Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#651 16. 2. 2009 21:01

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

Estelí, jsi šikovná a statečná holka. Drží palec ať zvládneš, co potřebuješ...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#652 17. 2. 2009 8:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kačko, to je jasné, že se cítíš hůře, když to práskneš, protože mluvíš o věcech ,co jsou ti nepříjemné. Dlouho v tobě ležely a ty jsi kolem nich jen našlapovala. No a teď jsi šlápla do h..a a ono smrdí. To je normální, že se to zase otevře. Ale zase mi věř, že když to půjde pryč, bude líp a líp. Zkus mi věřit. Znám to. Pak si dodám sílu a vlastně si uvědomím, že mluvím o těch věcech, které jsem tak dlouho tajila a že si hlavně můžu dovolit o nich mluvit, aniž by mi za to někdo usekl hlavu. A je to lepší a lepší. hjarta

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#653 17. 2. 2009 10:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak, tak... najhoršie je podľa mňa dusiť ťažké veci v sebe... Nie ej ľahké ani dostať ic zo seba, ale tá úľava potom! A nie si na ne sama, to hlavne. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#654 17. 2. 2009 10:26

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Alosek napsal(a):

Ahoj Esteli,
zdravím pussa . Tak dej vědět, jetli opravdu pojedeš, třeba zajedu do rodného Havířova wink .
Měj se hezky par .

Jé, to teda koukám, tak jestli tam budete, dejte vědět, neboť, já v tom stejném městě o víkendu budu, neboť je taky mé rodné smile

Se divím Alošku, že tě neznám smile

(Vás dvě bych opravdu ráda moc poznala.... storstark )

Upravil(a) Račice dračice (17. 2. 2009 10:43)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#655 18. 2. 2009 9:19

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Ahojky smile

Alosku, tož se těším, moc moc. Hlavně nic nevoz smile
Morava by měla být za14 dní, ale nevím, nevím, myslím, že tu cestu zvládnu, co bych nezvládla na cestě autem, že? Jen budu hotová, ale chci se tam podívat přece jen mám plno vzupomínek na tu dobu, co jsem tam žila. Tam jsem byla šťastná smile

Jo, jinak je mi trošku líp, psychicky, že jsem tzo na sebe práskla, ve vnitř mám tolik bolavých věcí, ani nemyslet. Chjo, tak dlouho jsem je tutlala, tak dlouho si hrála na silnou neohroženou Amazonku a snad i sama věřila, že jí jsem. Teď ukazuju to slabounké dítě v sobě samé, je to nezvyk.

Nejhorší je strach. Strašně se bojím, jsem pořád strašlivě unavená, není mi dobře, tělo zlobí, cho. No, mic, ono bude líp. Teď jdu ležet, pak zas lázně.

Upravil(a) Estela (18. 2. 2009 9:22)

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#656 18. 2. 2009 9:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Estí, ja som ti hovorila, že sa ti uľaví... a etraz sa za odmenu rozmaznávaj, šetri, lázně - poslúchaj pekne a teším sa, keď sem najbližšie napíšeš.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#657 18. 2. 2009 9:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně vím, o čem píšeš. Strach. Já taky, furt se něčeho bojím. A když se zastavím a zamyslím, tak ty strachy jsem si stejně vytvořila jen já sama.

Není tady

#658 18. 2. 2009 9:59

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Rozmazluju se, zakuklená v pelíšku, opět hřeju jak kamínka 39 teplota. Chjo sad Mám dobrý včajík, mňam zelený, miluju zelený. Dala bych si pivečko, ale až po lázních.
Nejhorší je nejistota, já vždycky začnu doufat, že to zvládnu, pak mi dojde, jak na tom ve skutečnosti jsem a čekán jen nejhorší, pak zas začnu doufat a furt dokola. njn. Jdu spát, nemůžu už udržet oči otevřené, jsem strašně vyčerpaná, virák dává zabrat, parchant

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#659 18. 2. 2009 10:01

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrou noc, jdi hajat pussa

Není tady

#660 18. 2. 2009 12:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Esteli, udrž si prosím ten kousíček naděje. A určitě je dobře, že to bolavé jde ven. Představ si jak musí bolet na venek sice zahojena, ale uvnitř hnisající ranka. Nejdřív to bolavý potřebuješ pustit ven, pořádně bolístku vyčistit a pak se může zahojit. A vem si, že bolest na duši je nemlich to samé. Jen my si to nedokážem připustit, když nevidíme...

Není tady

#661 18. 2. 2009 13:35

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

No, tak vyspaná, ale nejradši bych šla znova spát, jsem fakt hotová. Už bych jen spala, dala si přestávku na nakrmení a zase spala. Hrůza.
Naději, naději pomalu ztrácím, strašně se už bojím věřit. Je to zlý. Tak nic, no, musím vydržet. Všechno se mi zdá být tak nějak divné. Já si připadám tak nějak divná, ten stav je děsný.
   Jasně, souvisí to s tím, jak začínám čistit ty své vřídky. Ale taky se strašně bojím a strašně zvláštně se cítím, jako bych fakt žila v jiné dimenzi než ostatní, jako bych na všechno koukala skrtze tlusté matné a podivně zakřivené sklo. Neumím to posat, ale nějak už nemůžu gratergrater Už si zas připadám k ničemu, jen hniju v posteli a mám černé myšlenky, jsem k hov.. grater

Není tady

#662 18. 2. 2009 14:11

Alosek
Host

Esteli, pořád jsi naše krásné sluníčko a pořád budeš pussa .
Drž se, strach je hrozná potvora. Holky mají pravdu - všechno špatné, co v sobě schováváš, potřebuje jít ven, vyvětrat na čerstvý vzduch.
Proti lásce strach nemá šanci. Mám te moc ráda hjarta .

#663 18. 2. 2009 14:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Estí, to poznám, včera som mala chandru, v podstate bezdôvodnú, ale to jej nevadilo... Ty NIE SI NANIČ, si skvelá baba aj bez práce,školy a milióna aktivít, proste preto, že SI. stolt Mmch, nemáš teda čas v nedeľu poobede? wink

Brita

Není tady

#664 18. 2. 2009 16:45

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

holky, dík. Fakt vím, jak si tím škodím, ale prostě je mi taaak smutno grater Tááák se bojím, já už nevím co se to v té kebuli zrzavé děje. njn. Chtěla bych, aby mi bylo líp, no. Ono s tímhle stavem se moc juchat nedá.

Seli, čas mám, já mám času big_smilelol Bude se něco dít?

Není tady

#665 18. 2. 2009 17:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pozri na Dakotino depo... wink

Brita

Není tady

#666 18. 2. 2009 18:33

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Seli, jé, moc ráda bych přišla, ale, no, nemůžu slíbit... Taky si už moc netroufám chodit ven sama, kor v téhle zimě, ale pokusím se udělat vše proto, abych mohla smile Moc, moc ráda bych

Není tady

#667 18. 2. 2009 18:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Aj mňa by to potešilo, ale ak sa nebudeš cítiť, dáme si na teba pivko a nebudeme ti to zazlievať. Však ešte prídem, až sa oteplí. stolt

Brita

Není tady

#668 18. 2. 2009 20:43

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Aj mňa by to potešilo, ale ak sa nebudeš cítiť, dáme si na teba pivko a nebudeme ti to zazlievať. Však ešte prídem, až sa oteplí. stolt

Však to slibuju, jak se nebudu cítit, nepřijdu big_smile Už začínám poznávat hranice svých schopností a možností

Není tady

#669 18. 2. 2009 22:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Výborne... to rada počujem. Netreba si robiť násilie.... nechaj to na nedeľu, každopádne budem(e na teba myslieť.

Brita

Není tady

#670 19. 2. 2009 7:32

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Esteli, dobré ránko ... správně díš, v takovejhle kose má být člověk zalezlej v pelíšku a nevystrkovat ani čumák http://sirmi.ic.cz/smajl/86.gif a snít o teplých slunečních dnech http://sirmi.ic.cz/smajl/321.gif ... jenže můj šéf to nechápe http://sirmi.ic.cz/smajl/91.gif ... álé, když mu to ještě několikrát naznačím http://sirmi.ic.cz/smajl/85.gif ... tak to taky nepochopí http://sirmi.ic.cz/smajl/90.gif

Tak přeji aspoň virtuálně hezký sluníčkový den http://sirmi.ic.cz/smajl/411.gif

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#671 19. 2. 2009 13:34

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahjojky.
Pomoc, mně je gratergrater děsně. Co to zas je? to už tu dlouho nebylo. Bude líp, že jo? Já ztrácím víru. Mám strach, ze všeho, nejvíc asi ze sebe. Co to zas je? dumbom
Strašně si to vyčítám, to co se děje grater

Není tady

#672 19. 2. 2009 13:39

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Esteli, mám tě ráda koťátko jedno. I s teplotou, i s bolavou dušičkou, i statečnou i bečící. Co by se dělo, tělo maká a vidličkou píchá ty panožky do prd.ýlky. Drž se :kiss:

Není tady

#673 19. 2. 2009 14:04

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bude líp stolt ... Estelko, hlavně si nic nevyčítej a věř si, myslím na tebe. pussa

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#674 19. 2. 2009 14:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Estela napsal(a):

Strašně si to vyčítám, to co se děje grater

Co si zase vyčítáš? Že tě nějakej bezohlednej fešák nakazil, aniž si dělal hlavu, co ty s tím? pussa Nebo co? Že je ti blbě?
Že jsi nevěděla co bylo potřeba, když ti bylo šestnáct?? va Ty jsi děvče moc šancí nedostala - divím se spíš, že to nevyčítáš všem, včetně boha. pussa
Přišla ti doopravdy mizerná karta - a ty jsi z toho prozatím vytloukla naprosto všechno, co se dalo, nemáš si co vyčítat. Hraješ jako pokrovej pámbu, Estel.....
Teď si konečně lízni nějaký eso pussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#675 19. 2. 2009 14:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Mmch - kdy zase jdeš k Chocho? Nezapomeň referovat - víš dobře, jak nás zajímá, kdykoli se ti uleví smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí