29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Esteli, jdu se pochlubit - zkoušky jsem udělala za 1, 1, 3. Mám uzavřený semestr. Hurá.
Držím pěsti Tobě.
Pokud potřebuješ delší rozhodování, pro ten "pečovací" dům, tak si ho dej. Však mi Tě do ničeho neženeme. S těmi důchodci je to myslím i o tom, že v tom domově zlenivý - už nemají důvod vyběhnout schody ze čtvrtého patra a jít si koupít rohlíky nebo vyvenčit psa apod. U Tebe bych se lenosti fakt nebála.
Není tady
Nabu jsi děsně šikovná. Mít 12.1. všechny zkoušky jsem uměla naposledy v 19. Teď je holt dlám většinou na poslední chvíli. Zítra dvě.
Estelko: tak jsem si dala tu práci a poctivě přečetla všechny tvé vlákna včetně blogu, zabralo mi to cca tři dny, ale nelituju jediné hodiny, které jsem proseděla u počítače, neuklizeno, jídlo se připalovalo na plotně, řvoucí děti...ale madam se prostě nemohla odtrhnout od řádků.....
Jak už tady bylo mnohokrát řečeno, jsi úžasná a takovou sílu jakou v sobě máš a jakou rozdáváš je prostě neuvěřitelný a úchvatný!!!
před půl rokem mi zemřela kamarádka na leukémii, porazilo jí to po necelých třech letech boje s touto nemocí..byla to nesmírně hodná holka a určitě si to nezasloužila, ale neměla to štěstí, nebo sílu bojovat..Ty tu sílu Estelko milá máš..cítím to a strašně Ti to přeju...Je neuvěřitelné kolik lidiček se tady semklo dohromady a vytvořili Ti neuvěřitelnou babinetí rodinu!! Je to nadherné a nemohu se ubránit dojetí..závidím těm kteří Ti mohou být nablízku a poznat Tě osobně..ale třeba se mi někdy povede a to štěstí Tě poznat budu mít také...procházím nelehkým obdobím, ale vždy když vlezu na tvoje vláknu nebo si jen na Tebe během dne vzpomenu zavalí mně pocit bezpečí a klidu..opravdu děkuju za to jaká jsi a že toto vlákno si před rokem založila.....hups!!jsem se nějak rozepsala a tak se omlouvám pokud to někoho nudilo.. Estelko..moc držím palečky a jestli mohu: na dálku tě moc objímám a hladím...
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
S těmi důchodci je to myslím i o tom, že v tom domově zlenivý - už nemají důvod vyběhnout schody ze čtvrtého patra a jít si koupít rohlíky nebo vyvenčit psa apod. U Tebe bych se lenosti fakt nebála.
Nabu, myslím, že tam je hlavně ten problém, jako ve všech "jednodruhových" domovech - prostě je tam nakumulováno moc jednoho a to není nikdy zdravý. Není to tam čím poředit - což myslím hlavně Estelku trápí. Je tak, Hvězdinko? Proto je asi hodně důležité být tam jen načas, jako v doopravdických lázních.
Není tady
Esťule, myslím na tebe a přemýšlím, jak bych se rozhodovala ... a vím, že bych se zuby nehty držela domova, takže tě chápu a na dálku posílám pohlazení a hodně sil na toto těžké rozhodování ... zkusím si naplánovat výlet do Prahy, snad to vyjde
Nabuko, gratuluju a oznamuju, že spojení bylo navázáno
Není tady
Tak jsem to snad stihla odeslat Estelko v termínu, a jestli ne , ono se to nepotento, že jo, máme recht. ... , těším se ve čtvrtek . Pusu a chlupáče na dobrou noc
Míšo Koho mi to jenom připomíná, těsně před termínem, co
Nabuko, gratuluju Prostě šikulka. Ty jo
Závidím
Tak zase na pár měsíců klid, co?
Já mám dneska, ale nevím, nevím, není mi ani trochu dobře, navíc jsem se na to moc neučila a pan rád vyhazuje.
Hroší, držím pěsti a dej vědět, ju?
Xpetko, ahoooj. Tak to sis teda díky mé grafománii početla, co? S kamarádkou je mi to moc líto
Je to síla...
No a holky, rozhodování je to moc těžké, pro mne teda jo. Nevím, možná se bojím, že bych tam rezignovala? teď mám chvíle, kdy se mi rezignovat chce, ale pak se nějak nakopnu (nebo vy mne nakopnete) a snažím se. Nevím, jestli se mi tam bude chtít snažit se. Nevím, čeho se nejvíc bojím, prostě bych chtěla žít normálně. No, potřebuju čas.
No, včera u dr. docela nepotěšil mne Musím hodně věcí změnit a to tak že rychle. Nějak se to horší
Ale dobrá zpráva, celkem se mi daří spát, stále je to málo, ale trochu se daří.
Není tady
Estel: držím na dnešek palce..
a dr.nepotěšil?? beruško vem to tak že teď nepotěšil, příště to může být zase o něco lepší... A změnit věci..no inu i změna je život, tak se snaž v tom najít kousíček pozitiva...já vím je to těžké...ale ty to zvládeš..
A s tím spaním je to paráda!!!! vidíš..ono to nějak půjde..
Není tady
Ahooooj, Estel.
to je ale hnusná zima, tak mi skoro přijde, že se i počasí snaží dokázat, že máš na chvilku zalízt do kutloušku a nechat se opečovávat.
Prosím tě, tak mi vysvětli, jak je to s tím rozhodováním jít / nejít do domova? To jako když k nim přijdeš, tak tě už nepustí?
Přece jakmile ti bude líp, tak tě vyšoupnou, to tě ani tvoje krásný voči nezachráněj, co by tam s tebou dělali?
Jen se tak trošku zotavit , přijde jaro , bude krááásně
p.s. už ani ten sníh není sněhofialovej...
p.p.s. jak ti mám doručit to DVD s pohádkou?
pa,Jess.
Není tady
Estelko, hlásím, že dneska jdu ozkoušet trpělivost zkoušejících. Ve dvanáct finanční management, v sedm večer veřejné finance v evropské unii. Jsem mistr překládání termínů na nejposlednější možný a pak jsem zpocená až na zádech, protože jsem těsně před vyhozením, když neudělám... No jo no, ve svých letech už se asi nezměním.
Jinak tenhle víkend mám jeden plán. V neděli jdeme na výstavu pohádkových kostýmů do Strahovského kláštěra, pak na oběd k Malému Buddhovi (úžasné energeticé čajíky) a pokud budou síly a chuť dětí i Tebe na Pražský hrad. Můžeš?
Tvoje rozhodnutí (jestli ho učiníš, páč co Ti my máme do toho kecat) se přesunout do péče nějakého domova považuju za největší splněnou zkoušku tohohle semestru. Osobně si myslím, že spolubydlení se spolubojovníky Tě nabije víc než naše chumlání. Jestli ono té lásky není přesně tolik, aby byla i schopná dalšího vydávání a tím i naplnění. Domov odkud můžeš kdykoliv vypadnout a být s námi a zároveň moc žít s podporou je podle mě nejlepší možné řešení.
No, jess, obávám se, že mne vyšoupnou hned první týden, až se mi udělá líp, uspořádam jim tam takovej mejdan, že kolegům budou samým pařením hadičky vypadávat Jo, píšu Ti SZ.
X petko, jo, bude to lepší,
hned po zkoušce půjdu za dr. domluvit se co dál, bude dobře, takhle trapně mne ten virák nedostane. Já jsem se rozhodla, že umřu na zasažení meteoritem a to by bylo, aby nebylo, jako že se kometa (skoro) jmenuju.
No, nic, pomalu se kulturním a jdu se nechat vyhodit od zkoušky Poletím jak kometa
Není tady
Hrošánku, držím palce!!! Jo, dáš to Hele, já si před každým zkouškovým říkám, příště budu pilnější, nebudu odkládat vše na poslední chvíli, blablabla. Kecy, příště je to nanovo. Vše na poslední chvíli, jinak to není ten správný adrenalin.
Hele, neděle zní nádherně, ale je to ještě daleko a zatím nevím, co na to hmota, teď se pokouší o stávku, tak uvidíme...
Není tady
Pcháá !! vyhodit od zkoušek !!
Ty od zkoušek chodíš s jedničkama (náhodou a omylem ) Kecko
Tak zlom vaz !! držíme palceéé !!
Není tady
Estelíno tebe a vyhodit od zkoušky, je mi jasný, že jsi nabitá vědomostma a navíc to všechno ještě vokecáš
ffly napsal(a):
Estelíno tebe a vyhodit od zkoušky, je mi jasný, že jsi nabitá vědomostma a navíc to všechno ještě vokecáš
Vzhledem k tomu, že jsem ta jeho skripta, která jsem měla NASTUDOVAT začala číst dnes v 7 ráno, nevím, nevím, poletím, nedočetla jsem ani do poloviny, elaborát, který chce donést ke zkoušce dopisuju teď, hmmm, frajerka
Ffly, co pacient? Dobré?
Není tady
Profesor sa zle vyspal. Pýta sa prvého študenta:
- Idete autobusom a je hrozné teplo, čo urobíte?
- Otvorím okno.
- Dobre. A teraz popíšte aerodynamické zmeny, ktoré v autobuse nastanú.
- ???????????????
- Ďakujem, zapíšte sa na ďalší termin. Ďalší!
Druhý študent, rovnaká otázka, rovnaká odpoveď, rovnaké hodnotenie.
Za pol hodinu je stav zápasu profesor versus študenti 9 : 0.
Ako desiata vchádza pekná študentka. Profesor sa pýta:
- Idete autobusom a je hrozné teplo, čo urobíte?
- Vyzlečiem si košeľu.
- Vy mi nerozumiete, je naozaj teplo
- Tak si ešte vyzlečiem sukňu.
- Je neznesiteľne horúco, - stupňuje profesor.
- Tak si vyzlečiem aj podprsenku.
To profesorovi vyrazilo dych.
Študentka dodáva:
- Ešte si môzem vyzliecť nohavičky, ale okno neotvorím ani keby ma mal pretiahnuť celý autobus.
Není tady
Estela napsal(a):
...zatím nevím, co na to hmota, teď se pokouší o stávku, tak uvidíme...
Tělo, Esteli, Tělo!!!
A ke zkoušce držím pěsti .
Tak jo, já pádím, neumím nic, ale je mi to uplně jedno, teď jsou daleko důležitější věci, odpo prosím držte palečky u dr. Jsem z toho nervozní, ale zaroveň přijemně vyplá. Pche, mne nedostanou, udělám proto všechno. Tak jo, dík, že vás mám
Oxi chytré děvče
Není tady
Estela napsal(a):
ffly napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jsem ta jeho skripta, která jsem měla NASTUDOVAT začala číst dnes v 7 ráno, nevím, nevím, poletím, nedočetla jsem ani do poloviny, elaborát, který chce donést ke zkoušce dopisuju teď, hmmm, frajerka
Noa........ty nepotřebuješ studovat, nezapomínej.....to musej jenom vobyčejný smrtedlníci
Není tady
Pacoš už je jako nový, už honí zajíce, včera se se mnou popral o hambáče jalapenos, běhal za mnou po bytě a poškrábal mi záda, jak moc chtěl. Takže to už poznávám - to už je on.
Včera vyluxoval těstoviny s kuřecíma srdíčkama takovým fofrem, že jsem ani nestačila dojít do kuchyně.
Hlavně aby i tobě bylo líp. Páč pivo čeká!!
Tak koukám Estelko, že Hrošánek je na tom stejně ........ jupí , Hroší , to snad bude znamením. Jinak to nejni možný....... já jich mám 5, během jednoho týdne a ve středu - to je myslím zítra obhajobu.
Estelko, mezi náma , ty jsi šprtka , dnes to vidím maximálně za dvě , ale u tebe spíše jako vždy za jedna
Ve čtvrtek to oslavíme
Tak lidi, mám to Za 2, no
Ale mám to. Tak první 2
Je pravda, že jsem ho trochu vyděsila, když se mne ptal: "Proč jste kolegyně tak nervozní"? beze lsti odpověděla, taky byste byl, kdybyste se neučil
Občas rychleji mluvím než myslím no
Holky, dejte prosím vědět, jak vy, su celá napjatá.
jinak ostatní nedobré, ale to se poddá, že jo??? Prostě teď odmítám nějak brát viráka a opruzy s ním spojené v potaz. Na budoucnost nemyslím a když myslím, tak jen tak, že se mi plní, co si přeju. Chmury naskakujou, velké, ale kašlu na ně. Pobulím si a kašlu na to...
Flly.pacoš mám velkou radost, opravdu!!!!!!
Upravil(a) Estela (13. 1. 2009 17:44)
Není tady
Gratulujéééém!
Není tady
Super Estelí...jen tak dál. Vezmu si z Tebe příklad, protože se nějak nemohu dokopat k učení ...jinak doufám, že brzy pomine tohle počasíčko a bude to na prima procházku. Snad se doplazím i do Práglu a doufám, že Tě budu moct pozvat na pífóó.
Kuju
A na pivko, vždycky ráda, i kdybych si ho měla do těla hadičkou dopravit
Není tady