Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#701 23. 2. 2009 14:55

x52658
Host

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

Ještě bych k tomu dodala, že tady je vidět, jak nám VOS plní naše přání.... vadumbom
No, nepřála si většina z nás, aby Estel neměla AIDS? lollol

#702 23. 2. 2009 14:55

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Co my víme, co se jí dělo a děje v hlavičce.

Právě proto by se měla k celé situaci vyjádřit!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#703 23. 2. 2009 14:56

Petuna
♥♥♥♥♥--

Tak je hodně duševně nemocná takže vlastně taktéž patří na léčení. Je mi líto Vás všech co jste jí tak pomáhali a věřili....musí to bolet

Není tady

#704 23. 2. 2009 14:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

majkafa napsal(a):

Nemyslíte, že nás Estel potřebuje nejvíc právě teď? Aby se z toho, v čem je, konečně dokázala vymanit? Já si to myslím. Jak lehké je odsoudit. Co my víme, co se jí dělo a děje v hlavičce.

Majkafo, tva naivita absolutne nezna hranic.

42!

Není tady

#705 23. 2. 2009 14:56

x56325
Host

Mě to trapný nepřipadá. Spíš hodně smutný, vzhledem k tomu, že až příště na babi přijde někdo, kdo bude nemocný opravdu, pár lidí už si možná po téhle zkušenosti rozmyslí, než podá pomocnou ruku...

#706 23. 2. 2009 14:56

petra72
Host

majkafa napsal(a):

Nemyslíte, že nás Estel potřebuje nejvíc právě teď? Aby se z toho, v čem je, konečně dokázala vymanit? Já si to myslím. Jak lehké je odsoudit. Co my víme, co se jí dělo a děje v hlavičce.

Majko, ale vždyť ti nikdo nebrání dál pomáhat. Dokonce si myslím, že i jiní by jí i dál rádi pomohli - sice ne od nemoci HIV. Nejsi sama, kdo má zatím stále pro ní otevřenou náruč a je připraven jí přijmout - ale s pravdou. Jenže ona vypla mobil a neozývá se....

#707 23. 2. 2009 14:57

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

majkafo - já na tebe nereaguji ani v SZ, ale teď ti napíšu - ty sama říkáš NESUĎME tak teď mlč a hryzej tužku, protože jsi nezažila tento víkend, jako někdo jiný. Vůbec netušíš, ani zlomek, natož abys věděla co se děje Estele v hlavičce
omlouvám se ostatním offtopic

Není tady

#708 23. 2. 2009 14:58

majkafa
Host

Proč se vás tak dotklo mé psaní o souzení? Bylo psáno v dobré víře.

Volala jsem M. Ještě před druhou.
A taky volám Est a vím, že má mobil vypnutý.
Nepošleme Est do hrobu, prosím. Teď jí musí být strašně.
Psychika je děsnej prevít. A rozum občas taky.

Kukačko, já taky nepíšu, že vím, co se Est děje v hlavičce. Myslím, že to netuší nikdo z nás.

Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 15:01)

#709 23. 2. 2009 15:00

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bazalka napsal(a):

Ještě bych k tomu dodala, že tady je vidět, jak nám VOS plní naše přání.... vadumbom
No, nepřála si většina z nás, aby Estel neměla AIDS? lollol

No dyť ... však taky první, co mě napadlo, bylo: No to je ale skvělý lol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#710 23. 2. 2009 15:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Regi, neboj - já citovou újmou netrpím...a ta finanční je zanedbatelná v porovnání s monstrózností celý tý věci.
Já jsem prostě fascinovaná - jí, jak to dokonale zahrála (Petuno, nejenže to nebylo poznat, že jí ve skutečnosti není blbě...mně například bylo po půl dni blbě s ní! stolt) námi, jaký jsme dokázali být.
Poučení propříště - než se pustíme do Kefírů a tuhle Bab-Jag,že jsou necitelní, tak abychom napřed vydechli-nadechli a zase vydechli gloria
Doufám, děcka, že ale nezlikvidovala všechen soucit s trpícíma va
Mně je momentálně nevíc líto Dakoty - vždyť jí dělala náhradní mámu....
Babo - a jak bys to chtěla realizovat? hmm

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#711 23. 2. 2009 15:00

petra72
Host

majkafa napsal(a):

Proč se vás to tak dotko?
Nepošleme Est do hrobu, prosím.

Tak tohle fakt nemá chybu.   tummenupp

Upravil(a) petra72 (23. 2. 2009 15:00)

#712 23. 2. 2009 15:02

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Řekne tady někdo, co Estel vlastně je?
a PROČ TO DĚLALA?
Píšete o osobních setkáních-ta probíhala jak, kde? Nebyl tam nikdo z její rodiny, aby vát to řekl?
Mně to přijde naprosto nemožné, něco takového.

Není tady

#713 23. 2. 2009 15:02

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Proč se vás tak dotklo mé psaní o souzení? Bylo psáno v dobré víře.

A taky volám Est a vím, že má mobil vypnutý.
Nepošleme Est do hrobu, prosím. Teď jí musí být strašně.
Psychika je děsnej prevít. A rozum občas taky.

Majko, ale nikdo jí do hrobu neposílá. Myslím, že pokud najde odvahu a ozve se nám, pokud bude chtít spolupracovat, tak tu pomocnou ruku najde. Já si taky myslím, že má problém. Ale musí ho chtít řešit ona sama a ne si místo toho vymýšlet zástupné fiktivní problémy.

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#714 23. 2. 2009 15:02

majkafa
Host

Petro, až prožiješ to, co já, až pobudeš tolik týdnů na psychiatrii, možná se na to budeš dívat jinak. Est je rozhodně nemocná psychicky. To si myslím.

#715 23. 2. 2009 15:03

majkafa
Host

Míša Kulička napsal(a):

Majko, ale nikdo jí do hrobu neposílá. Myslím, že pokud najde odvahu a ozve se nám, pokud bude chtít spolupracovat, tak tu pomocnou ruku najde. Já si taky myslím, že má problém. Ale musí ho chtít řešit ona sama a ne si místo toho vymýšlet zástupné fiktivní problémy.

Míšo, já to myslím tak, že když si tady teď bude číst, může udělat něco nepředloženého.

#716 23. 2. 2009 15:03

Somaia
Host

Majko, prosím tě, proč to tady pořád tak emocionálně hrotíš, když moc dobře víš, že pomoct můžeš jen tomu, kdo tu pomoc chce a příjme.
Nikdo z těch lidí, kteří jsou jí na blízku jí nazatratil... a neodvrhnul. Když bude chtít skutečnou, pravdivou  lásku, ví kde a u koho  jí hledat.

Upravil(a) Somaia (23. 2. 2009 15:06)

#717 23. 2. 2009 15:03

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

majkafa napsal(a):

Petro, až prožiješ to, co já, až pobudeš tolik týdnů na psychiatrii, možná se na to budeš dívat jinak. Est je rozhodně nemocná psychicky. To si myslím.

Souhlasím a už jsem to tu psala:

"Hysterie může být součástí poruchy osobnosti (hysterická psychopatie) projevující se neustále způsobem chování a jednání (značná prolhanost, intrikánství, předstírání), nebo o důsledek drastického zážitku (hysterická reakce) nebo dlouhodobě neuspokojivé situace (hysterická neuróza). Protože hysterie častěji postihuje ženy, původně lékaři spojovali uvedené jevy s pohlavními orgány ženy (děloha – řecky hystera); dnes se soudí, že půjde o poruchu v určitých oblastech mozku (hypothalamu, limbickém systému)."

Upravil(a) Martinka1 (23. 2. 2009 15:04)

Není tady

#718 23. 2. 2009 15:04

petra72
Host

majkafa napsal(a):

Milá zlatá, to nikdo nepopírá. Jen tvé vyjádření - posílat do hrobu... a podobně je fakt  offtopic

#719 23. 2. 2009 15:04

x62358
Host

...nezavrhnul a neodsoudil, ale ani tu nemá potřebu neustále něco pateticky vykřikovat

#720 23. 2. 2009 15:05

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Míšo, já to myslím tak, že když si tady teď bude číst, může udělat něco nepředloženého.

Ale houby, ona ne. Natolik už ji znám.

Není tady

#721 23. 2. 2009 15:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

roll va KTO odsudzuje? Ty si v nejakých písmenkách našla odsúdenie? Ja ho tam nevidím... aspoň nie u tých, ktorí ju naozaj poznali. Sklamanie, smútok a ľútosť - to hej. Odsúdenie nie.
A pomáhať sa dá len tým, ktorí o to stoja a dajú to najavo. Všetko iné je len kŕmenie egouška a provokovanie karmy.

Upravil(a) Selima (23. 2. 2009 15:09)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#722 23. 2. 2009 15:08

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

majkafa napsal(a):

Milá zlatá, to nikdo nepopírá. Jen tvé vyjádření - posílat do hrobu... a podobně je fakt  offtopic

Petro, mluvíš ze svých zkušeností. Já ze svých. Teď mám před sebou tu strašnou neděli, kdy jsem si vzala ty prášky. Já vím, jak mi bylo. Na to se nedá zapomenut.

#723 23. 2. 2009 15:08

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

lupina montana napsal(a):

Regi, neboj - já citovou újmou netrpím...a ta finanční je zanedbatelná v porovnání s monstrózností celý tý věci.
Já jsem prostě fascinovaná - jí, jak to dokonale zahrála (Petuno, nejenže to nebylo poznat, že jí ve skutečnosti není blbě...mně například bylo po půl dni blbě s ní! stolt) námi, jaký jsme dokázali být.
Poučení propříště - než se pustíme do Kefírů a tuhle Bab-Jag,že jsou necitelní, tak abychom napřed vydechli-nadechli a zase vydechli gloria
Doufám, děcka, že ale nezlikvidovala všechen soucit s trpícíma va
Mně je momentálně nevíc líto Dakoty - vždyť jí dělala náhradní mámu....
Babo - a jak bys to chtěla realizovat? hmm

Zrealizovat co, zanik tohoto vlakna? To zanikne samo. Kazdopadne je videt, jak lidi touzi po silnem pribehu a jak moc chteji pomahat a byt uzitecni. A tak vznikaji pohadky. ;-DD
P.S. Do me se nikdo nikdy nepoustel. Kdybych vam nekdy do tohoto vlakna byt naznakem vyjadrila pohybnost nad pravdivosti toho celeho vypraveni, tak bych se o sobe zrejme ihned dozvedela mnoho noveho ;-)

42!

Není tady

#724 23. 2. 2009 15:09

majkafa
Host

Selima napsal(a):

majkafa napsal(a):

roll va KTO odsudzuje? Ty si v nejakých písmenkách našla odsúdenie? Ja ho tam nevidím... aspoň nie u tých, ktorí ju naozaj poznali. Sklamanie, smútok a ľútosť - to hej. Odsúdenie nie.

V niektorých ho vidím, Seli. Opakujem - v niektorých. Nemenovala som. Nerozumiem, prečo sa ozývajú tí, u ktorých ho nevidím.

#725 23. 2. 2009 15:09

petra72
Host

Majko, opět bojuješ proti lidem, kteří bojovat nechtějí. Kteří sedí u spřáteleného ohně.

Nerozumím tomu, proč to opět ženeš někam jinam.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí