29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Estela napsal(a):
AHOJKY
Tak stále žiju
Je ni nehorázně, chjoMám 2 zk, tak jdu zkusit.
Je mi
Šmarjá, holka, že se na to nevy*ereš......
K jedničce ovšem gratuluju a posílám: šest goldíků -
a ještě čtyři Klaněče
Já jsem jedničku snad ani nikdy nedocílila......
Není tady
Estel, ty máš jako vážně další jedničku a nezvládáš, joooo??? A i kdyby, děvče, tak co, co se stane, když něco fakt nezvládneš? Ono nejde pořád všechno stíhat. Já se asi taky pos.... ze zkouškovýho, do toho antibiotika, chraptím, takže se nemůžu učit (musím si předříkávat, jinak si to nezapamatuju, takže momentálně jsem k nepoužití pro nějaký učení)...vlastní dcera na mě se..re ... manžel nemocnej, babička mi tady doma stárne před očima a fakt už trochu magoří (pardon) a já nemůžu vůbec nic dělat, jen se koukat, jak stará paní s bývalým nadhledem a úžasnou energií odchází ... aúúúú.... Navíc jsem včera viděla pár kámošů a některý se fakt hrabou v ošklivých problémech a já vím, jak by se daly řešit, ale taky vím, že oni musí dozrát ... navíc mi jeden známej, co má problém s alkoholem, připomněl silně otčíma, tak mám taky takovou náladu na prd....(otčíma jsem neviděla už asi 20 let).... no, tak prostě uvidíme. Ono se to nezblázní, nic se nezblázní. Všechno má svůj smysl! Ku.ňa, všechno má svůj smysl!
Jednou jsem u švagrový našla doma na lístečku takový motto - Všechno se děje, tak jak se má. Jsi v bezpečí, jsi v bezpečí. Dost se mi to tenkrát líbilo a když začínám zmatkovat, tak si na to vzpomenu a je mi líp. ... děje se to, jak se má. Jsi v bezpečí, jsi v bezpečí ... Třeba ti to taky pomůže
Není tady
Jo a Estel, kvůli tobě jsem se naučila, jak se píše tady na babinetu tučný písmo. Už jsem chtěla mockrát něco tučně a protože jsem líná číst, jak se to dělá, tak jsem se na to vždycky vybodla. Až díky tobě jsem si to fakt přečetla a dokonce se mi to povedlo!
Není tady
Esteli, gratuluju k jednotce ... a jak dnes?
Není tady
Hojky, dík! Moc vás zdravím
Tak je mi úděsně, fyzicky je to síla Jsem vyčerpaná. Ale měůa jsem fajn den, Dakí, díky!
No a zkoušky mám oběěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!!!!!! U jedné z nich jsem pravda trochu opsala nemám to ráda, ale paráda, mám obě. Já ten semestr snad ukončím
Klubajs, to je jasné, čau máš dost, to nehroť Jak jsem koukala, chodíš do práce
Nejsi na neschopence?
No,
Evi, taky dobré Ale jo, jsme v bezpečí, jsme v bezpečí...
No, Lupí, vy.rat se na to nechi, dost mne to drží nad vodou, když už hmota takhle vyvádí, aspoň mozkem něco můžu dělat.
Není tady
Estel
Blahopřeji!
Majko, dík
No, byl to omyl, no, jako vždy (Teď si dělám srandu, omyl to u té druhé nebyl, bo jsem pár věcí opsala
)
Není tady
Est, jsi marná.
Já byla dneska v Praze na školení na účetní závěrce, na Novotného lávce. Máte v Praze příšernou zimu.
Teda ty seš ďábel
Prosím tě a už zkus výraz "hmota" nahradit něčím přijatelnějším ... Víš kolik úsilí, vůle a energie musí tvé tělo vynaložit, aby mohlo plnit přání tvé dušičky? A že to někdy nezvládá ... pokud někdo v tvém okolí nezvládá, snažíš se mu pomoct a trochu ho povzbudit, že? Tvé tělo má taky nárok na pomoc, povzbuzení a taky ocenění, když zvládne všechno to, co na něj naložíš, no ni? Já bych teda na něj teda byla hodná, opečovávala bych ho a hýčkala, aby mi ještě dlouho vydrželo ... a měla bych ho ráda ... teda, já to své ráda mám, ikdyž v poslední době moc nesplňuje mé představy ... ale mám ho už od narození a tak nějak jsme si na sebe zvykli .... neměnila bych, ale asi ho taky začnu trochu hýčkat
Není tady
Estelí já to věděla, že to dáš!!!! A jako teda!!!! Takže si pěkně pohýčkej tělo i hlavu, bo jsou opravdu namáhaný na 500%. Šup čajík do hezkýho hrníčku.
Jo Estelí, pes se snad postupně mátoří a ty mi ho připomínáš, jak ti je blbě, tak zalezeš, aby si nebyla někomu náhodou na obtíž i když je okolo spousty lidí, kteří by ti chtěli nějak pomoct, potěšit, utěšit, pohladit. Nepřipomíná ti to něco náhodou? No hlavně už ho poznávám, bo na 3 dny tu byl nějakej jinej pes. Dneska už se mazlinkuje, tak ho pusinkuju bobečka malýho čtyřicetikilovýho.
Ffly, nevím, co mi to připomíná
S hafanem Hele, když měla Krakatice zánět žaludku, cpala jsem jí activii, pomohlo jí to, ale nevím, jestli hafan nemá i průjem a tak... Jj, on bude dobrej! posílám mu pusu na čumáček!!!!
Není tady
Estela napsal(a):
Ffly, nevím, co mi to připomíná
S hafanemHele, když měla Krakatice zánět žaludku, cpala jsem jí activii, pomohlo jí to, ale nevím, jestli hafan nemá i průjem a tak... Jj, on bude dobrej! posílám mu pusu na čumáček!!!!
Míši, já to teda zkusím... Tělo, tělo, tělo
Není tady
No jo průjmík má ale až od včera. Bůhví co zežral blboun. Fakt už jsem se bála. Dostal pigára a má jen rejži s kuřecím jak v Alcrónu. Ale ty smutný voči....strašný. Jsem musela volat náčelníkovi Dakotě o rady. Venku závěje sněhu a my doma závěje blinkaček.
Estel, gratuluju ke zkouškám, jsi úžasná!!!
A co třeba "tělíčko"
Není tady
Estela napsal(a):
Míši, já to teda zkusím... Tělo, tělo, tělo
Není tady
Poly, hm, tak to ještě nevypustím z tlamy Ale jo tělo, tělo...
Teda, v noci jsem prožila něco neuvěřitelného, myslela jsem, že okoušu i strop, jak to bolelo...Lékům se nechtělo zabrat, nakonec jsem k ránu asi vyčerpáním usla. No, radost, opravdu radost. Hnusné boláky, kterých se nemůžu zbavit, dýchání, děs běs... Teda, opravdu jsem hvězda, no
Jdu se učit, ať nemyslím na kraviny.
Není tady
Estel Gratuluju ke zkouškám, fákt dost dobrýýý
Je mi líto těch tvých bolestí...sakra...aspoň ti je foukám, hladím. Bude to dobrý, holka, bude...
Taky se jdu učit, mě ty zkoušky čekaj´ve středu a v pátek...se picnu! Pp.
Není tady
Evi, děkuju! Držím palce! to dobře dopadne!!!
Já mám další v pondělí, pak v úterý, potom mám nějaké konzultace ohledně prací (které ještě nemám dopsány). A již jsemn stačila zjistit, že naši učitelé mají oblíbený sport, vracení seminárek k přepracování...
Ale, tak už abych to měla všechno hotové
No, je mi příšerně, asi i ta psychika, chjo Takový pocit divný zmaru a beznaděje... No, jo, dostanu se z toho...
Není tady
Estela napsal(a):
Poly, hm, tak to ještě nevypustím z tlamy
Ale jo tělo, tělo...
Teda, v noci jsem prožila něco neuvěřitelného, myslela jsem, že okoušu i strop, jak to bolelo...Lékům se nechtělo zabrat, nakonec jsem k ránu asi vyčerpáním usla. No, radost, opravdu radost. Hnusné boláky, kterých se nemůžu zbavit, dýchání, děs běs... Teda, opravdu jsem hvězda, no
Jdu se učit, ať nemyslím na kraviny.
Z pusinky!!!!
Není tady
Ty vado, Estel! To je huustýý s těma zkouškama... Učitelé jsou někdy divný, njn. Jakoby zapomněli, že taky někdy studovali... to se jim to honí triko nad studentama, pche - chudáčci. Nás nedostanou!
Nic si z tý depky nedělej, zas odejde... Taky to mívám a dost mě to kdysi trápilo. Jsem narozená v rybách. Někde jsem se dočetla, že je to rozdvojený znamení, jedna plave nahoře, druhá dole, jedna doprava, druhá doleva... no tak jak já mám bejt normální, že jo? ... A tak jsem se s tím prostě smířila. Jednou jsme nahoře, jednou ryjeme hubou v bahně dole... a pak logicky musí přijít obrat (Ale někdy mě s.re, že to trvá tak dlouho. Ale to si pak schválně říkám, co se mi povedlo a co je dobrý. Pomáhá mi to...taková autosugesce...jsem asi magor. Vlastně mi to i jedna holka řekla, v dobrým teda. A mně je jako magoroj docela dobře
Měj se líp a líp
Není tady
Teda, je mi zle
Nálada strašná, sil ubývá pořád... Dneska jsem skoro celý den prospala
a houby udělala. S tím, jak se blíží večer je stále hůř, i když je fakt, že jak jsem spala, trošku je mi líp. Ale jsem teda ostuda
A zas valím do pelechu.
Jen je mi strašlivě smutno
Není tady
Esteli, to, že jsi spala, je přece paráda .
Tělo potřebuje odpočívat .
Estelko, ten spánek je přeci skvělý, ne? Tak buď za něj ráda.
Jak to tak vidím, zkoušky uděláš, i když na to ani nemrkneš. Ty naše šprťajzno.
Drž mi pěsti, já dělám v pondělí tři a ještě jsem to ani neotevřela. Dvě z nich jsou tak nějak brnkačka (resp. si myslím, že mě nevyrazí). Ale ta třetí, to bude záhul. Máme na to profesorku, který říkáme Paroubkova sestra. Je hrozně ošklivá, taková chlapatka. Styl její výuky je, že na projektor pustí ve Wordu napsané papíry a čeká, až si to opíšeme. Neřekne k tomu ani slovo. A tu "prezentaci" nám odmítla dát, že je to její know-how. A to nás učí státnicový předmět (dělám je v červnu).
Není tady
Nabuko, to víš, že držím palce. A moc!!! Je skvělé vidět (škodolibě) že v těch zkouškách nejsem sama . Ne, samozřejmě držím palce všem, které něco takového čeká...
Jj, šprtna, neviděla jsem naživo většího flákače na učení, než jsem já. Před zkouškou už radši nikomu neříkám, že to neumím, protože ono to nějak vyjde a všichni si myslí, že lžu
No, prospala jsem a promarnila skoro celý den, kdybych byla vc silná odpočatější, tak neřeknu, ale ono je top pořád horší No nic, ale jdu spát znova
Není tady
Estela napsal(a):
Nabuko, to víš, že držím palce. A moc!!! Je skvělé vidět (škodolibě) že v těch zkouškách nejsem sama
. Ne, samozřejmě držím palce všem, které něco takového čeká...
Jj, šprtna, neviděla jsem naživo většího flákače na učení, než jsem já. Před zkouškou už radši nikomu neříkám, že to neumím, protože ono to nějak vyjde a všichni si myslí, že lžu
No, prospala jsem a promarnila skoro celý den, kdybych byla vc silná odpočatější, tak neřeknu, ale ono je top pořád horšíNo nic, ale jdu spát znova
Viděla - mě. Taky se na to obvykle vybodnu a pak mám zázrakem jedničku. A nikdo mi nevěří.
Ale znáš to, štěstí přejem připraveným - a to my jsme, i když na něco jiného.
Běž na kutě, spánek léčí. Já jsem teď zvyklá míň než dřív (kvůli mému mimču a práci a cestování atd.) a když spím o něco déle, jsem celý den jak mrtvá. Zjistila jsem, že jsem funkčnější, když mám spánku nedostatek než přebytek. Já - sova, která nesnáší brzké vstávání. No chápeš to?
Ale je fakt, že ať vstanu v kteroukoliv hodinu, probudím se v devět.
Není tady