|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Barusja napsal(a):
Heřmanko a tobě se prsa po tom, když jsi přestala kojit vrátila do původního stavu? Bledá závist, mě to nějak narostlo:(
Hele já nevím ale buď ráda, jsou také co za větší platí velký peníz a ty to máš zadara 
Není tady
jo to si také občas říkám, ale když nemůžu sehnat pořádnou prsenku, tak jsem naštvaná
Není tady
Barusja napsal(a):
jo to si také občas říkám, ale když nemůžu sehnat pořádnou prsenku, tak jsem naštvaná
Tak choť bez

P.S. a co je to pořádná podprsenka? To jako vykovaná z plechu? 
Není tady
jo bez haha, to chodím akorát doma.
Hezká, příjemná, sexy:)
Není tady
To já chodím povětšinou bez podprsenky, a když už ji vyloženě musím mít, (společenské důvody)
, první co udělám po příchodu domů, že se jí zbavím. MOje dcerunka ji v útlém věku nosila snad i do postele: push upku ...
mně prostě ten postrojek vadí, ještě že nemusím své vnady hledat u podlahy
(zatím) - to by mi asi nic jiného nezbývalo. Takhle na to povětšinou kašlu, jak to jde...
Není tady
v pubertě jsem jí nosila taky pořád myslela jsem si, že podprda jim dá ten správný tvar:)
Není tady

Barusja napsal(a):
v pubertě jsem jí nosila taky pořád myslela jsem si, že podprda jim dá ten správný tvar:)
Kdepak, jen chlapská ruka 
Není tady
Jo, jo vy plastičtí chirurgové 
Ota napsal(a):
Barusja napsal(a):
Není tady

Romča napsal(a):
Ota napsal(a):
Barusja napsal(a):
A je to zadarmo 
Není tady
A ještě si užiješ- te - me 
Ota napsal(a):
Romča napsal(a):
Ota napsal(a):
Kdepak, jen chlapská rukaA je to zadarmo
Není tady
Romča napsal(a):
Ota napsal(a):
Romča napsal(a):
A je to zadarmo
Myslíš? 
Není tady
jestli myslíš mě , tak jo myslím 
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Ota napsal(a):
A je to zadarmo
Myslíš?
Upravil(a) Romča (9. 1. 2009 14:36)
Není tady
se také hlásím
Není tady
Barusja napsal(a):
se také hlásím
No že bychom tedy udělali soutěž o nejkrásnější nádobu ze které kdy bylo a bude pito?

Jo a Mikeš prej bude soutěžit taky, on prej to má v krásném ocásku 
Upravil(a) Pisatel (9. 1. 2009 14:03)
Není tady
.
Upravil(a) Heřmanka (9. 1. 2009 18:08)
Není tady
Barusja napsal(a):
Heřmanko a tobě se prsa po tom, když jsi přestala kojit vrátila do původního stavu? Bledá závist, mě to nějak narostlo:(
jj do původního stavu 

mno ty E jsem fakt nechtěla 
Není tady

Ja som spokojná aj s E-čkami, hlavne nech sú zdravé... Mama má rakovinu prsníka, tak to mám živo pred očami, čo je dôležité. 
Není tady
Ota napsal(a):
Barusja napsal(a):
co ruka..já bych spíš řekla, že oči
ty moje je vidí malé a nehezké a ty přítelovy tak akorát a nádherné 
Není tady
a co se týče původní otázky... někdy mi to trvá delší dobu, někdy kratší, a to bez ohledu na to, jestli jde o masturbaci nebo sex. Rozhodně nemůžu říct, že sama se dokážu udělat lépe. Fantazie si plníme, takže v tom problém nevidím
Ale obecně na otázku co je lepší musím odpovědět: JEDNOZNAČNĚ milování. Toho jsem schopna kdykoliv, i kdybych předem věděla, že orgasmu nedosáhnu, jenom pro ten pocit, že se spolu milujeme. Ten bych nevyměnila ani za sto orgasmů 
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som spokojná aj s E-čkami, hlavne nech sú zdravé... Mama má rakovinu prsníka, tak to mám živo pred očami, čo je dôležité.
jj, mi povídej....však tvoje E-čka obdivuju 
Není tady
Sel, a staráš se o ně nějak speciálně? Myslím cviky, mazat atd?
Není tady
Obojí ma své kouzlo:), nejlepší je kombinace s partnerem:)
Není tady

Makaronka napsal(a):
Mám pocit, že mám masturbaci mnohem raději než sex s přítelem - přináší mi intenzivnější prožitky, mohu se úplně uvolnit a věnovat se svým fantaziím. A orgasmu jsem zatím dosáhla pouze drážděním vnějších genitálií, uvnitř ne. Sex s přítelem by mi stačil tak 1-2x týdně, jemu bohužel ne. Jsem divná, mám změnit přítele...nebo co mám dělat?
Nedělej nic. Věnuj se svým fantaziím dál, je to úplně normální, běžná věc. Nakonec, máš se ráda, tak proč by ses se sebou nemilovala 
Pokud ti stačí s přítelem sex 1-2x za týden, v rámci kompromisu jdi na 2x.
Není tady

Barusja napsal(a):
Sel, a staráš se o ně nějak speciálně? Myslím cviky, mazat atd?
Hej... mažem nejakým krémikom od Av..u, cviky som odkukala z kalanetiky a snažím sa nechať si ich masírovať...
A vraj pomohlo aj to, že som cca 12 rokov chodila bez podprsenky. No, vtedy to boli ešte 75 C, 80 D... 
Upravil(a) Selima (12. 1. 2009 17:31)
Není tady

Jo, jo, jasně že lepší, nejlepší je milování, třeba i bez. Anebo to potom udělá tak kráááásně rukou.
Není tady