29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Estelí, jsi šikovná a statečná holka. Drží palec ať zvládneš, co potřebuješ...
Není tady
Kačko, to je jasné, že se cítíš hůře, když to práskneš, protože mluvíš o věcech ,co jsou ti nepříjemné. Dlouho v tobě ležely a ty jsi kolem nich jen našlapovala. No a teď jsi šlápla do h..a a ono smrdí. To je normální, že se to zase otevře. Ale zase mi věř, že když to půjde pryč, bude líp a líp. Zkus mi věřit. Znám to. Pak si dodám sílu a vlastně si uvědomím, že mluvím o těch věcech, které jsem tak dlouho tajila a že si hlavně můžu dovolit o nich mluvit, aniž by mi za to někdo usekl hlavu. A je to lepší a lepší.
Není tady
Tak, tak... najhoršie je podľa mňa dusiť ťažké veci v sebe... Nie ej ľahké ani dostať ic zo seba, ale tá úľava potom! A nie si na ne sama, to hlavne.
Není tady
Alosek napsal(a):
Ahoj Esteli,
zdravím. Tak dej vědět, jetli opravdu pojedeš, třeba zajedu do rodného Havířova
.
Měj se hezky.
Jé, to teda koukám, tak jestli tam budete, dejte vědět, neboť, já v tom stejném městě o víkendu budu, neboť je taky mé rodné
Se divím Alošku, že tě neznám
(Vás dvě bych opravdu ráda moc poznala.... )
Upravil(a) Račice dračice (17. 2. 2009 10:43)
Není tady
Ahojky
Alosku, tož se těším, moc moc. Hlavně nic nevoz
Morava by měla být za14 dní, ale nevím, nevím, myslím, že tu cestu zvládnu, co bych nezvládla na cestě autem, že? Jen budu hotová, ale chci se tam podívat přece jen mám plno vzupomínek na tu dobu, co jsem tam žila. Tam jsem byla šťastná
Jo, jinak je mi trošku líp, psychicky, že jsem tzo na sebe práskla, ve vnitř mám tolik bolavých věcí, ani nemyslet. Chjo, tak dlouho jsem je tutlala, tak dlouho si hrála na silnou neohroženou Amazonku a snad i sama věřila, že jí jsem. Teď ukazuju to slabounké dítě v sobě samé, je to nezvyk.
Nejhorší je strach. Strašně se bojím, jsem pořád strašlivě unavená, není mi dobře, tělo zlobí, cho. No, mic, ono bude líp. Teď jdu ležet, pak zas lázně.
Upravil(a) Estela (18. 2. 2009 9:22)
Není tady
Estí, ja som ti hovorila, že sa ti uľaví... a etraz sa za odmenu rozmaznávaj, šetri, lázně - poslúchaj pekne a teším sa, keď sem najbližšie napíšeš.
Není tady
Přesně vím, o čem píšeš. Strach. Já taky, furt se něčeho bojím. A když se zastavím a zamyslím, tak ty strachy jsem si stejně vytvořila jen já sama.
Není tady
Rozmazluju se, zakuklená v pelíšku, opět hřeju jak kamínka 39 teplota. Chjo Mám dobrý včajík, mňam zelený, miluju zelený. Dala bych si pivečko, ale až po lázních.
Nejhorší je nejistota, já vždycky začnu doufat, že to zvládnu, pak mi dojde, jak na tom ve skutečnosti jsem a čekán jen nejhorší, pak zas začnu doufat a furt dokola. njn. Jdu spát, nemůžu už udržet oči otevřené, jsem strašně vyčerpaná, virák dává zabrat, parchant
Není tady
Dobrou noc, jdi hajat
Není tady
Esteli, udrž si prosím ten kousíček naděje. A určitě je dobře, že to bolavé jde ven. Představ si jak musí bolet na venek sice zahojena, ale uvnitř hnisající ranka. Nejdřív to bolavý potřebuješ pustit ven, pořádně bolístku vyčistit a pak se může zahojit. A vem si, že bolest na duši je nemlich to samé. Jen my si to nedokážem připustit, když nevidíme...
Není tady
No, tak vyspaná, ale nejradši bych šla znova spát, jsem fakt hotová. Už bych jen spala, dala si přestávku na nakrmení a zase spala. Hrůza.
Naději, naději pomalu ztrácím, strašně se už bojím věřit. Je to zlý. Tak nic, no, musím vydržet. Všechno se mi zdá být tak nějak divné. Já si připadám tak nějak divná, ten stav je děsný.
Jasně, souvisí to s tím, jak začínám čistit ty své vřídky. Ale taky se strašně bojím a strašně zvláštně se cítím, jako bych fakt žila v jiné dimenzi než ostatní, jako bych na všechno koukala skrtze tlusté matné a podivně zakřivené sklo. Neumím to posat, ale nějak už nemůžu Už si zas připadám k ničemu, jen hniju v posteli a mám černé myšlenky, jsem k hov..
Není tady
Esteli, pořád jsi naše krásné sluníčko a pořád budeš .
Drž se, strach je hrozná potvora. Holky mají pravdu - všechno špatné, co v sobě schováváš, potřebuje jít ven, vyvětrat na čerstvý vzduch.
Proti lásce strach nemá šanci. Mám te moc ráda .
Estí, to poznám, včera som mala chandru, v podstate bezdôvodnú, ale to jej nevadilo... Ty NIE SI NANIČ, si skvelá baba aj bez práce,školy a milióna aktivít, proste preto, že SI. Mmch, nemáš teda čas v nedeľu poobede?
Není tady
holky, dík. Fakt vím, jak si tím škodím, ale prostě je mi taaak smutno Tááák se bojím, já už nevím co se to v té kebuli zrzavé děje. njn. Chtěla bych, aby mi bylo líp, no. Ono s tímhle stavem se moc juchat nedá.
Seli, čas mám, já mám času Bude se něco dít?
Není tady
Pozri na Dakotino depo...
Není tady
Seli, jé, moc ráda bych přišla, ale, no, nemůžu slíbit... Taky si už moc netroufám chodit ven sama, kor v téhle zimě, ale pokusím se udělat vše proto, abych mohla Moc, moc ráda bych
Není tady
Aj mňa by to potešilo, ale ak sa nebudeš cítiť, dáme si na teba pivko a nebudeme ti to zazlievať. Však ešte prídem, až sa oteplí.
Není tady
Selima napsal(a):
Aj mňa by to potešilo, ale ak sa nebudeš cítiť, dáme si na teba pivko a nebudeme ti to zazlievať. Však ešte prídem, až sa oteplí.
Však to slibuju, jak se nebudu cítit, nepřijdu Už začínám poznávat hranice svých schopností a možností
Není tady
Výborne... to rada počujem. Netreba si robiť násilie.... nechaj to na nedeľu, každopádne budem(e na teba myslieť.
Není tady
Esteli, dobré ránko ... správně díš, v takovejhle kose má být člověk zalezlej v pelíšku a nevystrkovat ani čumák a snít o teplých slunečních dnech
... jenže můj šéf to nechápe
... álé, když mu to ještě několikrát naznačím
... tak to taky nepochopí
Tak přeji aspoň virtuálně hezký sluníčkový den
Není tady
Ahjojky.
Pomoc, mně je děsně. Co to zas je? to už tu dlouho nebylo. Bude líp, že jo? Já ztrácím víru. Mám strach, ze všeho, nejvíc asi ze sebe. Co to zas je?
Strašně si to vyčítám, to co se děje
Není tady
Esteli, mám tě ráda koťátko jedno. I s teplotou, i s bolavou dušičkou, i statečnou i bečící. Co by se dělo, tělo maká a vidličkou píchá ty panožky do prd.ýlky. Drž se :kiss:
Není tady
Bude líp ... Estelko, hlavně si nic nevyčítej a věř si, myslím na tebe.
Není tady
Estela napsal(a):
Strašně si to vyčítám, to co se děje
Co si zase vyčítáš? Že tě nějakej bezohlednej fešák nakazil, aniž si dělal hlavu, co ty s tím? Nebo co? Že je ti blbě?
Že jsi nevěděla co bylo potřeba, když ti bylo šestnáct?? Ty jsi děvče moc šancí nedostala - divím se spíš, že to nevyčítáš všem, včetně boha.
Přišla ti doopravdy mizerná karta - a ty jsi z toho prozatím vytloukla naprosto všechno, co se dalo, nemáš si co vyčítat. Hraješ jako pokrovej pámbu, Estel.....
Teď si konečně lízni nějaký eso
Není tady
Mmch - kdy zase jdeš k Chocho? Nezapomeň referovat - víš dobře, jak nás zajímá, kdykoli se ti uleví
Není tady