|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sel, díky. Akorát chodit bez prsenky, to je síla, já myslela, že ta má spíš podpůrný efekt, aby to dobře drželo a vypadalo:)
Není tady
Barusja napsal(a):
Sel, díky. Akorát chodit bez prsenky, to je síla, já myslela, že ta má spíš podpůrný efekt, aby to dobře drželo a vypadalo:)
jsi mi připomněla syna, když se mě ve svých 6ti letech ptal...mami, proč holky nosí podprsenky...no, proto, aby měly hezčí prsa a pak - krajky jsou krajky 
Baru, nejlepší podpůrný efekt je posilování prsních svalů 
Není tady
no musím se na to vrhnout:) na to cvičení 
Není tady

Barusja napsal(a):
Čítala som(a som náchylná tomu veriť), že naopak - je to ako u tých domorodiek, ktoré nosia celé roky kovové kruhy na krku, aby sa im predĺžil, a po X rokoch už nevládzu držať krk bez opory a zadusia sa... Svaly ochabnú, keď nemusia "makať" a keď ich nejaka opora odbremení. Nehovorím samozrejme o extrémnych gignatoch, tie asi naopak oporu potrebujú, aby sa koža, apod. nevyťahala.
Není tady