Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#601 11. 2. 2009 13:33

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

Holky, možná jo, každý brečel, já bulela, to bylo hýkání big_smile Těch slz je nějak moc. Ale co, asik jo, vyplavuju viráka. Tak si říkám, že je mi teď takhle špatně, že je to tím, že léčba fakt působí a že pokaždé, když se něco léčí se symptomy zhoršují.
Dneska, v metru, lidé prskali, já už na to kašlu, vytáhla jsem si roušku a bylo mi jedno, že čuměj, no, měla jsem zaslzené oči, tak jsem musela působit sladce big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#602 11. 2. 2009 13:36

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Chceš vědět, co jsem udělala dnes v práci? Bylo mi hrozně, úzkost. Tak jsem zamkla kancl a zalezla si pod stůl. Tam jsem brečela fakt 30 minut. Jsem teď hrozně unavená. Ale zase kus hnusu se vyplavil. Tak bul.

S rouškou tummenupp Mamka pracuje v chemické laboratoři, kde nasadí hned ráno chirurgické rukavice, roušku a sundá až odpolko. Jednou tak přijela až domů.... Rukavice v trolejbusu nasundala a roušku měla na bradě. Táta na ní koukal doma v chodbě a prohlásil "že se nás zase doma tak šťítit nemusí.... yikes

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#603 11. 2. 2009 14:05

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Estelí - nikdy jsi neměla problém zadržet slzy.... jo to znám a když se nahromadí a přetrhnou hráz..... KONEČNĚ .... Estí jsi skvělá a  nezapomen tam zavolat a objednat se na příště

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#604 11. 2. 2009 17:04

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubí, mamka: Taky dobré tummenupploltummenupp

Pavli, já už jsem objednaná hmm jen doufám, že zas necouvnu big_smile

Teda, je mi tak divně, další vyšetření, já se zas tak bojím, co to zas bude, ty výsledky, další blbé zprávy už slyšet nechci. No, nevím, nevim, do toho řeším ten svůj pojebanej mozek, tada, opravdu síla. Taky mám chuť někam zalést a jen kvičet a skuhrat, ale asi to není dobře, skuhrala jsem už moc, měla bych zase rvát se. Jenom vydržet, opravdu jen vydržet... Bude líp!!!! Musí být!!! Bude jaro a zase všechno bude lepší! Jsem slabounká, opravdu hrozně. Je mi moc zle grater A to mi bylo dopoledne líp, kolik toho ještě vydržím????

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#605 11. 2. 2009 17:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Estela napsal(a):

Ahojky smile

Tak zdravím, holky moje smile

Míši, to je taky pešek sad Pamatuju si, jak si to měla s vodou a teď hory sad No, on grog či svařáček za zasněženým oknem má taky něco do sebe, no ni?

No, už tam nepůjdu, bylo to strašné... Dneska jsme probíraly, co asi tak čekám od terapie, hlouběji než minule a já kráva jen bulela, bulela, bulela... Nebyla jsem schopná ničeho. Ona se jen nenápadně ujistila, jestli chodím k psychiatrovi pro léky tongue. No, chtěla jsem něco říct, proběhlo pár slov a vodopád slz... dumbom Ne, půjdu tam, ale těchto 50 minut opravdu stálo za to. Jen jsem jí řekla, na čem bych chtěla a potřebovala máknout. A tím souvislý rozhovor skončil. Strašné. o virákovi jsem nemluvila, rodiče jen naznačila, nevím, co to se mnou bylo. NIKDY jsem neměla problém zadržet slzy, nikdy... Kdybych ji znala dýl, je mi to jedno, ale toto... Je moc milá, moc.

Zvláštní je, že je mi fyzicky trochu líp. I když ta cesta mne vyčerpala a pak to slzavé udolí taky, ale je mi trochu líp.

No, niet nad to vyplakať sa u profesionála! tummenupp Keby som si to platila, možno by mi bolo ľúto tých prachov big_smile , ale zasa - keď musíš, tak musíš... stolt Ja už nemám problém kdekoľvek, kedykoľvek a pred kýmkoľvek. Tomu hovorím sloboda. rock Ak sa cítiš lepšie, tak to bolo úspešné sedenie a treba ho zopakovať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#606 11. 2. 2009 17:57

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Jéje Estelinko, pročpak by sis jednou nemohla dovolit vypustit všechna ta stavidla? víš kolik tam toho je? tak to vybreč a vybreč všechno a rozchoď. NO blbá rada, ale lepší neznám, tož třeba rozlež. ROzleželé cukroví je vždycky nejlepší... wink

Není tady

#607 11. 2. 2009 18:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estel, pamatuj si: bubáci NEJSOU!
Žádní!
Jen ti, které máš v hlavě.
A máš jich tam požehnaně, takže se smiř s tím, že chocholoušková je teď tvoje priorita číslo jedna a soustavná kontrola tě nemine smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#608 11. 2. 2009 18:12

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

big_smile Chocholoušková mne nemine big_smile Jo, už necouvnu, tentokrát nee. I když jsem o tom přemýšlela a snažila se oddalovat roll "Už" dumbomdumbom  se snažím být hodná smile

Jdu zkusit ležet, jsem fakt vyčerpaná, pěkně k Arabele, postel obložená dobrůtkama smile Kašička, borůvková přesnídávka, to vše pěkně nazdobené a nealko pina colada, mňam smile a vaječnák (hygienický, bez vajíček big_smile) Taky kbelík, až mi to nesedne big_smile
I když není za co, budu si říkat, že si to dneska zasloužím smile

A proleželé cukroví, jojo stolt

Upravil(a) Estela (11. 2. 2009 18:13)

Není tady

#609 11. 2. 2009 18:19

Alosek
Host

Normálka dneska slavíš za mě moje třicetiny - já nemůžu, až tak za 14 dní, tak si to dneska užij za mě pussa .
Moje první tři návštěvy u psychiatra jsem jenom seděla, brečela, on na mě koukal, a když jsem přestala, že se nadechnu, tak se rychle na něco zeptal - asi třikrát do hodiny jsem byla schopná říct ANO nebo NE big_smile .
To bude v pohodě, jenom vydržet par .

#610 11. 2. 2009 18:38

majkafa
Host

Estel, zvládlas to u Chocholouškové skvěle. Smekám. godlike
Nevzdávat, javor? pussasmile
Já taky řvala - u psychiatričky i psycholožky i na skupinové terapii kolikrát jako tur. I venku, v krámu, jdouc po ulici, sedíc na lavičce v parku, ... NO A CO?
Hlavně, že to pomohlo.

Dneska mi taky není nejsamlepšávěji, potřebovala bych pár dní dovolené, nebo se už neudržím a na někom v práci spáchám fyzické násilí. Přepracovanost je mrcha.
A bude hůř. Obě účetní, které dělají banky ve dvou největších firmách, co mám na starost, jsou kaput, jedna na operaci, druhá těhotná a není jí dobře. Takže k závěrkám přibírám ještě tohle, nemám nikoho, kdo by měl práva a kdo by to uměl. Nemůůůžuuuu. Dneska jsem to sdělila i šéfovi.

Ale, jak píše Alosek - jednou to bude v pohodě, jenom vydržet. Tak držím. dumbom
I ty drž. Jsme tu s tebou. Neboj se. pussahjarta

Upravil(a) majkafa (11. 2. 2009 18:38)

#611 11. 2. 2009 19:49

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Já si majkafo říkala... Tak ať se ti ten šrumec brzy usadí. Nejvíce mluvíme pokud nejsme v souladu sami se sebou. To se pak ulítává...

Není tady

#612 11. 2. 2009 20:07

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Zrzajdo, jsem na tebe pyšná !! stolt
Jen bul, bul, a hlavně nevynechávej, choď k ní pravidelně, myslím, že jsi na správný cestě !! tummenupp Chocholoušková  je mi sympatická, tebe rozbrečet je pěkná fuška(palice jedna dubovábig_smile) , dost na ní sázím !!  pussa vissla

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#613 12. 2. 2009 8:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kačko. Včera jsem byla s kamarádkou na joze. Pak na spinningu. Tu jogu jsem ještě dala,ale ten spinn. Šlapala jsem na kole asi 20 minut a pak mi ztuhly nohy, ruce, záda. Já sklonila hlavu a na zem padaly slzy jako hrachy. Bylo mi to jedno, že na mě čumí dalších 20 lidí. Odešla jsem, sedla si v šatně a řvala ještě 15 minut. Už to nezadržuji. Pak se dostaví trochu uvolnění. Alespoň trochu a za to to stojí.

Není tady

#614 12. 2. 2009 8:43

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko - ale to bylo dobré, ne? fyzické ničení  a pak takovéhle uvolnění....

Není tady

#615 12. 2. 2009 8:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Viete, čo sa mi snívalo???? Bývali sme viaceré Babinetky(Babineťákov som nevidela, sorry, chlapci) v nejakom veľkom dome, kde mal každý jednu-dve-tri izby pre seba a stretávali sme sa niekde dolu v spoločenskej miestnosti. Ja som mala jednu izbu a súkromie, ale keď som dostala chuť na spoločnosť, vždy sa nejaká našla. Než som sa zobudila, riešila som s Aloškom to, že jej šteňa šarpeja - fenka - priveľa pije(vody), či nie je chorá. A Kukačkin muž(bývalý? Modré oko? neviem) asi synom-intelektuálom ma poučovali, že si nemám na DVD požičiavať shity, ale hodnotné veci... big_smile Bohužiaľ si nepamätám, čo mi to odporúčali. Bolo to SUPER! Škoda, že som sa zobudila. stolt
Kači, ak to tak nejako funguje aj u vás, tak sa nedivím, že je ti lepšie... tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#616 12. 2. 2009 8:59

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Alošku, tedá!!!!!!! Všechno nej, nej, nej!!!! pussapussapussa Holčičko moje, moc Ti přeju, ať se Ti splní všechna přání, ať se to konečně hne s prací a tak vůbec všechno ať je jen lepší!!! storstarkstorstarkstorstark
Dala bych Ti sem nějaký obrázek, jak to uměj holky, ale to já neumím big_smile Večer si dám na Tebe pivečko smile Koupím si nějaké dobré a večer si ho dám smile

Není tady

#617 12. 2. 2009 9:12

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Majky, opravdu toho máš moc amoc. Hele, slibovala si, že zvolníš v únoru a ono to zas nejde? sad

Klubííí pussapussapussa 3koda, že bydlíme tak daleko, moc ráda bych tě viděla. Pobrečely bychom si spolu... Tak až začne liga, třeba zas někdy u Klokanů smile Já se na Spartu k vám asi nedostanu lollol PS: zase bulím, tohle píšu na etapy, bo ne to ani nevidím.

Dakí, však mne právě teďka dokáže rozbulet všechno, však naposled jsem taky řvala, jak jsme byly spolu ale to se mi to podařilo stopnout, bo jsi skvělý společník smile

Selimko, hele, neumíš si představit, jaký si mi způsobila šok, když jsem začala číst Tvůj příspěvek... Taky se mi totiž dneska zdálo, že jsme bydlely (taky jen ženy a já big_smile) v jednom domě. Akorát se stěhovala Pan a já se s někým, myslím že s Aloškem prala o žehličku smile Jenže pak jste šly na pivko a já slyšela, jak se domlouváte a říkáte "neříkejte to Estele". Chytla jsem stíhu, zase to mé typické "nikdo mne nemá rád" a sbalila si uzlíček-a jak je pro mne typické, když je mi špatně, utekla jsem. Došla jsem kousek, na Hlavák, kde jsem spadla a nemohla se zvednout, nikdo mi nepomohl a akorád jste jeli kolem, tak jsem rychle sklopila hlavu na trávník, aby ste mne nepoznaly, bo jsem se strašně styděla.  No a po probuzení jsem chytla stíhu, že každého jen otravuju, že jak nejsem fyzicky schopná, každý se mi vyhýbá, protože se bojí o mně a že blablabla. no prostě dumbomdumbomdumbomdumbom Hledám dárce kostní dřeně a mozku lollollol

Není tady

#618 12. 2. 2009 9:37

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak když už jsme u těch snů....... Koukla jsem na Dakotin ranní příspěvěk, čtu Zrzko...a bingo...... se mi totiž na dnešek zdálo o malý zrzavý holčičce asi tříletý, vlasy jí zářily jak sluníčko.... byla smutná a chtěla pochovat, tak jsem jí k sobě přivinula a hladila jí po těch jejích vláskách.... bude dobře, uvidíš... přitulila se ke mně a byla spokojená.
No a jinou zrzku já neznám..... wink  pussa

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#619 12. 2. 2009 10:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Klubko napsal(a):

Kačko. Včera jsem byla s kamarádkou na joze. Pak na spinningu. Tu jogu jsem ještě dala,ale ten spinn. Šlapala jsem na kole asi 20 minut a pak mi ztuhly nohy, ruce, záda. Já sklonila hlavu a na zem padaly slzy jako hrachy. Bylo mi to jedno, že na mě čumí dalších 20 lidí. Odešla jsem, sedla si v šatně a řvala ještě 15 minut. Už to nezadržuji. Pak se dostaví trochu uvolnění. Alespoň trochu a za to to stojí.

wink
Holt výkon není všechno, žejo..... pussa
Seli, mne sa to síce nesnívalo v noci, ale je to presne to, čo ma minule tiež napadlo - jeden dom smile

Estelíno kotrmelíno! dumbom
Vyprdni se na žehličku- copak tady musíš něco žehlit? vapussa
A šupšup hezky do společný obývačky! Kdypak si ty připustíš, že nejsi všude vyhnanec? graterhjarta

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#620 12. 2. 2009 12:48

Alosek
Host

Díky, kočko, to pivko si dáme na naše zdraví i v Praze spolu, stejně budu slavit se všemi se zpožděním pussa .
Já a rvát se o žehličku??? Teda, ten sen byl pěkná blbost lol lol lol
Seli, tak šarpej se mi vůbec jako plemeno nelíbí lol lol lol
Ale jinak, holky, dobré sny máte tummenupp !
Mně se až ráno zdálo o jednom pánovi, kterého tiše a zdálky už nějakou dobu obdivuji (bohužel nejsem sama, davů žen, které k němu vzhlížejí, je mnoho sad ), vůbec se mi nechtělo vstávat wink rodna gloria ... Když se někde potkáme, jsem jak puboška, zčervenám a zdrhám, případně se polívám kafem, dusím polévkou... lol lol lol

#621 12. 2. 2009 14:39

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taky znám jednoho  pána, co  když ho vidím, tak bych  hnedlinko sexovala rodna  tongue  lol

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#622 12. 2. 2009 14:48

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Regi nejsi jediná. Mě se taky líbil. A hlavně si myslím, že by to byla dobrá rarita. Něco jiného. A rozhodně by to teda na Letné nehyzdilo. Tam ta prázdná plocha a bordel na ní mluví sám za sebe.
Ale u nás se z toho udělá zpolitizovaná kauza. No jo, tak holt jiné země, kteří si umí vážit svých lidí, kteří něco umějí, odkoupí projekt a bude stát tam. Patří nám to, zaprděncům konzervativním.

Není tady

#623 12. 2. 2009 16:34

Alosek
Host

Regina napsal(a):

Taky znám jednoho  pána, co  když ho vidím, tak bych  hnedlinko sexovala rodna  tongue  lol

Já bych nejenom sexovala big_smile , já bych ho chtěla domů i kvůli jiným jeho přednostem - nebo spíš hlavně kvůli tomu, jak je milý, galantní, ochotný, profesně báječný, dělá práci, která by i mě bavila (věnuje se jako pedagog a psycholog hlavně předškolním dětem, ale taky vzdělává dospělé - především pedagogy), je zdravě sebevědomý... atd. Dostala jsem včera jeho knížku, tak aspoň zírám na obálku s jeho fotkou rodna ...
Jak na potvoru je opět stejný ročník jako BM a jiní ctitelé, já nějak ty starší pány přitahuju a oni mě... smile

Omlouvám se za offtopic wink

#624 12. 2. 2009 16:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Holky, jak vás tady čtu, říkám si, ještě, že jsem frigidní smile Nemám to snazší? big_smile

Prosím vás, kdyby mne ještě někdy napadlo cpát se česnekovým bokem, rozmluvte mi to!!! Dala jsem si plátek (teda spíš dva gloria) a trpííííííím. Stálo to za to? Stálo!!!!

Klesla mi teplota, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííí, už jen 37,9 smile Mám radooooost!!!!!!!!!!!

Jůůů, Pomněnko, chtěla bych pohladit smile

Upravil(a) Estela (12. 2. 2009 18:43)

Není tady

#625 12. 2. 2009 17:00

Alosek
Host

Esteli, jasně, že to stálo za to big_smile .
Já teda bůček a uzeniny všeobecně moc nemusím, ale vím, jaké to je, když si dáš po dlouhé době něco, co máš ráda a na co máš chuť. Gratuluju ke snížení teploty tummenupp !
Hladím aspoň na dálku par pussa .

Ono z toho stejně nejspíš nic nebude, protože vedle něho mé sebevědomí dostává pěkně zabrat a doslova (i když asi nelogicky, narozdíl od jiných dam, které ho na akcích vyhledávají) utíkám z jeho přítomnosti rodna . Co by na mě viděl, že... vissla Ale užívám si i to tajné platonické toužení big_smile .

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí