Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#626 12. 2. 2009 17:19

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

Alošku, Ty mi budeš něco vykládat... Co to má být ta věta, co by na mně viděl????? To já bych moc dobře věděla smile

Upravil(a) Estela (12. 2. 2009 17:19)

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#627 12. 2. 2009 18:13

Alosek
Host

Esteli, já vím, taky to mám nastavené stejně blbě jako ty big_smile .
A právě proto taky vím, že je to blbost - když ono to je stejně jednodušší, říct si tohle (co by na mě viděl), než udělat krok do neznáma a nedejbože zjistit, že by to mohlo být v pohodě a fajn, třeba i "jenom" přátelství nebo jedno hezké odpoledne, že jo wink ?
Třeba někdy tu odvahu najdu... gloria - akorát vzhledem k jeho věku, možná už bude minimálně on v důchodu lol

Upravil(a) Alosek (12. 2. 2009 18:16)

#628 12. 2. 2009 18:14

Alosek
Host

Klubko napsal(a):

Regi nejsi jediná. Mě se taky líbil...

Klubko, tak nejdřív mě napadlo, odkud znáš pána, který se líbí Regině lol lol lol

#629 12. 2. 2009 18:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#630 12. 2. 2009 18:17

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Bóže můj, česnekovej bůček !! roll Estelko, VŮBEC NECHÁPU, JAK TAKOVOUDLE VĚC VŮBEC MŮŽEŠ POZŘÍT !! tonguebig_smile
Já, která zásadně jen brokolici , cukínu a tuřín, jsem zděšena !! Jdu to zajíst pohankovou kaší... vissla

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#631 12. 2. 2009 18:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tongue Mi robíš chute, cica... ale toto by ksolilo asi aj mňa s mojou slabučkou pečeňou, ľadvinami či kde to mám ten problém... Ale keď to je také dobručké...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#632 13. 2. 2009 8:06

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Klubko napsal(a):

Regi nejsi jediná. Mě se taky líbil...

Klubko, tak nejdřív mě napadlo, odkud znáš pána, který se líbí Regině lol lol lol

Omlouvám se, to patřilo na jiné vlákno. Překlep. Bylo to k Blobu big_smile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#633 13. 2. 2009 8:10

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

dakota napsal(a):

Bóže můj, česnekovej bůček !! roll Estelko, VŮBEC NECHÁPU, JAK TAKOVOUDLE VĚC VŮBEC MŮŽEŠ POZŘÍT !! tonguebig_smile
Já, která zásadně jen brokolici , cukínu a tuřín, jsem zděšena !! Jdu to zajíst pohankovou kaší... vissla

Dakotko, já tě miluju!!!! Miluji tvůj humor, stejně jako Tetymámy. A díky, že píšeš. Hned je důvod se usmát hjarta hjarta hjarta pussa

Zrzečko, jasně, že stálo. Mě česnek nedělá vůbec dobře a taky ne vařená paprika. Nějaká porucha na žlučníku, v žaludku, nevím. Trávím to tak týden. Jenže umíš si představit topinky bez česneku? No a dobrého leča taky umím sníst kotel roll

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#634 13. 2. 2009 8:52

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubí, přesně, také jsem se smála jak měsíček nad hnojem.

Dakí, dobrou chuť k tuřínu big_smile

Auauaua, je mi dneska moooc zle zase, jen ležím, cucám po lůčkách colu, snažím se pozřít nutráč, auau, bolí moc sad Proč je to tak hrozné? Já se bojím, moc, jsem stále slabšší :(Virák si dělá co chce. Parchant grater

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#635 13. 2. 2009 9:01

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jen to nesváděj na viráka, je ti blbě z bůčku winkvissla
Drž se , béruško, bojuj !! Držím palce !! A to jsem tě chtěla vytáhnout ... neutral

Není tady

#636 13. 2. 2009 12:47

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Tedy kočko, jako správná matka tě musím poučit že teplota nad 38 likviduje viry, tož tvoje představy možná zabraly a tělo viráka mlátí ve velkém. Ovšem pak nemá sílu na ty tvoje ostatní vylomeniny. wink Jako třeba jít si na pivko. KOukej ležet a hrát si na maroda big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#637 13. 2. 2009 23:27

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Estelko! Drž se,kotě pussa Teď jsem dočetla těch několik stran za poslední dny a posílám ti pussa a myslím na tebe hjarta Hodně síly, brouku! A odpočívat smile

Není tady

#638 14. 2. 2009 10:56

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Estí, za chvíli odjíždím na dovču. Mám vykoumáno, že pokud tam někde budou prodávat ochranná a láskyplná božstva, nebo ještě líp kouzla, jedno ti dovezu - takové, co vyžene viráka a pustí k tobě všechnu lásku. smile Měj se, kočenko. pussa hjarta

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#639 14. 2. 2009 14:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hnai, maj sa krásne, dávaj na seba pozor a uži si to... a potom poreferuj. wink Esti, ozvi sa, ako víkenduješ... a valentínuješ. Ja som dostala štedrého Valentína od kamošky - a jej len čokošku. Ale apsoň nejako sme si nahradili vzdialených či neexistentných frajerov.

Brita

Není tady

#640 15. 2. 2009 0:59

katafyge
♥♥♥♥♥--

Katuška hjarta
   prajem ti  veľa lásky, všetko najlepšie  pussa

Není tady

#641 15. 2. 2009 9:33

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vidím, že Estelka vůůbec nemá čas visslavissla a to je dobře, takže
Selimko, byla jsem u ní včera na Valentýnském kafi ,  pod cedulí "kouření zakázáno" jsme si zapálily big_smile  a valentinovaly jsme dvě lol

Není tady

#642 15. 2. 2009 10:55

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky

Hani, užij si to a těším se na fota a na reference. Ne, že bych nezáviděla vissla Bude to určitě naprosto fantastické smile

Holky moje, já všem děkuju. Já jsem malinko cynik, too zas jo, Valentýna nesnáším, jako svátek prostě neuznávám, celkem se mi zvedá žaludek ze všech těch přeslazenejch přáníček a všech těch nesmyslů ve tvaru srdíčka. Ale tvrdit, že jsem si kurňa nepobrečela a že mi nebylo ouvej teda nebudu grater Ach ta psychika sad

Jsem už strašně unavená, je mi špatně, neměla bych se takhle nervovat. Dneska naplno využívám toho, co mi nakázal dr., ležet, válet, odpočívat. Teda, venku vysvitlo slunko, tak si asi půjdu dát čajík ven pod ceduli kouření zakázáno. A do obchudku, neskutečné, jak mám vše teď tak blízko smile

Dakí, škoda, že jsi neodešla tak o 10 min později, poznala bys jednoho mého neuvěřitelného spolubydlícího smile Dík moc za návštěvu.

Upravil(a) Estela (15. 2. 2009 11:01)

Není tady

#643 15. 2. 2009 11:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Babuľky, to rada počujem(vlastne čítam...). Aj ja som valentínovala v babskom kruhu, ale skvele... stolt

Brita

Není tady

#644 15. 2. 2009 11:05

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, ještě jsem vám chtěla říct, že pojedu možná na Moravu na víkend smile Chci idět tam ty lidičky, strašně se těším až zas uvidím ta místa, kde jsme blbli jako prckové, kde jsem ještě věděla prd o životě a byla hlavně šťastná. Už se těším. Zajistím si všechno okolo, kdyby se náhodou přihoršilo, Ostravský špitál  nedaleko smile Chtěla bych to tam ještě vidět. Těším se na jedno místo, kde jsme něli bunkr, tam musím jít, hodně často a ráda na to vzpomínám. Taky po dlouhé době vidět některé lidi. Dokud to ještě zvládnu, chci moc tam jet smile

Upravil(a) Estela (15. 2. 2009 11:06)

Není tady

#645 15. 2. 2009 11:06

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Babuľky, to rada počujem(vlastne čítam...). Aj ja som valentínovala v babskom kruhu, ale skvele... stolt

Selimko tummenupp On je ten babský kruh někdy fakt lepší smile

Není tady

#646 15. 2. 2009 11:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja mám celý život šťastie na príma "babince" - vrátane Babinetu(za ktorý vďačíme ale dvom chlapom - vďaka, chalani pussa ). stolt

Brita

Není tady

#647 15. 2. 2009 11:41

Alosek
Host

Ahoj Esteli,
zdravím pussa . Tak dej vědět, jetli opravdu pojedeš, třeba zajedu do rodného Havířova wink .
Měj se hezky par .

#648 15. 2. 2009 19:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj Estelí, du tě pozdravit a koukám, že se chystáš cestovat ... tož to je fajn a držím palec, aby ti to vyšlo tummenupp

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#649 16. 2. 2009 19:51

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky,
Tak po chocholouschek, dneska jsem na sebe práskla až moc dumbom Není mi z toho dobře, naopak, hůř, než mi bylo... Ty jo, nějak jsem se neudržela, jsem tele, no a taky mám trošku zvýšené léky a všechno je tak divně, nevím, je mi děsně sad Říkala jsem si, co jsem dneska zvádla, než mi došlo, že to bylo jen lítání po dr. sad

Miluju sníh a jsem naštvaná, že sněží, nevím, je mi fakt děsně. Ještě že nejsem sama, to bych fakt nedala. I když si připadám čím dál víc sama, tak nějak jako by moje bublina byla větší a větší, jako by bylo všechno v mlze, jako bych byla jiná, divná (čož teda pravda jsem) ale prostě nevím, nevím... Prostě nějak nezvládám.

Snad se mi podaří kouknout se na Moravu, pořád tam moc chci jet a cítím, že bych tu cestu ještě dala. Autem jo. Uvidíme.

Upravil(a) Estela (16. 2. 2009 19:52)

Není tady

#650 16. 2. 2009 19:57

Alosek
Host

Jsi báječná, Esteli pussa .
Zvládnout maraton po doktorech, to není žádná sranda, já to nesnáším wink .
Nejsi sama, záleží na tobě, jestli bublinu necháš prasknout nebo odletět smile .
V Praze budu od pondělka 23. do čtvrtka 26. března ve škole, možná přijedu už o víkendu a odjedu až v pátek - teším se, že tě uvidím. Mám vzít zázvorové?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí