Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 1. 2009 21:03

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

CHAT: Estel - Naděje 5.

Estel, přeju hodně síly stolt odvahy a měj se ráda holka wink

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#2 6. 1. 2009 21:08

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: CHAT: Estel - Naděje 5.

Estelínko - novej začátek. No není to symfonické? (symbolické)? Já vím, ale některé patvary prostě miluju. Ty jo. drž se kočko a rozmazluj se.

Na něco jsem si vzpomněla, tělov e tvaru basy - to by se dalo přirovnat i k Marylin Monroe, byla ještě k tomu blondýna a úžasně je hrála a kolik chlapů na ni letělo. podle dnešních měřítek kladených na hérečky by byla vlastně tlustá. No nejsme my lidi trochu pomýlení? Basa tvrdí muziku, to je přece dobrý nástroj. A víš Estelí, který její výrok miluju? Ten že DIamant je nejlepším přítelem ženy wink

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#3 6. 1. 2009 21:27

x62358
Host

Pavli to mi připomíná jednu krásnou větu, kterou jsme používaly s kamarádkou: Bez briliantu nezalehnu, ani na stojáka lol

#4 6. 1. 2009 22:20

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Šmarjá !! yikes  Tady někdo skuhrá ohledně figury ?? lol Brečíte hezky, ale jelikož Vás skoro všecky znám osobně wink (Hynaise taky) lol tak si to nechte do jinýho života, jo ?? Páč já po Vánocích nevoblíknu ani tepláky s gumou v pase !! (Asi se srazily vlhkem, či co.. ).
Kombinace vánočních svátků se střední virózou je vskutku vražedná !! Jím, ležím, spím a to po celou dobu svátků stále dokola visslavisslavissla móc hezkýý hmm
Basa, basa, pche !!  Tanková letadlová loď !! Tak se cítím !! Ale že bych se sprchovala potmě, nikdy !! lollollol I když bych vždycky měla jistotu, že padnu do měkkýho wink

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#5 7. 1. 2009 1:05

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Ach ty večery dumbom
Ty jo, je mi děsně gratergratergrater
Ale, jo, bude líp, snad...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#6 7. 1. 2009 8:20

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jakýpak snad - určitě bude líp stolt Drž sa.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#7 7. 1. 2009 10:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak sa pochválim: Včera som zožrala štvrtinu tej bonboniéry a dnes ďalšiu štvrtinu. tongue Celú som ju nezožrala len preto, že to je taká veľká, asi pol-až trištvrte-kilová bonboška s podborným návodom na používanie. big_smile Je tam nákres všetkých druhov bonbónov - asi 20 - aj s príchuťami, aby si človek nepokazil chuť niečím, čo nemá rád. Ja mám hjarta všetky, nediskriminujem. Ale marcipán tam nie je. grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 7. 1. 2009 12:31

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ty jsi marcipánová? Píšu si....

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#9 7. 1. 2009 12:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tongue stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 7. 1. 2009 12:50

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Daky já pořád co mě to sejmulo a ona tvoje střední viróza. A já už to házela na malýho šmudlu, co se mu prořezávaj zoubky a je samej soplík...
Esteli zdravím a moc na tebe myslím s mojí teplůtkou a rýmičkou, asi nějak mužnim a dostává mě to reta
Chystám se pro něvco k jídlu, už asi hodinu lol
Taky potřebuju nalit nemrznouci kapaliny do plečky a neumim vypustit chladič, ono mi to autiko tooo, zdochne gratergratergrater
Drž se kočko, brzy půjdem na pivo.

Není tady

#11 7. 1. 2009 13:03

x62358
Host

Regina napsal(a):

Piš si i mě lol

#12 7. 1. 2009 17:01

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

ffly napsal(a):

Regina napsal(a):

Piš si i mě lol

Mě taky smile Plha se hlásí big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#13 7. 1. 2009 17:12

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj, je trošku líp, jsem panikařící pakouš, co dumbom
Fakt se omlouvám, ale je mi fakt v poslední době dost špatně grater Zvýši mi antidepresiva, tak třeba to bude i lepší.
Bolí celá Estelka. Nejlepší je, že vím, že se zabíjím sama a stejně jedu ve starých kolejích. Snažím se, ale jedu. Dělám si rozmazlovací techniky, to jo smile

No, na pivečko, už se těším smile

Hele, jak mám přijmou rozumně a ne nenávistě tělo (jo, napsala jsem to!!!) já ho nemůžu mít ráda, když zlobí, na nohách mám hnusné boláky, bolí to, smrdí to sad Hmota prostě není kosher. Já ji nemůžu milovat. stačí, když ji budu tolerovat a nenadávat jí? Dneska mne zlobí i druhá ruka, to je paráda kapitulation Polila jsem se čajem, horkým, protože mi prostě vypadl z ruky hmm

Není tady

#14 7. 1. 2009 17:17

Sirius
Host

Ahojky Estelko. Dnes přišla po dlouhé době dcerka na návštěvu. wink V chodbě mi visí kalendář, hned se zajímala, co že to je va . Sundal jsem ho a ona si ho prohlídla a přečetla ...bylo na ní vidět, že jí to dost vzalo, pussa  hned si šla na počítač a chvilku četla. Opisovala si i něco do bloku. Mám dojem, že zítra budou mít kočky- deváťačky o čem mluvit. Přeji hezký zbytek dne a drž se.  pussa

Upravil(a) Sirius (7. 1. 2009 17:19)

#15 7. 1. 2009 17:18

x62358
Host

Estelí pifko bude příští čtvrtek!!! Dám vědět kde!!!
Šmudlí krásně jsi napsala tělo. Pochvala.
Jinak na paniku máš nárok. Víš jak panikařím já? Chrozně. Pořád lol
Dneska panikařím z děcka a taky mi blinkuje pes. Vypadá to na zánět žaludku. Ani piškůtek nechce. Koberec celej zblitej....

#16 7. 1. 2009 17:31

Alosek
Host

Esteli,
taky bych zlobila, kdyby mě neměl rád ten, pro koho jsem tak důležitá wink .
Zkus být na tělo hodná, ono třeba bude zase hodné na tebe pussa .
Rozmazluj se, měj se ráda. Jdeš na to náhodou moc dobře.

#17 7. 1. 2009 17:44

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

jo, tak budu v rozmazlování pokračovat smile

Dneska mne teda zlobí, virák, velkej virák.
Já jsem strašně ráda, že už na to nejsem sama, už to nejen píšu, ale i cítím, dík. Teda, změnili jste mne strašně. A už si toho všimli i jiní lidé třeba brácha mi to říkal.

Mmch, už pár lidí ve škole ví, co mi je. Zachovali se perfektně, strašně mne to překvapilo
A jedna spolužačka se mne ptala, jestli mám svalovou atrofii nebo RS, no neodpověděla jsem, ale těm, co jsem to řekla jsem ráda.

Není tady

#18 7. 1. 2009 17:50

x62358
Host

Estelí měníš se ty, pracuješ na sobě, my ani s klackem nezmůžeme nic smile

Máš lepší pocit, že si jim to řekla? To je dobře.

#19 7. 1. 2009 17:56

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ffly, ale vy mi v tom hooodně pomáháte, sama bych to nezvládla...
víš, co je zvláštní? Nejdřív mi bylo děsně trapně, hrozně, jak na mne budou koukat, jestli se nebudou štítit a tak. Dostávám dost hnusné maily typu: děvko smileá, můžeš si za to sama a pak mnohem horší nadávky a dost mne to občas vezme i když si říkám, jsou to anonymní chudáci. Tohle jsou spolužáci, u nich by to bolelo víc. No a pak jsem si řekla no a co? Zkusím jim věřit. Mysím, že jsem neprohloupila. ale zarazilo mne, že se objevilo to "No a co?" Že mi to začalo být jedno, hm, tak nebudu dokonalá... Ulevilo se mi, jo, ulevilo.

Hele, mohla bych se k vám připojit na pivko? Nevím, kde to bude, tak podle toho jak to bude daleko a taky jak mi bude. Ale kdyby to šlo, mohla bych? Abych jako netoto...

Sirius, Tebe jsem už neviděla!!! No, dík, jsem vždycky ráda, když si z toho mlaďasové něco vezmou. tummenupp I Proto jsem to psala smile

Upravil(a) Estela (7. 1. 2009 17:59)

Není tady

#20 7. 1. 2009 17:59

x62358
Host

Ne ty netoto, s tebou už počítám. Blíže SZ.

#21 7. 1. 2009 18:17

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Naděje napsala:
"....stačí, když budu hmotu tolerovat a nenadávat jí....?"

To je dobrý první krok stolt , sláva big_smile .

hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#22 7. 1. 2009 19:37

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, Estel smile
Minimálně zníš trochu líp wink Mám radost. Fakt na sobě hodně pracuješ a i mně hodně dáváš. Asi ani nevíš, jak moc, ale jo. A že ti druzí pomáhají, to je i tvoje práce. Pro nás, dokonalý, je nejtěžší si o tu pomoc říct, co? Jé, jak já to znám... taky mě udivilo, kolik lidí mi je ochotných pomoct...

Měj se faine, zatím pa pussa

Není tady

#23 7. 1. 2009 20:04

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Evi, jo to je strašně těžké... Pořád se mi zdá, že dělám málo, pak mám pocit někdy, že couvám, stojím na místě... 6e to, co už jsem se naučila jsem ještě nezautomatizovala, protože jakmile nastane krizovka, zpanikařím a couvnu do svých starých zajetých kolejí.

No, je mi stále moc zle, teď jsem se zase rozbrečela, bulím jako želva, nejde to zastavit. snažím se nelitovat, ale opravdu si říkám, proč? Proč? grater Strašně bych chtěla být zdravá, nebo aspoň aby mi bylo líp. Nebaví mne to být takhle slabá a bolavá sad

Ale co, za chvíli je jaro a třeba bude líp, no ne? Bude, že jo?

Není tady

#24 7. 1. 2009 20:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bude. UŽ JE. Estí, pred rokom si neverila, že s nami budeš o takomto čase ešte vcelku príčetne komunikovať... stolt a dokonca fyzicky chodiť na výlety a návštevy. Pamätám sa na to dosť dobre. Tak nefňukaj, a povedz si: VLASTNE JE DOBRE.

Brita

Není tady

#25 7. 1. 2009 22:32

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Estelinko, zítra dopo si na tebe vzpomenu, co ty vydržíš, budou mi trhat dvě osmičky. aúúúú

ROzmazluj se, rozmazluj duši i tělo, dělej sobě drobné radosti, to je první kamínek se kterým začínáš.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí