29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale příklad si ze mne neberte, co já tam plkala Bylo to o prsa
Z 9 to nedalo 5 lidí
Není tady
Si fuckt úžasná!
Není tady
Estela napsal(a):
Ale příklad si ze mne neberte, co já tam plkala
Bylo to o prsa
Z 9 to nedalo 5 lidí
Jejda, nestraš...
Estelko... jsi hvězda.. ..já smekám..
....ňáká chytrá ne???
Není tady
No neříkala jsem to ? Říkala Já ti dám vědět zítra
, ale Hroší to určo dneska zvládla.
Vona nejni chytrá, ona je ženiální
Chytrá? Mně se z ní ježej chlupy..... Představ si, že by jí vůbec nic nebylo.......
To by ty školy dělala turbo a tři najednou
Komeeeeeeeeeetááááááááá!
Jasně že umřeš na srážku s meteoritem - to je pro komety jedině přirozená cesta
Není tady
Estelínko kujwa drát, když tě tak sleduju, tak se snad při svým pracovním vytížení přihlásím na 2 vejšky, protože to co ty zvládneš... Gratuluju ti i k dvojce - i když teda vím, že příště to bude zas jednuška.
Mě už chybí jen 7 inventur účtů z 95, tak taky skoro brnkačka
Náhoda, děcka, náhoda
A chytrá? Ee... Spíš přechytralá , jak říkala moje máti vždycky když se mi něco něco nepovedlo.
Jj, srážka s meteoritem, to mám naplánované od dětství dalším mým snem bylo mít místo ruky hák, jako fakt férovej hák a zároveň jsem se odmala chtěla živit operacema mozku. To bych ale byla neurochirurg, co
(Tak, pahýl už mám
)
To jsem měla jasno už snad od školky Teda, byla jsem dílo...
To jsem ještě měla nevinný ksichtíček, ale přehlšel energie Ty blonďaté vlásky a obrovská kukadla, andílek... Dokud mne nepoznali blíž, cca během pár minut. Teď si prohlížím fotky a trošku si bulím, tak pardon za sentimentalitu
Taky jsem v šesti všem tvrdila, že brácha je můj syn, byly mu 3 roky, tak jsem byla opravdu duvěryhodná
Jéjej a co jsem vyváděla ještě na Moravě
no, rychlonožka a spol by mne do party nevzali, určitě ne
Jů. některé vzpomínkky jsou krásné
Pardon...
Upravil(a) Estela (13. 1. 2009 18:11)
Není tady
Holčičko gratuluji
Kéž by ti to ještě tak milovalo (samu sebe), jako ti to myslí...
To by bylo po starostech
Není tady
Coóó ??
tys dostala dvojku ??
Hele, tak to néé, takhlenc by to nešlo, jednou se řeklo nejlepší, tak se laskavě přestaň flákat a jdi do sebe !!
GRATULUJÉM !!
No co se divim, nejni obor, vo kterym bys nemohla alespoň půl hoďky fundovaně povyprávět , navíc v hovorové němčině, že ?
...a Hynaise zná osobně..
Není tady
Estela napsal(a):
Náhoda, děcka, náhoda
A chytrá? Ee... Spíš přechytralá, jak říkala moje máti vždycky když se mi něco něco nepovedlo.
Hele, já vím, že tě děvenka porodila, ale víš co? Až přijde s červeným diplomem za poloviční dobu, tak ať se posmívá
Není tady
teda Estelí, seš fakt dost dobrá....
Není tady
Estel, jsi skvělá.
P.S. Kup si něco pro radost.
Šprťáku, začíná mi být stydno, že jsem své studium brala tak ležérně
... holky, co studujou souběžně s tebou maj neuvěřitelný štěstí, páč tvé nasazení by vybičovalo k nebývalým výkonům aj mrtvýho
Není tady
Kujůůů, jste zlatíčka
Jo, Majko, to víš, že jsem si koupila odměnu, Plzeň jednu, právě se chystám dát si ji a doplnit tak vitamíny I když jsem to dala zadarmo, budu se rozmazlovat
Jo, dvojka, chvíli mi to bylo líto, ale pak mi došlo, jaká jsem kráva, že jsem si ani tu dvojku nezasloužila, takže mám radost
A jak slyším šprťáku, strašně se bavím, když vím, jak málo věnuju študýrování a mám výčitky, že lidé, kteří se to učili to nedali Tak že bych aspoň někdy měla štěstí???
Ještě aby tohle pojmula hmota, že někdy to jde a někdy můžu i já mít štígro Však ono jí to dojde
Časem...
Teď jsem chvilku spala a jsem moc ráda, bo i ta chvilka je zázrak Mám radost, jak málo občas stačí, že?
Zítra mám pohovor s bratrem, tak mám trochu stres, co filtrovat a co již ne... Taky zápočťák, tedy test na zápočet, ale v tom si věřím, poprvé snad, tak to určitě dopadne nevalně
Není tady
Jsi fakt dobrá!!
Není tady
Pohovor..., Estelínka dostane pochvalu a už zas funguje hmota. Hele kočo - studijní úkol na zápočet - vrátit se k termínu tělíčko. A zofort. Já vím, že změny bolí a nejsou hned, ale tohle ti holka dycinky připomenu.
Není tady
Ahoj Estelko, tak já hlásím, že ranní zkouška naprostou náhodou za jedna a u druhé jsem debil. Celkem jsem si během dne přečetla, o čem bude a docela si věřila. No a u Petry sedíc v klidu na kafíčku jsem si na internetu přečetla, že mi zatím proběhl onen termín. Kdo neumí číst časy termínu holt zabije celý den svojí hloupostí.
A Tobě gratuluuuuuuuuuuuuuuuuuuju.
Estela napsal(a):
Pardoooon
zlobivé tělíčko, tělíčko, tělíčko
A co takhle hodné tělíčko?
Není tady
Hrošíííí, k první gratuluju A u druhé hlásím, chápu a znám
Také se mi to stává, tož náhradní, no
Zapisujou Ti to jako pokus? U nás parchanti jo
No, ale nejpozději příští týden tu bude napsáno za jedna, to je mi jasné
Není tady
Estelko Jseš fákt dobrá.... Sakra, to já to zejtra, doufám, taky dám. Ale já beru i trojky
A u nás ty parchanti zapisujou jako pokus, když nepřijdeš. To je pokus za 4, hajzlíci
Měj se fajn, Estelko
Není tady
Na omluvný mail mi pan docent ještě neodpověděl. Uvidím. Někdy je pravda o vlastní hlouposti nejúčinnější...
Dobré ráno, Esteli,
dneska jsem tu první, koukám .
Jak se máš, jak se spalo?
Já jdu zase nahánět ředitele škol, jako včera, kvůli zakázce, kterou jsem vzala (vyplňování online dotazníku). Nejdřív jsem jim poslala info mailem, který skoro nikdo nečetl, tak jsem musela telefonovat - ten účet bude šílený.
Jeden ředitel se mnou flirtoval (známe se), druhý mi sdělil, že když slyší slovo ŠVP, otevítá se mu kudla v kapse, se třetím budu muset dotazník vyplnit soukromě individuálně, jinak ho z něho nevyrazím... fakt paráda.