|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Ty sa nejako vyznáš!85E.(Občas ich vtesnám aj do D.)
ty ale E 85 není slavná nespletla jsi se?
Vy mě ješté neznáte, ale až mě poznáte...
ale pak poznáme, že tě vlastně, ale vůbec neznáme, ale ani ty sama sebe. Jdu žádat, aby Vajnorská byla přejmenována na E 85 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
já sice ne,ale nikdo se mě neptá
No tak se ptám! Podle toho jak jsi se teď projevila to vidím něco mezi žehlícím prknem a zimnicí
![]()
tak dej míry PPB
a po hlavičce ne to bolí 
Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
ty ale E 85 není slavná nespletla jsi se?Vy mě ješté neznáte, ale až mě poznáte...
ale pak poznáme, že tě vlastně, ale vůbec neznáme, ale ani ty sama sebe. Jdu žádat, aby Vajnorská byla přejmenována na E 85
Teda, ty si sa dnes rozbehol... a čo takto prezradiť svoje miery, keď sme už pri tých veľkostiach? Niečo ako "Drobnosti majstrov"?
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Vy mě ješté neznáte, ale až mě poznáte...ale pak poznáme, že tě vlastně, ale vůbec neznáme, ale ani ty sama sebe. Jdu žádat, aby Vajnorská byla přejmenována na E 85
Teda, ty si sa dnes rozbehol... a čo takto prezradiť svoje miery, keď sme už pri tých veľkostiach? Niečo ako "Drobnosti majstrov"?
A chceš to v jaké soustavě ty mají být a které já mám měr a poloměrů vol 
Není tady
Pisateli, hepl. Právě jsem byl s dcerou ve výrobně sportovního oblečení, vybírala si plavky, dvoudílné..když jí nebyly ani S, ani M, tak se přišly i baby z výroby podívat....Ježíši, sežeň mi něco..ta moje holka se už v poho vejde (ve svých 14) do udávaných rozměrů..ehm..75 C.
To si jednou její partneři užijou 
Sirius napsal(a):
Pisateli, hepl. Právě jsem byl s dcerou ve výrobně sportovního oblečení, vybírala si plavky, dvoudílné..když jí nebyly ani S, ani M, tak se přišly i baby z výroby podívat....Ježíši, sežeň mi něco..ta moje holka se už v poho vejde (ve svých 14) do udávaných rozměrů..ehm..75 C.
Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Som konzerva... v decimálnej. Cm, dm, nemyslím, že by bolo treba m.
Není tady

Poteš ju, že ju čaká svetlá budúcnosť... Na veľkosti VRAJ nezáleží... ale... 
Není tady
Sirius napsal(a):
Tak ji pošli na nůďu a ušetříš 
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Som konzerva... v decimálnej. Cm, dm, nemyslím, že by bolo treba m.
Tak jo tak 50/70/195 stačí?
Není tady
Romča napsal(a):
Sirius napsal(a):
Zatím jen se mnou, mám kulovnici na dálku a pistoli na blízko...a na nudy chodí, ale do bazénu potřebuje něco. 

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A chceš to v jaké soustavě ty mají být a které já mám měr a poloměrů volSom konzerva... v decimálnej. Cm, dm, nemyslím, že by bolo treba m.
Tak jo tak 50/70/195 stačí?
Mám dojem, že jsi tu hodil do placu tří měřítka, ale Selim se ptala jen na jedno. Máš tam sice taky zástupce, ale to není ono 
Není tady
Jen s Tebou , haha mám stejně starého syna.
Sirius napsal(a):
Romča napsal(a):
Sirius napsal(a):
Zatím jen se mnou, mám kulovnici na dálku a pistoli na blízko...a na nudy chodí, ale do bazénu potřebuje něco.
Není tady

Sírius, až se holka zblbne, tak ti budou i zbraně na nic 
Není tady
pomněnka napsal(a):
Já vím...stejně nebydlíme spolu...
Jen s Tebou , haha mám stejně starého syna.....Romy, já mám kluky již dospělé..u staršího to bylo dooost divoké, ne že by nezvládal, ale naopak...zaměřil se na věkem blíže pro mne než pro něj. 
Tak Ti pak může syn nějakou půjčit.

U Těch 14 letých nemyslím hned techtle - ale jen mechtle.
Já Tě jen poťouchla, tatínkové se asi neradi smiřují, že jejich holčičky už pomalu přestavají patřit jen jim.
Sirius napsal(a):
Jen s Tebou , haha mám stejně starého syna.....Romy, já mám kluky již dospělé..u staršího to bylo dooost divoké, ne že by nezvládal, ale naopak...zaměřil se na věkem blíže pro mne než pro něj.
Není tady

Sirius napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To neva, pokud budeš ten fajn spolunakupující taťka, tak budeš vědět víc než spolubydící 
Není tady
Romča napsal(a):
Tak Ti pak může syn nějakou půjčit.
![]()
U Těch 14 letých nemyslím hned techtle - ale jen mechtle.
Já Tě jen poťouchla, tatínkové se asi neradi smiřují, že jejich holčičky už pomalu přestavají patřit jen jim.Sirius napsal(a):
nepůjčuju si, co kdyby se to rozbilo, že?
mechtle bez techtlí? Divné. 
S tím komu patří nebo ne, to nemám problém...
pomněnka napsal(a):
Sirius napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To neva, pokud budeš ten fajn spolunakupující taťka, tak budeš vědět víc než spolubydící
Budu chodit, dokud o to bude stát...
Sirius napsal(a):
Romča napsal(a):
Sirius napsal(a):
Tak jí pořiď sud ten je elegantní 
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Som konzerva... v decimálnej. Cm, dm, nemyslím, že by bolo treba m.Tak jo tak 50/70/195 stačí?
Mám dojem, že jsi tu hodil do placu tří měřítka, ale Selim se ptala jen na jedno. Máš tam sice taky zástupce, ale to není ono
??? nechrápu a co mám tedy dát?
Není tady
Sud? Myslíš takový jako na Orlíku nebo piva a zvát na něj potencionální nápadníky?? 
Sirius napsal(a):
Sud? Myslíš takový jako na Orlíku nebo piva a zvát na něj potencionální nápadníky??
No můžeš spojit příjemné s užitečným sud piva a pak do sudu a do bazénu či Orlíku. 
No když se nebude líbit sud tak zkus pytel. Volil bych buď klasiku, jutový bramborový a nebo nějakou modernu tedy igelit a nejlépe průhledný mikroten a nezapomenout pořádně utáhnout

Není tady
Odpověď na otázku v názvu vlákna - nejlepší je milování.