29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alošku, Ty mi budeš něco vykládat... Co to má být ta věta, co by na mně viděl????? To já bych moc dobře věděla
Upravil(a) Estela (12. 2. 2009 17:19)
Není tady
Esteli, já vím, taky to mám nastavené stejně blbě jako ty .
A právě proto taky vím, že je to blbost - když ono to je stejně jednodušší, říct si tohle (co by na mě viděl), než udělat krok do neznáma a nedejbože zjistit, že by to mohlo být v pohodě a fajn, třeba i "jenom" přátelství nebo jedno hezké odpoledne, že jo ?
Třeba někdy tu odvahu najdu... - akorát vzhledem k jeho věku, možná už bude minimálně on v důchodu
Upravil(a) Alosek (12. 2. 2009 18:16)
Klubko napsal(a):
Regi nejsi jediná. Mě se taky líbil...
Klubko, tak nejdřív mě napadlo, odkud znáš pána, který se líbí Regině
Bóže můj, česnekovej bůček !! Estelko, VŮBEC NECHÁPU, JAK TAKOVOUDLE VĚC VŮBEC MŮŽEŠ POZŘÍT !!
Já, která zásadně jen brokolici , cukínu a tuřín, jsem zděšena !! Jdu to zajíst pohankovou kaší...
Není tady
Mi robíš chute, cica... ale toto by ksolilo asi aj mňa s mojou slabučkou pečeňou, ľadvinami či kde to mám ten problém... Ale keď to je také dobručké...
Není tady
Alosek napsal(a):
Klubko napsal(a):
Regi nejsi jediná. Mě se taky líbil...
Klubko, tak nejdřív mě napadlo, odkud znáš pána, který se líbí Regině
![]()
![]()
Omlouvám se, to patřilo na jiné vlákno. Překlep. Bylo to k Blobu
Není tady
dakota napsal(a):
Bóže můj, česnekovej bůček !!
Estelko, VŮBEC NECHÁPU, JAK TAKOVOUDLE VĚC VŮBEC MŮŽEŠ POZŘÍT !!
Já, která zásadně jen brokolici , cukínu a tuřín, jsem zděšena !! Jdu to zajíst pohankovou kaší...
Dakotko, já tě miluju!!!! Miluji tvůj humor, stejně jako Tetymámy. A díky, že píšeš. Hned je důvod se usmát
Zrzečko, jasně, že stálo. Mě česnek nedělá vůbec dobře a taky ne vařená paprika. Nějaká porucha na žlučníku, v žaludku, nevím. Trávím to tak týden. Jenže umíš si představit topinky bez česneku? No a dobrého leča taky umím sníst kotel
Není tady
Klubí, přesně, také jsem se smála jak měsíček nad hnojem.
Dakí, dobrou chuť k tuřínu
Auauaua, je mi dneska moooc zle zase, jen ležím, cucám po lůčkách colu, snažím se pozřít nutráč, auau, bolí moc Proč je to tak hrozné? Já se bojím, moc, jsem stále slabšší :(Virák si dělá co chce. Parchant
Není tady
Jen to nesváděj na viráka, je ti blbě z bůčku
Drž se , béruško, bojuj !! Držím palce !! A to jsem tě chtěla vytáhnout ...
Není tady
Tedy kočko, jako správná matka tě musím poučit že teplota nad 38 likviduje viry, tož tvoje představy možná zabraly a tělo viráka mlátí ve velkém. Ovšem pak nemá sílu na ty tvoje ostatní vylomeniny. Jako třeba jít si na pivko. KOukej ležet a hrát si na maroda
Není tady
Estelko! Drž se,kotě Teď jsem dočetla těch několik stran za poslední dny a posílám ti
a myslím na tebe
Hodně síly, brouku! A odpočívat
Není tady
Estí, za chvíli odjíždím na dovču. Mám vykoumáno, že pokud tam někde budou prodávat ochranná a láskyplná božstva, nebo ještě líp kouzla, jedno ti dovezu - takové, co vyžene viráka a pustí k tobě všechnu lásku. Měj se, kočenko.
Není tady
Hnai, maj sa krásne, dávaj na seba pozor a uži si to... a potom poreferuj. Esti, ozvi sa, ako víkenduješ... a valentínuješ. Ja som dostala štedrého Valentína od kamošky - a jej len čokošku. Ale apsoň nejako sme si nahradili vzdialených či neexistentných frajerov.
Není tady
Katuška
prajem ti veľa lásky, všetko najlepšie
Není tady
Vidím, že Estelka vůůbec nemá čas a to je dobře, takže
Selimko, byla jsem u ní včera na Valentýnském kafi , pod cedulí "kouření zakázáno" jsme si zapálily a valentinovaly jsme dvě
Není tady
Ahojky
Hani, užij si to a těším se na fota a na reference. Ne, že bych nezáviděla Bude to určitě naprosto fantastické
Holky moje, já všem děkuju. Já jsem malinko cynik, too zas jo, Valentýna nesnáším, jako svátek prostě neuznávám, celkem se mi zvedá žaludek ze všech těch přeslazenejch přáníček a všech těch nesmyslů ve tvaru srdíčka. Ale tvrdit, že jsem si kurňa nepobrečela a že mi nebylo ouvej teda nebudu Ach ta psychika
Jsem už strašně unavená, je mi špatně, neměla bych se takhle nervovat. Dneska naplno využívám toho, co mi nakázal dr., ležet, válet, odpočívat. Teda, venku vysvitlo slunko, tak si asi půjdu dát čajík ven pod ceduli kouření zakázáno. A do obchudku, neskutečné, jak mám vše teď tak blízko
Dakí, škoda, že jsi neodešla tak o 10 min později, poznala bys jednoho mého neuvěřitelného spolubydlícího Dík moc za návštěvu.
Upravil(a) Estela (15. 2. 2009 11:01)
Není tady
Babuľky, to rada počujem(vlastne čítam...). Aj ja som valentínovala v babskom kruhu, ale skvele...
Není tady
Jo, ještě jsem vám chtěla říct, že pojedu možná na Moravu na víkend Chci idět tam ty lidičky, strašně se těším až zas uvidím ta místa, kde jsme blbli jako prckové, kde jsem ještě věděla prd o životě a byla hlavně šťastná. Už se těším. Zajistím si všechno okolo, kdyby se náhodou přihoršilo, Ostravský špitál nedaleko
Chtěla bych to tam ještě vidět. Těším se na jedno místo, kde jsme něli bunkr, tam musím jít, hodně často a ráda na to vzpomínám. Taky po dlouhé době vidět některé lidi. Dokud to ještě zvládnu, chci moc tam jet
Upravil(a) Estela (15. 2. 2009 11:06)
Není tady
Selima napsal(a):
Babuľky, to rada počujem(vlastne čítam...). Aj ja som valentínovala v babskom kruhu, ale skvele...
Selimko On je ten babský kruh někdy fakt lepší
Není tady
Ja mám celý život šťastie na príma "babince" - vrátane Babinetu(za ktorý vďačíme ale dvom chlapom - vďaka, chalani ).
Není tady
Ahoj Esteli,
zdravím . Tak dej vědět, jetli opravdu pojedeš, třeba zajedu do rodného Havířova
.
Měj se hezky .
Ahoj Estelí, du tě pozdravit a koukám, že se chystáš cestovat ... tož to je fajn a držím palec, aby ti to vyšlo
Není tady
Ahojky,
Tak po chocholouschek, dneska jsem na sebe práskla až moc Není mi z toho dobře, naopak, hůř, než mi bylo... Ty jo, nějak jsem se neudržela, jsem tele, no a taky mám trošku zvýšené léky a všechno je tak divně, nevím, je mi děsně
Říkala jsem si, co jsem dneska zvádla, než mi došlo, že to bylo jen lítání po dr.
Miluju sníh a jsem naštvaná, že sněží, nevím, je mi fakt děsně. Ještě že nejsem sama, to bych fakt nedala. I když si připadám čím dál víc sama, tak nějak jako by moje bublina byla větší a větší, jako by bylo všechno v mlze, jako bych byla jiná, divná (čož teda pravda jsem) ale prostě nevím, nevím... Prostě nějak nezvládám.
Snad se mi podaří kouknout se na Moravu, pořád tam moc chci jet a cítím, že bych tu cestu ještě dala. Autem jo. Uvidíme.
Upravil(a) Estela (16. 2. 2009 19:52)
Není tady
Jsi báječná, Esteli .
Zvládnout maraton po doktorech, to není žádná sranda, já to nesnáším .
Nejsi sama, záleží na tobě, jestli bublinu necháš prasknout nebo odletět .
V Praze budu od pondělka 23. do čtvrtka 26. března ve škole, možná přijedu už o víkendu a odjedu až v pátek - teším se, že tě uvidím. Mám vzít zázvorové?