžeš otěhotnět ,http://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=177
jukni ,,.
Není tady
no, ja mam imunitu taky hodne snizenou, to je pravda, jenze je taky problem se na imunologii dostat, to tam jdes a pak cekas dva mesice az tam budes moct jit znovu, protoze doktoru je malo a lidi hodne.Otehotnet zatim nechci, ale bojim se, ze kdyz to takhle pujde dal, tak se mi muze stat, ze budu neplodna.A kde si mam jako nechat udelat ty testy?u obvodaka?a na co vsechno doporucujete?mam zkusenost s tim, ze kdyz si reknu, na co chci udelat testy, tak teprv pak mi je na to udelaj.Tak mi poradte, na co vsechno si mam nechat udelat testy?dekuji
Není tady

No nejsem zas až takovej odborník ..na imunologii,vím ,že se čeká ale .když doktorce ,řekneš svůj problém ona už bude jaký testy udělat ..mě snad dělala úplně na vše včetně sputa,moči.štítné žlázy. plus alergologii na (roztoče,prach .peří) ...
a na gyndě bych si hlavně nechala udělat stěr z dělohy a čípku..hodně se těď mluví o těch chlamýdiich..
o těch by ti mohla říct Aneri
Není tady
ster z delohy?nemyslis z vaginy?no, jinak teda vse reknu, ale uz jsem tohle jednou absolvovala bez vysledku, ale dobre, dejuju moc.
Není tady

jo.. to obsolvuji každou chvilku..už mě to nebaví ,sem víc po nemocnících než doma..Je ,ale fakt ..že se teď vše nějak pozastavilo..Jenže ono to zas přijde Mám ATB..Te´d začla mít problémy má dcera a začíná to absolvovat taky..dokonce už byla i na laparoskopii a nic jí nenašli..
držím palce..
Není tady
doporučovala bych si nechat udělat test na chlamydie. Dneska je toho strašně moc a problémy, které popisuješ docela s příznaky chlamydiové infekce korespondují.
Jinak doporučuju koupit si chlorellu - například tady:
http://www.cherubin.cz/doplnky_stravy_chlorella.html
Není tady
Sar - jak píšeš, neléčené problémy se stanou chronické a vedou k neplodnosti. Dnes jsou hlavní příčinou neoplodnosti žen chlamydie - vnitrobuněčná infekce a roupy - parazit !
Na stěru už nic opravdu nenajdou, infekce prostoupí do těla a skrz krevní řečiště pak do všech orgánů! Tak musíš začít hledat v krvi ! Tam by měl doktor nabrat a zkoumat, jenže....jednak toho moc neví, pak ani ten zájem moc není ze strany lékařů pacienta vyzdravit, protože peníze mají tak, jako tak. A v neposledním případě jsou lékaři nabádáni, aby byl národ zdravý, veškeré problémy bagatelizovat a stav pacienta je tudíž na vedlejší koleji !
Téměř vše by se dalo poznat z krve v dobré laboratoři a kdyby se chtělo, našlo by se. Nedávej pokoj, chod a pros a trvvej na zjištění !Dohledávat by se mělo na imunologii. I když tě budou mít za blázna, mít výtoky, není normální......
Není tady