|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, možná jo, každý brečel, já bulela, to bylo hýkání
Těch slz je nějak moc. Ale co, asik jo, vyplavuju viráka. Tak si říkám, že je mi teď takhle špatně, že je to tím, že léčba fakt působí a že pokaždé, když se něco léčí se symptomy zhoršují.
Dneska, v metru, lidé prskali, já už na to kašlu, vytáhla jsem si roušku a bylo mi jedno, že čuměj, no, měla jsem zaslzené oči, tak jsem musela působit sladce 
Není tady
Chceš vědět, co jsem udělala dnes v práci? Bylo mi hrozně, úzkost. Tak jsem zamkla kancl a zalezla si pod stůl. Tam jsem brečela fakt 30 minut. Jsem teď hrozně unavená. Ale zase kus hnusu se vyplavil. Tak bul.
S rouškou
Mamka pracuje v chemické laboratoři, kde nasadí hned ráno chirurgické rukavice, roušku a sundá až odpolko. Jednou tak přijela až domů.... Rukavice v trolejbusu nasundala a roušku měla na bradě. Táta na ní koukal doma v chodbě a prohlásil "že se nás zase doma tak šťítit nemusí.... 
Není tady
Estelí - nikdy jsi neměla problém zadržet slzy.... jo to znám a když se nahromadí a přetrhnou hráz..... KONEČNĚ .... Estí jsi skvělá a nezapomen tam zavolat a objednat se na příště
Není tady
Klubí, mamka: Taky dobré 

Pavli, já už jsem objednaná
jen doufám, že zas necouvnu 
Teda, je mi tak divně, další vyšetření, já se zas tak bojím, co to zas bude, ty výsledky, další blbé zprávy už slyšet nechci. No, nevím, nevim, do toho řeším ten svůj pojebanej mozek, tada, opravdu síla. Taky mám chuť někam zalést a jen kvičet a skuhrat, ale asi to není dobře, skuhrala jsem už moc, měla bych zase rvát se. Jenom vydržet, opravdu jen vydržet... Bude líp!!!! Musí být!!! Bude jaro a zase všechno bude lepší! Jsem slabounká, opravdu hrozně. Je mi moc zle
A to mi bylo dopoledne líp, kolik toho ještě vydržím????
Není tady

Estela napsal(a):
Ahojky
Tak zdravím, holky moje
Míši, to je taky pešekPamatuju si, jak si to měla s vodou a teď hory
No, on grog či svařáček za zasněženým oknem má taky něco do sebe, no ni?
No, už tam nepůjdu, bylo to strašné... Dneska jsme probíraly, co asi tak čekám od terapie, hlouběji než minule a já kráva jen bulela, bulela, bulela... Nebyla jsem schopná ničeho. Ona se jen nenápadně ujistila, jestli chodím k psychiatrovi pro léky. No, chtěla jsem něco říct, proběhlo pár slov a vodopád slz...
Ne, půjdu tam, ale těchto 50 minut opravdu stálo za to. Jen jsem jí řekla, na čem bych chtěla a potřebovala máknout. A tím souvislý rozhovor skončil. Strašné. o virákovi jsem nemluvila, rodiče jen naznačila, nevím, co to se mnou bylo. NIKDY jsem neměla problém zadržet slzy, nikdy... Kdybych ji znala dýl, je mi to jedno, ale toto... Je moc milá, moc.
Zvláštní je, že je mi fyzicky trochu líp. I když ta cesta mne vyčerpala a pak to slzavé udolí taky, ale je mi trochu líp.
No, niet nad to vyplakať sa u profesionála!
Keby som si to platila, možno by mi bolo ľúto tých prachov
, ale zasa - keď musíš, tak musíš...
Ja už nemám problém kdekoľvek, kedykoľvek a pred kýmkoľvek. Tomu hovorím sloboda.
Ak sa cítiš lepšie, tak to bolo úspešné sedenie a treba ho zopakovať.
Není tady
Jéje Estelinko, pročpak by sis jednou nemohla dovolit vypustit všechna ta stavidla? víš kolik tam toho je? tak to vybreč a vybreč všechno a rozchoď. NO blbá rada, ale lepší neznám, tož třeba rozlež. ROzleželé cukroví je vždycky nejlepší... 
Není tady
Estel, pamatuj si: bubáci NEJSOU!
Žádní!
Jen ti, které máš v hlavě.
A máš jich tam požehnaně, takže se smiř s tím, že chocholoušková je teď tvoje priorita číslo jedna a soustavná kontrola tě nemine 
Není tady
Chocholoušková mne nemine
Jo, už necouvnu, tentokrát nee. I když jsem o tom přemýšlela a snažila se oddalovat
"Už" 
se snažím být hodná 
Jdu zkusit ležet, jsem fakt vyčerpaná, pěkně k Arabele, postel obložená dobrůtkama
Kašička, borůvková přesnídávka, to vše pěkně nazdobené a nealko pina colada, mňam
a vaječnák (hygienický, bez vajíček
) Taky kbelík, až mi to nesedne
I když není za co, budu si říkat, že si to dneska zasloužím 
A proleželé cukroví, jojo 
Upravil(a) Estela (11. 2. 2009 18:13)
Není tady
Normálka dneska slavíš za mě moje třicetiny - já nemůžu, až tak za 14 dní, tak si to dneska užij za mě
.
Moje první tři návštěvy u psychiatra jsem jenom seděla, brečela, on na mě koukal, a když jsem přestala, že se nadechnu, tak se rychle na něco zeptal - asi třikrát do hodiny jsem byla schopná říct ANO nebo NE
.
To bude v pohodě, jenom vydržet
.
Estel, zvládlas to u Chocholouškové skvěle. Smekám. 
Nevzdávat, javor? 

Já taky řvala - u psychiatričky i psycholožky i na skupinové terapii kolikrát jako tur. I venku, v krámu, jdouc po ulici, sedíc na lavičce v parku, ... NO A CO?
Hlavně, že to pomohlo.
Dneska mi taky není nejsamlepšávěji, potřebovala bych pár dní dovolené, nebo se už neudržím a na někom v práci spáchám fyzické násilí. Přepracovanost je mrcha.
A bude hůř. Obě účetní, které dělají banky ve dvou největších firmách, co mám na starost, jsou kaput, jedna na operaci, druhá těhotná a není jí dobře. Takže k závěrkám přibírám ještě tohle, nemám nikoho, kdo by měl práva a kdo by to uměl. Nemůůůžuuuu. Dneska jsem to sdělila i šéfovi.
Ale, jak píše Alosek - jednou to bude v pohodě, jenom vydržet. Tak držím. 
I ty drž. Jsme tu s tebou. Neboj se. 

Upravil(a) majkafa (11. 2. 2009 18:38)
Já si majkafo říkala... Tak ať se ti ten šrumec brzy usadí. Nejvíce mluvíme pokud nejsme v souladu sami se sebou. To se pak ulítává...
Není tady
Zrzajdo, jsem na tebe pyšná !! 
Jen bul, bul, a hlavně nevynechávej, choď k ní pravidelně, myslím, že jsi na správný cestě !!
Chocholoušková je mi sympatická, tebe rozbrečet je pěkná fuška(palice jedna dubová
) , dost na ní sázím !!

Není tady
Kačko. Včera jsem byla s kamarádkou na joze. Pak na spinningu. Tu jogu jsem ještě dala,ale ten spinn. Šlapala jsem na kole asi 20 minut a pak mi ztuhly nohy, ruce, záda. Já sklonila hlavu a na zem padaly slzy jako hrachy. Bylo mi to jedno, že na mě čumí dalších 20 lidí. Odešla jsem, sedla si v šatně a řvala ještě 15 minut. Už to nezadržuji. Pak se dostaví trochu uvolnění. Alespoň trochu a za to to stojí.
Není tady

Viete, čo sa mi snívalo???? Bývali sme viaceré Babinetky(Babineťákov som nevidela, sorry, chlapci) v nejakom veľkom dome, kde mal každý jednu-dve-tri izby pre seba a stretávali sme sa niekde dolu v spoločenskej miestnosti. Ja som mala jednu izbu a súkromie, ale keď som dostala chuť na spoločnosť, vždy sa nejaká našla. Než som sa zobudila, riešila som s Aloškom to, že jej šteňa šarpeja - fenka - priveľa pije(vody), či nie je chorá. A Kukačkin muž(bývalý? Modré oko? neviem) asi synom-intelektuálom ma poučovali, že si nemám na DVD požičiavať shity, ale hodnotné veci...
Bohužiaľ si nepamätám, čo mi to odporúčali. Bolo to SUPER! Škoda, že som sa zobudila. 
Kači, ak to tak nejako funguje aj u vás, tak sa nedivím, že je ti lepšie... 
Není tady
Alošku, tedá!!!!!!! Všechno nej, nej, nej!!!! 

Holčičko moje, moc Ti přeju, ať se Ti splní všechna přání, ať se to konečně hne s prací a tak vůbec všechno ať je jen lepší!!! 

Dala bych Ti sem nějaký obrázek, jak to uměj holky, ale to já neumím
Večer si dám na Tebe pivečko
Koupím si nějaké dobré a večer si ho dám 
Není tady
Majky, opravdu toho máš moc amoc. Hele, slibovala si, že zvolníš v únoru a ono to zas nejde? 
Klubííí 

3koda, že bydlíme tak daleko, moc ráda bych tě viděla. Pobrečely bychom si spolu... Tak až začne liga, třeba zas někdy u Klokanů
Já se na Spartu k vám asi nedostanu 
PS: zase bulím, tohle píšu na etapy, bo ne to ani nevidím.
Dakí, však mne právě teďka dokáže rozbulet všechno, však naposled jsem taky řvala, jak jsme byly spolu ale to se mi to podařilo stopnout, bo jsi skvělý společník 
Selimko, hele, neumíš si představit, jaký si mi způsobila šok, když jsem začala číst Tvůj příspěvek... Taky se mi totiž dneska zdálo, že jsme bydlely (taky jen ženy a já
) v jednom domě. Akorát se stěhovala Pan a já se s někým, myslím že s Aloškem prala o žehličku
Jenže pak jste šly na pivko a já slyšela, jak se domlouváte a říkáte "neříkejte to Estele". Chytla jsem stíhu, zase to mé typické "nikdo mne nemá rád" a sbalila si uzlíček-a jak je pro mne typické, když je mi špatně, utekla jsem. Došla jsem kousek, na Hlavák, kde jsem spadla a nemohla se zvednout, nikdo mi nepomohl a akorád jste jeli kolem, tak jsem rychle sklopila hlavu na trávník, aby ste mne nepoznaly, bo jsem se strašně styděla. No a po probuzení jsem chytla stíhu, že každého jen otravuju, že jak nejsem fyzicky schopná, každý se mi vyhýbá, protože se bojí o mně a že blablabla. no prostě 

Hledám dárce kostní dřeně a mozku 

Není tady

Tak když už jsme u těch snů....... Koukla jsem na Dakotin ranní příspěvěk, čtu Zrzko...a bingo...... se mi totiž na dnešek zdálo o malý zrzavý holčičce asi tříletý, vlasy jí zářily jak sluníčko.... byla smutná a chtěla pochovat, tak jsem jí k sobě přivinula a hladila jí po těch jejích vláskách.... bude dobře, uvidíš... přitulila se ke mně a byla spokojená.
No a jinou zrzku já neznám.....

Není tady
Klubko napsal(a):
Kačko. Včera jsem byla s kamarádkou na joze. Pak na spinningu. Tu jogu jsem ještě dala,ale ten spinn. Šlapala jsem na kole asi 20 minut a pak mi ztuhly nohy, ruce, záda. Já sklonila hlavu a na zem padaly slzy jako hrachy. Bylo mi to jedno, že na mě čumí dalších 20 lidí. Odešla jsem, sedla si v šatně a řvala ještě 15 minut. Už to nezadržuji. Pak se dostaví trochu uvolnění. Alespoň trochu a za to to stojí.

Holt výkon není všechno, žejo..... 
Seli, mne sa to síce nesnívalo v noci, ale je to presne to, čo ma minule tiež napadlo - jeden dom 
Estelíno kotrmelíno! 
Vyprdni se na žehličku- copak tady musíš něco žehlit? 

A šupšup hezky do společný obývačky! Kdypak si ty připustíš, že nejsi všude vyhnanec? 

Není tady
Díky, kočko, to pivko si dáme na naše zdraví i v Praze spolu, stejně budu slavit se všemi se zpožděním
.
Já a rvát se o žehličku??? Teda, ten sen byl pěkná blbost

Seli, tak šarpej se mi vůbec jako plemeno nelíbí

Ale jinak, holky, dobré sny máte
!
Mně se až ráno zdálo o jednom pánovi, kterého tiše a zdálky už nějakou dobu obdivuji (bohužel nejsem sama, davů žen, které k němu vzhlížejí, je mnoho
), vůbec se mi nechtělo vstávat
... Když se někde potkáme, jsem jak puboška, zčervenám a zdrhám, případně se polívám kafem, dusím polévkou...

Taky znám jednoho pána, co když ho vidím, tak bych hnedlinko sexovala

Není tady
Regi nejsi jediná. Mě se taky líbil. A hlavně si myslím, že by to byla dobrá rarita. Něco jiného. A rozhodně by to teda na Letné nehyzdilo. Tam ta prázdná plocha a bordel na ní mluví sám za sebe.
Ale u nás se z toho udělá zpolitizovaná kauza. No jo, tak holt jiné země, kteří si umí vážit svých lidí, kteří něco umějí, odkoupí projekt a bude stát tam. Patří nám to, zaprděncům konzervativním.
Není tady
Regina napsal(a):
Taky znám jednoho pána, co když ho vidím, tak bych hnedlinko sexovala
![]()
![]()
Já bych nejenom sexovala
, já bych ho chtěla domů i kvůli jiným jeho přednostem - nebo spíš hlavně kvůli tomu, jak je milý, galantní, ochotný, profesně báječný, dělá práci, která by i mě bavila (věnuje se jako pedagog a psycholog hlavně předškolním dětem, ale taky vzdělává dospělé - především pedagogy), je zdravě sebevědomý... atd. Dostala jsem včera jeho knížku, tak aspoň zírám na obálku s jeho fotkou
...
Jak na potvoru je opět stejný ročník jako BM a jiní ctitelé, já nějak ty starší pány přitahuju a oni mě... 
Omlouvám se za offtopic 
Holky, jak vás tady čtu, říkám si, ještě, že jsem frigidní
Nemám to snazší? 
Prosím vás, kdyby mne ještě někdy napadlo cpát se česnekovým bokem, rozmluvte mi to!!! Dala jsem si plátek (teda spíš dva
) a trpííííííím. Stálo to za to? Stálo!!!!
Klesla mi teplota, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííí, už jen 37,9
Mám radooooost!!!!!!!!!!!
Jůůů, Pomněnko, chtěla bych pohladit 
Upravil(a) Estela (12. 2. 2009 18:43)
Není tady
Esteli, jasně, že to stálo za to
.
Já teda bůček a uzeniny všeobecně moc nemusím, ale vím, jaké to je, když si dáš po dlouhé době něco, co máš ráda a na co máš chuť. Gratuluju ke snížení teploty
!
Hladím aspoň na dálku
.
Ono z toho stejně nejspíš nic nebude, protože vedle něho mé sebevědomí dostává pěkně zabrat a doslova (i když asi nelogicky, narozdíl od jiných dam, které ho na akcích vyhledávají) utíkám z jeho přítomnosti
. Co by na mě viděl, že...
Ale užívám si i to tajné platonické toužení
.