|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mám pocit, že mám masturbaci mnohem raději než sex s přítelem - přináší mi intenzivnější prožitky, mohu se úplně uvolnit a věnovat se svým fantaziím. A orgasmu jsem zatím dosáhla pouze drážděním vnějších genitálií, uvnitř ne. Sex s přítelem by mi stačil tak 1-2x týdně, jemu bohužel ne. Jsem divná, mám změnit přítele...nebo co mám dělat?
Není tady

Neviem, ja to nemám, buď alebo, ja obľubujem oboje. A uprednostňujem podľa situácie, chuti... Sex mi ideálne tiež satčí povedzme 2-3x týždenne a keby niekto naliehal, že to je málo...
pôsobilo by to asi skôr anitkoncepčne. A nevieš ho naviesť, aby ti privodil orgazmus zvonku s tým, že potom "vyhovieš" ty jemu? 
Není tady
ja teda radsi sex s partnerem, pokud teda zrovna vedle sebe nemam sobecka, co se sam udela a tim to konci... vnitrni orgasmus jsem sice nikdy nemela, ale staci poloha na konicka, a to se udelam vzdycky.. a je to stokrat vetsi orgasmus, nez kdyz bych si to delala sama... kdyz zrovna neni pritel po ruce, tak si to sice sama udelam, ale neni to ono....
Není tady
Obojí má ve správný čas svém kouzlo 
Není tady
Konečně! Tak už v tom můj přítel není sám... On se totiž mnohem raději také sám udělá... Nevím, jestli je to sobecké, asi ano... A divné? No...jsi rozhodně v menšině dle mého názoru. A přítelem to rozhodně není, to se neboj.
Hold někdo asi upřednostnuje orgasmus, někdo to vše okolo...asi budeš ten první typ. Já orgasmus nijak zvlášt nepotřebuji, neříkám, že si to sama někdy nedělám, ale raději se pomiluji bez orgasmu, než se udělám sama...
Ale tohle je pro mne vlastně minulost, mně už nic moc neříká ani sex... To už přítel je aktivnější, já bych se asi už nemusela milovat vůbec nebo co... A to jsem kdysi byla náruživá až až, nevím co se stalo:co:
Takže nevím, co dělat, možná bude u Vás nejlepší kompromis...
Upravil(a) maricka (6. 1. 2009 18:17)
Není tady
jindra napsal(a):
Obojí má ve správný čas svém kouzlo
Souhlasím. Navíc, vždyť pro spestření se dá kombinovat, ne? I pohled na partnera/ku při této činnosti je velice vzrušující.
Mi je 24 let, tak nevím, jestli je to 1-2x týdně málo, podle mého přítele ano, on by to chtěl nejlépe každý den, někdy i vícekrát... nedávno se mě dokonce ptal, proč se k němu chovám tak asexuálně a mě se to hrozně dotklo a zapůsobilo to spíš opačně, že jsem to pocítila jako jakýsi nátlak a spíše jsem couvla. Jsme spolu už pár let a v posl. době mi ten sex s ním připadá - omlouvám se za to slovo - ohraný, a opravdu mě více vzrušují ty fantazie. Když jsem se mu přiznala, že masturbovat bych mohla klidně každý den a s radostí, tak mi to od té doby vyčítá a říká, že mám asi nějaký problém, když sama na to mám chuť častěji než s ním. Chtěla bych vědět, jestli mám skutečně problém?
Není tady
to vypada trosku na stereotyp.. proc zustavas u fantazie, proc to neuskutecnis? urcite by te to zase bavilo, a nepripadalo by ti to ohrany 
Není tady
Makaronka napsal(a):
Mi je 24 let, tak nevím, jestli je to 1-2x týdně málo, podle mého přítele ano, on by to chtěl nejlépe každý den, někdy i vícekrát... nedávno se mě dokonce ptal, proč se k němu chovám tak asexuálně a mě se to hrozně dotklo a zapůsobilo to spíš opačně, že jsem to pocítila jako jakýsi nátlak a spíše jsem couvla. Jsme spolu už pár let a v posl. době mi ten sex s ním připadá - omlouvám se za to slovo - ohraný, a opravdu mě více vzrušují ty fantazie. Když jsem se mu přiznala, že masturbovat bych mohla klidně každý den a s radostí, tak mi to od té doby vyčítá a říká, že mám asi nějaký problém, když sama na to mám chuť častěji než s ním. Chtěla bych vědět, jestli mám skutečně problém?
Ano, máš problém. Váš vztah je totiž na nejlepší cestě ke krachu.
Na partnerce si chlap nic nevynutí, bude jen víc a více strádat nedostatkem sexu....
Nakonec to bude řešit milenkou, anebo jeho požadavky otráví tebe.
Najděte si oba partnera, který každému z vás lépe sedne.
Není tady
Makaronka napsal(a):
no, myslim, ze u vas je problem hlavne v nedostatku komunikace...ja vim, ze se o nekterych vecech spatne mluvi, ale pokud nechces, aby se vam ten vztah rozpadl, tak to budes muset zkusit...jednak mu rict, co se ti libi a jakym zpusobem dojdes k orgasmu, eventualne i predvest, at ma inspiraci...nevidim duvod, proc by to, co zvladnes ty svyma rukama nezvladl on...eventualne si k tomu treba poridte i nejakou hracku...
kdyz si budete v posteli vic hrat a zkouset nove veci, nebude to ohrane...

Není tady
Možná teď bude můj názor znít šíleně, ale proč to všichni tak řeší??? Málokde to klape tak, že partneři mají chuť ve stejnou dobu a navíc jsou stejně sexuálně založení. Pak tu jsou různá období nemocí, těhotenství, rozkolů, hádek, kdy také sex nefunguje, tak jak má... Na druhou stranu souhlasím s tím, že nikdy není problém jen u jednoho (tedy většinou), vždycky jsou na sex dva a pokud Ti dva nejsou schopní se domluvit na nějakém kompromisu, tak to za ně nikdo neudělá...
Například u nás jsem veškerou komunikaci vzdala a už mne to ani netíží, jen partner si teď stěžuje na nedostatek sexu. A proč? Protože není ochoten se mnou o tomto tématu komunikovat, protože jej nezajímají moje potřeby, dívá se jen na sebe a na to, jak se co nejlépe uspokojit či být uspokojen. Potom je jasné, že chuť nemám... Prostě a zkrátka, vždy je třeba začít u sebe, zamyslet se, kde dělám chybu a potom případně hledat chyby u toho druhého a být ochoten je řešit. Když však druhá strana dlouhodobě nekomunikuje, nikdy to zřejmě nevyřešíte, at si trháte vlasy jak si je trháte... Tady zbývá jen smíření nebo rozchod/rozvod.
A teď ještě k tématu - moc dobře znám ten pocit, že se raději udělám sama než budu mít s tím druhým sex (i když jej tedy často nezažívám), ale myslím si, že tu jistou dávku lenosti je třeba někdy překonat, přeci jen když se sex povede, tak jej nenahradí tisíc masturbací. A asi ano,asi je třeba na tom pracovat, pomalu budovat, stavět nové vize a nápady...bez toho to nejde. Sama to teď zažívám, byla jsem to vždy já, která chtěla budovat, vylepšovat apod., ale když jsem se setkala s leností a nepochopením z druhé strany, tak samozřejmě i já jsem k sexu časem ochladla, přece nebudu každý týden jako na povel pouštět někoho dovnitř sebe a nechat se zneužívat - bez předehry, bez touhy, bez všeho...jen proto, abych naplnila partnerova očekávání...
Jako jinde, ani tady, v oblasti sexu, se zkrátka lenost a jistá pohodlnost nevyplácí...dokáže totiž hodně rychle celý vztah zbořit či jej posunout do ryze kamarádksé roviny a stereotypu. Ale někdy bych to prostě nehrotila, jsou období, kdy skutečně nelze prožívat kvalitní sex...všeho s mírou;-)
Není tady
Makaronka napsal(a):
jasně že máš...se stereotypem 
Není tady
A sdělila jsi příteli jaké máš fantazie?
Není tady
já mám zase problém, že mi to trvá docela dlouho než se ud...
Není tady

Tak možno to chce predĺžiť alebo zintenzívniť prípravy... a naozaj vysvetliť partnerovi, čo mi robí a čo mi naopak nerobí dobre. Niekto to vycíti aj bez návodov, ale niekto holt ten návod potrebuje jasnejší.
Není tady
Selima napsal(a):
Tak možno to chce predĺžiť alebo zintenzívniť prípravy... a naozaj vysvetliť partnerovi, čo mi robí a čo mi naopak nerobí dobre. Niekto to vycíti aj bez návodov, ale niekto holt ten návod potrebuje jasnejší.
To jakože návod podle amerického stylu? Step by step? 

Hej, mala som milenca - krátko - ktorý už na úvodnom, vlastne treťom stretnutí (prvom uňho v byte) - uvaril kávu a spustil zoznam toho, čo má a nemá rád, a potom vecne pokračoval: "A ako to máš rada ty? Akú predohru? Koľko má trvať? Aké sú tvoje erotogénne zóny? Kde mám začať a kde pokračovať?..."
No, dlho sme spolu neboli. Tento štýl mi nesedí.
Není tady
Selima napsal(a):
Hej, mala som milenca - krátko - ktorý už na úvodnom, vlastne treťom stretnutí (prvom uňho v byte) - uvaril kávu a spustil zoznam toho, čo má a nemá rád, a potom vecne pokračoval: "A ako to máš rada ty? Akú predohru? Koľko má trvať? Aké sú tvoje erotogénne zóny? Kde mám začať a kde pokračovať?..."
Asi nějaký skaut ne? Vždy (dobře) připraven...
Selima napsal(a):
Ty bláho, to je jak na hodině tělocviku s teoretickým vedením 

Není tady

Hej, pripomínalo mi to úvod do tai-či (aj ten bol možno menej inštruktážny a viac o pocitoch).
Není tady
Selima napsal(a):
No to si děláš prču
. Komunikace v sexu je sice dobrá věc, ale toto...
Není tady

Barusja napsal(a):
já mám zase problém, že mi to trvá docela dlouho než se ud...
...než se úd postaví, jsi myslela?

Není tady
No já jsem teprve (díkybohu, že poprvé:-))) po 13 letech sexuálního života pochopila, že lze mít i toho špatného partnera na sex. Měla jsem lehký flirt s jedním hodně milým mužem. Při dlouhém něžném líbání a pusinkování (které by zřejmě spousta žen ocenila), jsem mu řekla, ať trošku přitlačí. Nepochopil. A to několikrát. Šla jsem radši domů
Prostě si lidi buď sedí nebo nesedí.
Není tady
Asi bych nedopila ani to kafe 
Selima napsal(a):
Není tady
Romča napsal(a):
Asi bych nedopila ani to kafe
![]()
Selima napsal(a):
Jasně, nedopila, protože by ses na něj vrhla a...