|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

I víra může být zábavná
Nejkrásnější je poslední třetina 
Zvuk se výrazně doporučuje 
odkaz
Upravil(a) KALIK (7. 1. 2009 13:44)
Není tady
To je pogo a já trubka chci jít na Visáče... To bude nic proti tomuhle 
Není tady
To je teda úlet .... 
Není tady
Jsem se teda nejdřív chvíli smála, než mi došlo, jak lehce se daj´vymejt lidem mozky ... teď si kvůli tobě, Kaliku, budu mlet až do zejtřka "jsem tak zblázněnej do tebe, Ježíši.." ... jéžíš, já tě dostat pod ruku tak tě
A nějak ten panáček zapomněl, že mluvit sprostě, to je hřích, nebo nejni, velebnosti?
Není tady
Ježíš! Pardon, Ježíši:-) Já to mám od té doby taky v hlavě! 

Není tady
Já jsem zvládla prvních deset vteřin a prchla jsem. Takže se omlouvám, Kaliku, ale nemohu se na tvém vlákně vyjádřit
.
Je to vymývání mozků. Jednou jsem se zúčastnila zřejmě náborové akce Hare Krišna. Byl to komponovaný pořad s technikou o jaké se nám v kulturním středisku nezdálo. O přestávce rozdávali cukroví chutnající jako sladká jíška. Na závěr vyzvali publikum, aby uklidilo židle a za stále se zrychlující melodie Hare Krišna přeměnili publikum ve stádo křepčících lidí v tranzu. Kdybych to neviděla, nevěřila bych.
Není tady

Hm, už jsem to rozeslala asi dvaceti lidem pro pobavení 

Není tady
ita napsal(a):
Je to vymývání mozků. Jednou jsem se zúčastnila zřejmě náborové akce Hare Krišna. Byl to komponovaný pořad s technikou o jaké se nám v kulturním středisku nezdálo. O přestávce rozdávali cukroví chutnající jako sladká jíška. Na závěr vyzvali publikum, aby uklidilo židle a za stále se zrychlující melodie Hare Krišna přeměnili publikum ve stádo křepčících lidí v tranzu. Kdybych to neviděla, nevěřila bych.
Tak takové zkušenosti s nimi nemám, chodím k nim na fesťáku na jídlo, vaří výborně
.

Ach jo, tos mi neměl ukazovat... Teď si tu písničku musím pořád zpívat 

Upravil(a) Želvička17 (7. 1. 2009 15:42)

Není tady
To je zajímavý, co může lidem připadat vtipný - to teď vůbec nemyslím ironicky, fakt je to zajímavý .
Zajímalo by mě, co všechno se promítá do toho, že někomu přijde určitá situace vtipná a jinému nekonečně trapná, nebo třeba vtip - že se někdo zasměje a jinej se může propadnout do země. Mám nad čím přemýšlet dnes ve vlaku 
Není tady
Čumím jak puk..i ten text měli fakt "nadupanej"...
Fakt to prožívali.. Jsem čekala,že tam za chvíli přijede houkačka,poněvadž to stím "pánem-zpěvákem" sekne.. No budiž,hlavně,že tomu věří.. Kam se ně se hrabu já se svýma odžitýma koncertama.. 
KALIK napsal(a):
I víra může být zábavná
Nejkrásnější je poslední třetina
Zvuk se výrazně doporučuje
odkaz
Tě pic, to jsem si myslela, že je to možné jen v USA...Mě to přijde smutné.
Není tady
Lepi,ono to svým způsobem smutné,je,když se tak člověk nad tím zamyslí,ale ty dotyčné z toho videa,to očividně netrápí.. 
Náááááhodou, ta písnička je skvělá!
A což teprve zpěvák. Má mou nominaci na zlatého slavíka. 
Ufff...vydržel jsem to celé.
Prima kurz sebeovládání.
A já si tu pouštím cajdáky.. (
- to je na Tebe Sel )místo tohohle. 
Upravil(a) Sirius (8. 1. 2009 9:45)

Poštíš? To ako počuráš? 
Není tady
Textově tak trochu chudé
... duchem tak trochu chudé
... legrační ..pro mě moc ne
...spíš k soucitu ...na konci jsem myslela že se pán prorve jak halekal
...jednoznačnej důkaz toho, že když se hodně křičí tak to ještě nemusí být přesvědčivý a úderný
...
Upravil(a) Amriana (7. 1. 2009 23:42)
Není tady

Mně to připadá strašně super, když víra může být i takovýto úlet. Dávám si to do kontrastu s kostelem a tou pobožností až suchostí těch obřadů. Tady to je zábava, úlet. Jako na koncertě. Je to něco jako gospel křížený s houseparty. Lidi jsou v tranzu
A ta věta, že Boží království nakope Ďábla do pr... je vůbec nejlepší 
Není tady
To je teda síla, pustila jsem si asi jen minutu
. Ale spíše pro legraci.
Není tady

Konec je nejlepší 
Není tady
KALIK napsal(a):
Konec je nejlepší
Ten konec je taky síla
.
Není tady

Mrazí mě z toho, jak se lidi dokážou nechat zmanipulovat a uvěřit prakticky čemukoliv a nabudit až do takových stavů, jaké se objevují ve videu. 
Přemýšlím nad tím, co těm lidem tak zoufale chybí, když se nechají stáhnout k něčemu podobnému.
A uvědomují si vůbec jak se nechávají strhnout?
Není tady
Mě to přijde smutný
jakoukoliv manipulaci s lidmi nemusím
Odvázat se člověk může při normální muzice a nemusí se při tom vymývat mozky.

Není tady