Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#726 23. 2. 2009 15:10

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

teda to je síla..............jestli vůbec dělá tu školu.......... Tenhle příběh mnou hodně pohnul a přesto, že ji neznám, tak jsem si na ni kolikrát za den vzpoměla a moc jsem litovala, jaký ji potkal osud. Bohužel....Ale na druhé straně myslím, že jsme si všichni, díky jejímu výmyslu, uvědomili, jakou má život cenu! Teda aspoň JÁ...

Není tady

#727 23. 2. 2009 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Majko, ale nikdo jí do hrobu neposílá. Myslím, že pokud najde odvahu a ozve se nám, pokud bude chtít spolupracovat, tak tu pomocnou ruku najde. Já si taky myslím, že má problém. Ale musí ho chtít řešit ona sama a ne si místo toho vymýšlet zástupné fiktivní problémy.

Míšo, já to myslím tak, že když si tady teď bude číst, může udělat něco nepředloženého.

No ale úprimne - čo MY s tým?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#728 23. 2. 2009 15:12

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

vendulinda napsal(a):

teda to je síla..............jestli vůbec dělá tu školu.......... Tenhle příběh mnou hodně pohnul a přesto, že ji neznám, tak jsem si na ni kolikrát za den vzpoměla a moc jsem litovala, jaký ji potkal osud. Bohužel....Ale na druhé straně myslím, že jsme si všichni, díky jejímu výmyslu, uvědomili, jakou má život cenu! Teda aspoň JÁ...

Přesně tummenupp

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#729 23. 2. 2009 15:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Majko, já myslím že ne. Kdo dokáže manipulovat - zvlášť TAKHLE manipulovat, ten bývá imunní proti sebevražedným pocitům smile
Zato ty se drž pussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#730 23. 2. 2009 15:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

baba.jaga napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Regi, neboj - já citovou újmou netrpím...a ta finanční je zanedbatelná v porovnání s monstrózností celý tý věci.
Já jsem prostě fascinovaná - jí, jak to dokonale zahrála (Petuno, nejenže to nebylo poznat, že jí ve skutečnosti není blbě...mně například bylo po půl dni blbě s ní! stolt) námi, jaký jsme dokázali být.
Poučení propříště - než se pustíme do Kefírů a tuhle Bab-Jag,že jsou necitelní, tak abychom napřed vydechli-nadechli a zase vydechli gloria
Doufám, děcka, že ale nezlikvidovala všechen soucit s trpícíma va
Mně je momentálně nevíc líto Dakoty - vždyť jí dělala náhradní mámu....
Babo - a jak bys to chtěla realizovat? hmm

Zrealizovat co, zanik tohoto vlakna? To zanikne samo. Kazdopadne je videt, jak lidi touzi po silnem pribehu a jak moc chteji pomahat a byt uzitecni. A tak vznikaji pohadky. ;-DD
P.S. Do me se nikdo nikdy nepoustel. Kdybych vam nekdy do tohoto vlakna byt naznakem vyjadrila pohybnost nad pravdivosti toho celeho vypraveni, tak bych se o sobe zrejme ihned dozvedela mnoho noveho ;-)

Ale ne...to prohlášení, sakra.....nedělej blbečka, když nejsi dumbom
A sdělit pochybnosti jsi mohla a dokonce měla - akorát, že bys je neuměla odůvodnit, což je škoda - jak vidíš...

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#731 23. 2. 2009 15:18

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

K diskusi o Estel využijte prosím toto vlákno: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36322.

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí