|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jenže někteří mají jo ostré jazýčky 
Sirius napsal(a):
Info teda podávám o.k. protože by mě asi lid ukamenoval....Neboj tady platí jiné zvyky než u muslimů.
Není tady
Romča napsal(a):
Já je upozorňovala
Barusja napsal(a):
koukám, že obě debaty ohledně sexu se zvrtli úplně někam jinam:)
Nech si ten alibismus..upozorňovala, ale jinak nic neudělala..to je jako když řekneš dětem aby si nehrály se sirkami, ale necháš jim je...vem jim je a dej na hraní něco jiného..a velkým dětem (každej chlap je prý velký dítě) musíš dát na hraní vhodnou hračku.

Fakt? Všetkým cca trom-štyrom miliardám? 
Není tady
Romča napsal(a):
Jenže někteří mají jo ostré jazýčky
Sirius napsal(a):
Info teda podávám o.k. protože by mě asi lid ukamenoval....Neboj tady platí jiné zvyky než u muslimů.
nyní záleží na tom, co umíš s jazýčkem - vlastní - Ty. 

jako prsíčka, třeba kuřecí...
Není tady
Selima napsal(a):
Fakt? Všetkým cca trom-štyrom miliardám?
To už je moooooc. 
pomněnka napsal(a):
![]()
jako prsíčka, třeba kuřecí...
Na hraní? raději jiné...
a jak veliké?
Není tady
Romča napsal(a):
Když se chce všechno jde.Ale nemáš pekárnu
, ne?
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Hokej mě nezajímá o hokejistech přehled nemám, znám jen Jágra a ten se mi nelíbí.
Takže toto téma přeskakuji.Ženské probírat nepotřebuji, jsem orientovaná jinak.
Ty nevíš co je pekárna? Odvozeno od slova péctUž víš co to je?
To jsko budeme péci sex? To se dá?
Mám
a i na bagetky

Tak tedy těď už ty prsíčka budeš muset dodat 
Není tady
Barusja napsal(a):
a jak veliké?
75 B až 85 C 
Není tady
Barusja napsal(a):
a jak veliké?
Větší jsou lepší. 
Pisatel napsal(a):
Barusja napsal(a):
a jak veliké?
75 B až 85 C
Tedy Pisatel, to je doooost velké rozmezí, že Ty si připravuješ půdu pod nohama...
Sirius napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Barusja napsal(a):
a jak veliké?
75 B až 85 C
Tedy Pisatel, to je doooost velké rozmezí, že Ty si připravuješ půdu pod nohama...
Počkej taky někdo psal o stanech? 
Není tady

Som nielen
, ale mimo toto rozmedzie... 
Není tady
Sirky - tak to je nejlepší je poslat do stohu 
Sirius napsal(a):
Romča napsal(a):
Já je upozorňovala
Barusja napsal(a):
koukám, že obě debaty ohledně sexu se zvrtli úplně někam jinam:)
Nech si ten alibismus..upozorňovala, ale jinak nic neudělala..to je jako když řekneš dětem aby si nehrály se sirkami, ale necháš jim je...vem jim je a dej na hraní něco jiného..a velkým dětem (každej chlap je prý velký dítě) musíš dát na hraní vhodnou hračku.
Není tady
Nebo padácích viď...je mi to jasné, kůzlátka, moje dě´tátka, otevřte mi vrátka...
Selima napsal(a):
![]()
Som nielen
, ale mimo toto rozmedzie...
V cm i v písmenech? 

Ja vám dám padáky!!! Ja vám dám stany!!! Pri vašej úcte k ženskému telu mi je jasné, prečo tu naprázndo slintáte... 
Není tady
Chlazená a nebo mražená 
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Když se chce všechno jde.Ale nemáš pekárnu
, ne?
Pisatel napsal(a):
To jsko budeme péci sex? To se dá?Mám
a i na bagetky
![]()
Tak tedy těď už ty prsíčka budeš muset dodat
Není tady
Selima napsal(a):
Ja vám dám padáky!!! Ja vám dám stany!!! Pri vašej úcte k ženskému telu mi je jasné, prečo tu naprázndo slintáte...
Naše úcta k ženskému tělu se blíži k zbožňování, máme ženské tělo jako modlu - idol. Že jo, Pisateli?
Sirius napsal(a):
Nebo padácích viď...je mi to jasné, kůzlátka, moje dě´tátka, otevřte mi vrátka...
Si se splet to je správně takto " kůzlátka, moje dě´tátka, otevřte mi zlaté padáky"

Není tady
Pisatel napsal(a):
Sirius napsal(a):
Si se splet to je správně takto " kůzlátka, moje dě´tátka, otevřte mi zlaté padáky"
![]()
I tak možno...Hele, jaký odpor vzduchu mohou klást takové čepičky pro dvojčátka...jako záložní padák? Já jen čistě technicky..kdyby někdy něco..Indy seskočil na nafukovacím člunu..
Selima napsal(a):
hele Selimko slintáme neboť máme ve Vás a ve vašem těle inspiraci. Jsem dnes byl vybrat podlahu do bytu a slečna říkala že asi tolik metrů nemá, tak jsem jí řekl, že jedna pusa to spraví. Ona se divně koukla, ale když jsem jí řekl, že pusa hory přenáší a má neskonalé kouzlo a pověděl o kouzlu pusy jenž poprvé a naposled viděly zdi karlštejnské (Noc na Karlově Týně) tak ji očka zasvítily a oněch 15 m2 chybejících našla a já budu bydlet.
¨
Takže bejt tam chlap tak asi tak mohu čekat dalších 10 let 
Upravil(a) Pisatel (8. 1. 2009 13:21)
Není tady
Sirius napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Sirius napsal(a):
![]()
I tak možno...Hele, jaký odpor vzduchu mohou klást takové čepičky pro dvojčátka...jako záložní padák? Já jen čistě technicky..kdyby někdy něco..Indy seskočil na nafukovacím člunu..
To je toho já skákal z mostu a žiju.

Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
hele Selimko slintáme neboť máme ve Vás a ve vašem těle inspiraci. Jsem dnes byl vybrat podlahu do bytu a slečna říkala že asi tolik metrů nemá, tak jsem jí řekl, že jedna pusa to spraví. Ona se divně koukla, ale když jsem jí řekl, že pusa hory přenáší a má neskonalé kouzlo a pověděl o kouzlu pusy jenž poprvé a naposled viděly zdi karlštejnské (Noc na Karlově Týně) tak ji očka zasvítily a oněch 15 m2 chybejících našla a já budu bydlet.
¨
Takže bejt tam chlap tak asi tak mohu čekat dalších 10 let
Don Juan.