Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 13. 1. 2009 17:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

Ale příklad si ze mne neberte, co já tam plkala roll Bylo to o prsa big_smile Z 9 to nedalo 5 lidí grater

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#152 13. 1. 2009 17:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

rock Si fuckt úžasná!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#153 13. 1. 2009 17:56

Sirius
Host

Estela napsal(a):

Ale příklad si ze mne neberte, co já tam plkala roll Bylo to o prsa big_smile Z 9 to nedalo 5 lidí grater

Jejda, nestraš...kapitulation

#154 13. 1. 2009 17:56

xpetko
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Estelko... jsi hvězda..tummenupp ..já smekám..godlikegodlike....ňáká chytrá ne??? big_smile vissla

Není tady

#155 13. 1. 2009 18:01

x21365
Host

No neříkala jsem to ? Říkala tummenuppgodlike  Já ti dám vědět zítra va, ale Hroší to určo dneska zvládla.
Vona nejni chytrá, ona je ženiální pussatummenuppstolt

#156 13. 1. 2009 18:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Chytrá? Mně se z ní ježej chlupy.....va Představ si, že by jí vůbec nic nebylo....... va To by ty školy dělala turbo a tři najednou vaglorialol
Komeeeeeeeeeetááááááááá! rockgodlikerockrock
Jasně že umřeš na srážku s meteoritem - to je pro komety jedině přirozená cesta visslapussalol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#157 13. 1. 2009 18:06

x62358
Host

Estelínko kujwa drát, když tě tak sleduju, tak se snad při svým pracovním vytížení přihlásím na 2 vejšky, protože to co ty zvládneš... Gratuluju ti i k dvojce - i když teda vím, že příště to bude zas jednuška.
Mě už chybí jen 7 inventur účtů z 95, tak taky skoro brnkačka lol

#158 13. 1. 2009 18:09

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Náhoda, děcka, náhoda big_smilebig_smilebig_smile
A chytrá? Ee... Spíš přechytralá big_smile, jak říkala moje máti vždycky když se mi něco něco nepovedlo.
Jj, srážka s meteoritem, to mám naplánované od dětství smile dalším mým snem bylo mít místo ruky hák, jako fakt férovej hák a zároveň jsem se odmala chtěla živit operacema mozku. To bych ale byla neurochirurg, co big_smile (Tak, pahýl už mám big_smile)
  To jsem měla jasno už snad od školky big_smile Teda, byla jsem dílo...
To jsem ještě měla nevinný ksichtíček, ale přehlšel energie smile Ty blonďaté vlásky a obrovská kukadla, andílek... Dokud mne nepoznali blíž, cca během pár minut. Teď si prohlížím fotky a trošku si bulím, tak pardon za sentimentalitu smile Taky jsem v šesti všem tvrdila, že brácha je můj syn, byly mu 3 roky, tak jsem byla opravdu duvěryhodná big_smile Jéjej a co jsem vyváděla ještě na Moravě smile no, rychlonožka a spol by mne do party nevzali, určitě ne smile Jů. některé vzpomínkky jsou krásné smile Pardon...

Upravil(a) Estela (13. 1. 2009 18:11)

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#159 13. 1. 2009 18:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holčičko gratuluji pussa
Kéž by ti to ještě tak milovalo (samu sebe), jako ti to myslí...
To by bylo po starostech stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#160 13. 1. 2009 18:28

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

yikes Coóó ?? va tys dostala dvojku ?? roll Hele, tak to néé, takhlenc by to nešlo, jednou se řeklo nejlepší, tak se laskavě přestaň flákat a jdi do sebe !! dumbom lollollol
GRATULUJÉM !! pussa
No co se divim, nejni obor, vo kterym bys nemohla alespoň půl hoďky fundovaně povyprávět , navíc v hovorové němčině, že ?
...a Hynaise zná osobně.. vissla lollollol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#161 13. 1. 2009 18:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Estela napsal(a):

Náhoda, děcka, náhoda big_smilebig_smilebig_smile
A chytrá? Ee... Spíš přechytralá big_smile, jak říkala moje máti vždycky když se mi něco něco nepovedlo.

Hele, já vím, že tě děvenka porodila, ale víš co? Až přijde s červeným diplomem za poloviční dobu, tak ať se posmívá dumbom

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#162 13. 1. 2009 20:46

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

teda Estelí, seš fakt dost dobrá....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#163 13. 1. 2009 20:51

majkafa
Host

Estel, jsi skvělá. godlike

P.S. Kup si něco pro radost. pussa

#164 13. 1. 2009 20:54

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Estelko a nech mě hádat - že tobě přišlo ještě líto, že je to dvojka? big_smile

pussa Jsi šikulka storstark

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#165 13. 1. 2009 21:02

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

http://sirmi.ic.cz/smajl/267.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/224.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/247.gif Šprťáku, začíná mi být stydno, že jsem své studium brala tak ležérně http://sirmi.ic.cz/smajl/210.gif ... holky, co studujou souběžně s tebou maj neuvěřitelný štěstí, páč tvé nasazení by vybičovalo k nebývalým výkonům aj mrtvýho http://sirmi.ic.cz/smajl/228.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/13.gif
http://sirmi.ic.cz/smajl/257.gif

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#166 13. 1. 2009 21:47

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kujůůů, jste zlatíčka smile

Jo, Majko, to víš, že jsem si koupila odměnu, Plzeň jednu, právě se chystám dát si ji a doplnit tak vitamíny big_smile I když jsem to dala zadarmo, budu se rozmazlovat smile
Jo, dvojka, chvíli mi to bylo líto, ale pak mi došlo, jaká jsem kráva, že jsem si ani tu dvojku nezasloužila, takže mám radost smile
A jak slyším šprťáku, strašně se bavím, když vím, jak málo věnuju študýrování a mám výčitky, že lidé, kteří se to učili to nedali dumbom Tak že bych aspoň někdy měla štěstí??? big_smiletummenupp
Ještě aby tohle pojmula hmota, že někdy to jde a někdy můžu i já mít štígro big_smile Však ono jí to dojde big_smile Časem...
Teď jsem chvilku spala a jsem moc ráda, bo i ta chvilka je zázrak godlike Mám radost, jak málo občas stačí, že?
Zítra mám pohovor s bratrem, tak mám trochu stres, co filtrovat a co již ne... Taky zápočťák, tedy test na zápočet, ale v tom si věřím, poprvé snad, tak to určitě dopadne nevalně vissla

Není tady

#167 13. 1. 2009 21:50

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jsi fakt dobrá!!  tummenupp godlike

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#168 13. 1. 2009 21:51

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Pohovor..., Estelínka dostane pochvalu a už zas funguje hmota. Hele kočo - studijní úkol na zápočet - vrátit se k termínu tělíčko. A zofort. Já vím, že změny bolí a nejsou hned, ale tohle ti holka dycinky připomenu.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#169 13. 1. 2009 21:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pardoooon rodna zlobivé tělíčko, tělíčko, tělíčko gloria

Není tady

#170 13. 1. 2009 21:55

hrosanek
Host

Ahoj Estelko, tak já hlásím, že ranní zkouška naprostou náhodou za jedna a u druhé jsem debil. Celkem jsem si během dne přečetla, o čem bude a docela si věřila. No a u Petry sedíc v klidu na kafíčku jsem si na internetu přečetla, že mi zatím proběhl onen termín. sad Kdo neumí číst časy termínu holt zabije celý den svojí hloupostí. smile

A Tobě gratuluuuuuuuuuuuuuuuuuuju. pussa

#171 13. 1. 2009 21:59

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Estela napsal(a):

Pardoooon rodna zlobivé tělíčko, tělíčko, tělíčko gloria

A co takhle hodné tělíčko? hjarta

Není tady

#172 13. 1. 2009 22:00

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hrošíííí, k první gratuluju godlike A u druhé hlásím, chápu a znám big_smile Také se mi to stává, tož náhradní, no smile Zapisujou Ti to jako pokus? U nás parchanti jo sad
No, ale nejpozději příští týden tu bude napsáno za jedna, to je mi jasné tummenupp

Není tady

#173 13. 1. 2009 22:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Estelko tummenupp Jseš fákt dobrá.... Sakra, to já to zejtra, doufám, taky dám. Ale já beru i trojky smile A u nás ty parchanti zapisujou jako pokus, když nepřijdeš. To je pokus za 4, hajzlíci smile Měj se fajn, Estelko pussa

Není tady

#174 13. 1. 2009 22:54

hrosanek
Host

Na omluvný mail mi pan docent ještě neodpověděl. Uvidím. Někdy je pravda o vlastní hlouposti nejúčinnější...

#175 14. 1. 2009 7:49

Alosek
Host

Dobré ráno, Esteli,
dneska jsem tu první, koukám wink .
Jak se máš, jak se spalo?
Já jdu zase nahánět ředitele škol, jako včera, kvůli zakázce, kterou jsem vzala (vyplňování online dotazníku). Nejdřív jsem jim poslala info mailem, který skoro nikdo nečetl, tak jsem musela telefonovat - ten účet bude šílený.
Jeden ředitel se mnou flirtoval (známe se), druhý mi sdělil, že když slyší slovo ŠVP, otevítá se mu kudla v kapse, se třetím budu muset dotazník vyplnit soukromě individuálně, jinak ho z něho nevyrazím... fakt paráda.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí